Pokerin perusteet ???

Tomppeli3

On tässä vähän pokeri peliin tutustuttu ja leikkirahalla otettu tuntumaa, kun ei reaalia rahaa viitti mennä häviämään.
Mites tää nyt menee ????

-Ensin ruudulle ilmestyy pelipöytä ja kun laittaa sen pelipanoksen, niin seuraavaks klikataan korttien jako kuvaketta ja sen jälkeen ilmestyy kaks korttia mulle ja vastapuolelle kans, mutta niitä en näe, vaan omat kyllä.
- Sitten pitäs klikata maksa/luovuta, mitäs tämä meinaa???
Laitanko panoksen omista korteista, jos ne näyttää hyviltä ja luovutanko, jos kortit on huonot ?
-Valitsin maksa ja kaksinkertainen summa verrattuna panokseen ilmestyy pelipöydälle omalle paikalleen ekaan isoon pyörylään.
Samalla pelipöydälle ilmestyy kolme uutta korttia oikein päin.
Pitääkö minun vetää johtopäätös näiden kolmen uuden kortin ja kahden oman korttini kanssa ja näkeekö vastustaja nämä kolme korttia ?
-Sitten pitäs panostaa/sökötä.
Jos sökötän, niin uusi kortti jaetaan, mutta siihen ei ilmesty panosta.
Jos panostan, niin panos ilmestyy uuden kortin kohdalle olevaan pyörylään.
Eli joudunko panostamaan pelikortille, jota ei ole vielä jaettu, vai viimeiseksi jaettuun pöydällä olevaan korttiin.
Jos kortti on kuningas, niin siihen tietenkin kannattaa panostaa, jos itellä on kuningas, vai miten se oikeen menee?

Tämä oli vähän sekavasti kirjotettu, mutta kai joku tästä saa selvän eli pointti on se, että panostetaanko jo näkyvillä olevalle kortille, vai sille kortille, jota ei vielä näe ja joka seuraavaksi pöydälle jaetaan ja sitten paljastuu kannattiko panostus.

12

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilmeisesti pelaat texas holde´miä heads up:ina. Eli kaksi pelaajaa vaan? Ymmärsinkö oikein. Vai mitä pokeri peliä pelaat?


      Sitten pitäs klikata maksa/luovuta, mitäs tämä meinaa???

      Pitäisi olla myös korota.

      Jos kortit ovat hyvät kannattaa korottaa ja huonot kannattaa luovuttaa. Toki holdemissä ei voi koko ajan odottaa hyviä kortteja varsinkaan heads upissa muuten pakolliset sokkopanokset syö rahojasi. ja sinun on yritettävä välillä korottaa myös huonoilla ja saada vastustaja luovuttamaan. Hyvä vinkki hold emiin on se, että kun olet viimeisenä vuorossa pelaa siitä enemmän käsiä niin saat toimia viimeisenä ja näet mitä vastustaja tekee ensin. Jos hän sököttää kannattaa korottaa vaikka sinulla olisi huonot kortit.


      Samalla pelipöydälle ilmestyy kolme uutta korttia oikein päin.

      Nämä ovat kaikille yhteisiä kortteja. eli flop Sinulle ja vastustajallesi. Yhdistä omat kaksi korttia näihin.


      korttini kanssa ja näkeekö vastustaja nämä kolme korttia ?

      kyllä näkee. nämä ovat yhteisiä kortteja, mutta et näe vastustajan kahta korttia jotka ovat sen.

      Jos kortti on kuningas, niin siihen tietenkin kannattaa panostaa, jos itellä on kuningas, vai miten se oikeen menee?

      Tämä vähän riippuu montako pelaajaa pelaa jos vaan kaksi vastakkain niin kaikki kuninkaat kannattaa kyllä pelata, mutta jos pelissä on 10 pelaajaa ei kannata pelata esim tyyliin K2 –K8 ei kannata, mutta jos toinen kortti on myös suuri esim. AK tai KQ KJ niin kannattaa pelata myös täydessä pöydässä.


      Tämä oli vähän sekavasti kirjotettu, mutta kai joku tästä saa selvän eli pointti on se, että panostetaanko jo näkyvillä olevalle kortille, vai sille kortille, jota ei vielä näe ja joka seuraavaksi pöydälle jaetaan ja sitten paljastuu kannattiko panostus

      Panostus on ennen floppia. Eli ennen kun kolme yhteistä korttia on jaettu. Kun jaetaan kolme yhtteistä korttia taas panostetaan tai luovutetaan. Tämän jälkeen panostetaan vielä 4 kortialla ja senkinjälkeen vielä viidennellä kortilla. Se jolla on paras käsi voittaa potin. Tasa tilanteessa potti menee puoliksi.

    • suuri huijaus

      Täyttä paskaa, pysy kaukana! Älä kuuntele hinurigämblria a.k.a RAY:n markkinointipelleä.

    • hahahhaha

      ihan sama millä pelaat, kuinkamonta pelajaa tai muuta, täyttä lottoa nämä nettipokerit. Siinä tilastot heittää niin häränpyllyä, että suurimmatkin heinähatut ei voi kun nauraa. Uskottelevat silti, että nettiipokeri on rehellistä. Hah, jos olisi, niin niille muutamalle pelaajallehan tulisi kissan päivät, kaikki muut katkeaisivat ja lopettaisivat, ja taas ne muutamat harvat pelaisivat keskenään. Ja pokerisaitit jäisivät ilman rakea.

      Jos todella RAY:täkin valvottaisiin, niinkuin sisäministeriön tai jonkun pitäisi, niin eihän ne saisi lupaa edes toimia pelin pyörittäjinä. Niin sekaisin on niiden esim tilannekatsaus turnauksissa. Sanoisin että mikä muu taho olisi jo vangittu petoksesta.

      • Täytyy olla ray:n nettipokeri rehellistä, koska oon reilusti voitolla. Toki en enää pelaa siellä, koska pelaajamäärä on aika pieni ja pelit liian pieniä. Noin vuosi sitten pelasin satunnaisti NL 100 peliä, enkä huomannut siinä mitään epärehellistä. Muutakun sen, että jotkut EIVÄT OSANNEET PELATA pokeria. Joten tervetuloa vaan pelaamaan lottoa ja lyömään ALL IN joka kädellä. Pokeri ei kuitenkaan järkevästi pelattuna ole lotto vaan taitopeli.


    • jippii 007

      se on kuulkaas niin että voitte itse kukin valita pelitouhunne minkä kautta luovutte rahoistanne 'hyvään tarkoitukseen'.Toiset haluavat tehdä sen pokeripöydässä, toiset ruletissa ja useat myös pelinappia painamalla. Jos on ylimääräistä rahaa niin eiku vain valitsemaan jonkun noista vaihtoehdoista ja luovuttamaan rahanne valtion pohjattomaan kassaan . hihihiiii

      • Pokerin perusteet ??

        Ruletti se vasta ihmeellinen peli onkin, varsinkin, jos se satunnais numerogeneraattori arpoo numerot ( ei ole satunnainen).
        Jos leikkirahalla pelaat mustaa/punasta tuplaus taktiikalla, niin ei siinä tule tule pitkää jaksoa, et punanen toistuis, jos mustaa pelaa, niin se punaisen putki katkeaa n.5 kerran jälkeen.

        Pelin luonne muuttuu täysin, jos siirryt pelaan oikealla rahalla.
        Silloin voi samaa väriä, mitä ei oo pelanu, niin sitä voi tulla niin pitkä putki, et pelikassa menee sen saman tien ja jos tilanteessa, missä tappiota on tullu jo lähes 100 euroa ja pitäs se viimenen suuri summa lyödä, mutta laittaakin vaan 1 euron, niin sillon tulee se sama väri, jonka olis sillä isolla panoksella pelanu, mut jos olis sillä isolla panoksella pelanu, niin ei varmana olis tullu sitä väriä, johon panosti.
        Sit kun rahat on menny, niin kun pyöräyttää seuraan numeron, niin kas kummaa, väärän värin putki katkesi ja olisit voittanut jos siihen olis panostanut häviön summan tuplana.

        Tämänkin on yleistä ruletissa ja varsinkin satunnaisgeberaattori ruletissa, että se pallo yht'äkkiä pomppaa sieltä kolosta ylös viereiseen koloon, joka on eri väri mihin panostit ja olisit voittanut oikealla rahalla pelatessa.
        Vaikka se pallo olisi jo sillä kolon pohjalla ja siellä rauhassa, niin se sieltä pomppaa ylös.
        Live ruletissa ei varmaan pallo ihan tälleen käyttäydy.
        Jos haluaa hävitä, niin pelaamalla rulettia tietokoneen satunnaisgeneraattoria vastaan, niin häviää varmana, se on täyttä huijausta, kuten kaikki tietokone pohjaiset pelit netissä ja marketeissa.


    • Ei rulettia tarvitse mitenkään säätää. Se on matemaattisesti laskettu niin, että siihen häviää pidemmän päälle varmasti ihan satunnaisena.

      Taas jotain lyhyen aikavälin tapahtumia jotka eivät toistu sadoilla tuhansilla kierroksilla.

      • clear vision

        Kaikki pelit ovat tarkoin säädettyjä pelaajien pelikäyttäytymisen mukaan. Eli jos pelaat pienellä summalla, et tule voittamaan koskaan mitään suurta voittoa. Pienetkin kotoutetut voitot 'peritään' takaisin viimeistään muutamalla seuraavalla käynnillä. Pelejä kai säädellään myös 'ystävällisimmiksi'= anteliaammiksi muilta mailta tulleille tai hyvätuloisille peliriippuvaisille. Katselkaapa ympärillenne pelipaikoissa ja näette totuuden omin silmin.


    • Mistä ihmeestä saatte noita säädöksiä päähänne? Ei niitä ole. Ne vaan ovat teidän kuvittelua.

    • livepelit rulaa

      Jos haluaa himassa pelailla kavereiden kanssa niin kannattaa kokeilla "ulappa shuffle" ohjelmaa. ladattiin se androidmarketista pelattiin sillä. noilla hakusanoilla löytyy parhaiten. Toi korvaa korttipakan eikä tartte sekottaa kortteja. toimii ainakin samsungeissa hyvin.

    • tähti123

      Nii eli tota noi allinniä vaa pellii niin hyvvää tulloo!

    • kakka8

      kakka haisee pahalle mut aall innii !!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1663
    2. 44
      1003
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      62
      958
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      929
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      908
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      879
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      840
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      785
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      768
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe