Kesä2013: Alicante ja Malaga - mitä muuta tulossa?

Ryanaaan

Näyttää olevan myynnissä kesäkauden 2013 lennot Tampereelta Malagaan ja Alicanteen. Muita reittejä ei ole vielä avattu myyntiin maaliskuun lopussa alkavalle kesäkaudelle. Jatkuukohan muutkin 10 reittiä ja/tai tuleeko uusia reittejä? Hieman pelottaa kun ajattelee, että Turun lennot loppuivat kokonaan. Ryanairin lentojen väheneminen Suomessa on todella ikävää kilpailun ja yleisen hintatason kannalta.
Toivottavasti Ryanair jatkaa vähintään entisellä volyymillaan Tampereelta ja toivottavasti myös Turun lennot alkavat uudelleen.

9

816

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TMP-CIA

      Lontoo näyttää olevan myynnissä ainakin osittain!

    • 2+1

      Ei se Turku mihinkään lopu, eiköhän se 20 000 euron rahoitus jotenkin järjestetä

    • a___p

      jesh!

      kiitti vinkistä TMP-CIA, tuli just varattua lennot lontooseen vapuksi tolla no taxes -tarjouksella :)

    • a___p

      Ryanairin sivuilla on nyt mainittu nämä uudelleenaloitettavat reitit Tampereelta:

      Edinburgh restarts 31 Mar 13
      Milan Bergamo restarts 31 Mar 13
      Palma restarts 04 Apr 13
      Trapani restarts 02 Apr 13
      Alicante restarts 31 Mar 13
      Malaga restarts 01 Apr 13

      Kaunas on poistettu tarjous-sivulta, mutta näkyy edelleen reittikartalla.

      Lappeenrannasta:

      Düsseldorf Weeze restarts 31 Mar 13

      • MikkisJK

        Kesäkauden Tampereen reiteistä myynnissä nyt Lontoo, Frankfurt-Hahn, Milano-Bergamo, Malaga ja Alicante. Hitaasti laittavat lentoja varaussysteemiin.


      • Nwerty
        MikkisJK kirjoitti:

        Kesäkauden Tampereen reiteistä myynnissä nyt Lontoo, Frankfurt-Hahn, Milano-Bergamo, Malaga ja Alicante. Hitaasti laittavat lentoja varaussysteemiin.

        Tänään on tullut myyntiin reitit Tampere-Edinburgh, Tampere-Trapani (Sisilia) sekä Tampere-Palma de Mallorca. Lennot alkavat maalis-huhtikuun vaihteessa.


    • NiklasVVC

      Kaunas oli alunperinkin jo aika ohut reitti. Ihmeen kauan, pari vuotta, Ryanair lensi ko. reitillä. Näyttää tosiaan siltä, että vähintään 12 reittiä Ryanairilla on kesäkaudella Tampereelta. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, tulossa olisi myös 1-3 uutta reittiä. Yleensä niistä ilmoitetaan joulu-tammikuussa.Mikäli Ryanairin ja Turun neuvottelut kariutuvat lopullisesti, olisiko mahdollista, että Ryanair siirtää Gironan ja Charleroin reitit Tampereelta operoitaviksi? Ryanairilla ja Tampereen kaupungillahan on useampivuotinen sopimus, jonka mukaan liikenne kasvaisi vuosittain 15%. Ko. sopimuksen hyväksyi Tampereen kaupunginhallitus viime keväänä.

      • gdgfdg

        No jo on melkoista toiveajattelua! Jos Ryanair on jo linjannut, että Finavia korotetut maksut ovat niin ikävä juttu, että Turun reitit lopetaan, niin yhdekään uuden reitin aloittaminen Tampereelta veisi selityksiltä täysin pohjan.

        Todennäköisempää on, että reittejä karsitaan Tampereella kuin lisätään, koska pirkanmaalla ollaan paljon lähempänä saturaatiopistettä kuin Turun seudulla, jossa toimi menestyksekkäästi 6 halpalentoreittiä kesänä 2012, kun Wizzair lasketaan mukaan.

        Jokainen älyää, että jossain vaiheessa reittejä ei enää tule lisää, vaan niitä korkeintaan vaihdetaan toisiin.

        Turussa on potentiaalia kuten koko etelä rannikko, joka on Ryanairille täysin uutta asiakaspohjaa, sekä paljon edullisempi laajalle osalle läntistä Helsinkiä, Turun oman kysynnän lisäksi, eli vaikka Turun ja Tampereen kysyntä alueet peittävät paljon toisiaan on Turussa myös paljon täysin Ryanairin tavoittamattomissa olevia alueita.

        Toisin sanoen, Ryanair saa laajemman asiakaspohjan säilyttämällä molemmat kohteet Suomessa, mikä tarkoittaa mahdollisuutta järjestää määrällisesti enemmän Ryanairin reittejä Suomeen.

        En usko, että Ryanair haluaa jäädä pois Turusta kokonaan, siitä kertoo jopa kaksi suomenkielistä propagandatiedotetta koskien Turun reittejä. Turku on yksinkertaisesti liian hyvä kohde jätettäväksi kokonaan pois reittikartalta, varsinkin Gironan ja Malagan osalta, joissa täysiä koneita myytiin sikahintaan.


    • Nllla

      Aivan totta, mutta kaikki riippuu Turun päättäjistä. Haluavatko virkamiehet ja poliitikot Turussa panostaa Ryanairiin eli antaa markkinointitukea uusille reiteille vai löytyisikö raha elinkeinoelämältä. Se Ryanairin mainitsema Trafin korotetut maksut eivät ole syy esim. Turun lentojen lopettamiselle vaan Turun kaupungin nihkeä suhtautumien Ryanairiin. Turussa ei ihan vielä ymmärretä Ryanairin merkitystä talousen nosteena ja työpaikkojen luojana alueella.

      Tampereella on totuttu toimimaan Ryanairin kanssa ja yhtiön merkitys tunnustetaan. Ainakaan tällä hetkellä ei näytä siltä, että yhtiö olisi vähentämässä reitejään Tampereelta. Yhdyn Niklaksen näkemykseen, että pikeminkin yhtiö on lisäämässä reittejän,mutta nykyisin linjana on ollut se, että kohteisiin lennetään vain 3-4 kertaa viikossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      72
      1394
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1237
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1175
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      74
      1099
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      69
      967
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      76
      772
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      722
    8. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      374
      717
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      711
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe