Tapani Ripatti

Missä?

Missähän on Tapani Ripatti; tämä takavuosien "DJ-tähti", joka tuli tunnetuksi mm. levyraadissa olostaan ja rasvaisista hiuksistaan? Kuka tietää?

13

4488

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • netistä

   Tuttu ääni radiosta
   Tapani Ripatti on tuttu ääni Yleisradiosta jo 20 vuoden ajalta. Radio yhden viihdekanavalla uransa aloittanut Ripatti löi itsensä nuorison tietoisuuteen 80-luvun puolivälissä ohjelmallaan Ocid, joka valvotti sekä viihdytti nuorisoa diskopainoitteisella musiikilla ja Ripatin loistavilla verbaalisilla kyvyillä. Sitä seurasivat muun muassa Nuorten Sävellahja ja pesti Ylen nuorisokanavan Radiomafian käynnistämisporukkaan. Lahtelainen Ripatti palasi mielellään Lahden Radioon, kun siirto kotikaupunkiin tuli mahdolliseksi.

   • Tapsa

    Niin se oli siis Ocsid...--> Disco


   • Repo

    se hänen toimittamansa radio-ohjelma, eli Dicko kääntäen kirjoitettuna!
    Muuten, se tyyppi on ihan surkee toimittajana ja samanlainen lässyttäjä se on vieläkin, hieman Jari Sillanpää tyylinen ainakin puhetyyliltään, en sitten tiedä muita ominaisuuksia!


   • Zibaa

    se taisi olla, jollei ihan päästä heitä!!


  • ...

   vai niin

  • Anna

   En tiedä missä hän nykyään on, mutta sain kyseisestä äijästä ihan tarpeeksi silloin ala-aste iässä 80-luvullun puolivälin lähellä. Silloin tuli viikossa radiosta tasan kaksi ohjelmaa, joissa soitettiin kevyempää pop- ja rock-musiikkia, joita sitten yritin epätoivoisesti äänittää vanhan aikaisille c-kaseteille.

   Eiköhän sillä Ripatilla ollut tapana silloin puhua aivan jokaisen piisin alun, lopun tai keskikohdan päälle, jolloin nauhoituksetkin meni vi***si. Ohjelman nimi oli muistaakseni sävellahja 22001.

   Onneksi viime vuosina kyseisen kaverin ääntä ei ole tarvinnut kuulla enää mistään.

   Ja onneksi radiossa on nykyään enemmänkin kuin kaksi kanavaa ja onneksi radiosta tulee nykyään poppia ja rockkia kymmenessä minuutissa eri kanavilta enemmän kuin silloin koko viikossa yhteensä.

   • Getoverit

    C kasetti mainittu! Toivottavasti kaunasi tapanis kohtaan on vähentynyt. Ja nykyään mankassasi soi c-kasetilla avucii.


  • Kele

   se on. Sieltä se tulee Lahden radioon aina välillä lässyttämään sillä discoaksentillaan asian kuin asian. Voi helvetti, että osaa nostaa verenpainetta. Aikamies 15-vuotiaan tasolla. Ei kasva ikinä aikuiseksi. Kuinka radion pomot voi palkata tuollaisen? Ikinä en suostu kuuntelemaan sitä yhtään lisää. Suljen radion heti, jos se siellä on.

   • qqwwss

   • Kele
    qqwwss kirjoitti:

    http://www.evl.fi/lahti/uutiset/vko50_00/ripatti.html

    Rasvaletti on huvennut.

    Vielä on siis toivoa. Toisilla kestää tuo nahan luominen vähän kauemmin. Kumpa pääsisi eroon siitä discokuosistaan, jota tarjoaa aiheeseen kuin aiheeseen, niin aikuinenkin voisi kuunnella hänen ohjelmiaan. Täytyy rohkaista miestä, että aivan tavallisena, ilman pakkohauskaa, totisella naamalla todellisista asioista puhuvana hän on parhaimmillaan.
    Limudisdcoohjelmat on sitten asia erikseen.

    Ps. Välitä viesti eräälle Koriseva naurajalle.


  • tolloseonaivoton

   Täysin paska ukko, huhaa santeri ,haukkui haastelussa edesmennyttä kikkaa .

   Täysin tollo paskakasa se on ollut ikänsä.

   Toivottaasti ei asu enään suomessa,tuolaisia tolloja ei ole suomessa.

  • tapani-ripatti-misogynia

   Moi maailma 2019. katsoin ripatin haastattelun jossa kohteena kikka ja irwin. Jos sinä Tapani Ripatti luet tämän, ja sinähän luet, niin sinä kysyit Kikalta että miten hänellä voi olla poikaystävää kun niin moni mies tykkää hänestä, on niin monta ihailijaa, ja SINÄ OLETIT ETTÄ HÄN ANTAA PERSETTÄ NIILLE KAIKILLE, sinä tapsu ripattipaska kysyit aivan selvästi että miten voi olla poikaystävä kun nussii niin monen kanssa. Sitä sinä kysyit. Sinä tiskijukka lowlife saastapallo kysyt KIKALTA että miltä tuntuu olla perseellä itseään myyvä huora. Ei sinunlaisia pitänyt olla enää ysärillä. Sinunlaisesi piti kuolla jo edellisellä vuosisadalla, niin minulle, ysärillä syntyneelle opetettiin kotona. Sinä haastattelit täyttä alkoholistia, irwiniä, etkä sinä yyyyy rohkeasti kysnyt hänen hautaanvievästä addiktiostaan yhtääm mitään, vitun hiiri. Vitun mitätön kadonneen ajan antiedistynyt. Olet samaa saasta lauri törhöstne ja muiden kanssa, jotka pukevat päälleen nykyajan puvun samalla olettaen että naiset ovat neitsytäitejä, samalla kun oma pipulisi valuu esilientä kiimassa toivoen jotain hyväksyvää silmäniskua keneltä tahansa naiselta. Olet alhaisen älykkyyden ihmisroskaa. Saasta.

  • Anonyymi

   Saisi esittää julkisen anteeksipyynnön Kikan omaisilta aiheuttamastaan tuskasta. Julkisesti Kikan nöyryyttikin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   3794
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   67
   1726
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   78
   1454
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1231
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   71
   1169
  6. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   345
   1073
  7. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   1027
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   951
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   43
   907
  10. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   902
  Aihe