Vesimiehen salaliitto: Beatles ja mielten kontrolli

Kaiken näkevä silmä

"The phenomenon of the Beatles was not a spontaneous rebellion by youth against the old social system. Instead it was a carefully crafted plot to introduce by a conspiratorial body which could not be identified, a highly destructive and divisive element into a large population group targeted for change against its will."

http://www.illuminati-news.com/rock_and_mc.htm

Nuoriso ympäri maailmaa tunsi Beatlesia kuunnellessaan vapautuvansa vanhoista auktoriteeteista, hierarkioista, tabuista, kulttuurin käskyistä ja kielloista. Todellisuudessa miljoonia ihmisiä oltiin johdattelemassa uuden, salakavalan mielten hallinnan vallan alle. Beatles oli kulissien takaisen eliitin ase, yksi voimakkaimmista ja tehokkaimmista. Myöhäiskapitalistisen Uuden maailmanjärjestyksen (New World Order) rakentamisen historiassa Beatlesin merkitys on mitä olennaisin. Beatles oli osa ylhäältäpäin ohjattua kulttuurivallankumousta, joka jatkuu edelleen ja saavuttaa yhä irvokkaampia ja paholaismaisempia muotoja. Beatlesista kulkee suora linja Lady Gagaan. Jos katselette ympärillenne, huomaatte miten saatanallisen lumetodellisuuden ote miljardeista eksyneistä sieuluista vain vahvistuu koko ajan. Kaikki alkoi Beatlesista, väärän evankeliumin hymyilevistä levittäjistä. Vesimiehen aika on Antikristuksen aika.

11

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IF28

      Aidon ja alkuperäisen James Paul McCartneyn kuolema (murha?) marraskuun alussa 1966 liittyy tähän kaikkeen. McCartney ei nimittäin suostunut kannattamaan uuden kulttuurivallankumouksen agendaa. Toisin kuin John Lennon ja George Harrison, McCartney ei ollut innostunut itämaisista filosofioista eikä psykedeelisistä huumeista. McCartney kieltäytyi periaatteellisista syistä ottamasta LSD:tä. Lennonin ja Harrisonin huumausaineiden iloja, vapaata seksiä, itämaista mystiikkaa ja nihilististä joutilaisuutta ylistävien laulujen ("Day Tripper", "The Word", "I'm Only Sleeping", "Love You To", "She Said She Said", "Doctor Robert", "Tomorrow Never Knows" jne.) asemesta McCartneyn kypsän kauden parhaat kappaleet ovat kritiikkiä kulutusyhteiskunnan vieraantuneisuudesta ja elämyksellisestä tyhjyydestä, sukupolvien väliin ilmaantuneesta kuilusta ja (naisten) seksuaalisen vapautumisen negatiivisista seurauksista, esim. "You Won't See Me", "I'm Looking Through You", "Eleanor Rigby", "For No One" ja (McCartneyn kuoleman jälkeen levytetty) "She's Leaving Home". Ray Daviesin Kinksin tavoin ne olivat eräänlaista popin "sosialistista realismia" vastapainona ajan psykedeeliselle humpuukille ja huumelauluille.

      McCartney oli siten vuonna 1966 poliittisesti eri aivan puolella rintamalinjaa kuin Lennon ja Harrison. Niinpä McCartneyn oli mentävä. Yksityiskohtia ei tiedetä (paitsi hämärät vihjeet myöhemmissä Beatles-biiseissä). Se kuitenkin tiedetään, että "Strawberry Fields Foreverin" äänityksiin marraskuussa 1966 ilmaantunut Paul ei enää ollut sama henkilö kuin "Yesterdayn" ja "Michellen" säveltäjä. Uusi Paul McCartney oli psykedeelinen, LSD:tä käyttävä (ja julkisesti tv:ssä mainostava), mystismistä kiinnostunut, uutta sukupuolimoraalia saarnaava (ja noudattava) hippiaatelinen. Vesimiehen/Antikristuksen aika teki tuloaan, ja kaikki jotka asettuivat sitä vastustamaan, jyrättiin sivuun muutoksen tieltä.

    • Just joo

      Uudet pillerit?

      • Henry the Horse

        Beatles nimenomaan julisti, että pilleri on ratkaisu, että pillereissä on rakkaus, jopa Jumala.


      • Turn me on, dead man
        Henry the Horse kirjoitti:

        Beatles nimenomaan julisti, että pilleri on ratkaisu, että pillereissä on rakkaus, jopa Jumala.

        Alkuperäisen korvannut "Faul" McCartney puhuu tekopyhiä ja sanoutuu irti siitä mitä on parhaillaan tekemässä, eli mainostamassa psykedeelisiä aineita:

        http://www.youtube.com/watch?v=KUbGmVacCcc

        Huomaatte kuinka "Faulilla" on kapeammat kasvot ja nenä kuin aidolla James Paul McCartneylla.


      • 14+5

        Aidon Dhommi' n on korvannut tämä olento


      • Vaikenemisen loppu
        14+5 kirjoitti:

        Aidon Dhommi' n on korvannut tämä olento

        Säveltaidetta opiskellut Dhommi todisti kuinka heikko Beatles oli musiikillisesti. Nyt on aika kartoittaa Beatlesin syvempi tausta ja turmiollinen vaikutus länsimaiden kulttuurihistoriaan. Alamme keskustella myös Beatlesiin liittyvistä rikoksista ja salaliitoista.


      • Stalinisti pop
        Vaikenemisen loppu kirjoitti:

        Säveltaidetta opiskellut Dhommi todisti kuinka heikko Beatles oli musiikillisesti. Nyt on aika kartoittaa Beatlesin syvempi tausta ja turmiollinen vaikutus länsimaiden kulttuurihistoriaan. Alamme keskustella myös Beatlesiin liittyvistä rikoksista ja salaliitoista.

        Hyvä,vain suurmiehet tunnetaan rikoksista ja salaliitoista !


      • Vaiva jatkuu
        Vaikenemisen loppu kirjoitti:

        Säveltaidetta opiskellut Dhommi todisti kuinka heikko Beatles oli musiikillisesti. Nyt on aika kartoittaa Beatlesin syvempi tausta ja turmiollinen vaikutus länsimaiden kulttuurihistoriaan. Alamme keskustella myös Beatlesiin liittyvistä rikoksista ja salaliitoista.

        "Säveltaidetta opiskellut Dhommi todisti kuinka heikko Beatles oli musiikillisesti."

        ... ja nyt Dhommin alter ego "Vaikenemisen loppu" päätti kertoa sen meillekin. Kiitos, Dhommi ja alter ego, teitte päivästämme siedettävämmän.


    • Kuka keksi Beatlesin

      Beatlesin ja Yoko Onon yhteydet kulttuurimarxilaiseen Frankfurtin koulukuntaan, sen pääteoreetikko Theodor Adornoon, hänen ideoitaan käytännössä soveltaneeseen Tavistock-instituuttiin, illuminaattien Monarch-ohjelmaan jne:

      http://www.youtube.com/watch?v=t9NNqOo9VDk

      "Adorno a classical musician wrote their music and it was all filtered down through Paul who could not read a note of music by the way. In fact the only half way real musician in the band was George Harrison. John was a poet who could strum a few chords and Ringo a hack drummer at best. George often wondered why they never wanted to use his songs. Oh and as an aside, Paul ended up being Knighted, and you don't get Knighted unless you have done as you were told and made your masters proud.
      The Beatles were introduced to the public as a means to spread youth culture which led to the spreading of the 'New Age' culture and this was all geared to setting up a nihilistic culture that is all to present today. It's called divide and conquer but this gets into a whole different 'Pandora's Box' if you will. Things are not what they seem."

      Mikään The Beatles -ilmiössä ei todellakaan ole sitä miltä päältäpäin näyttää eikä mikään siinä ole tapahtunut sattumalta.

      • Dhommin dilemma

        Pakkomielle ei ole vielä hellittänyt?


    • LET IT BE AND BE

      Onko näin aquarius voinut vaikuttaa vesipäähän?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4623
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe