Olen igavuse kätte suremas- pole sõpru,pole sõbrannasid-mitte kedagi. Päevad läbi kool,kodu,kool,kodu...igapäev on sama. Ei ole kellegiga väljas käija ega suhelda.
Kui sul tekib huvi suhelda,või päästa mind minu eraklikust elust,jäta e-mail,võtan ühendust :)
Üks 22 aastane Eesti tüdruk Porvoos.
18
601
Vastaukset
- Kui oled jälginud
siinseid foorumeid siis vaevalt sa siit palju tuttavaid leiad
- uitaja
Ei ole eriti uurinud seda foorumit. Tead sa äkki kust võin leida abi :) ?
- kahtlen
kas siin yldse selliseid foorumeid on. Tundub, et siin foorumis suur osa s6nav6tjaist väike grupp debiilseid soomlasi ja m6ned yksikud eestlased.
- ja kui sul
t6siselt väga igav ja pole isegi kellegagi suhelda, v6id ka mulle kirjutada... [email protected]
- jahjah
Kui poole vanem maailmatundja huvitab siis kirjuta, töötan iga nädal porvoos aga elan helsingis, ei otsi kaaslast aga niisama võib ju maailma lahti arutada : )
[email protected] - heino2
Hei
Olen yrittäjä Suomessa.
Kirjuta minule, mul ka igav, elan muidu Kirkkonummis hotellis. Jube igav on, muidugi on tööd paljuski arvuti taga õhtuti, kuid iialgi mitte niipalju, et vaba aega ei oleks.
Saadan Sulle isikliku maili, võiks niisamagi lobiseda maili teel.
[email protected]
Lugupidamisega
Heino- tunnen paljusid
Ole tüdruk ettevaatlik nende ehitus allettevõtjatega soomes, suurem osa neist on kriminaalid ja saad mingil ajal ka enda nahal seda tunda!
- śirtsu
[email protected]
just j6udsin paar p2eva tagasi porvoosse....indeed.....igav..D::D:D.D::D - Raymondiiii
Addi mind.... Skype nimi perssekarbes.... Kaisin kooli ara just ja olen eestis sugulastega nati. Nii sama rsndan ja reisin sesl ja siin. Tore oleks raagida. Elsn muidu lahtis kus onka ode 19 koos poisiga elab
- MJane25
Kas Uitaja endiselt otsib tuttavaid?
- uitaja
Ikka otsib.
- täpsemalt
Pane siis uitaja ka täpsem info et mis vanuses ja mis soost sõpru otsid.
- Kristjan
Tere, eks siis lisa ja suhtleme seal siis edasi:) Soomes jah peale tööpäeva ikka üsna tüütu ikka kodus istuda. Jkristjan2 (skype)
- juss4
[email protected] elan porvoos gammelbackas endal sama jama, kuidagi igav koguaeg, mul palju mees sõpru aga nais tuttavatest jääb kuidagi puudus. võid mind facebookis ka üles otsida, see vähe mugavam variant
- Buahhahhaahaaa
Pole tõelist - inimesed kirjutavad oma @aadressi! Saate palju paska veel, siin foorumil on väga palju haiged sommiporod.
- Lars Metsä
Vietätkö todella kaiken aikasi tällä palstalla. Kovin on suppea sanavarastosikin; "sommiporo", "Buahhahhaahaaa" jne.
Ja ei, et voi viedä minulta työpaikkaa. Koulutuksesi ei siihen riitä.
Naura vain, se pitää mielen kevyenä. - Buahhahhaaaaa
Lars Metsä kirjoitti:
Vietätkö todella kaiken aikasi tällä palstalla. Kovin on suppea sanavarastosikin; "sommiporo", "Buahhahhaahaaa" jne.
Ja ei, et voi viedä minulta työpaikkaa. Koulutuksesi ei siihen riitä.
Naura vain, se pitää mielen kevyenä.Hetkel aru ei saa? On sul problem?
- kaido
Buahhahhaaaaa kirjoitti:
Hetkel aru ei saa? On sul problem?
Ma arvan, et sa oled kõige lollim eestlane. Üks suur hunnik sõnnikut.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kalle Palander kertoi fantasioivansa siitä, kuinka Kiira Korpi naisi häntä sträppärillä ahteriin
Sai potkut Yleltä. https://yle.fi/a/74-201400005368672Aamuseuraa/rehevää naista
uhkean rehevät m-xxxl naiset/rouvat/pari 18-80v kutsu luokses 31.1 aamusta päiväpanoille 32v hetero mies.oon innokas nuo5370824h Kirppis
Olen muuttamassa paikkakunnalle ja mietin olisiko tälläiselle liikkeelle tarvetta alueella?102231Suomessa eletään liian pitkään
"Ihmisten on kuoltava" Asiantuntija varoittaa: Suomi ei ole valmis siihen, että niin moni elää pitkään: ”Kaiken täytyy1701260Kerotakaa joensuun kontiolahden paiholan laitoksesta jotain
Mun kaveri joutuu paiholan laitokseen nyt lähi aikoina niin voisko ihmiset kertoa minkälaista siellä on tarinoita jne ja17926Sun ulkonäkö on
Kyllä viehättävä. Kauniit piirteet. Todella sievät. Ja olemus on ihana. Olet tehnyt vaikutuksen.40794Olen niin haaveillut
Sinusta. Ollut hullun rakastunut. Ajatellut kaikkea mitä yhdessä voisimme tehdä. Mutta ei ei yhtään mitään. Usko vaan lo57762Oletko koskaan
Tavannut/tuntenut ihmistä, jonka kanssa vuosisadan rakkaustarina olisi ollut mahdollinen, mutta joku este tuli väliin?72744- 46725
En voi ottaa
Jos ikinä aiot ottaa yhteyttä, niin tee se nyt. On aika, kun todella todella tarvitsisin sinua. Naiselle.36657