Paras (helpoin) seksiasento isomunaisen miehen kanssa?

Tyttönen

Eli poikaystävälläni on todella iso penis. Se on sekä pitkä että paksu. Seksi sattuu aina, varsinkin aluksi. Ainoa asento, mikä ei satu liikaa, on lähetyssaarnaaja, jos en levitä jalkojani liikaa. Päällä en voi olla, takaapäinkin sattuu liikaa.

Ymmärrän sen, että asento, jossa penis ei mene kovin syvälle, ei tunnu poikaystävästäni niin hyvälle, mutta jos haluamme harrastaa seksiä usein, ei taida olla vaihtoehtoja. Ja ymmärrän myös sen, että sellainen asento vähentää vain peniksen pituudesta johtuvaa kipua, ei sen paksuudesta johtuvaa.

Onko kenelläkään hyviä asentoideoita? Haluaisin kuitenkin vaihtelevuutta seksiin, ja pelkään, että jos se aina sattuu, haluan harrastaa sitä vähemmän.

6

1698

  Vastaukset

  • Pitikö tämäkin nyt kolme kertaa laittaa tänne. Taidat vaan haaveilla kunnon kalusta

  • mun mielestä lähetyssaarnaajassa se menee kaikista syvimmälle ,ku esimerkiks kylki asennossa ei ees mee

  • takaa se menne syvemmälle ittellä 18cm ja kyllä nainen nauttii aina.

  • Anna sille peppua ;)

  • Tämän takia olenkin sitä mieltä,että suhteet on parempi aloittaa makuuhuoneen puolelta, niin näkee edes sopiiko värkit yhteen. Ei tosta mitään tule.

  • Takaapäin sillai että olet vatsamakuulla jalat yhdessä ja mies tulee takaa sisääsi. Tämä on vain isomunaisten asento, koska lyhyemmät luiskahtaa pois helposti.
   Luulen, että miehellä on joko korvien välissä jotakin tai munassa tunnottomuutta, jos valittaa siitä, että ei tunnu hyvältä, kun sentti tolkulla jää munasta ulkopuolelle. Huolehtikaa, että olette riittävän kiihottuneita ja, että keskinäinen luottamus on kunnossa.

  Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   3146
  2. Surullinen totuus Martinan hääepisodista

   Eikö nää Martinaa puolustavat tyypit tajua miten surullinen tää koko hääepisodi oli? Martina tuli paikalla ihan vääränlaisessa asussa tissejään esitel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   1400