hetero ja oman pepun tyydytys

kirjaudun tänne vast ikään ja katselin tääl näit juttuja, monella on samat tavat ja halut kun mulla. itse olen alkanut hyväilemään ja työnteleen pepuun kaikkee 15-16 vuotiaana nyt olen yli 40. aloitin avaimen perillä siirryin kynttilään ja pulloihin ja kaikkeen porkkana, peruna, pallo ja tietysti dildo ja anus tappi sellainen pumpattava. jostain täältä luin tosta mikrosta lämmitetystä makkarasta sitä en ole kul kokeillu,pitää varmaan huomena testata. kalja pullo on tän hetken suosikki. samoihin aikoihin puin päälleni myös naisten sukkiksia ja pikku pöksyjä. tällä hetkellä omistan sukkanauhaliivit strigit korsetin ja käytän niitä vähintään kerran viikossa, aina kun olen yksin kotona. ole naimisissa, vaimoni ei kyllä tiedä näistä mun haluista. olen saanut vaimoni pyynnöstä naida häntä peppuun pari kertaaa, on jälkeen päinkin joskus pyytänyt haluaisinko mut en oo tohtinut ja jälkeen päin olen kyl katunut.

14

1224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • millasta kivaa

      ootko mistä asennosta pannu niitä vehkeitä peppuun.
      ootko vähä miehiin silleen vai ihan ok tunne itellä myös

      • kaikista paremmin uppoo ns. ratsastus asennossa. en kyllä oo miehiin menevä rakastan naista. itelle tulee helvetin hyvä tunne koko keholle. kokeile!


      • Hi - Bi
        silopalli kirjoitti:

        kaikista paremmin uppoo ns. ratsastus asennossa. en kyllä oo miehiin menevä rakastan naista. itelle tulee helvetin hyvä tunne koko keholle. kokeile!

        Ratsastin tänään ja ratsastan kohta uudelleen. Tyttöystäväni ei syty ajatukselle, yksin siis hekumoin ...


    • ite tykkään pukeutua korsettiin,sukkanauha liiveihin,sukkiin,satiini hanskoihin ja ratsasta dildolla.tuntuu todella kiihottavalta dildo syvällä ja satiini kyrvässä.

      • mä kokeilin äsken mikrossa lämmitettyä makkaraa,luin jostain et tuntuu hyvältä. kyllä tuntu lämpimältä ja kivalta.varmaankin aito kalu tuntuis vähän tolta täytyy vaan arvailla kun oikeeta en oo kokenut.


      • Hi - Bi
        silopalli kirjoitti:

        mä kokeilin äsken mikrossa lämmitettyä makkaraa,luin jostain et tuntuu hyvältä. kyllä tuntu lämpimältä ja kivalta.varmaankin aito kalu tuntuis vähän tolta täytyy vaan arvailla kun oikeeta en oo kokenut.

        Se on vielä kokeilematta, olen tosin täyttänyt joskus dildon lämpimällä vedellä. Dildo pysyy ainakin koossa aktin aikana. Aitoa olen saanut, mutta siitä on luvattoman paljon aikaa. Kaveri vaikuttaa toisella puolen suomea, emmekä ole olleet yhteydessä moniin vuosiin. Ainakin toistaiseksi turvauduttava fantasioihin, nämä kirjoittelutkin antavat lisähekumaa sessioihini.


    • hetero3

      olen työnnelly peppuun kans jo 15 vuotiaasta lähtien ensin koitin sormea ja se tuntu hyvältä siitä isontanu koko ajan ny 39 v ja mul ny seittemää senttiin pumpattava dino voi että tuntuu hyvältä,mun vaimo ei kans tiedä tästä mitään tai niin luulen on voinu kyl nähdä mun dinot joskus mut ei ainakaa ole sanonu mitään kyl mä vielä kerron sille katotaan mikä on reaktio jos vaikka innostuis asiata kysymättä se ei selviä !

    • Hi - Bi

      Tyttöystäväni on tietoinen harrasteestani, nähnyt välineetkin. Ei vain innostu leikkiin, muutoin meillä menee hyvin.
      Sellainen fantasia kyllä itää, että saisin kokea aidon kullin sisälläni.

      • Tahtoo muttei uskall

        Samat sanat! Jotenkin vain pelottaa, että jos menen homobaariin ja hommaan sieltä mukaan jonkun äijän, niin sillä on jonkin sortin sukupuolitauti pahimmassa tapauksessa HIV. Mieleni tekisi myös imeä miehen kullia, koska nainen on tehnyt sitä minulle ja kerran myös mies, molemmat sukupuolet ovat pitäneet sitä nautittavana kokemuksena. Itse olen päässyt lutkuttamaan useita kertoja vain pimperoa naiselta, jolla ei ole varmuudella mitään sukupuolitauteja. Kovasti tekisi sitä oikeaa luomukullia mieli, mutta voihan ne "pöpöt" tarttua myös vaikka käyttää kondomia ja liukkaria, mikäli kortsu repeää tai sperma falskaa jostain kohtaa suojaa tai liukkariin on vahingossa päässyt jotain sekaan. :-(


    • Niin, ne sukupuolitaudit ja erityisesti HIV ovatkin vain homojen hommia :D LOL :D

    • Eeii Viddu

      Voi vittu mitä ongelmii on teilläkii :D ja varmaan te jotkut siel oottekii nelikymppisii...LOL

      • zax

        Ehee, alaikäisiltä kielletty sivu. Alaikäiset leikkikööt lastentarhoissaan ... ;D


    • andy.c123

      Kiva tarina. Itsekin pukeudun välillä (salaa) sukkanauhaliiviehin jne ja työntelen kaikkea kivaa sisääni. Suosikkejani on dildot tottakai, mutta myös mm. huonelämmin kurkku, talouspaparirullateline ja yksi paksu tussi. Haaveilen edelleen myös kullin imemisestä... Joskus ratsastaessani vaimoni dildolla imen toista dildoa ja haaveilen oikeasta kullista suussani ja lopuksi spermalastista suussani ja kasvoillani, mmm... taitaa olla pakko lähteä runkulle :)

      • Hi - Bi

        Hi- Bi kiihoittui lukemastaan ja aloittaa kiimaisena. Dildot esiin ja mielikuvitus kehiin ...


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      184
      3052
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      161
      2171
    3. Jos sinua kiinnostaa nainen

      tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
      Ikävä
      66
      1976
    4. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      50
      1429
    5. Mikähän auttaisi kun kuIIi

      Seisoo kun lipputanko. PaIIien sitominen antaa voimakkaan orkun mikä jeesaa himoja hetkeksi, mutta se panetus tulee pian
      Ikävä
      81
      1378
    6. Miksi toisille löytyy kumppani, mutta joillekin ei?

      Usein ihmettelee, miten helppoa joillekin on löytää seuraa. Jo nuoresta asti on kumppani vierellä ja jos tulee ero, vaih
      Sinkut
      182
      1294
    7. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      94
      1214
    8. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      373
      1100
    9. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      1093
    10. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      22
      973
    Aihe