Vaimon kroppa raskauden aikana ja seksi:(

allapäin

Olen viimeisilläni raskaana ja olen kaikkien muiden kremppojen lisäksi vielä onnistunut haalimaan ulkoiset peräpukamat. itsetunto muutenkin ihan nollissa kun on niin pirun kömpelö ja punkero olo ja nyt sitten vielä tämä kaunis riesa piti puskea päälle. Ottaa päähän kun tuntuu, että koko kroppa on pilalla ja ihan vieras.

Mies ei ole paljonkaan ulkonäköäni kommentoinut, jos joskus kysyn, murahtaa vain ettei haittaa. Kuitenkaan seksielämä ei kukoista ja se tuntuu pahalta kun tulee olo etten enää kelpaa. Ennen kuitenkin seksiä oli ainakin kerran viikossa, nyt ollut koko raskauden aikana (siis 2 viikkoa enää laskettuun aikaan) vissiin 4 kertaa. Olen yrittänyt pitää itsestäni huolta, meikannut ja kulkenut pääosin ihan normivaatteissakin, en siis missään tanttakoltuissa ja naama norsunvitulla.

Onko tämä teistä normaalia, että seksin määrä tippuu näin paljon? Pidättekö te muut miehet naisianne kauniina ja haluttavina raskaudenkin aikana? Ja entäs ne peräpukamat, vievätkö viimeisetkin halut...? En ole edes uskaltanut niistä sanoa miehelle kun pelkään ettei sitten kiinnosta edes sen vertaa kuin nyt :(. Vieraissa tuskin käy, mitään sen suuntaista epäilyttävää ei ole ja en sitä hänestä muutenkaan voisi kuvitella. Kelpo mies siis muuten, mutta tämä raskausajan käytös saa aika kurjan mielen minulle kun tuntuu etten enää kelpaa hänelle, vaikka yhteistä hartaasti ja monta vuotta toivottua lasta odotan. Kiitos jos joku jaksaa kommentoida.

29

2393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mene vittuuun!

      Lisäisin kaiken pahan lisäksi sen että sinusta on tullut mies.
      Tämä on saat4na ISIEN PALSTA!

      • Isä1977

        Tämähän on isien palsta, eli sulla pitäis olla munat kun tänne tulet :)


      • huoh...
        Isä1977 kirjoitti:

        Tämähän on isien palsta, eli sulla pitäis olla munat kun tänne tulet :)

        "Keskustele isyydestä ja isän roolista perheessä."

        Eipä vaadi missään munia tämä palsta..
        Ja jääkaapissa noita on kennollinen.


    • Isä1977

      Se on sellainen homma, että kukaan mies ei uskalla "kairata" kun se lapsi on siellä pää alaspäin tuloillaan. Vaikka sanotaan aina "ei se lapsi siitä tiedä mitään kun panette", mutta jos nyt järjellä ajatellaan, niin se lpsdi ei kaukana ole siitä suulta. Ultran mukaan viimeisen kuuakuden aikana sen lapsen pää on siinä n. 10 cm häpyhuulilta.
      Olen sitä mieltä että mies joka saa muuloinkin naista, ei hän käytä tilaisuutta hyväksi ja jyystä itsekkästi viikseen raskaana olevaa ja kiimaista naista. Kyllä sitä ajatteee sitä lasta. Tottahan toki meilläkin hässittiin takaapäin viimeisillään, mutta ihan vain siksi että se sperma auttaa siinä synnytysen käynnistymisessä ja orkkukin toki, mutta meillä ei emäntä saanut orkkua kun tiesi että se oli vähän sellaista suorittamista. - Hyvää teki kyllä, mutta kyllä se hyvempää tekee ilman sitä lapsipoloa siinä välissä.

      Nussimaan ehtii aina, mutta raskaana ei toivottavasti ainakaan olla aina :)

      • ffffffffffffffffff

        Onpa sulla lapselliset jutut.

        Mikäs muuten olikaan adjektiivin "hyvä" komparatiivi? ;)


    • Isä1977

      Siis on normaalia.

      Epänormaalia on sensijaan puhua seksin MÄÄRISTÄ.

    • isä vm 78

      Ikävä tilanne. oletko varma ettei käy vieraissa? Aika paljon tuo kiinnostus tuntuu kyllä lopahtaneen. Kyllä meillä seksi sujui ihan loppuun asti hyvin. Ei ollut vauva tiellä tai häirinnyt vaimon muuttunut kroppa. kuten ei synnytyksen jälkeenkään. Se nyt vain on se hinta yhteisestä lapsesta. Ja meille ainakin vaimo neuvolasta kantoi jotain lehdyköitä ja opuksia, missä seksiä käsiteltiin. Ei siitä ainakaan haittaa lapselle ole, se tuli selväksi.

      • fer3gt4h675

        Ei siitä ole lapselle haittaa jos ei ole kuin pillpeli..No hyvä että sinäkin sait hyväksikäyttää naistasi...Muutenhan nyplään lapaseen ??


    • Ole onnesi kukkuloil

      Muuten et ole noita pukamia itse hommannut, ne tulevat vain meille joillekin, tai useimmille.
      Ja arvaas mitä, ne tulevat myös mieheille, jospa hänellä on jo.
      Et olet tuma raskanna ollessa, sillä yleensä nainen on silloin hyvin kukoistava ja tuossa tulikin tuota miesnäkökantaa, että eivät lapsen takia uskalla seksiin. Jos lapsi on ollut yhteinen asia, kyllä se mies todella välittää, eikä ole vieriaisiin juossut.

      Ole vain onnellinen, pain odotus on ohi ja sitten hoidatte yhdessä vauvaa, hoidat itsesi kuntoon pienellä jumpalla ja seksi luistaa. Muutoin monesti paremmin kuin aikaisemmin, mutta tärkeä asia on ehkäisy, sillä niin helposti tulee uudelleen raskaaksi ja tuskin haluat heti sitä.

      Johdattele miehesi sekiin kanssasi tai ainakinhyväilette toisianne ihan jatkuvasti , jotta läheisyytenne säilyy.
      Pukamatkin luultavasti pienenevät synnytyksen jälkeen ajan kanssa.

    • vieraisiin vaan!!!

      Onneksi synnytyskoneiden typerät marinat poistettiin tästä ketjusta.

    • NäinMeillä

      Osalla miehistä halut lopahtavat naisen raskauden aikana ja se on normaalia. Osa miehistä ei reagoi mitenkään eli seksielämä jatkuu ennallaan ja se on normaalia. Jotkut miehet jopa kiihottuvat erityisesti raskaana olevasta naisesta ja jopa se on normaalia.

    • Kyl se tästä?

      Kyllä meillä vaikutti lähinnä se muutos naisen korvien välissä. Paino ei hirveästi puolisolla noussut, enkä itse kokenut hänen haluttavuutensa ulkoisesti muuttuneen. Ainoa mikä vei halut, oli katsoa niitä alas päin murjottavia suunpieliä ja kuunnella jatkuvaa valitusta. Lapsen syntymän jälkeen hyvin pian puolisoni oli jopa pienemmässä kunnossa kuin ennen raskaaksi tuloa ja kroppa siis hyvinkin timmissä kunnossa, mutta sama valitus ja negatiivisuus on vain jatkunut, jopa siitä huolimatta, että olen nyt itsekin jäänyt vuodeksi lastenhoitoavuksi kotiin. Eli meillä se naisen mentaalinen muutos on kyllä vienyt itseltä ne suurimmat halut :( Itse olen kokenut puolisoni muuten koko ajan haluttavaksi ja yrittänyt järjestää yhteistä aikaa, matkoja, ravintolaillallisia/ yhteisiä iltoja jne. saadaksemme yhteistä aikaa, mutta ottaa se kupoliin, että seksiä saa aina olla "ruinaamassa", jos sitä itse haluaa toisen tekemättä pienintäkään aloitetta suuntaan tai toiseen... Ja nyt etenkin, kun kannan lapsistakin ison vastuun olemalla kotona...

    • Tuleva isukki

      Meilläkin on laskettu aika tuossa parin viikon päästä ja avokki alkaa olemaan aikalailla isoimmillaan. Avokki valittaa seksin puutetta, valittaa, että pidän häntä yököttävänä, käyn vieraissa jne.

      No, en pidä häntä yököttävänä, mutta rehellisyyden nimissä on hän paremmaltakin näyttänyt... Lauo se nyt sitten päin naamaa "et ole yököttävä, mutta olet näyttänyt paremmaltakin"? Itsekin olen pyrkinyt kiertämään kysymyksen vastaten edes jotain positiivista, mutta en pidä valehtelusta niin en sitten myöskään ulkonäköä ihan suoraan kehu. Raskaana oleva nainen ei ainakaan tämän miehen mielestä ole kauneinta mitä olen nähnyt vaikka näin miesten väitetään ajattelevan.

      En usko, tai ainakaan itselleni en myönnä, että haluttomuuteni johtuisi ulkonäöstä. Ahdistaa tuo pieni kaveri siinä heti hepin hollilla. Ahdistaa tuo iso masu joka on koko ajan tiellä ja vaikeuttaa hommien hoitoa. Ahdistaa koko ajatus ensimmäisestä lapsestani, muuttuvasta arjesta jne... ei se ole helppoa tulevalle isällekään vaikka oma kroppa ei muutu ja hormonit eivät temppuile. Sanotaan nyt, että viimeisen parin kuukauden aikana seksi on ollut kyllä sellasta mekaanista suorittamista, että siitä on ollut välillä jopa nautinto kaukana. Onhan sitä sitten tullut toteutettua jotta edes toinen saa mitä haluaa... ja illalla rakkaan nukahdettua sitten hoidettu hommat itsekseen ns. vähän laadukkaammin.

      Sanoisin, että älä huoli... kyllä se siitä. Itse ainakin ajattelin jatkaa oman kultani kanssa rakastelua heti kun hetki on otollisempi :)

    • welli-isä

      kun vatsassa on lapsi ja mies tunkee pippeliä sinne niin mitä jos se osuu lapsen pyllynreikään tai tyttölapsen pimppiin nii eikö se ole sairasta mitä jos tyttövauva tulee raskaaksi?

      • NäinMeillä

        "kun vatsassa on lapsi ja mies tunkee pippeliä sinne niin mitä jos se osuu lapsen pyllynreikään tai tyttölapsen pimppiin nii eikö se ole sairasta mitä jos tyttövauva tulee raskaaksi?"

        Jos anatomian tietosi ja muukin ymmärtämyksesi on tuolla tasolla, sitä ei ehkä kannattaisi täällä ihan julkisesti tunnustaa...


      • welli-isä
        NäinMeillä kirjoitti:

        "kun vatsassa on lapsi ja mies tunkee pippeliä sinne niin mitä jos se osuu lapsen pyllynreikään tai tyttölapsen pimppiin nii eikö se ole sairasta mitä jos tyttövauva tulee raskaaksi?"

        Jos anatomian tietosi ja muukin ymmärtämyksesi on tuolla tasolla, sitä ei ehkä kannattaisi täällä ihan julkisesti tunnustaa...

        mitävittuu sähomo rageet!!?!


    • rumia paksukaisia

      Kakaralle tulee kuhmu otsaan jos hässii paksuna olevaa.

      • Kaunis Kaarina

        Muksulle tulee kauniit hymykuopat jos häärää paksuna olevaa. :)


    • welli-isä

      mikä teit vaivaa ku ette voi asiallisest vastaa mu kysymyksee?

    • Amse

      Ihan on tarina ku mun suusta! Niin tuttua ja masentavaa :( Toivon mukaan vauvan syntymän jälkeen asiat normalisoituu! :)

    • mademoiselle roccooo

      Älä huoli, onhan joku sinut tuohon tilaan onnistunut ronkkimaan, niin voit unohtaa jo seksistä murehtimisin. Olet jo synnytysuunina lähes täyttymyksen saanut, muutama viikko enää, kuten itse sanoit. Nykyaikana kun ei kannata lisää lapsia enää hankkiakkaan, niin ei tarvitse murehtia sukupuoliasioista enää kun saat pullan uunista ulos, vaikka pukamat roikkuisivat polvissa asti.

    • teräsvaippa

      Eihän se raskaana oleva nainen varsinkaan enää viime metreillä mikään silmänilo ole, jos ei fanita muumeja. Raskaana oleva on harvojen miesten mielestä seksuaalinen olento, enemmänkin äidillinen (=viisari ei värähdä). Korjaantuu pikkulapsivaiheen jälkeen jos kroppa ei kamalasti kärsi.

      • Tuin isäksi 35;na

        Ihan luonnollinen asia, ettei siemennetty ole enää kiehtova. Siittämisestä kaikesa kyse. Ja lisäksi se muksu siinä 10cm päässä mulkun tiellä ei oikein houkuta.
        Synnytyksen jälkeen olen kyllä pitänyt vaimokettani jopa seksikkäämpänä. Seksikin tuntuu helpommalle, kun ennen sai ängetä sisään suunnilleen kenkälusikalla, niin nutä se on helpompaa ainakin toistaiseksi, koska palautuminen käynnissä;)

        Minä tykkään kyllä naisestani synnytyksen jlkeen, mutta raskaana ollessa ei oikein uskaltanut ja ei suoraansanottuna kiinnostanut. Kyse ei ole ulkonäöllisestä asiasta vaan joku henkinen juttu. Raskaana oleva kaunis, aikuinen nainenhan on seksikäs - jos raskaana itselle:)


    • Shithappens3

      Jep jep. Kuin vaimo oli näkyvästi raskaana, ei kiihottanut. Näin lapsen ja sen äidin. Eiks kuulosta ihan terveeltä, jopa isälliseltä?

      Kun vaimo palautui about normaalimittoihin enkä enää saanut mielikuvia siitä että tökin lastani mulkulla otsaan, ei vaimoa enää kiinnostanut. Shit happens.

    • Ghloytbdio

      Ekassa raskaudessa mulla oli noita ihan samoja ajatuksia. Se oli inhottavaa kun olo oli epävarma ja kömpelö. Enkä löytäny siihen mitään helpottavaa ratkasua. Nyt on kolmas raskaus loppusuoralla. Seksiä on harvoin. Itsellä ei oo hirveesti haluja eikä miehelläkään niin paljon ku normaalisti. Jos tää kämpelö muumikroppa vie iteltäni halut ni miks se ei sais viedä niitä myös mieheltä? En oo mielestäni millään tavalla seksikäs ilmestys tällä hetkellä. Tietysti se että rakastaa toista saa aikaan sen että haluaa olla lähellä ym. Mutta mistään HIMOSTA on ihan turha tässä vaiheessa puhua. Mutta se asia korjaantuu ajan kanssa :)

      Musta on ihanaa kun mies on sanonu ihan suoraan että kasvava maha on vieny haluja! Semmonen on ihan perseestä että vakuutellaan vaimon olevan seksikäs mutta kaikesta huomaa ettei mies tarkota sanojaan, se se vasta loukkaakin. Eikä haluttomuus johdu meillä kummallakaan niinkään siitä miltä NÄYTÄN vaan siitä kun oon niin kämpelö. Asentoja on tasan yksi missä voi hässiä. Housujen riisumiseen menee noin 5 minuuttia ja hirvee ähinä koko ajan ku jokainen liike on työn ja tuskan takana. Äh, ei jaksa.

    • sijaistyydyttäjä

      Jos ei isää himota niin aina voi "jättää" velvollisuudet naapurille. hommailen naapurin raskaana olevan rouvan kanssa silloin tällöin miehen seläntakana/puolesta kun ei kerta kiinnosta. Ja onhan se kiihottavaa, kun luultavasti ei oma lapsi on sielä vatsassa ja pääsee kosketuksiin vauvan kanssa ensimmäisten joukossa.

    • uus muija äkkiä

      Kai sä tajusit ennen paksuksi tulemista että noin kävisi? Jos et, olet helkutin tyhmä. Tottakai sä rupsahdat, näytät elefantilta, lihot, puuskutat, saat suonikohjuja ja peräpukamia. Kun saat sen kersan pykättyä ulos niin sitten vasta paha ootkin: rinnat on veltot kun lakkaat imettämästä, nahka roikkuu, raskausarvet koristaa sitä roikkuvaa nahkaa, näytät muutenkin 10 vuotta vanhemmalta, ehkä saat jopa virtsankarkailun osaksesi tai karmaisevan keisarinleikkausarven. Kuka tollaseen haluaa enää koskea?

    • Kyllästynyt akka

      On se kurjaa että ensin miesten pitää pelätä paljaalla panemista ettei vaan kukaan tule raskaaksi. Sitten halutaan raskaaksi ja saadaan ehkä panna kuukausi pari minkä jälkeen ollaan raskaana. Se on tietysti mahtavaa. Sitten raskaana kun ei ole enää pelkoa siitä raskaaksi tulemisesta, ei enää huvita panna paljaallakaan. Sitten lapsi syntyy eikä ensin voi vaimon palautumista ennen hässiä ja heti kun sitten taas voi, pitää alkaa vehdata ehkäisyn kanssa.

      Että on tämä s****nan elämä yhtä kumin tai hormonihirviöakan (lue: pillerit tai muu hormoni ehkäisy tai sitten raskaus) pelaamista.

      Vittu kun vituttaa. Saatanan ukot.

      • MULKKUSONNI

        No vaihtoehtona on tietysti nylkyttää lakanoihin akan vieressä ja ruiskia sitten lakanoille ;) Kukaan ei tule raskaaksi eikä ketän tökitä mulkulla otsaan. Ei tarvitse myöskään työntää mulkkua kenkälusikan avulla sisään eikä ylipäänsäkään tökkiä sitä akkaa ;) Kaikki ovat onnellisia? Paitsi pyykkäri...


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4403
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4000
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2701
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      20
      1641
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1561
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe