Tällainen paikka on Urjala !

huh huh

Olisin kirjoittanut Urjalan kohdalle, mutta ei löytynyt, joten kirjoitan lähimpänä olevan kunnan kohdalle sitten.

Olemme asuneet nyt runsas kolme kuukautta Urjalassa ja todenneet miten kylmä paikka tämä on toiselta paikkakunnalta muuttaneelle. Naapurisopukin on mitä mainiointa. Mieheni kävi pari päivää sitten pyytämässä naapurilta apua tietokoneen kanssa, niin tämä kysyi MITÄ MAKSAT ja löi oven kiinni mieheni nenän edestä. Kyseinen ihminen on valittu Urjalan juuri kunnanvaltuustoon (ilmeisesti varasijalle, mutta kuitenkin).

Miten voi olla noin epäkohtelias ihminen. No eipä tarvi ainakaan meiltä tulla apua pyytämään, jos sitä joskus kaipaa. Koskaan näet ei tiedä milloin itse tarvii apua, siksi ei koskaan saisi olla noin ylimielinen ja töykeä.

14

2767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alottaja1

      On tosi tyhmää ja lapsellista, sekä älytöntä, että aikuiset ihmiset käyttäytyy noin. Suomion onneksi vapaa maa. Meillä kaikilla suomalaisilla on vapaus asua, siellä missä halutaan ja tällaisia junttipuupäitä ei saisi olla olemassakaan.

      Kaikki tämä juttu tuli minullekin puun takaa, koska olen aina uskonu ihmisiin, mutta nämä on varmasti tällaisia jotka on asunut vähän pidempään paikkakunnalla.

      Muutimme varsinais-suomesta ja siellä naapurit auttoivat toisiaan ja olivat kohteliaita toisiaan kohtaan puolin sun toisin.

      Alkeellisimmatkin käytöstavat pitäisi olla käytössä jokaisella ja kukaan ei mielestäni ei saa omistaa mitään paikkakuntaa, vaikka on asunut siellä koko ikänsä. Suomi on suomalaisille ja me ollaan sellainen kansa, varsinkin nykypäivänä, meidän kuuluisi pitää toisistamme huolta ja rakastaa toisiamme.

    • Eräs nainen

      Moi,

      olipa ikävä juttu.Tosiaan täällä suurin osa paikkakuntalaisia on *****,mutta niitä kivojakin ihmisiä löytyy.Olisin mielelläni valmis tutustumaan uusiin ihmisiin,jos kiinnostaa?

      • kiva3

        Kiitos ihanasta viestistäsi. Toki olen itsekin valmis tutustumaan uusiin ihmisiin. Sattuuko sinulla olemaan anonyymiä sähköpostiosoitetta, jonka voisit antaa täällä.


      • eräs nainen2
        kiva3 kirjoitti:

        Kiitos ihanasta viestistäsi. Toki olen itsekin valmis tutustumaan uusiin ihmisiin. Sattuuko sinulla olemaan anonyymiä sähköpostiosoitetta, jonka voisit antaa täällä.

        Ei ole,valitettavasti..mutta kiva olisi saada uusia ystäviä.Saanko udella ikähaarukkaa,vaikka iällä loppujen lopuksi ole mitään merkitystä...Tiedä,vaikka oltaisiin naapureita(melkein),meidän kylälle muutti keväällä uusia ihmisiä,ja vaikka olen lenkkeillyt ohi,niin ketään ei ole näkynyt juuri silloin...


    • paikallinen3

      No kieltämättä töykeää käytöstä! Pakko kyllä vähän puolustella ja sanoa, että ei kaikki urjalalaiset tuollaisiakaan ole. Mutta tiedän mitä tarkoitat!
      (melkein osaan jo arvata kenestä henkilöstä puhut :D)

      Noh, mutta tsemppiä ystävien etsimiseen! Siihen vaaditaan vain hieman omaakin tahtoa mukaan ja kiinnostusta mm. kylän toiminnoista. Järjestöt/yhteisöt/porukat kaipaa uutta verta!

    • TSEMPPIÄ ..

      Ne kunnallispoliitikot kaikista mäntimpiä ovatkin , kun sitä kuvitellaan olevansa kylän kermaa,vaikka niiltä puuttuu vähäisemmätkin käytöstavat ja sosiaalisten tilanteiden hallinta ASIALLISESTI .

    • Tosi on

      Urjala on paikkakunta, jossa on vielä pitkälti vanhanaikaiset ajatusmallit ja toisten ihmisten asioista kiinnostuminen on aivan omaa luokkaansa. Jos olet muualta, niin kaikki tietävät sut ja yrittävät udella asioitasi ja itse et kuitenkaan tunne ketään.

      Jos itseäsi ei kiinnosta juorukerhoon liittyä vaan olla omassa rauhassa ja omien ystävien kanssa, niin olet vaikea ja poikkeava ja ylpeä. Yleensä Urjalassa ulkopaikkakuntalaiset ystävystyvät muiden ulkopaikkakuntalaisten kanssa.

      Jos joudut juhliin, jossa kantaurjalalaisia niin he puhuvat keskenään asioista, joista et tiedä etkä voi keskusteluun osallistua. Saat ihan rauhassa juoda 10 kuppia kahvia. Kaupungissa ihmiset osaavat seurustella vieraiden kanssa ja keskustelu on luontevaa.

      Peruspalvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat hyvät, mutta menee varmaankin
      ainakin yksi sukupolvi vielä ennen kuin Urjala saavuttaa saman sivistys- ja käytöstason, kun moni muu paikkakunta.

    • Että silleen se on

      Ja kantaväestöstä 85% on jonkun mutkan kautta sukua toisilleen.

    • Akaalainen

      Tästä olen kuullutkin. Ei ole kaukaa lähdetty akkaa hakemaan...

    • Tolppakoipi

      Ja loput 15% on kai sitten peräkamarinpoikia.

    • landepaukuträyhää

      Ihan samaa täällä Toijala-Viiala akselilla.
      Paikalliset aivan uskomattoman töykeitä ulkopuolelta muuttaneille!
      Kunpa täältä pääsisi pois ja mahdollisimman nopeasti!

    • johan6

      Jeps, Urjala on hyvin sisäänpäinlämpiävä toisistan juoruava kylä. Täällä on todella vaikea olla esim. rehellinen, tai suorapuheinen, tai ylipäänsä edes puhua kenellekkään. Onneksi tänne muuttaa uusia ihmisiä näiden sisäsiittoisten kierosilmien keskelle.

    • Nääs-nääs'

      Ihmettelen kuinka yleensä kukaan viitsii muuttaa jonnekin Urjalaan, Konginkankaalle tai Haukiputaalle yms. takahikiöille.

      Suosittelen, että muutat vaikka Tampereelle. Täällä asuu mukavaa väkeä ja on palveluita ym. harrastusmahdollisuuksia.

    • MettäMölli

      Tälleen kesällä Urjalassa on helpoin tavata mukavia paikallisia ihmisiä Aseman kesäkirppiksen nurkilla. :) Ulkomailta tänne muuttaneena voin sanoa, että täällä autetaan toisia ja turistaan muista asioista kuin yleisistä juoruista (enhän mä täältä vielä ketään juuri paikallisia tunne).

      Jos tuntuu, että kaipaa toisenlaista Urjala kokemusta niin suosittelen poikkeamaan sinne ja ihan rohkeasti vaan osallistumaan keskusteluun. :D Naapurissa asuvana ja usein siellä poikkeavana voin suositella sydämmellisesti. :) Kokemus on aivan erilainen kuin esim paikallisessa kaupassa poikkeavalla, joissa vieraan naaman omaaville harvoin edes hymyillään saatika sitten ryhdyttäisiin pieneen niitä-näitä-jutusteluun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5345
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3327
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1435
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe