Ostan ponin!

Heppa HÖPERÖ!

Ostan ponin.Olen kokenut ja 145cm 35kg tyttö. Etsin 110-130 ponia!
Ponilla oisi seurana lammas joten ei ole yksin.Talli on juuri remontoitu2,7kertaa 3.
Ja tarha on 15 metriä kertaa 60 metriä,laidun kaksi kertaa nämä.Harraste ponin TÄYTYY olla TERVE! Ja pysyä langoissa! Ei saa olla kaviokuume taustaa.
Ponin täytyy olla rauhallinen ja maasto varma! Muuten saa luonnetta olla! POnin ei tarvi olla huippu kunnossa nimittäin sillä mennään vain viikonloppuisin ja koulun lomilla.Kesä se oisi raskaammassa käytössä.Todella paljon tarhassa ainakin 10/h ja talvella 8/h!Mieluiten yli 5 vuotias.
Voin maksaa 1000euroa.Ja varusteiden kanssa 1500euroa.(Loimet satulat suitset suojatyms:)
Laittakaa tänne viestiä jos tuntuu kivalta annan puh!

8

67

  Vastaukset

  • Ponia ei saa rasittaa vain viikonloppuisin!! Luuletko että on ok, että treenaat viikonloput ja jätät ponin sitten lojumaan arkipäiviksi tarhaan ?! Ei tosiaan käy. Ja ponia ei kannata ottaa lampaan kanssa, hevonen ja poni tarvitsee samaa lajia edustavan eläimen seurakseen. Ota vaikka ylläpitoon jokin pieni seuraponi, jos ei muuten ! Oi säälin sitä ponia joka joutuu luoksesi asumaan..

   • Sama


  • LELLITTY KAKARA!! Vai että 110-130 ponia.... Aika monta. Oikeesti samaa mieltä ku aikasemmat. Minkä ikänen oot?

  • Samaa mieltä liikunnasta. Ei ole hyvä jos sillä ratsastetaan viikonloppuisin ja muuten se seisoo. Jos se turhautuu mikä on todennäköistä, se voi käydä todella hankalaksi käsitellä eikä kokemuksesi välttämättä riitä sen käsitelyyn siinä vaiheessa.

   Huomauttaisin myös, että jos omaa ajattelit, niin älä ota noin pientä kuin määrittelit. Oletan, että olet vielä kasvuikäinen, joten poni jäisi sinulle pieneksi aika nopeasti. Mitä sitten sillä tekisit? Pidä tuota 130cm minimikorkeutena, niin pääset lähemmäksi oikeaa.

   Totean myös, että jos varaat kauppasummassa sen 500e kaikkiin varusteisiin yhteensä, niin aika heikkoa voi olla. Satula yksin voi olla huomattavasti arvokkaampi. Eli jos tuo 1500e on maksimi summa ponista ja varusteista yhteensä, et helpolla kovin kummoista heppaa löydä, et ainakaan varusteineen.

  • Hei,te kakarat.Tämä on asiallinen ostopyyntö,jossa ei ole mitään vikaa.Itse vain karehditte kun toinen saa ponin.Vanhalle ponille on oikein ettei sitä rasita liikaa,eli viikonloppu ratsastelu tekisi sille vain hyvää.Nuori poni taas tarvitsee enemmän liikuntaa.Mutta jos et itse pysty liikuttamaan sitä kuin vain viikonloppuisin niin voit hankkia sille vaikka vuokraajan! siinä saisin samalla rahaa yläpitoa varten! ;)

  • Oletkos vähän myöhässä, jassujassukka 12v?

  • Myöhässä??? aiku tää on tehty viime vuonna??? mikä toi ikä on??? ethä sää mun ikää tiedä nii turha laitella nimiä >:D

  • No kyllä melkein puoli vuotta sen jälkeen kun ketju on lakannut etenemästä, on aika myöhässä. Ja puheistasi päätellen minäkin pidän sinua n. 12-vuotiaana.

   Mistä itse päättelit ketjuun vastanneiden olevan kakaroita ja kateellisia? Ainakin osa on kolmekymppisiä jotka ovat saaneet ensimmäisen oman hevosen alle kymmenvuotiaana, ja joilla on oma hevonen edelleen, joten se kakaroista ja kateudesta. Sinäkään et tiedä muiden ikää sen paremmin kuin sitäkään, ovatko he kateellisia vai eivät, joten yhtä turha sinunkaan on arvostella toisia. Vastaukset ovat järkeviä vaikka osan olisikin voinut ilmaista kohteliaastikin. Mutta asia asiana. Ponille ei ole hyvä jos sitä liikutetaan vain viikonloppuisin, oli se minkä ikäinen hyvänsä. Vanhakin poni tarvitsee liikuntaa tasaisemmin kuin viikonloppuisin, mutta totta kai kevyemmin. Mutta sinulla ei taida olla vielä niin paljon kokemusta että olisit ehtinyt sitä oppia vaikka se on hevosalan perusasioita, ainakin meillä päin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   53
   1170
  2. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   172
   1118