lähetti saa...

*helmi*

palaute sallittua...kirjoitusvirheet mahdollisia!
--------------------------------

istuin työpöytäni äärellä tavallisen maanantaimasiksen vallassa ja yritin tehdä selvää ensiviikon työlistoista.väkisinkin ajatukset karkasivat miehiin ja sitä kautta seksiin.mietin milloin olin viimeksi saanut,olisikohan siitä jo peräti kolme viikkoa.minkäs sille mahtaa,kun mies ravaa alvariinsa työmatkoilla ja minä hoidan kotona meidän 1-vuotiasta lasta.nousin ylös ja katselin kriittisesti peilistä tuota 27-vuotiaan naisen jakulla ja hameella verhottua kroppaa.valkoisen t-paidan alta pilkistivät d-koon rinnat ja hoikkia sääriä sivelivät vaaleat stay-up sukat.ei huono,ajattelin hymyillen ja istuin tietokoneelle.

selailin koneen sivuhistoriaa ja napsautin linkkiä.olin pakahtua,kun tajusin eksyneeni sivulle jossa poseraasi näitä ns.kympin tyttöjä ilman rihman kiertämää.jotkut näistä pimuista hieroivat itseään ja jotkut nussivat teeskennelty nautinnon ilme naamalla näitä pornouroksia.en voinut sille mitään,että aloin kostua katsellessani erinäisiä videopätkiä näiltä sivuilta.hame nousi ylös,kuin vaistomaisesti ja vaaleat pikkupöksyt lensivät kaaressa ovelle.

aloin varovasti hieroa klitorista.tuntui hyvältä.etsin katseellani jotain,jonka voisin työntää reikääni ja tyydyin paksuun tussiin.suljin silmäni ja aloin työntämään tussia valuvaan vittuuni.samalla hieroin turvonnutta klittaani.mmmmmmmmmm........miten ihanaa...ei mennyt kauan kun orgasmin aallot jo ravistuttivat kehoani.etsiessäni pikkuhousujani tulin katsoneeksi ovelle.häpeän puna nousi kasvoilleni huomatessani tuijottavani n.16-vuotiaan ujon lähettipojan silmiin.katseeni kohdistui silmistä ruipelon olemuksen kautta avatulle vetoketjulle.normaaleissa oloissa pojan olisi ollut syytäkin olla peloissaan,sillä minut tunnetaan työpaikalla hyvin tiukkana pomona.nyt kuitenkin himot ottivat vallan ja suustani karkasi himokas käsky:-jaahas,taisi olla mukava katsella touhujani,mutta tule nyt sisälle sieltä ja lukitse ovi...

ujon pojan ei auttanut muu kuin totella ja hän siirtyi huoneeseen.kävelin pojan luo ja suutelin tätä kiiheästi suulle.hämmästynyt lähetti alkoi päästä juoneen mukaan ja vastasi suudelmaan.
-nyt saa poika nähdä vähän vanhemman tytön tissit, sanoin riisuessani paitaani.olessani pelkkä hame vyötäröllä rullattuna, stay-up sukat jalassa kävelin pojan luo ja riisuin tämän t-paidan ja housut.boksereita riisuessani huomassin,että pojalla seisoi siellä oikea mahtiveitikka...polvistuin pojan eteen ja otin kalun suuhuni.punatut huuleni puristuivat kalun ympäri aloin pumpata aluksi hitaasti,nopeentaen tahtia.nuorena poikana hän ei kauan jaksanut vaan kalu alkoi ruiskia spermaan suuhuni.kilttina pomona nielin kaiken ja asetuin pylly pystyssä työpöytääni vasten.

lähetti tuli taakseni ja pian tunsin hänen tulevan voimalla takaa päin minuun.aaaaah......uuuh......ajatus siitä,että alaikäinen lähetti nai minua takaapäin omassa toimistossani sai minut aivan villiksi ja käskin pojan istumaan tuolille.hitaasti istuin tämän kalun päälle ja aloin ratsastamaan.oih...voihkintani seasta erotin pojan huohotuksen ja tunsin,että häneltä tulee pian.samassa sain itse orgasmin ja pilluni alkoi supistelemaan kalun ympärillä,jolloin lähetti ei enää kestänyt vaan laski lastinsa sisääni!!!

poika nousi hämillään,puki päälleen ja kipitti ulos ovesta hymyillen.kolmen viikon puutteen jälkeen tuollainen vieras oli tervetullut,ajattelin ja nostin maasta rintsikkani.kääntyessäni ovelle olin pyörtyä......


jatkoa tulee,jos joku vaan haluaa;)





*helmi*

6

9010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mr Krull

      Mukaansatempaava juttu... Iloinen piristys tyäviikon alkuun...JATKA

    • kriittinen

      Miksi monet kirjoittajat täällä tekevät nämä samat virheet, joiden ansiosta hyvääkään tekstiä ei tahdo jaksaa lukea. eli aloittavat lauseen pienellä kirjaimella, vaikka se pitäisi aloittaa isolla.eivätkä jätä pisteen tai pilkun ja seuraavan lauseen väliin välilyöntiä,jolloin tekstistä tulee yhtä "putkea".tosi kamalaa,ymmärrättekö?

      • nipo

        Tämäkin teksti oli muuten aivan luettava, itse asiassa hauska.


    • nipo ;-)

      Hoidat kotona teidän 1-vuotiasta lasta ja sinulla on sitä tehdessäsi päälläsi jakku, hame ja vaaleat stay-up -sukat? Teillä on kotona lukittava työhuoneen ovi, ulko-ovi ilmeisesti auki ja lähetti kulkee ovikelloa soittamatta?

      Ovi kannattaisi lukita, kävelytaitoinen 1-vuotias voi karata pihalle

    • Huomautus

      ...kun suuhusi lauettuaan alkoi välittömästi naida sinua takaapäin...luulisi usein poikasten ja miesten äänestävän hetken tauon puolesta lauettuaan?

    • CatGirl

      Hyvä novelli! Jatka, haluan tietää mitä siellä ovella on!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe