Leijonat avatkaa minulle leijonamiehen käytöstä.

Yhtä kiihkeä luonne

En ymmärrä hänen käytöstään ollenkaan. Tiemme siis erkani kesän alussa hyvin intohimoisesta suhteessa jossa tunnelatausta on todella paljon. Kummallakin on ollut suunnaton ikävä toinen toistensa luo kokoajan. Itse olen käynyt tätä surua läpi jo keväästä asti, mutta edelleen vaan rakastan tätä miestä entistä enemmän. Joka päivä kun elän tiedän entistä varmemmin, että hän on se elämäni ''järjetön'' ja hulluin rakkaus. Rakastan häntä niin intohimoisen paljon, että pää ei enää kestä.
No joka tapauksessa aiheeseen, hän esitti hyvin nopeaa eron jälkeen, että hän on päässyt yli ja liikkui uuden naisen kanssa, mistä minä tietenkin olin todella pahana ja vihaisena. Kannoin vihaa hänelle todella kauan. Emme puhuneet pariin kuukauteen ollenkaan, kunnes kohtasimme sattumalta yleisellä paikalla ja hän tuli minulle juttelemaan. Enää ei samaa naista näkynyt ja naisia on vaihtunut hänen elämässään hyvin tiuhaan. Lisäksi entiseen verrattuna hänen vapaa-ajan käytöksensä on muuttunut todella paljon. Nykyään ei enää kiinosta baarit siinä mielessä kuten ennen ja hän on alkanut urheilemaan todella paljon. No kuitenkin näkemisen jälkeen sorruin laittamaan hänelle viestiä myöhemmin samalla viikolla. Näimme juurikin heti ja meillä on ollut siitä lähtien seksiä melko säännöllisesti. Rakastan häntä jokaisen kerran jälkeen enemmän ja enemmän, mutta se rikkoo minut että tiedän hänellä olevan nyt muita naisia, vaikka he ovatkin yhden illan juttuja ja korkeintaan lohduttajia.

Olemme viestitelleet aina vähän väliä, pääasiassa siksi koska ikäväni on ollut uskomaton ja pakko on ollut kertoa siitä. Myös hän rohkaisujen jälkeen on myöntänyt ikävöivänsä minua.
Olemme keskustelleen monesti yhteenpalaamisesta, mutta hän ei halua, vaikka tiedän hänen ikävöivän todella paljon. Suhteemme siis kaatui hänen ollessaan liikaa muiden naisten perään. Hän ei usko enää suhteemme onnistuvan enää. Itse olisin valmis ollut antamaan kaiken anteeksi ja yrittämään uudestaan. Nyt viimeksi kun näimme, hän oli ollut hyvin ikävissään vaikka naimme sitä edellisen kerran kaksiviikkoa siitä, oli hyvin onnellinen kun olin hänen vierellään ja nukuimme.
Rakastanko häntä siis ihan turhaan, hän ei ole koskaan puhunut tunteistaan yhdessäolo aikanamme, enemmän juuri kehon kielellä osoittanut tunteensa. Mutta olenko tässä turhaan vai voiko hän vielä tulla takaisin. Miten leijonamiehet olette kokeneet erot ja oletteko palanneet todellisen yhtä intohimoisen kumppanin luo takaisin. Meinaan, rakkautta, intohimoa, vihaa, mustasukkaisuutta riittää. Mutta samalla olimme niin hyvä pari.Sovimme toisillemme ja kerkesimme kasvaa kiinni toisiimme. Itselläni ainakin jokainen hetki on tuskaa ilman häntä.
Auttakaa minua, mitä teen tämän asian kanssa ja olenko tässä turhaan. Tuli erittäin sekava viesti, pyydän sitä anteeksi, mutta kun tunteetkin ovat erittäin sekaisin.

1

372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä sanoisin että kannattaa katsoa vähän muuallekkin Leijonat ovat petoja pelaamaan kun yksi suttura on takana niin kaksi on edessä sekä paras mahdollinen skenaario on se että välissä on vielä yksi vara sialla jonka luo voi palata jos homma menee vituiksi leijonathan ei osaa olla yksin tai siis ovat mutta koskaan et saa kitkettyä pois leijonan saalistus vittiä ja jos juttu on ollut taka alalla on siihen hyvät syyt no tuohon ainakin lukeutuu monet kaverini jotka ovat leijonia ja vielä perheellisiä miehiä olen myös itse leijona mies ja luettelisin itseni samanlaiseksi toki sekin riippuu vähän iästä mutta kannattaa vähän varoa leijonan kanssa voi palaa näpit sekään ei tietysti auta asiaan että leijonassa on tosi paljo hyviä puolia mutta silti kannattaa raottaa pikkasen niitä vaaleenpunasia linssejä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4176
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1684
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1497
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1458
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1380
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1258
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1174
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe