Kaikki on niin turhaa..

JustOneOfUs

Oon 15vuotias tyttö, ja mä en nää ittelläni tulevaisuutta. Kaikki on niin pielessä ku olla voi.
Asiat alko mennä pieleen ku olin 4luokalla. Paras kaveri kuoli, ja suunnittelin jo sillon itsemurhaa. Pelottavinta oli se et olin tosissani. Mietin sitä usein pystyisinkö tekee sitä. Jos en sillo ni nyt ainakin. Oon lukuisia kertoja suunnitellu itsemurhakirjettä. En oo kuitenkaan tekemässä itsemurhaa. Yritän epätoivoisesti räpiköidä pinnalle. Silti asiat vaan huonontuu. En jaksais enää uskoo siihen parempaan. Pari kertaa tullu viilleltyä ja todettua et ei se auta. Ahdistuksen ja masennuksen mukana on tullu syömishäiriö. Ei anoreksia niiku joskus haaveilin. Mä ahmin. Mä mätän sitä ruokaa niin hirveesti et alan lihoo. en oo enää alipainonen. Mä oon lihonu niin paljon et oon jo normipainonen. Ja tää vaan jatkuu.
En tunne iloa enää ees kavereiden ja perheen seurassa. Joka hetki on yks taistelu kyyneleitä vastaan. Ja toisinaan en ees kykene itkemään vaikka haluisinki.
Mitä mun oikeesti pitäs tehä? Ei kukaan välitä. Ne vaan luottaa siihen et mä pärjään. Ei tää oo enää pärjäämistä. Mä tipun.

2

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • onkosenväliä

      Olen 17 vuotta en tiedä mitä tekisin elämällä. Tuntuu et haihdun vain pois tahtoisin kuolla. Olen yrittänytkin tappaa itseni jostain syystä en kuole ei varmaankaan ollut tarpeeksi tehokasta toimintaa. Ainoa mikä saa jatkamaan on usko paremmasta et vielä jonain päivänä on minun vuoro elää. En tiedä toteutuuko pitää vain katsoa mitä huominen tuo tullessaan vaikka tämä päivä oli surkea. Olen käynyt psykologeilla ja vastaavaa he vain tarjoavat pillereitä ja tuntuvat haluavan tehdä minusta lammasta. Ei ole ketään kenenkanssa touhuta mitään kaikki tuntuvat leimaavan minut mielenvikaiseksi. Vaikka en anna siihen edes aihetta en käyttäydy omasta mielestä oudosti. Olen ollut masentuneena jo vuodesta 2006 asti. Päivät kuluvat pois enkä saa mitään aikaan. Välillä en jaksa syödä kuin yhdenkerran päivässä vain sen verran että hädin tuskin pysyn kylläisenä. Taas tällainen syksy tuo masennusta aikaan vaikka eipä sen väliä missä on kun on yksin kuitenkin. Kaikki yritykseni luoda ystävyyttä pirstoutuvat, kun he eivät tahdo tutustua minuun no onko sen väliä kuolevana ihmisenä. Onko syytä kuollakkaan jos ei tunne edes elävänsä?

    • Löytyisikö mistään ketään ihmistä, jonka kanssa voisit jutella? Ei tarvitse (heti) jutella ahdistuksista, vaan yleensä vain jutella. Tulee sellainen olo, että tarvitsisit toisen ihmisen tukea. Maailmassa on paljon mukavia ihmisiä, usko pois. Täytyy vain löytää heidät.

      Voihan soittaakin johonkin (tai tekstailla esim. Tekstaritupuun, ks. www.tekstaritupu.net) tai chattailla netti-saappaan kanssa (no me ei olla täällä koko ajan, mutta joskus, kun ollaan).

      Jatka etsimistä! Usko vaan, että kyllä mukavia ihmisiä löytyy, kun et luovuta! Pitää jaksaa vaikeiden aikojen ohi. Parempia on tulossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      305
      3497
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      249
      1951
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      97
      1414
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1333
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      89
      1273
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1143
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      976
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      904
    Aihe