paras apu ruusufinniin?

Te jotka kärsitte ruusufinnistä,mistä olette saaneet parhaimman avun siihen?Todella ärsyttävä vaiva..Onko roa kuurista apua?Kasvojen lehahtelu punaiseksi on todella kiusallinen vaiva..
Ilmianna
Jaa

4 Vastausta


Hei olen jo vanhempi, mutta tiedän tuon taudin, että todella kauhea ja vie kohta järjen ja muu elämä kärsii. ei voi mennä mihinkään..nyt ei voi mennä jonkun muun syyn vuoksi. Se Roccautan hyvä, mutta puhtaus, liikunta ja ruokavalio. Sitte, kun vain jäljet on, niin pitää käydä hiotuttamassa. Itse kävin kaksi kertaa tai ensin oli syderm hoito, jolla tasoitettiin ihoa ja sitten hionta. Todella muuttui ulkonäkö ja ikäänkuin elämä tuli takaisin ja pystyin tekemään kaikkea ja aloin myös kilpailemaan ja voitin palkintoja ja kävin tanssimassa, Oli hauskaa ja itseluottamus nousi. Mutta nyt tämä syrjäkylä aiheuttaa sen, että täältä ei pääse vaikka kuinka haluaisi ja muutto edessä, kun en halua syrjäytyä. Mutta niitä ilkeitä ihmisiä on aina ja vanhoja kaivetaan vaikka kuinka yrität olla se mikä olet. Se on uskomatonta..huudellaan ihosta ja kun kävelet raitilla, niin voi aurinkoon katttoa. Isommissa paikoissa mennään vähän toisella tavalla..ei siellä katoa sitä vaan miten olet toisia kohtaan ja miten käyttäydyt. Jotkut menevät apukoulun tasolle..
Ilmianna
Jaa
Roaccutan voi auttaa, mutta ensisijainen ja vähemmän sivuvaikutuksia aiheuttava lääke on metronidatsoli-voide. Sitä voi määrätä myös koulu- tai terveyskeskuslääkäri.
Kortisonivoiteet pahentavat ruusufinniä, älä itsehoida niillä.
Ilmianna
Jaa
Itselläni on takana laser -hoitoja, voiteita, antiboottikuureja ja nyt viimeisenä puolen vuoden Roaccutan -kuuri matalalla annostuksella.

Kuurin aikana ihoni oli täydellinen, jos huulten rohtumista ei lasketa. Nyt kuurin lopettamisesta on aikaa pari kk ja punoitus on hiljalleen palannut, sekä ajoittainen lehahtelu. Tosin paljon vähemmässä määrin kuin ennen kuuria. Iho alkaa myös olla taas rasvoittuva. Joten enpä usko tämänkään täydellistä helpotusta tuovan, skeptinen olen, kun muutokset pahempaan alkavat näinkin pian.

Näyttää siltä, että Rosacea on yksi pahimmista ja viheliäisimmistä aknen muodoista johon tuskin vielä vuosiin löydetään parannuskeinoa, vaikka "viisaat" ihotautilääkärit sitä yrittävät keksiä. Ei auta kuin kärsiä.
Ilmianna
Jaa
Juuri sain tänään alotettua Apocyclin 250mg 2 kuukauden kuurin ruusufinniin joka sijaitsee siis nenän päällä ja alueella. Toivottavasti auttaa edes jossain määrin, muuten pitää lähtee ihotautilääkärillä käymään.

Jos muuten rahaa löytyy niin kandee tsekkaa Zenmed ihonhoitosarja, itselleni tilasin loppukesästä ja vaikutti toimivan ihan jees, ei vaa ole kovin halpaa lystiä.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

paras apu ruusufinniin?

Te jotka kärsitte ruusufinnistä,mistä olette saaneet parhaimman avun siihen?Todella ärsyttävä vaiva..Onko roa kuurista apua?Kasvojen lehahtelu punaiseksi on todella kiusallinen vaiva..

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta