Kuin helvetin kauan tää antabus vaikuttaa?

Epätoivoinen alcciz

Otin 3vrk sitten aamulla morkkiksissa 2x200mg. Toissailtana koitin juoda, naama punotti ja piti lopettaa kun ei menny päähän. Eilen illalla sama juttu!

Vittu kun menee hermot jos ei tänäänkään voi juoda. Kauan tuo parin napin vaikutus kestää??

42

24550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • känniin

      Kyl sä voit juoda, kunhan otat vrovasti, teelusikallisen kerrallaan 10 sekunnin välein keskikaljaa.

      • PöPi12231

        Voi jeesus sentään! :D Kiitos tästä mielikuvasta!


    • dsfgssffsdafadfaf

      tuo on aika yksilöllistä. itse join tuollaisen määrän jälkeen 48 tunnin päästä, ei ongelmia. mutta ole pirun varovainen, joillain tuo voi vaikuttaa vielä paljon pidempäänkin.

    • antabussi

      Ota varanappi ens hätään. atabus vaikutus heikkenee, kun vatsan pohjalle syö ensin purkillisen kylmä hernekeittoa. Hetken odotus ja syö kuusi raakaa kanamunaa nopeasti. Sitten odota heti ja vedä kuusi nopeaa olutta ja avot olet taas alccis!

    • Pro-juoppo

      Kisko kossua nopeasti reilu määrä, niin olet sen verran kännissä, että et edes huomaa tulipunaista pärstääsi ja pumpun hillitöntä laukkaa ja jytkytystä.

    • Kokenut 27 v.

      Vaikuttaa LOPPU ELÄMÄN ,jollet raitistu ,jollain muulla tavalla. :)

    • Antabussilla

      Olin aikoinani töissä eräässä rengastehtaassa eteläruotsissa , pomo antoi vuoron alettua antabuskapselin pahimmille Suomalaisille juopille ,jollei kelvannut ,sai lähteä. Soitttoruokalassa viikonloppuna nää epelit oli helppo tunnistaa ,kaalit punaisena lipittelivät juomiansa ,mutta joka on tonkin kokenut niin tuskientakana on se humala jota tavotellaan . Mutta viinan himo taitaa olla himoista suurinn ,siinä jää kiimakin toiseksi ?

      • Anonyymi

        Itse otin antabuskuurin noin 8kk sitten koska minulla meni alkoholin juominen aika paljon yli ja niin pois päin. Tällä hetkellä minulla on noita antabus kapseleita mahan sisällä joten se ainakin varmistaa että alkoholia ei enää oteta. Sivuvaikutuksia on muutamia esim. väsymystä ja yöllä paskominen housuun - https://topeuro-shop.com/buy-antabuse-fi.html?wm=11492&tr=8027


    • alkkis1

      pari kolme päivää ja taas mennää itekki tuli taas vaihteex otettuu just mut nou hätä kyl sitä pari päivää kestää :D jos pidempi kuuri ni menee viikko kax

    • otanko vai en

      Antabus on hyvä lääke juopottelun katkaisemiseksi , aamulla nielaistu kapseli varmistaa selvän illan ,siitähän tästä lienee kysymys ? tämähän koskee vain niitä joilla on halu lopettaa? tää lienee helpommista päästä hoitaa tätä tautia .Joka päivä kapseli huuleen ja varmasti on selvä päivä edessä ,itse sen kuienkin päätät otanko vai en .

      • kerran kokeillut

        Ota antihistamiinia. Se estää reaktion.


      • lkjnojnkjn
        kerran kokeillut kirjoitti:

        Ota antihistamiinia. Se estää reaktion.

        Naamalle tuleviin punaisiin pisteisiin ja näppyihin auttaa hydrokortisonivoide. Apteekista ilman respaa.


    • pysyvä reaktio!

      Yleensä antabus häviää kahdessa päivässä MUTTA jos näin ei käy, niin sinulle on käynyt niin että Antabus on pysyvästi muuttanut maksasi toimintaa! Se on hyvin yleistä ja tarkoittaa siis sitä, että tulet lopun ikääsi saamaan antabusreaktion juodessasi.

    • Höllö

      Höpö, höpö, sulla vaan kestää pikkasen kauemmin kuin ehkä jollain muulla.
      Varmasti pääset taas ottamaan pari rentouttavaa lähipäivinä, nyt ei auta hermoilla, maistuupa sitten paremmalta.

      • ex-jeppe..

        Antabuksen puoliintumisaika on 2,5 - 5 vuorokautta. Tässä ajassa siis puolet aineesta on hävinnyt. Antabuskuurin vaikutus poistuu 1-2 viikon jälkeen.

        http://en.wikipedia.org/wiki/Disulfiram

        Half-life 60–120 hours

        Vaikutus kestää 1–2 viikkoa hoidon lopettamisen jälkeen.


    • Kylmät kädet

      Olen toistellut tätä kysymystä:

      Kuka ottaa Antabuksen vapaaehtoisesti? Mitä järkeä siinä on? En kykene käsittämään.

      • K k

        Antabus ei hillitse viinan himoa. Se vain aiheuttaa sinulle huonon olon, jos otat sen kanssa.


      • Kärpix

        Joku joka yrittää rajoittaa juomista, mutta oma tahdonvoima on heikko?


      • Antabuse

        Jos on pakko juoda ja haluaa nimenomaan juoda silloin pitää välttää antabusta. Eikä antabusta ainakaan lääkäreiden taholta pakoteta ottamaan. Se on aina vapaaehtoinen valinta mutta samalla pitää sitoutua olemaan ryyppäämättä. Vähän niin kuin autolla ajo.


      • törkeärattijuoppo
        Antabuse kirjoitti:

        Jos on pakko juoda ja haluaa nimenomaan juoda silloin pitää välttää antabusta. Eikä antabusta ainakaan lääkäreiden taholta pakoteta ottamaan. Se on aina vapaaehtoinen valinta mutta samalla pitää sitoutua olemaan ryyppäämättä. Vähän niin kuin autolla ajo.

        törkeä ratti on paras ratti


      • Anonyymi

        No vttu jos ei ole muutakaan vaihtoehtoa olla ryyppäämättä


    • raitis1

      Itselläni on kans antabuskuuri meneillään ja otin sen vain siksi koska, itse halusin lopettaa juomisen. Eikä mulle ole tullu pienee mieleenkään ottaa alkoholia ollenkaan. En vaan ymmärrä, et miksi sitten pitää hankkia antabuskuuri jos haluaaki juoda? Kun se on nimenomaan sitä varten, että juominen loppuu. Välillä ehkä tullu pieniä ajatuksia juomisesta, mut siihen se sit jäännykki. Ajattelen sitä kamalaa krapulaa ja pahaa oloa, niin en edes halua ottaa. Ja tuo antabus juttukin vielä sitä vahvistaa ettei tarvitse juoda..

    • Halu lopettaa

      Totta tämä on hyvä lääke jos meinaa saada putken poikki? se on kerrasta poikki kun aamulla kapselin nielaisee, jotenkin siitä tulee helpottunut olo kun ei tarvitse juoda .Tuleehan näitä mielitekoja silloin tällöin itsellekkin ,mutta sitä punotusta ja sydämmen sykytystä en toista kertaa kokeile ,tämä on hyvä ensiapu niille jotka haluavat lopettaa juomisen ,eräs vanhenpi juoppo kesällä kertoi ottaneensa vuoden kuurin tätä lääkettä ,sen jälkeen heitti kapselit ja on ollut 15 vuotta kuivilla .

    • stoorit4-10

      Riippuu annostuksesta ja kuinka kauan ja säännöllisesti olet syönyt. Voin kokemuksesta sanoa että jos viikon olet ottanut yhden tabletin päiväsä niin melkein viikon lopettamisesta vaikutus kestää, Se on yksilöllistä. Sitä voi yrittää pieniä ryyppyjä pikkuhiljaa ottamalla ja oksentamalla sitten nopeuttaa, mutta vaarallista yhtäkaikki. Ei kannata kokeilla ennen kuin neuvotaan lääkärin taholta.

    • Antabusta kokeillut

      Itellä antabus aiheutti kovan maksatulehduksen ja lääkkeen käyttö kiellettiin multa kokonaan loppu elämäksi. No nyt ollaan juomatta jos ollaan tiukkaa tekee. Onneksi tuli käytyä verikokoeissa ni lääkkeen vaikutus havaittiin ajoissa. meni yli kaksi viikkoa ennen kuin alkoi tulokset laskemaan ja sillonkin määrättiin kortisooni kuuri jotta maksan tulehdus arvot laskisivat.

    • toivoinen

      Kestikö hermot?

    • 434334

      Nimimerkki Antabusta kokeillut

      Siis tuliko sulle noi oireet pelkästä Antabuksesta? Vai otitko alkoa kuurin aikana??
      Millaisia oireita tosta tulehduksesta tuli, miten tajusit hakeutua lääkäriin?

    • Antabusta kokeillut

      Kun kuurin aloitin kävin verikokeissa jotta selviää voinko lääkettä syödä eli onko maksa-arvot kunnossa. Arvot olivat ok ja kuurin aloitin.Noin 1-2 viikkoa aloituksen jälkeen pitää mennä kontrollii jotta nähään aiheuttaako antabus oireita.Menin kokeisiin kuten määrättiin ja tulokset osoittivat maksan tulehdus arvojen nousseen.Heti tuli kielto ettei enää lääkettä turpaan ja joka viikko verikokeisiin jotta voidaan seurata lähteekö laskuun.Lääkehän vaikuttaa kehossa monta viikkoa lopettamisen jälkeenkin joten tulehdus arvojen nousu vain jatkui.Nousivat reiluun 2000 tulehdus arvot jolloin oli jo uhka että sairaalaan sisään ja koepalan otta ym. Joku sisätauti sepisialisti lääkäri joka tilannetta oli seurannut soitti ja sanoi että nyt kortisoonia turpaan jotta saadaan arvot alas ku ei muuten laske.5viikkoa söin kortisoonia ja ramppasin verikokeissa.Erittäin harvoissa tapauksissa aiheuttaa terveellle ihmiselle noin kovan reaktion. Alkoholia en juonut kertaakaan pisaraakaan koko kuurin aikana.

    • mieti elintapojasi

      Sisätautiääkäri varmasti ohjeisti sinua, että maksatulehdus uusiutuu helposti mikäli
      juot yhtään alkoholia tai käytät tiettyjä lääkkeitä.
      Maksatulehdus uusiutuessaan voi edetä ns. loppuun saakka.
      Jättää yleensä aina pysyvän vaurion, kirroottista maksaa.

    • Juappo

      Vaikuttaako antabus millä tavalla jos on yhden päivän ottanut lääkettä?

      • copypaste

        Antabuksen puoliintumisaika on 2,5 - 5 vuorokautta. Tässä ajassa siis puolet aineesta on hävinnyt. Antabuksen vaikutus on haihtunut täysin 1-2 viikon jälkeen.


    • Seurantalabrat

      Kannattaa vaatia niitä ohjeistuksen mukaisia seurantoja 2kk ajan ettei silmät ja iho mene keltaiseksi, voimat hupene, ruokahalu katoaa ja alat arvo keiku 3000 huitteilla äkillisen maksavaurioita myötä. Sapettaa...

    • joooopsss

      Tuttu äijä veti baarissa naama punaisena umpikännissä viinaa, ja ihmetteli vain sitä, kun peukalon hangasta työntyi ulos ihon alle laitettu hitaasti liukeneva Antabus-kapseli.
      Ei jarruttanut ryyppäämistä yhtään.
      Ei tosin ryyppää enää yhtään, kun hankki itsensä matojen syötäväksi kalmistoon.

    • HyväOlo

      Menee ohi otsikon, mutta menköön. Jos haluaa viinan juonnin lopettaa, niin viina ja kaikki pillerit ja lääkkeet mäkeen. Ahdistuksen purkuun löydettävä joku joka oikeesti ymmärtää. Oma halua lopettaa ja vertaistuki parhaat keinot.

    • Antabusssssi

      Antasbusin kaa ku dokaa ni on ku darras

    • Anonyymi

      Kokemuksesta voin sisäpiiritietona kertoa että joka toinen (n:ro1) antabus saa aikaan juuri kuvailemiasi oireita, mutta joka toinen (n:ro2) on ns. plasebo-kapseli joka mitätöi edellisen vaikutuksen. Kuuri aloitetaan aina jälkimmäisellä, jolloin muiden lääkeaineiden vaikutukset nollataan, ja sitten heti napataan tuo toinen jolla vaikutukset saadaan toimimaan.
      Itse tapaan ottaa kolme kapselia niinä päivinä kun lähden kupittamaan, ja muulloin kaksi. Niin Antabus toimii ja kusetustahan tuo koko lääke on muutenkin.

      • Anonyymi

        Pasha puhetta


    • Anonyymi

      Olen Juha loukusa olen aloitellut antapuksen

      • Anonyymi

        Melkoista leikittelyä vakavalla asialla🤔


    • Anonyymi

      Vieläkö aloittaja on antabushumalassa?

    • Anonyymi

      Mä kun aloitin antabuskuurin, niin tuli saman tien ripulit housuun.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe