oletko oikeasti saanut piiskaa

spanked

Niille, jotka haluavat saada piiskaa. Oletko oikeasti saanut, siis nimenomaan aikuisena? Vai onko jäänyt pelkäksi fantasiaksi?
Jos sinua on piiskattu, oliko kokemus sellainen mitä olit odottanut, tai kenties parempi tai huonompi?

65

4017

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SamiJuhani

      Antajana voisin todeta, että tietenkin saajan pitää olla täysi-ikäinen. Jokainen on saanut halunsa mukaan ja jokainen on ollut tyytyväinen kokemukseensa ja yleensä jääneet odottamaan seuraavaa kertaa.

    • vitsas

      Entisen tyttöystäväni kanssa harrastimme silloin tällöin vuorotellen toisiamme kevyesti piiskaten. Piiskauksen aiheuttama kuumotus antoi lisäponttia rakasteluun. Pelkkiä hyviä ja kiihoittavia muistoja, nykyinen ystävättäreni ei ole halukas :(

    • Minä olen saanut piiskaa pari vuotta sitten ja se mies joka annoi minulle piiskaa koivuvitsalla kysyi koko ajan,lyönkö minä liian kovaa?Minä vastasin,ei lyö kovempi ja hän kysyi minulta lupaatko nyt olla kiltti ja tottelevainen,minä vastasin en lupaa siis haluaisin että hän jatkaa lyömisetä ja kun selkäsauna oli ohi ja me istuimme ja keskusteli hän kysyi onko sinulla on vaikea istua,onko sinulla on kipeä,minä vastasin ei se menee oikein hyvin.Kyllä pakarat ja reidet olivat muutama päivä raitoja!

      • Tämä olen minä!Minun nimeni oli silloin poikavanha!Masokistimies on toinen nimi mitä minä käytin ja monta muuta nimeä!


    • Solmunen1

      Osana alistamista ja bondagea, kyllä!

      Useita kertoja. Kerran monipäisellä mitään tekemättömällä "huiskulla".
      Muulloin aina tarkoitukseen myytävällä muoviraipalla.

      Aina on ruoskiminen jäänyt hieman liian laimeaksi.
      Ilmeisesti ruoskija ei ole, jälkiä välttääkseen, uskaltanut käyttää riittävästi voimaa.
      Oikeassa suunnassa on kuitenkin oltu.

      Paras kerta oli se kun minut, alkupehmityksen jälkeen, laitettiin polvilleni, tappi takamuksessa, kädet selän taakse kahlittuina, suussa siittimen mallinenkapula jonka pussipää oli suussani ja domina veti siitinosan vaginaansa aloittaen onanoinnin käyttäen johtojen päissä olevia kahta pientä lieriötä nytkyttäen samalla päätäni edestakaisin.

      Viimeisteli minut runkkaamalla dildolla ja vatkaamalla käsin siitintäni.
      Tunnin sessio, 100€. Mielestäni erittäin hyvä hinta-laatu suhde.

    • Saatu on, sekä mieheltä että naiselta. Nimenomaan selkään, ei muuta.
      Monesti vastannut tarkoitiustaan; ei tosin aina.

    • Piiskaa saanut

      Olen. Vaimolta, se lähti vaimon vitsistä, mutta muutui todeksi. Kokemus todella kiihotti, kiihottaa vieläkin.

    • Muu Ukko

      Kokemusta on kertynyt parinkymmenen vuoden ajalta. Asetelmia on ollut erilaisia, N M-pariskunta piiskajina on kuitenkin vielä kokeilematta. Uskon, että kokemus on aina jollain tavalla erilainen millaiseksi sen ennalta kuvittelee.

      Minulla on jo pitkään ollut sama tuttu piiskaaja, mutta silti - hänen osaamisensa ja paneutumisensa ansiosta varmaan - ei tilanne ole käynyt tylsäksi. Ehkä viikonloppuna taas...

    • pajapiru3

      Meillä on tapana että vaimo saa remmistä. Mutta van kun siihen on syy. Yleensä
      se on silloin kun hän on reissullansa hairahtanut antamaan vieraalle. Tällöin talutan hänet kellariin ja annan remmiä pakaroille.

      • Anonyymi

        Hyvä tapa. Pitäisi olla yleisesti käytössä


    • Varoituksen-saanut

      Olen minä saanut muutaman kerran jonkinlaisen piiskauksen, joku kavereista on ottanut kiinni ja läpsinyt pakaroita. Ei ole sattunut paljoakaan ja homma on ollut nopeasti ohi. utta vaikutus on kuitenkin ollut tehokas, on hävettänyt ja viesti on tullut perille, että jollen paranna tapojani niin...

    • 52tuhmeliiniHesa

      Muutaman vanhemman sedän olen ihan ilmoituksista löytänyt,ensin piti saada piiskaa,jonka jälkeen pojalle kumiin puettu nahkapatukka suuhun,
      toiselta sain paksun jötikän suuhun,toisella ei jäykistynyt nahkachapseistani,kaulapannasta ja piiskauksesta huolimatta : (

      • 52tuhmeliiniHesa

        Lisääkin kiinnostaisi saada...
        Jos H:gissä vaikka setää...?
        Nahka


      • 52tuhmeliiniHesa
        52tuhmeliiniHesa kirjoitti:

        Lisääkin kiinnostaisi saada...
        Jos H:gissä vaikka setää...?
        Nahka

        Eipä vaan tunnu löytyvän : (
        Kaikki vaan vissiin piiskan
        tarpeessa???


    • Minä luulen että oikein paljo ihmisia usko että se on ainoastaan kiihottava saada piiskaa mutta kyllä se kirvele oikein paljo ja ottaa kipeä!Ei se on mitään joka minä suosin jos on tavallinen ihminen,kyllä se on näin että pitää olla masokisti nauttia saada piiskaa!

    • assassin

      Teimme aloitteestani "sopimuksen", että kun pyydän saada piiskaa, masokisti kun olen, se tarkoittaa 60 voimallista piiskaniskua. Vaikka kuinka pyytäisin ja valittaisin kivusta, ei saa lopettaa ennen. Tämä johtuu siitä, että valitin jo muutaman piiskaniskun jälkeen ja pyysin lopettamaan. Nyt kun taas pyydän piiskausta, tiedän mitä se tarkoittaa.

    • subbariukko

      Vaimoni on, osana dominarooliaan, omaksunut sitomisen ja omien perversiodensa tyydyttämisen osana myös köyden päällä lätkimisen mutta kovempaa ja enemmän olisi tarpeen.
      Hän hätäilee myös pallosuukapulan poistamisen kanssa. Kun alan enemmän ähisemään niin silloin poistaa sen vaikka olen aina jälkeen päin sanonut, että olisi antanut olla.
      Pallo suussa ja enemmän ja kovempaa raippaa pakaroille.
      Sähköhammasharja on hyvä peli. Useampaankin paikkaan ja vasinkin nivusalueelle. Terskan alapuoli on turhan herkkä.

    • Perinteisesti

      Piiskaus ei ole sellainen, kuin sen kivittelee. Oikeassa tilanteessa se tulee väärin perustein ja sukulaiselta, joilta sitä ei mitenkään haluaisi. Sehän sattuu hirveästi, eikä siinä ole mitään eroottista, ainakaan saamapuolella.

      Silloin aikuisuuden rajamaastossa, kun vielä sai piiskaa, niin kyse oli oikeasta selkäsaunasta. Kaikin konstein yritti sitä välttää, mutta nyrkkiä en tohtinut käyttää enkä purra. Piiskaaja oli kyllä valmis vääntämään vaikka nivelet sijoiltaa ja retuutti kuin tyhjää mallasäkkiä, että sai alistettua melkein parikymppisen pojan piiskattavaksi. Jossakin vaiheessa sitä aina tunnusti häviönsä, eikä enää hirveästi pistänyt vastaan. Se ilmeisesti lauhdutti piiskaajankin mielen ja toimitus loppui.

      Piiskaleikkejä olen aikuisena harrastanut ja toivon tietenkin piiskaajan olevan rontin vahvan miehen, jolle en mahda mitään, mutta kuitenkin toivon, että hän piiskaisi polviensa päällä tai painaisi minut jalkojensa väliin ja piiskaisi siinä. Kipua ei tartita muualla kuin pyllyllä ja reisillä. Näin toimien voidaan puhua eroottisesta piiskaamisesta, joka on aivan eri asia kuin kunnon selkäsauna.

    • Olen sekä saanut sekä antanut. On oikein annosteltuna erittäin kiihottavaa ja se mitä tapahtuu sen jälkeen on jotain todella upeata. Tosin kerran ulkomailla oli dominan kanssa vähän kielimuuria ja hän läimäytteli pakarani aivan sinipunaiseksi. Se alkoi jo olla sietokyvyn rajoilla.

      Jos täällä on naisia, joita piiskaaminen ja sitominen kiinnostaa niin saa laittaa viestiä. Nimimerkin sähköposti on toimiva.

      • Minäkin kaipaan nainen joka halua mielummin anna piiskaa mutta kyllä minä voin yrittää anna piiskaakin jos nainen halua saada mutta olen masokistimies ja otan mielummin vastaan kuin annan!Olen erittäin yksinäinen mies,ei ystävät eikä sukulaisia!


    • Samanhenkisen kanssa se on nautittavaa. Olemme tehneet sitä vuorotelle, sidonta, suupallo ja remmiä hameelle/mekolle, sopivasti myös etupuolelle. Kiihotus voi johtaa jopa orgasmiin sekä pieksäjällä ja alistetulla.

      • Oletko vapaa mies/nainen?Ei kai haluat saada piiskaa hameelle/mekolle?Ei se on kiihottava jos ei näe punaiset raidat!


    • wihtorijaklaara

      Keksimme hyvän lisän tuohon "piiskaa pyllylle" leikkiin. Eihän nyt aikuisena mitään oikeita piiskarangaistuksia anneta, mutta nyt keksimme aina jotain, mistä sitä piiskaa annetaan. Tapahtuneita asioita, esim. olit 5 minuuttia liian kauan vessassa tai jotain vastaavaa. Itse sain viimeksi piiskaa, kun kiroilin. ...opitpahan kiroilemaan...ja tästä vielä lisää..jokos muistat..

      • Oletko nainen wihtori?Vastatko sinä minua?


      • Löytyisikö aikaa tapaamiselle? Olisi kokemus saada kahden henkilön antamana piiskaa pyllylleen.


    • vau-viuh

      Minä haluan piiskaa, vaikka en ole masokisti. En toki mitään julmaa ruoskimista vaan isällistä räpsimistä. Koska pelkään kipua, niin piiskaajan on ensin otettava minut sellaiseen otteeseen etten pääse kesken karkaamaan.

      Kummallinen haluni syttyi todennäköisesti 15-vuotiaana, kun muutaman vuoden vanhempi veljeni piiskasi minut. Se oli pöyristyttävän jännittävää ja totaalisen häpeällistä, tuntui kuin minussa olisi jokin revennyt, noin kuvainnollisesti. Sen tapauksen jälkeen olen onanoinut ajatellen piiskan saantia. Tuo veljen antama löylytys oli ehdottomasti ykköstapaus, en ole keneltäkään kehdannut pyytää kuritusta, saattaa olla aika harvassa sellaiset jätkät, jotka rupeaisivat toiselle miehelle piiskaa antamaan.

    • Seka naiselta että mieheltä. Oma mies ei lämpene kuin vaniljaseksiin. Haen BDSM-juttuni muualta. Itse tykkään piiskatuksi tulemisesta siihen pisteeseen asti että peppu punoittaa. Ei siis pysyviä jälkiä.
      Todella nautinnollista alistua.

      • Harmittaa!Ei se ole mitään piiskausta jos perse ei jää punainen!Minä itse haluan nauttia värit vaikka kuukausi omalla pakaroissani kun saan piiskaa!Mutta olen luvanut että voin antaa piiskakin jos joku nainen halua saada vaikka itse olen masokisti!


      • lastex

        Olen sekä master-, että subhenkinen. Kaulapanta ja lieka sekä erilaiset sitomiset ovat mieleeni puolin ja toisin.
        Mielivälineeni masterina on teräsksinen paistinlasta. Varovaisesti aloittaen voi iskujen tehoa lisätä aina sietämättömään kipuun saakka jättämättä jälkiä.
        Pidän hallinnan tunteesta. Lätkin vaihdellen iskujen väliä ja kovuutta. Kohde ei koskaan tiedä mitä on tulossa.
        Lopuksi kiusoitteleva helliminen sen hetken ja kohteen fiiliksen mukaan.

        Olen saanut vastaavaa lastaa mutta suoritukset ovat olleet jotenkin "mekaanisia". Kivun sietoraja on kyllä ylittynyt ilman muuta jälkeä kuin jonkin aikaa kestänyt punoitus.


      • Punaiseksi perse saa hetken aikaa jäädäkin mutta mun rajat menee siinä ettei tule mustelmia tai veriviiruja. Vähän hankalampi peitellä näitä leikkejä omalta mieheltä.


      • lastex
        BiLadyXXL kirjoitti:

        Punaiseksi perse saa hetken aikaa jäädäkin mutta mun rajat menee siinä ettei tule mustelmia tai veriviiruja. Vähän hankalampi peitellä näitä leikkejä omalta mieheltä.

        Jälkiä jättämättä. Vaikka leikimme näitä leikkeja kaksoisrooleissa niin vaimoni sub rooli on enemmänkin psyykistä laatua ja siinä on kivun tuottaminen lähinnä symbolista. Kaikaamani aitous puuttuu.
        Ollessani ulkopuolisen käsiteltävänä olen ottanut mukaan oman lastani juuri jäljettömyyden vuoksi koska vaimoni on niin helläkätinen, ettei hänen köydellä ruoskimisensa jätä pakaroihini jälkiä.
        Lasta ei jätä mustelmia!

        Sitomisen suhteen asia on yksinkertainen. Tietenkin nahkakahleet ovat jäljettömiä mutta sopivilla köysillä oikea, riittävä sidota jättää vain parissa tunnissa häipyvät punoitukset.


      • lastex
        lastex kirjoitti:

        Jälkiä jättämättä. Vaikka leikimme näitä leikkeja kaksoisrooleissa niin vaimoni sub rooli on enemmänkin psyykistä laatua ja siinä on kivun tuottaminen lähinnä symbolista. Kaikaamani aitous puuttuu.
        Ollessani ulkopuolisen käsiteltävänä olen ottanut mukaan oman lastani juuri jäljettömyyden vuoksi koska vaimoni on niin helläkätinen, ettei hänen köydellä ruoskimisensa jätä pakaroihini jälkiä.
        Lasta ei jätä mustelmia!

        Sitomisen suhteen asia on yksinkertainen. Tietenkin nahkakahleet ovat jäljettömiä mutta sopivilla köysillä oikea, riittävä sidota jättää vain parissa tunnissa häipyvät punoitukset.

        Täydennys. Ammattilaisista dominoista en ole löytänyt henkilöä joka suostuisi subin rooliin ja ymmärrän toki sen, ettei vieraista ukoista aina tiedä kunkin luotettavuutta.


      • BiLadyXXL kirjoitti:

        Punaiseksi perse saa hetken aikaa jäädäkin mutta mun rajat menee siinä ettei tule mustelmia tai veriviiruja. Vähän hankalampi peitellä näitä leikkejä omalta mieheltä.

        Minä ymmärän!Mutta minä olen yksin!En tarvitse näyttä perseeni muuta kuin urologi ja minä voin sanoa hänelle että olen saanut piiskaa koska hän ei saa kertoa!


    • naatiskelija

      Minä ohjeistan piiskaajaani käyttämään kaiken voimansa (hän on nainen). Takapuoli on mustelmilla ja verijuomuilla muutamia päiviä, mutta sellainen hellä taputtelu on sitten jotain muuta.

    • Keskenkasvuunen

      Olin juuri päässyt keskikoulusta, kun isäpappa minut piiskasi melkoisella koivuraipalla ja tavan mukaan ihan paljaalle. Lopetettuaan antoi melkoisen tuomion:
      - Sinä keskenkasvuunen et mene enää niiren aikuusten hulttiooren porukoohin, kun et eres voimiltasi vastaa puolta miestä.

    • Anonyymi

      Meille on jäänyt jonkinlaisena jatkumona lapsuudesta "piiskaleikki" veljen kanssa. Kakarana hän saattoi läpsytellä pakaroitani ihan rangaistusmielessä. Siitä se on tullut tavaksi, että hän pikku hiprakassa haluaa välttämättä piiskata minua. Heti kun hän ilmoittaa piiskaavansa minut saan valtavan stondiksen ja olen niin kiihottunut, että minua on ilmeisen helppo pyöritellä. Lopputulokseen olemme ilmeisen tyytyväisiä kumpikin, hän on saanut kurittaa pikkuveljeä ja minut on nujerrettu pylly paljaana veljen syliin ja olen saanut veli Jämerältä isän kädestä.

      En tiedä onko tämä miten yleistä miesten keskuudessa, että nauttii ja kiihottuu, kun toinen mies alistaa. Veli Jämerässä on paljon ominaisuuksia, jotka saavat minut kiihottumaan. Minä sairastelin pitkiä aikoja lapsena ja Jämerä oppi "holhoamaan" minua. Ja tekee kuulema hyvää minulle, kun hän katso vähän perääni. Kuritukset ovat näytösluontoisia, eivätkä satu liikaa. Olen miettinyt kuinka kävisi, jos hän joskus ottaisi kunnon raipan ja piiskaisi minua kuin vierasta sikaa, loppuisiko minulta halu veljen hoitoon.

      Mikään muu alistaminen ja komentelu ei minua kiinnosta niin paljon kun se, että otetaan kiinni, pistetään housut alas ja piiskataan.

      • Anonyymi

        Jatkoa Veli Jämerästä:
        Veli on aina hyvin tyytyväisen näköinen, kun on piiskannut minut. Silloin hän taas tietää. että minun on toteltava häntä. Jos meinaan livetä ohjeista, niin hän taputtaa kädellä reittään. Se kuulema tarkoittaa, että selkäsauna lähestyy. Silloin minun on peruttava aikeeni, varsinkin jos joku ulkopuolinen on näkemässä.

        On hän joskus minut selvin päin piiskannut, se ei ollut niin kivaa, koska olin oikeasti mokannut. Silloin tappelin vastaan ihan viimeiselle siniselle asti, mutta selkääni sain. Veljelle se oli oikein suuren tyydytyksen päivä. Kun hän humalassa piiskaa, niin siinä on aina hieman leikkiä mukana. Ja minun vastarintakin on silloin muotoa pikkupojan pyristelyä. Sen tietää ettei vastarinnasta mitään tule, kun on valtava stondis päällä. Ja sen mentyä on turha enää pyristellä, veli piteelee jämerästi minua aloillani ja paukuttelee niin kauan, että minä pyydän anteeksi pahoja tekojani ja kiitän piiskauksesta. Kerran minä kysyin, että mikä se pahuus oli tänä päivänä, kun minä vieläkään tiedä. Veli hermostui, että hän kyllä kertoo sen ja piiskaa sitten kunnon vitalla, niin minä opin, ettei kannata pelleillä. Minulle tuli hirveä paniikki, koska tiesin lapsuudesta miten inhottava on koivupiiska.

        Jämerällä on hankittuna maalta ihan mummon mökki. Siellä hän parin paukun jälkeen ottaa minut käsittelyyn aina, kun siellä käyn. Vapaaehtoisena menen vaikka tiedän, että isäntä taas piiskaa. Mistään muualta en saisi niin jämerää ja asiantuntevaa käsittelyä. Veli on tyytyväinen voimiinsa ja oosaaminseensa, kun minä vielä yritän pyristellä vastaan, niin se aivan hivelee hänen dominoivaa luonnettaan.


    • Ainoastaan aikuisena ja olen pyytänyt saada sitä! Minä olen masokisti!

    • Anonyymi

      Minulla on 6 vuotta vanhempi veli, joka mielellään piiskasi minua nuorena. Ei erityisen kovaa, mutta kämmentä tai vitsaa paljaalle. Tuohon ikäeroon liittyi sellainen taika, että hän onnistui piiskaamaan minut vielä 22-vuotiaana. Muutin tuossa välissä ulkomailla muutamaksi vuodeksi. Palattuani kotimaahan veli on härnännyt minua piiskaamisella, mutta käytännön toteutukseen hän ei ole tohtinut ryhtyä.

    • Anonyymi

      Kovemmaksi se vaan menee. Joskus jäi "pyllyyn" mustelmat ja viirut aika pienestäkin piiskauksesta, mutta ei enää. Nyt on siirrytty käyttämään nahkaraippaa, joka jättää jonkunlaiset jäljet takapuoleen, mutta kun se aika usein osuu myös selän alueelle, niin se tuntuu ja selän jäljet säilyvät useita päiviä. Piiskattava on ranteistaan sidottu sängyn päätyyn, että ei pääse pakoon.

    • Anonyymi

      Piiskaus oli Parempi Kuin Ototin Potkin Sylissä niin kuin Teinityttönä Tarjoilin levitetytReiteni Piiskaajalle Ihanaa Naisten kesken.

    • Anonyymi

      Olin Otottanut Monta Vuotta Tilaisuutta Saata Vitsaa Lopulta tilaisuustuli en missannut Annoin Piiskata Olin 25Vuotias viisitoista vuotta on käytetty Piiskaa Maistuu Aina Vaan Paremmalta .

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olen Saanut Vitsaa Muutaman Vuoden Neljä-Viisikertaa Vuodessa ensimäiset Piiskaukset Tuntuivat Kamalilta Nyt Minulla on Hyvä Piiskaaja Jonka sylissä Nautin Joka solulla saan olla Evätlevällään Paljaitten reisienpäällä kolmihaarainen Vitsa Näppäsee Pakaroitani joskus pitkäänkin eilen sain viimeksi olo on vieläkin hyvä pikku jäljen latiolla.

    • Anonyymi

      He­­i! Ku­tsumme sinu­t kä­ym­­ään uude­ss­­­a cha­­tis­sa! Mei­­­tä on yl­i mil­­­jo­­­ona! 👉 http://ameliachau.com/H/C6p3S2

    • Anonyymi

      Olen saanut ja saan edelleen. Täytän pian 50 ja pomoni antaa edelleen käsittelyjä. Onhan se imartelevaa, että tämän ikäisen naisen pylly on miehen mieleen.

      • Anonyymi

        Nainen ei ole milloinkaan liian vanha saamaan piiskaa. Olen varttuneempi mies ja minun makuuni on naiset 50+.


      • Anonyymi

        Olen Sinua Nuorempi Jännitän Jotenkin Vitsan Saantia Kun Minua Riisutaan olen saanut muutaman vuoten ajan pari kertaa vuotessa kokemuksena hyvä!


    • Anonyymi

      Olen saanut remmiä tai nahkavyötä aina vaimoltani. Nykyään pyydän sitä usein, minulle tekee ihanan hyvää saada kunnon selkäsauna riittävän usein.
      Olen tästä vaimolleni hyvin kiitollinen. Vaimoni saa mielellään jakaa pilluaan ja käydä nussimassa niin paljon kuin haluaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kyllä sitä piiskaa on saatu, mutta kun ei ole nyt sitä piiskaajaa, niin jostakin pitäisi löytyä. Menenkö kyselemään? Tuleeko turpiin, jos kyselen?

      • Anonyymi

        Mimmonen henkilö etsii piiskaajaa?


      • Anonyymi

        Kuka keksii rintamerkin, josta käy ilmi, että henkilö on kiinnostunut piiska-aiheesta?


    • Anonyymi

      Alistuvana miehenä olen saanut piiskaa elämässäni aika monelta naiselta. Parisuhteessa se on hieman noloa tuoda näitä asioita esille, koska naiset yleensä kaipaavat vahvaa miestä joka sopii suojelijaksi. Siksipä nämä asiat onkin syytä selvittää aina heti suhteen alussa, ettei aiheuta ikäviä pettymyksiä. Nykyinen vaimoni on ehkä ankarin ja taitavin piiskaaja, jonka olen tavannut. Moneen ammattidominaankin verrattuna aivan ylivoimainen. Piiskan saanti on ihanaa. Kivun ja nöyryytyksen ihanaa sinfoniaa. Varsinkin kun emäntä antaa mennä niin että pallitkin soi. Siinä sitä mies nöyrtyy.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Käykö muille niin, että rakko tyhjenee, kun piiskataan oikein kunnolla?

    • Anonyymi

      Tääl­t­­ä löydä­­t nop­­easti suku­­­pu­­­olt­a, suh­­­tei­­­ta, tre­­ff­­it 👉 http://aram-us.com/H/R4u7D9

    • Anonyymi

      Olen mies ystävänin kanssa leikkinyt pehmo sitomista ja muutakin sm juttuja. Tuli minun ehdotuksena jospa minä joutuisin ottamaan piiskaa beballe hiukan enempi. Sovimme et kuinka se tehtäisiin ja sovittiin niin, että minut sidotaan beba pystyyn sohvan käsinojan päälle. Jalat levälleen nilkoista ja polvitapeista niin et olen varmasti avoin ottamaan raipan iskut vastaan. Kädet sidottaisiin sohvan toiseen päähän. Suuhun tulisi äänenvaimennin, sellainen dildomallinen suukaula, vaimentamaan minut. Samoin silmäni peitetään niin et en näe milloin iskut tulee. Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja puuilosta ostettiin hepparaippa ja lisää juuttiköyttä, muu rekvisiitta olikin jo valmiina. Nyt aprillipäivänä tämä toteutettiin. Piiskaukselle sovittiin aika 15 min Käteeni sain pienen pallon turvajutuksi, eli kun sen pudotan niin leikki loppuu välittömästi. Lupasin miehelleni, että saa piiskata niin kovaa et tulee jäljet. Nyt on piiskauksesta aikaa mennyt reilu vuorokausi, ja voihan shiishus sentään. Ensimmäiset raipan iskut sattui ihan hirveesti, mutta sitten kipu muuttui oudosti minulle tietynlaiseksi nautinnoksi ja tietoisuus siitä että olin sidottuna toiselle toi minulle jotain lisä nautintoa. Minulle 15 Min oli todella pitkä aika. Minä itkin ja "huusin" minkä pystyin mutta pallo pysyi kädessäni. Session jälkeen minut vapautettiin ja sain käpertyä mieheni turvalliseen syliin rauhoittumaan. Minua siliteltiin, suukoteltiin, hellittiin ja tunsin olevani todella onnellinen ja rakastettu. Mutta muistona on aika tuntoaltis pylly, ja väri on todella sinipunainen, sekä bonuksena joitain syviä raipan jättämiä arpia. Mutta onnellinen, nyt on tämäkin kokeiltu, joskus ehkä uudestaan.

      • Anonyymi

        Kuulostaa tosi jännältä - tuollainen ankarampi kuritus olisi kyllä mukava kokea. Olisi kuitenkin hyvä, jos ne raipan jäljet ei jäisi takapuoleen kovin pitkäksi aikaa. Piiskoja näyttäisi hevostarvikkeina olevan paljon laajempi valikoima kuin seksiliikkeissä. Oliko teillä millainen raippa käytössä? Oliko mitään lämmittelyä alkuun, vai suoraan vaan koviin iskuihin?


    • Anonyymi

      Aikuisena lukemattomia kertoja "oikeasti piiskaa", mutta leikisti. Pikkukakarana se oli sellaista vitsalla taputtelua, mutta kerran ainakin sain ihan oikeasti, kun jäin kiinni salakatselusta, kun setäni vaimo oli pissalla puuseessa. Se oli auki sieltä takaa ja hiivin sinne kurkkimaan. Olin jotain kolme-neljätoista. Katseluni kohde oli jo vahva oksarisu valmiina kädessään vastassa, kun tulin puuseen takaa. Housut alas ja piiska heilui. Ja "tästä ei puhuta, tai saat lähteä kotiisi" Kyseessä oli maatalo. jossa olin kesää viettämässä.

      • Anonyymi

        En tiedä mitään hävettävämpää kuin joutua pylly paljaana toisen miehen polville piiskattavaksi. Ei tarvitse ihoa kirjavaksi hakata, riittää kun vähän räpsii, niin kuritettava lupaa vaikka mitä, että piiskaaja lopettaisi. Häpeä on paras kasvattaja, sanoi isäkin aina piiskaa antaessaan.

        T: Pitkien piiskausten poika.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Domina käynneillä ratsuraippaa ja patukkaa.
      Ei varsinaisen kivun vuoksi vaan dominan vallan osoituksena ja välineenä pakottaa minut "nöyryyttäviin" toimintoihin.
      Osaan sisältyi sitomista köysillä ja nahkakahleilla sekä kaulapanta liekoineen. Yksi käytti nippusiteitä mutta vähäkin rimpuilu oli varsin kivuliasta ja jälkien jääminen ranteisiin oli ilmeinen seuraus.
      Tehokkain oli litteä, leveähkö teräslasta joka aiheuttamasta kivusta huolimatta ei punoituksen jälkeen jättänyt mitään merkkiä.
      Patukan mustelmat häipyivät muutamassa päivässä.
      Masterina touhuaminen on ollut paljon vähäisempää. Vaimoni ei ole oikein sisäistänyt subin roolia ja ainoastaan yksi nainen on ollut aidosti sub. Vaati aloittamaan tukasta kiskomisella.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vitsa Tekeehyvää Muutaman Kerran Vuodessa Saatuna Ihania Piiskauksia Kaikille.

    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1535
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1354
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1267
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1146
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe