MOT

llllllllllllllkkkkkk

Kyllä jäi eilisestä mot ohjelmasta paha mieli 102 vuotiaan vanhuksen puolesta, jonka oli ohjelman lopuksi ärähdettävä koko katsojakunnan edessä, ettei enää haluaisi kärsiä. Kauheeta vanhan ihmisen nöyryyttämistä. Monessa muussa kulttuurissa vanhuksia arvostetaan ja kunnioitetaan. Kyllä suomi on tässäkin suhteessa ala-arvoinen kehitysmaa.

5

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Makriina ek

      Sen sijaan, että asiat pantaisiin kuntoon, puolueet kiistelevät siitä, kuuluuko homma kunnille vai saako sen ulkoistaa yksityisille. Kiistan aikana ihmiset sitten sinnittelevät satavuotiaiksi yksikseen. Tänään juuri sanottiin uutisissa, että asiassa kiistelevät kokoomus ja demarit edelleen, eikä valmista tule.
      Sosiaali- ja terveysuudistus, hohhoh, tulosta ei synny.
      Uudistusta on ruvettu suunnittelemaan vuosi sitten, sanotaan justiinsa aamuteeveessä. Eikö muka vanhuksia ja sairaita ole aikaisemmin ollut?

      Tämän palstan kirjoittajilla on vielä parikymmentä vuotta aikaa odottaa. Saapi sitten nähdä tuleeko muutosta meidän elinaikanamme.

      Ollaankohan asille todella etsimässäkään mitään ratkaisua?

      • llllkkkkk

        Eiköhän se mene niin, että vähän kaikki pikkuhiljaa yksityistetään, mutta sitä ei ennen vaaleja voi sanoa ääneen, vaan pelataan aikaa ja poliittista peliä- Veroparatiisiyhtiöt ovat jo kiinnostuneita myös lasten huostaanottojen järjestämisestä ja kohta jo kai vankeinhoitokin on Mehiläisen tai jonkun attendon huolena.


      • ei hyvä....
        llllkkkkk kirjoitti:

        Eiköhän se mene niin, että vähän kaikki pikkuhiljaa yksityistetään, mutta sitä ei ennen vaaleja voi sanoa ääneen, vaan pelataan aikaa ja poliittista peliä- Veroparatiisiyhtiöt ovat jo kiinnostuneita myös lasten huostaanottojen järjestämisestä ja kohta jo kai vankeinhoitokin on Mehiläisen tai jonkun attendon huolena.

        Ruotimummo systeemi tulossa.. osin jo tullutkin takaisin, kuka halvimmalla hoitaa sille mummo/pappa työnnetään hoitoon. Hoidon tasosta ei kukaan puhu yhtään mitään.

        Menis ministerit mitään etukäteen ilmoittamati ihan tav arkipäivänä ja yks kaks yllättäen johonkin yksityiseen vanhustenkotiin mistä kunnat ostaa hoitopaikkoja, niin näkisivät sen karmean todellisuuden kun mikään ei saa maksaa mitään.


    • Nirskuni

      Aivan järkyttävää katsottavaa, ja me elämme kuulemma hyvinvointivaltiossa?? Näin vaalien alla ehdokkaat kilvan lupailevat yhdeksän hyvää..ja resursseja/varoja sinne sun tänne. Ohjelman jälkeen kyllä alkoi tapahtua, kumma kyllä.
      Ihminen, yli 100-vuotias ja tuollaista sairasta pompottelua. Hävetkää päättäjät ja asioista vastuussaolevat.

    • ksjdh10008

      Suomi ostaa ohjuksia Saksasta. Parempi olisi laittaa nekin rahat kunnollisiin mummojen imukykyisiin vaippoihion. Niille kun olisi käyttöäkin, ettei lätäköissä pidettäisi. Eli tarkoittaa ihmisarvonmukaiseen hoitoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1415
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      967
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      867
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      830
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      723
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe