YLE:n rooli aika läpinäkyvää kepulaisten puolesta?

YLE, missä rajat?

Olipas eilen vastenmielistä katseltavaa toi YLE:n vaalitentti, jossa kaksi niin kepulaista aatetta pursuavaan toimittajaa yritti olla oikein syöpäläinen Jutta Urpilaista kohtaan, Etunimeäkään ei käytetty, kuin pelkkää urpilaista! Eihän Jutta Urpilaisen annettu edes kunnolla vastata - aina keskeytettiin? Kauheaa katseltavaa? Hänen jokaiseen yksittäiseen sanaan puututtiin ja alettiin viäntää ja kiäntää, kuin sontaa tunkiolla.

Tuolle kepulaisten miljonäärijohtajalle oli varmaan annettu ennakkoon hänelle tehtävät kysymykset, jotta saataisiin sellaista kuvaa, että tämäpäs miljonääri osaa kaiken, tietääkaiken ja on kaikessa oikeassa ja on luotettava entisiin kepulaisjohtajiin verrattuna.

Onhan tuolla YLE:llä tietysti hirvittävä kiitollisuudenvelka noita kepulaisia kohtaan, koska kepulaisethan valitsivat sille Mikael Jungnerin jälkeen kepulaismielisen uuden johtajan. Niin kuin muistamme, Matti Vanhanen oli päävalitsijamies ja testaaja.

Tämän uuden johtajan myötä myös eilisessä valitentissä oleva aina housuissa ei koskaan hametta ei koskaan sääret paljaana nainen ilmestyi näihin ajankohtaisohjelmiin: Varmaan häntäkin on pyöräytetty kepulaisten Alkio-opiston kautta niin hän pursuaa tuota kepulaisuutta ja SDP vihaa.

15

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinusta vain..

      ..tuntuu siltä, että toimittajat sortivat Urpilaista. Urpilainen vain on niin tollo, että se ei osaa muuta kuin kaakattaa sitä iänikuista Otto Wille Kusisen vallankumous retoriikkaa.

    • Näin mäN

      Totuus on toinen. Urpilainen sai huutamisaikaa eniten. Sipilälle vastausvuoroja ei meinannut tippua. Sipilä herramiehenä hoiti tilanteen tyyllikkäästi. Hän säilyytti asiapohjan. Olemme siirtymässä kanan huudosta Sipilän aikaan.

      • Oli niin, niin "hauska" ohjelma, tuli ihan Reporadion kulta-ajat mieleen. Urho Kekkosen luottomies Eino S.Repo ml/SKDL/kepu ja lopuksi kekkoslainen stalinisti.
        Yhtä jankkausta, äärikepulaista vedätystä. Mistään muusta eivät toimittajat puhuneet kuin kuntauudistuksesta ja terveyskeskuksista. Sipilä sai kertoa mielikuvituksillisista himmeleistä mitä lisäämällä demokratia lisääntyy ja kustannukset vähenevät! Voi kumpa maksajat tietäisivät kuinka elättisuomi heitä vedättää!

        Jäi kysymättä ja vastaamatta kaikki muut tärkeät osa-alueet, kuten kaavoitus, ympäristönsuojelu ja muut Keskustalle kiusalliset asiat. Ajatteleppa jos Kehittyvien maakuntien Suomen rikollinen toiminta olisi ollut Demarien ja Nuorisosäätiö Kokoomuksen hommia? Entä se suuri rikosvyyhti joka pelkästään liittyy Rovaniemen kelkkatehtaan ympärille? Miten kepuänkyrätoimittat olisivat kohdelleet puheenjohtajia?

        Olisiko 100 vuotias mummo Lahdesta otettu vai 6 vuotta vankeutta talourikoksista saanut Kok)Dem vaikuttaja ollut puheenaiheena? Kepuänkyrätoimittajat eivät oilisi muistaneet muuta kuin sellaiset kähminnät mitä kepu on tehnyt, tekee ja tulee tekemään jos ne olisivat muiden tekemi .

        Jos Demarien entinen kansanedustaja olisi korkealta virkapaikaltaan heittänyt 30 miljoonaa euroa kovan luokan talousrikollisten tarpeisiin kuten Markku Kappinen teki heittäessään Kuntien eläkevakuutuksen varoja Arto Merisalon ja muiden kovan luokan talousrikollisten "pisneksiin".

        Ei tietysti kepulaisten mielestä saa puhua mitään muuta kuin kepuänkyrätotuutta, paitsi sen ylintä astetta Tolliskototuutta.


    • kiessus sentään3

      Katsoin tänään uusintana tuon ohjelman ja todella tuolle miljönäärille annettiin puheaikaa kaikista eniten ja kyllähän tuo Katainenkin sai toistella niitä vanhoja fraasejaan vahvoista kunnista sataan kertaan. Saattaa vain arvata, antaisivatko Jutta Urpilaisen toistaa samalla tavalla? Keskeyttivät aina, kun hyvää vastausta olisi ollu tarjolla. Liian hyvää, niin keskeytettiin! Kaikki tuo Jyrki Kataisen sanominen on kuultu moneen kertaan, luulisi jo noiden YLE:n toimittajienkin kovaan kalloon uponeen.

      Kyllä näytti olevan draivi päällä näillä toimittajilla "kaataa" tuo Jutta Urpilainen, mutta uusinnan katstottuani eivät siinä onnistuneet. Näyttää siltä, että tuo SDP:n galluppisuosio kakkospaikka on kauhistus noille porvariajatusmaailman kannattaville. Koska näille ei ole muuta vahtoehtoa hallitukseksi, kuin kokoomus/keskustayhteistyö.

      Timo Soini rasvaisine hiuksineen kyllä ei saanut minkäänlaista positiivisuutta minussa heräämään, päin vastoin inhon väreitä puski pintaan. Tuo RKP:n calle ja vihreiden Ville Niinistö ovat niin lutusia symppiksiä, hyvin sovittelevia ja ei riidanhaluisia samoin Paavo Arhimäki. Varmaan noiden kanssa on mukava tehdä hallitus yhteistyötä, mutta tuo Päivi Räsänen osoittautui aika kovaksi naiseksi ja kovien arvojen politiikoksi, vaikka yrittää kätkeä nuo kovat arvot naiseudellaan. Taitaa olla näistä politiikoista kaikista oikeimmalla ja kaukana siellä, puolustaa henkeen ja vereen sitä, että köyhiltä pitää periä terveyskeskusmaksut.

    • sipi sipi

      Nuo YLE:n uutisetkin ovat yrittäneet viikkokaupalla syöttää tuon Juha Sipilän hyvyyttä. Eihän hänen hyvyydestään mitään tiedä, niin uustyyppi hän on kepulaiseksi? Liekkö edes häntä ehditty pyöräyttämään tuon Alkio-opiston kautta. Ilman tuota Juha Sipilää ei YLE:n uutisissa käsitellä vaalikentillä tapahtuvia asioita. Taisi tuon Jyrki Kataisen puukkojupakan yhteydessäkin noiden kepulaisten mielipiteitä kaupitella.

    • Köyhyys tavoitteena

      Sossut haluavat kaikista köyhiä ja avistettavia, muut puoleet haluavat kaikista varakkaita ja itsenäisiä. Paitsi Kommarit Sossujen lisäksi. Muutenhan Kommari- ja Sossupolitrukit menettävät asemansa.

    • Paitsi Maalaisliitto/Keskustapuolue/Suomen Keskusta tai mikä milloinkin on ollut tämän Syöttiläspuoluen nimi. Se on oikea tukiaisissa rypevien puolue.

      Pelkästään maatalous"yrittäjien" eläkkeet, lomat ja luopumiskustannukset maksavat Valtiolle yli tuhat miljoonaa euroa, siis yli miljardin vuodessa.

      Kepun ainoa tavoite on ryöstää joko laillisesti tai laittomasti mahdollisimman paljon rehellisten palkansaajien ja yrittäjien rahoja näille syöttiläille. Lehtitietojen mukaan Syöttiläspuolueen puheenjohtaja Sipilä ja hänen yritysryppäänsä on saanut valtion tulea 17 miljoonaa. Missä tyhmyydentynnyrissä sinä elät?

      • pois se meistä

        Osmium1 on painavin suolistokaasu, jota esiintyy tietyissä kansanrymissä.


      • pois se meistä kirjoitti:

        Osmium1 on painavin suolistokaasu, jota esiintyy tietyissä kansanrymissä.

        Sinne tyhmyyden kovaan ytimeen, suolistokaasujen, siis pierujen haju tulee metaanimerkaptaaneista, sama aine mikä ennen aiheutti sulfiittiselluloosatehtaiden hajun.

        Et tiedä vieläkään mistään mitään?

        Merkaptaani tarkoittaa elohopeaa sitovaa.
        Mitä typerät Tuhmyyden tynnyrisä asuvat Syötiläät

        tiertävät elohopeasta ja paljonko sitä on vuosittain kylvetty,PUHTAIDEN SUOMALAISTEN ELINTARVIKKEIDEN ja kansan parhaaksi.

        Syöttiläsänkyröiden totuus kunniaan!


    • pelkoon

      Onpa siellä demarit kiukkuisena kun nyt Sipilä sai muutaman puheenvuoron, edelliskrralla Jutta muikisteli ja huusi koko ajan toisten puheiden päälle, erittäin fiksu mies tuo Sipilä, sunnuntainä häntä äänestämään, näyttää olevan pelko puserossa sossuilla.

    • yy,,

      Koska rkp-läinen toimittaja on muuttunut keskustalaiseksi.

    • 4+13

      Maanviljelijöistä 32 % äänestää kokoomusta, 13 % persuja ja 10 % keskustaa. Tämä on tutkittu juttu.
      Väitätkö, ettei Nuorisosäätiötä ole tutkittu. 6500 sivua ja 35 metriä on tutkintamateriaalia. 10 poliisia monta vuotta ollut jutun kimpussa. Luulisi tämän tutkimisen riittävän jopa sinulle.

    • eliittimedia?

      Paavo Väyrynenkin oikein kehui, että etelän media ei enää rassaa kepulaisia politiikkoja ja kyllähän tämäon näkynyt YLE:n ja Hesarin toiminnassa.

      Tuosta Hesarista on tullut Maaseudun Tulevaisuus, koska siellä kirjoitetaan enemmän peräkylien turvesoilta asioita, kuin esim. Helsinkiläisten, Espoolaisten ja Vantaalaisten.

      Tuntuu, että nuo Hesarin toimittajatkin ovat siirtyneet noihin kepulaisten pystyttämiin kahdeksaantoista maakuntaan, jota mallia he ovat tunkemassa kuntauudistukseksi. Niin sonnalle ja turpeelle haiskahtavat nuo Hesarin jutut. Kulttuurisaralla myös kukoistaa myös nuo peräkylien performanssit enemmän, kuin pääkaupunkiseudun taitelijoiden laadukkaat näyttelyt.

      Sitten on hyvin omituista vielä se, kun nuo YLE:n tönkköön pakkeloidut uutisten lukijat yrittävät noista kepulaisista politiikoista viäntää sontatalikkomeiningillä uutista jokaiseen lähetykseen. Tuo Matti Mönkä on oma lukunsa kepulaisuudessaan.

    • kiessus sentään

      Tänään kuuden uutisissa YLE:n uutisten ulkolukijat olivat pistäneet nuo persut kakkostilalle ja SDP:n ja Jutta Urpilaisen kolmoseksi. Kepulaiset tänään oli omalla paikallaan, eli neljäntenä. Kokoomus tottakait keikkuu näiden YLE:n uutistoimittajien mielessä ykkösenä niiden unissakin. Nyt oli heidän mielstä tuo Timo Soini valtakuntamme kakkonen joukkoineen ja seiska-lehden jahtaamine hakkaraisineen. Näyttää olevan karvasta kalkkia tuolle YLE:n porukalle tuo SDP:n kokoomuksen niskaan hengittäminen ja galluppikakkostila.

      Onkohan taas maanantaina tällä YLE:n porukalla suruasusteet päällä, jos SDP on Suomen suurin kuntapuolue? Ainakin olivat sonnustautuneet mustiin suruasusteisiin aina säänaikkosia myöten, kun Tarja Halonen päihitti Sauli Niinistön tätä edellisissä presidentin vaaleissa.

    • sontaluukku?

      YLE ja eritoten tuo heidän lokaohjelmansa Uutisvuoto yritti eilen säälittävällä tavalla vaikuttaa SDP:n galluppisuosioon saattamalla Jutta Urpilaista noloon valoon. Eihän tuo presidentti Tarja Halonekaan säästynyt ala-arvoiselta arvostelulta ja hymistelyltä, tuon julkaistun kirjan takia. Kirjassahan kerrotaan pelkkää faktaa ja eihän sitä nyt negatiivista saa muista ilmoille päästää, kuin SDP:n poltiikoista tämän ohjelman mielestä. Kauhea rääkkyjä on tämän ohjelman vetäjäkin noissa halpaliimakangasräteissään. Yrittääkö hän olla aivoton barbi-nukke, vai mitä hän yrittää esittää? Jotenkin tulee aina mieleen, että taitaa vaivata tuo narsismi, koska hän ei näy kokevan häpeän tunnetta vanhusväestöämme kohtaan. Vanhuksiamme pilkataan tässä ohjelmassa jatkuvasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      193
      4566
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      122
      2853
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      324
      2274
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      133
      2260
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1962
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1526
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      114
      1441
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      30
      1362
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1190
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe