onko muka totta että shettiksiä annetaan ilmaiseksi?

joo-o4

onko se totta..., oon kuullu sellastaki!

10

211

  Vastaukset

  • kyllähän ihan kaikenlaisia hevosia annetaan ilmaiseksi. Mutta eipä niitä yleensä ole järkeä ottaa.

   Yleensä nuo ilmaiseksi annettavat ovat sairaita, hyvin vanhoja tai vaarallisia ja silloin ne pitäisi lopettaa eikä laittaa kiertoon.

   • Mun kaveri on saanut ratsuponin aivan ilmattéksi n. vuosi sitten. Se poni on heA koulutettu ja hyppää rutkasti yli metrii.. Ite vuokrailen sitä aina joskus.. Eikä mitään ongelmia ponin kanssa..hhmm, miksiköhän annettiin noin vain pois..? Ja kyllähän niitä muitakin rotuja annetaan pois.


   • ratsastanutkin;O kirjoitti:

    Mun kaveri on saanut ratsuponin aivan ilmattéksi n. vuosi sitten. Se poni on heA koulutettu ja hyppää rutkasti yli metrii.. Ite vuokrailen sitä aina joskus.. Eikä mitään ongelmia ponin kanssa..hhmm, miksiköhän annettiin noin vain pois..? Ja kyllähän niitä muitakin rotuja annetaan pois.

    Kyllähän niitä poneja joskus annetaan ilmaiseks mutta ei se ponin hinta yleensä ees oo paha omistamine maksaa monta kertaa enemmä (tallivuokrat, kengitys, eläinlääkäri, varusteet...)


  • tiiättekö mista sais alle 500 hevosen

   • Toivottavasti ei mistään.


   • No en kyl tiiä


  • No ei todellakaan mun poni maksoi KAKS JA PUOLI TUHATTA!:) (se on yli kiltti)

  • Mulla on ihana poni

  • mun poni makso 5 000e se on este tykki oon niin onellinen

  • Saimme tonnilla 8v tamman, käynyt näyttelyssä, varsotettu, ajoon ja ratsastukseen opetettu. Omistaja halusi vain hyvän kodin, ei kiertoon. Puoli vuotta myöhemmin saimme sille ilmaiseksi 22v ruunan, joka oli todella ylilihava mutta perusterve. Nyt vuotta myöhemmin kumpikin hyvässä kunnossa ja reippaita. Ruunalla ei ollut enää perheessä käyttöä kun lapset jo aikuisia, ja ponin kamut olivat kuolleet juuri vanhuuteen. Kaikki hepanomistajat eivät ole rahanahneita, heille merkitsee enemmän hepojen hyvinvointi. Hyvä vain että itse ymmärsivät ajoissa luopua poneistaan, meillä saavat olla kuolemaansa saakka, koska nuorimmat lapset ovat vielä pitkään liian pieniä ratsastamaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   161
   3447
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   252
   3053