Leijonat avatkaa minulle leijonamiehen käytöstä.

Yhtä kiihkeä luonne

En ymmärrä hänen käytöstään ollenkaan. Tiemme siis erkani kesän alussa hyvin intohimoisesta suhteessa jossa tunnelatausta on todella paljon. Kummallakin on ollut suunnaton ikävä toinen toistensa luo kokoajan. Itse olen käynyt tätä surua läpi jo keväästä asti, mutta edelleen vaan rakastan tätä miestä entistä enemmän. Joka päivä kun elän tiedän entistä varmemmin, että hän on se elämäni ''järjetön'' ja hulluin rakkaus. Rakastan häntä niin intohimoisen paljon, että pää ei enää kestä.
No joka tapauksessa aiheeseen, hän esitti hyvin nopeaa eron jälkeen, että hän on päässyt yli ja liikkui uuden naisen kanssa, mistä minä tietenkin olin todella pahana ja vihaisena. Kannoin vihaa hänelle todella kauan. Emme puhuneet pariin kuukauteen ollenkaan, kunnes kohtasimme sattumalta yleisellä paikalla ja hän tuli minulle juttelemaan. Enää ei samaa naista näkynyt ja naisia on vaihtunut hänen elämässään hyvin tiuhaan. Lisäksi entiseen verrattuna hänen vapaa-ajan käytöksensä on muuttunut todella paljon. Nykyään ei enää kiinosta baarit siinä mielessä kuten ennen ja hän on alkanut urheilemaan todella paljon. No kuitenkin näkemisen jälkeen sorruin laittamaan hänelle viestiä myöhemmin samalla viikolla. Näimme juurikin heti ja meillä on ollut siitä lähtien seksiä melko säännöllisesti. Rakastan häntä jokaisen kerran jälkeen enemmän ja enemmän, mutta se rikkoo minut että tiedän hänellä olevan nyt muita naisia, vaikka he ovatkin yhden illan juttuja ja korkeintaan lohduttajia.

Olemme viestitelleet aina vähän väliä, pääasiassa siksi koska ikäväni on ollut uskomaton ja pakko on ollut kertoa siitä. Myös hän rohkaisujen jälkeen on myöntänyt ikävöivänsä minua.
Olemme keskustelleen monesti yhteenpalaamisesta, mutta hän ei halua, vaikka tiedän hänen ikävöivän todella paljon. Suhteemme siis kaatui hänen ollessaan liikaa muiden naisten perään. Hän ei usko enää suhteemme onnistuvan enää. Itse olisin valmis ollut antamaan kaiken anteeksi ja yrittämään uudestaan. Nyt viimeksi kun näimme, hän oli ollut hyvin ikävissään vaikka naimme sitä edellisen kerran kaksiviikkoa siitä, oli hyvin onnellinen kun olin hänen vierellään ja nukuimme.
Rakastanko häntä siis ihan turhaan, hän ei ole koskaan puhunut tunteistaan yhdessäolo aikanamme, enemmän juuri kehon kielellä osoittanut tunteensa. Mutta olenko tässä turhaan vai voiko hän vielä tulla takaisin. Miten leijonamiehet olette kokeneet erot ja oletteko palanneet todellisen yhtä intohimoisen kumppanin luo takaisin. Meinaan, rakkautta, intohimoa, vihaa, mustasukkaisuutta riittää. Mutta samalla olimme niin hyvä pari.Sovimme toisillemme ja kerkesimme kasvaa kiinni toisiimme. Itselläni ainakin jokainen hetki on tuskaa ilman häntä.
Auttakaa minua, mitä teen tämän asian kanssa ja olenko tässä turhaan. Tuli erittäin sekava viesti, pyydän sitä anteeksi, mutta kun tunteetkin ovat erittäin sekaisin.

1

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä sanoisin että kannattaa katsoa vähän muuallekkin Leijonat ovat petoja pelaamaan kun yksi suttura on takana niin kaksi on edessä sekä paras mahdollinen skenaario on se että välissä on vielä yksi vara sialla jonka luo voi palata jos homma menee vituiksi leijonathan ei osaa olla yksin tai siis ovat mutta koskaan et saa kitkettyä pois leijonan saalistus vittiä ja jos juttu on ollut taka alalla on siihen hyvät syyt no tuohon ainakin lukeutuu monet kaverini jotka ovat leijonia ja vielä perheellisiä miehiä olen myös itse leijona mies ja luettelisin itseni samanlaiseksi toki sekin riippuu vähän iästä mutta kannattaa vähän varoa leijonan kanssa voi palaa näpit sekään ei tietysti auta asiaan että leijonassa on tosi paljo hyviä puolia mutta silti kannattaa raottaa pikkasen niitä vaaleenpunasia linssejä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe