rasismia : natsibandi_sai_kenkaa_kaupungin_tiloista

werty

Black metal -yhtye Goatmoon videolla osa kohottaa kätensä Hitler-tervehdykseen.
--- werty: ihan kuten islamilaiset opettivat Hitlerille ja Hitler opetti tukijoilleen.
Moinen kuva oli pitkään YLEn sivulla arabi-kevään nousun alkaessa ihan näytti samalta kuin natsi tervehdys, joten kuka opetti ja ketä!
Se on siis islamilainen sekä natsi tervehdys ja islamisteille sallittu mutta rasistisesti kielletty valkoisilta. Selkeästi rasismia! noille sallittu - meille kielletty !

Kunnia, Armageddon! -kappaleen lopussa laulaja-kitaristi BlackGoat kiittää yleisöä: ”Sieg heil! Sieg heil!”
--- werty: eläköön … tervehdys voitolle Onko noikin sanat / lauseet nyt leimattu rasismiksi?


We’re Ready, jonka sanoitukset ovat suoraa lietsontaa: ”We must stop the scum, right at the border / Níggers have no place in our white order.”
--- werty: islamilaiset huutavat kuolemaa länsimaille, tappavat länsimaalaisia ja pommittavat länsimaalaisten rakennuksia … eihän siinä ole mitään pahaa vaan ” tervetuloa Suomeen, islam”, sanovat eliitti!
Ja eliitti tahtoo kieltää laulamisen Se on rikos. Eliitille ei ole rikos Länsimaiden / länsimaiden kansalaisten uhkaaminen ja tappamisyritykset, kuten islam harrastaa. Eliitti ihailee Länsimaiden / länsimaiden kansalaisten uhkaamista ja tappamisyrityksiä.

Goatmoonin nimi löytyy myös viikonloppuna Kulttuuriareena Gloriassa järjestettävän kaksipäiväisen black metal -festivaalin esiintyjälistasta. Glorian omistaa Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus.

Black metal -kuvastoon kuuluu provosointi ja moraaliarvojen kyseenalaistaminen. Oinonen ei halua rajoittaa taiteellista vapautta, mutta sanoo, että rasismia heidän tiloissaan järjestettävissä tapahtumissa ei sallita.
--- werty: mutta eliitti sallii islamin uhata koko länsimaalaista maailmaa

Jos joku bändi selkeästi edustaa tällaista mentaliteettia, heidän ei anneta esiintyä Gloriassa. Siitä on tehty kirjallinen sopimus. Kun nyt saimme tiedoksi asian, se täytyy tutkia.
--- werty: mutta eliitti sallii islamin levitä Suomeen uhkaamaan länsimaista sivistystä ja olemassa oloa.

he voivat tarkistaa yksityishenkilöistä vain luottotiedot.
--- werty: jep


Yhtä kaikki, sen sanoitukset ovat avoimen rasistisia ja väkivaltaan yllyttäviä.
--- werty: Yhtä kaikki, koraanin sanoitukset ovat avoimen rasistisia ja väkivaltaan yllyttäviä, mutta koska se on uskontoa niin Suomi tahtoo sitä lisää! aijai eliitti taitaa olla rasisteja ja tahtoo tappaa suomalaiset. Ovathan yrittäneet sitä jo 800 vuotta … saas nähdä jokohan onnistuvat islamin avulla …. :P


–  Me vain buukkaamme bändejä esittämään taidettaan. Se, mitä bändin musiikki sisältää, on heidän asiansa.
Goatmoon on esiintynyt aiemminkin Kold Reso Kvltin järjestämissä tapahtumissa. Yksi niistä oli kesän 2010 Hammer Open Air.

Haastattelun jälkeen torstaiaamuna Glorian tuottaja lähettää sähköpostia. He ovat pyytäneet tapahtuman järjestäjää aloittamaan toimet, jotka johtavat Goatmoonin poistamiseen ohjelmistosta.

Aamupäivällä esiintyjää ei enää löydy Glorian sivuilta.

Tuottaja vetoaa esiintymissopimukseen, jossa pidätetään oikeus kieltää valitsemasta tapahtumaan bändejä, jotka tuovat selkeästi esille Glorian arvomaailmaan sopimattomia asioita. Niitä ovat muun muassa rasismi ja natsismin ihannointi.

--- werty: Eliitin arvomaailmaan kuuluu ihailla islamin ”tappakaa länsimaalaiset, tuhotkaa Länsimaat aiheuttakaa hätää ja ongelmia Länsimaihin


http://metro.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/natsibandi_sai_kenkaa_kaupungin_tiloista/

56

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vuahenjuustokuu

      On se kumma et kristittyjen tappofantasiat ei häiritse yhtään.

      • punk on P*SKAA

        Ihme ettei näiden anarkistinarkkaripellejen kapitalistien ja fasistien tappamiset ketään kiinnosta.

        No ehkä yhteiskunta ajatteleekin, että näistä biojätettä syövistä päästään pois ihan luonnollista kautta, narkkaavat itsensä ensin kuoliaiksi ja loput tekevät itsemurhan.Se on ihan hyvä, moista säälittävää ihmisroskaa ja loisia ei kukaan tarvitse yhtään mihinkään.

        Ei muuta kuin vastavirralle, punaliput heilumaan ja paska punkki soimaan. Toivottavasti häädetään kaikki pihalle ja ajetaan Näsijärveen.


    • hfshfhdff jj

      jep odotas vaan kun me valkoiset kristityt perustetaan uskonto ja huudetaan tappakaa kaikki vääräuskoiset islamin uskoiset ...
      Aletaan tekee kamikaze-lentoja Saudi-Arabiaan ja ajetaan arabit Etelänavalle.

      Otetaan öljylähteet hallintaamme - ne on oikeesti meidän - arabit ryösti valkoisten maat ja tappoi valkoiset.

    • werty7.7

      "On se kumma et kristittyjen tappofantasiat ei häiritse yhtään. "

      -- Unissasiko sinulla on kristittyjen tappofantasioita ?
      Oikeassa Suomessa ei sellaista ole!
      Missä Suomen kirkossa olet kuullut huudettavan kuolemaa jollekin ryhmälle?
      Ja muista pysyä tällä vuosituhannella!
      Tänään vain islamistien sydämissä Suomessakin rukoillaan kuolemaa länsimaalaisille 5 x day. Julkisuudessa siitäkin valehdellaan.

    • wer 7

      Ja homma kun jatkui tiistain metrossa:

      http://metro.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/gloria_kieltaa_metallifestarin/

      _________________________

      En usko olevani noiden poikien fanilistalla, mutta kuitenkin tässä asiassa askarruttaa monta asiaa

      1. Suomen yhteiskunnan suvaitsevaisten ”suvaitsevaisuus” ei ole yhtään sen suvaitsevaisempaa kuin esim kirkon suvaitsevaisuus 1500 luvulla!
      Kirkkokin suvaitsi ja kauniisti suvaitsikin uskovaisten ääliöidiotismin vaan poltti roviolla kaikki jotka oli erimieltä ja ne olivat sen ajan sivistyneitä

      Nyt Suomessa muka-sivistyneet huutavat suvaitsevaisuutta, joka käytännössä tarkoittaa että muiden on pakko hyväksyä heidän suvaitsevaisuutensa, mutta kuitenkin ovat valmiit syrjimään jopa etukäteen joitain erimieltä olevia bandejä ja myöskin Perussuomalaisia äänestäjiä, joita sentäs oli 20% suomalaisista.
      (Mielenosoitus PerSujen äänetsjiä vastaan !!)

      Suvaitsette islamin joka huutaa avoimesti kuolemaa Lännelle ja länsimaalaisille siis meillekin mutta ette suvaitse pikku-laulunlorotuksia … jos ne ihailee valkoista heteroyhteiskuntaa. Onpa niin rikollista että puistattaa onneksi islamilaiset huutavat teille ihailemianne asioita : ”Kuolemaa Lännelle ja kaikille niiden kanssa veljeileville!”


      Ne teistä jotka luulette olevanne suvaitsevaisia ja olette valmiit syrjimään ekana uus-natseja edes kysymättä mitä on asialistalla, oikeesti te olette enemmän rasisteja kuin uusnatsit. Minä olen 2 vuotta yrittänyt saada yhetyden uus-natseihin muttei joko ne ne ei uskalla, koska pelkää minun olevan joku poliisi tai sitten niitä EVVK tämä netti.

      Ne teistä joiden arvomaailmaan kuuluu ihailla länsimaisuuden tappamista ja tuhoamista islamintyyliin, te olette oikeastaan rikollisia, jotka pitäisi poistaa Suomesta ja Euroopasta ja muuttakaa sinne islamilaisiin maihin suunnittelemaan Lännen ja meidän tuhoa! Ei minuakaan enää kiinnosta teidän aivo-oksennuksianne kuunnella!


      Kun eliitti ei anna poikien sanoa omaa mielipidettään asioista vaan leimaatte heidät rikollisiksi ennekö ne on edes mitään tehneet, niin moisella rasismilla ja sadismilla te saatte ja olette saaneet aikaiseksi tosi paljon pahaa, herra Fors kans lukee näitä tai se itkee ja lukee näitä!


      2 asia joka närästää – miksi Glorian Helsingin tms eliitin ym … arvomaalimaan ei sovi natsismin ihannointi?
      Mutta islamin ”tappakaa Länsimaalaiset” ihannointi sen sijaan sopii vallan mainiosti kaikille - Sinne veitte sodan ihannoin Gazaan - hullut!
      Siellä gazalaiset juhlivat jokaista israelilaista ruumista ... tuli radiossa.

      Vain tosi tyhmät tai hullut uskoo ettei islamin tarkoitus ole tappaa meitä.
      Kuka nyt tulisi Suomea valloittamaan ja sanoisi että aijomme teidät ensin hyväksikäyttää ja sitten tappaa. Tottakai ne valehtelee!

      Fobba, varmaan tietää miten kodinryöstäjät soittaa ovikelloa ja sanoo että ”hei viittitkö ystävällisesti avata oven –me tulimme ryöstämään kotisi puhtaaksi ja lopuksi ajomme tappaa teidät. Niinhän kaikki sivistyneet ryöstää - vaan ei arabit ole ennenkään valloittaneet maita ystävällisesti. Katsokaa niitä mitä ne osaa ? Ne osaa vain tappaa, ei muuta. Joten mistä on peräsiin arabialaiset numerot – tuskin ainakaan noiden tappajien aivoista.

      Vain tyhmät eivät tajua miten juonia arabit on. Arabit ei edes kuulu Lähi-itään ne tuli sinne jostain indo-intiasta tappoi alkuperäiset valkoiset asukkaat ja ryösti niiden kehityksen. Nyt arabit tuli valloittamaan Pohjolan.



      3. asia
      kun askarruttaa jos nämä uusnatsit tahtovat yllyttää väkivaltaan… vaan ketä vastaan? On vähän auki…

      Mutta koska eliitti ihailee islamin itsemurhaiskuja tappamisia ym Länttä vastaan ….
      …. niin onko ongelma siinä että natsit vain yllyttää väkivaltaan … pitäisikö sitten ihan ruveta tappamaan niin kuin islamilaisetkin tekee …. saadakseen eliitin varauksettoman ihailun?

      _______________

      Víttu ei tätä elämää voi kuin ihmetellä miten tyhmiä eliitti oli että pilasi meidän lintukotomme!

      Jos uus-natsit on ainoa suomalaisuutta ja meitä suomalaisia mummoja valkoisia ja heteroja puolustava taho niin I am in. Mielummin kannatan uus-natseja kuin islamia.

      Jos minulta kysytään … ja vastasin, vaikkei kukaan kysynytkään!
      ja fobballe linkki saa sekin jotain asiaa luettavakseen!
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11060486 :))

    • werty

      Ja kun Fobba ei vielä tiedä niin nyt tietää sekin seuraavaa ….
      Minä lähetin äsken linkin fobballe ei ole ollut kotosalla aikoihin, viimeksi joskus 25.10 , kai ne etsii minua, kaffetta pitääkin heti keittää ties vaikka kohta tulevat :)
      ________________________

      Minä kyllä ihmettelen miksi uus-natseja ja skinejä vihataan? Mitä ne ovat tehneet?

      Varsinkin kun vertaa muslimeihin ... jotka

      1. tappaa menen tullen ketä vaan missä vaan kokonaisia rakennuksia WTC junia busseja ym sitten

      2. uhkaavat ihan julkisesti esim nämä uskon-papithan antoi julkisen pakkokäskyn tappaa Shalman Rhusdie, myöskin pilapiirtäjät on pakko tappaa.

      3. muslimit tappaa jopa omiaan, lapsiaan pudottaa parvekkeelta ja se on suuri kunnia isälle tappaa oma lapsi syystä a tai b. C. kin on hyvä syy. Se on kunniaa ja klooriaa

      4. Muslimit myyvät lapsiaan jopa isoisän serkulle naitaviksi… joista on täälläkin ollut puhetta esim lapsimorsiamet jopa kuolevat niihin yhdyntöihin. Kiellettyä, mutta eihän muslimit usko mitään lakia? Eihän?
      Onko lapsien myyminen ihan ok teidän mielestänne? No näemmä kun ihailette muslimeja.
      Esim Waris Dirie oli yritettiin myydä 5 kamelin hinnasta, mutta tyttöpä pakeni.

      5. Ehkä viimeisenä teidänkin kaikkien ihailemat julkiset tappo uhkaukset länkkäreille, Ghaddafi ja viimeisimpänä Osama bin Laden viikko ennen kuolemaansa. Sekä koraanin käsky tappaa vääräuskoiset.
      Sitäkö te ihailette?

      6. Naiset ovat tavaran asemassa ja vielä omasta halustaan sekä pakko sitä pakko tätä huivit ja muut rukoukset plää plää kai te tiedätte. Jopa liha pitää teurastaa elukan pää mekkaan päin. hohoijaakkaa mitä pskaa.


      Siis te eliitit ihailette islamia, jonka määräyksiin kuuluu panna ja tappaa lapsia ja ketä vaan, julkisia tappo-uhkauksia lähes kaikille maapallon ryhmille varsinkin länsimaalaisille ja niidne pyhä päämäärä on tuhota länsimainen kansakunta.

      Mutta länsimaalaisten tappaminen eikä uhkaaminen ole rikos eikä rasismia, fobba varmaan selittä miksi?


      Mutta mitä näistä on skinien / uus-natsien listoilla? Paneeko lapsia tai myyvätkö lapsiaan ? Antavatko julkisia tappouhkauksia ja –käskyjä? Ketäs skinit / uus-natsit ovat tappaneet ?

      Joten kysymyksiä: miten eliitit kehtaatte ihailla muslimeja?
      Ja miksi ette ihaile skinejä / uus-natseja?
      Vai johtuuko se juurikin siitä että skinit / uus-natsit tahtovat pelastaa suomalaisen pellavapäisen sinisilmäisen rodun ?

      Eliitti, mitä pahaa valkoiset ovat teille tehneet että se pitää hävittää?

      Eliitti vaan ihailee muslimeja kun ne aikovat tappaa meidät valkoiset suomalaiset, jotka emme kumarra islamilaista pska-allahia.

      Aivan järkkyä!! Ei meidän suloisilla lapsen lapsilla ole tulevaisuutta kuin burghissa

      Mielummin ihailen uus-natseja, söpöjä nam.

      • vegaanit haisee

        Niinpä.

        Mitä uusnatsit ovat tehneet kun verrataan esim. muslimeihin tai näihin eläinaktivistipelleihin yms. anarkistinarkkareihin?

        Nämä loisethan ovat yhteiskunnan todellinen ongelma, uusnatsit eivät ole tehneet mitään väärää toisinkuin he.


      • vegaanit haisee kirjoitti:

        Niinpä.

        Mitä uusnatsit ovat tehneet kun verrataan esim. muslimeihin tai näihin eläinaktivistipelleihin yms. anarkistinarkkareihin?

        Nämä loisethan ovat yhteiskunnan todellinen ongelma, uusnatsit eivät ole tehneet mitään väärää toisinkuin he.

        fobba voisi samalla kertoa miksi hakaristi on kielletty se on
        Hakaristi (卐) eli swastika tai svastika (sanskritiksi स्वास्तिक) on symboli ja ornamentti, joka koostuu rististä jonka jokaisesta päästä kulkee joko myötä- tai vastapäivään jana. Nimitys swastika tulee sanskritin sanasta swasti, joka johtuu sanoista su (hyvin) ja asti (se on).[1] Joskus käytetään myös nimitystä gammadion, mikä tarkoittaa kreikkalaisten aakkosten gammakirjainten muodostamaa ristiä. Hakaristi on hyvin vanha onnen vertauskuva, jota on käytetty onnen tunnuksena monissa eri kulttuureissa. Hakaristi esiintyy edelleen monissa uskontokunnissa hyvän tai ikuisen vertauskuvana.

        Lähde : http://fi.wikipedia.org/wiki/Hakaristi


        Ja miksi Hiter on jotenkin kielletty aihe?

        Ja miksi Hitlerin takia vihataan saksalaisia kun Hitlerhän oli syntyjään itävaltalainen – miksei kukaan vihaa itävaltalaisia ?

        Ihan varmasti jos aiheesta Hitler saisi puhua niin siitäkin löytyisi jotain hyviä puolia, ja tietämättäni luulen että ne on just sitä mitä uusnatsit ihailevat Hitlerissä ja sitä olen yrittänyt kysyä uus-natseilta, mutta kukaan ei uskalla kertoa mitään kun fobba panee pers...vankilaan.


      • vegaanit haisee kirjoitti:

        Niinpä.

        Mitä uusnatsit ovat tehneet kun verrataan esim. muslimeihin tai näihin eläinaktivistipelleihin yms. anarkistinarkkareihin?

        Nämä loisethan ovat yhteiskunnan todellinen ongelma, uusnatsit eivät ole tehneet mitään väärää toisinkuin he.

        .... ja se vielä että sen tahtoisin tietää siis mitä uus-natsit ihailevat Hitlerissä?

        Mielestäni se olisi tärkeätä tietää enenkuin Suomen hallitus tappaa kaikki uus-natsit.


      • vegaanit haisee kirjoitti:

        Niinpä.

        Mitä uusnatsit ovat tehneet kun verrataan esim. muslimeihin tai näihin eläinaktivistipelleihin yms. anarkistinarkkareihin?

        Nämä loisethan ovat yhteiskunnan todellinen ongelma, uusnatsit eivät ole tehneet mitään väärää toisinkuin he.

        ” uusnatsit eivät ole tehneet mitään väärää ”

        ---- ei niin paitsi yrittäneet puolustaa suomalaista rotua.
        No fobba kertoo, miksi se on tätä nykyä Suomessa rikos.

        Voin arvata, koska eliitin poliittinen tarkoitus on suorittaa Suomessa Suomen kansan kansanmurha ja päästä otsikoihin murhaamalla oman kansansa ja ottamalla afrikkalaisia tilalle.
        Luultavasti siitä kuitenkin todellisuudessa annetaan Suomen hallitukselle rauhan Nobeli v 2020

        Näillä mennään…. fobbaa joko tuut vastaamaan, lupasit !

        On se v**** ihme jätkä ensin hehkuttaa miten tulee tänne juttelee mutta ei sitten voi tulla kertomaan
        - miksi uusnatsit ei saa puolustaa suomalaisuutta ja
        - miksi uusnatsit ei saa yllyttää pahoinpitelyyn

        KUN saman aikaan HYYSÄRIT ja poliitikot (korjattu 24.11) ihannoivat islamia
        -mikä yllyttää tappamaan länsimaalaisia ja tappaakin ja yrittääkin : Tanskassa yrittävät kokoajan sitä pilapiirtäjää tappaa

        Sitä ja fobbaa odotellessa. @helsinginnettipoliisi

        http://www.suomi24.fi/yhteisö/helsinginnettipoliisi

        ps minusta tuntuu että alan ihan kohta vihaamaan fobbaa.


        ps Korjauksen jälkeen tämä ilmeisesti ei mene vanhalle paikalle - no mikä suolessa toimisi oikein ?


      • fennis kirjoitti:

        ” uusnatsit eivät ole tehneet mitään väärää ”

        ---- ei niin paitsi yrittäneet puolustaa suomalaista rotua.
        No fobba kertoo, miksi se on tätä nykyä Suomessa rikos.

        Voin arvata, koska eliitin poliittinen tarkoitus on suorittaa Suomessa Suomen kansan kansanmurha ja päästä otsikoihin murhaamalla oman kansansa ja ottamalla afrikkalaisia tilalle.
        Luultavasti siitä kuitenkin todellisuudessa annetaan Suomen hallitukselle rauhan Nobeli v 2020

        Näillä mennään…. fobbaa joko tuut vastaamaan, lupasit !

        On se v**** ihme jätkä ensin hehkuttaa miten tulee tänne juttelee mutta ei sitten voi tulla kertomaan
        - miksi uusnatsit ei saa puolustaa suomalaisuutta ja
        - miksi uusnatsit ei saa yllyttää pahoinpitelyyn

        KUN saman aikaan HYYSÄRIT ja poliitikot (korjattu 24.11) ihannoivat islamia
        -mikä yllyttää tappamaan länsimaalaisia ja tappaakin ja yrittääkin : Tanskassa yrittävät kokoajan sitä pilapiirtäjää tappaa

        Sitä ja fobbaa odotellessa. @helsinginnettipoliisi

        http://www.suomi24.fi/yhteisö/helsinginnettipoliisi

        ps minusta tuntuu että alan ihan kohta vihaamaan fobbaa.


        ps Korjauksen jälkeen tämä ilmeisesti ei mene vanhalle paikalle - no mikä suolessa toimisi oikein ?

        jep ei siis mennyt vanhalle paikalle joten neuvosi Mover oli väärä!
        Eikä tuosta poista korjaa jutusta ole mitään hyötyä. Olisi ollut parempi vain tehdä lisäys, mutta kokeilinpa nyt vaan kun Mover kerran haukkui kirjoittajan täällä tyhmäksi. Mo, ehkä toi poista korjaa toimii sinun koneellasi, mutta käsitä että meitä syrjitään täällä, ei sinua! Bonjasitko?


    • ilmoittakaa !!
      • ¢

        varmaan seksivaatteet ja säteilymittarit myisivät paljon paremmin, jos nettipoliisi tulisi tänne munaamaan ittesä.


    • bamis

      Kyllä se tulee jahka ehtii

    • Tämän takia kyselin uus-natseja kertomaan minulle henk koht. mitä se uus-natsi-homma on? Tahdoin tietää, koska tahdon tietää. En usko tosta vaan "virallista" totuutta. Meille syötetään niin paljon täyttä valetta koulusta alkaen.

      Minä en usko helposti ja Hitler asiassa on liika paljon pakko-syötetyn valheen makua.

      Miksiköhän?

      Yksi vaihtoehto on että se arjalaisen rodun pelastaminen oli suuremmankin joukon kuningas-ajatus, mutta murhaamalla Hitler, muut saivat synninpäästön – ja meitä muilta vaaditaan hiljaisuutta jotta THE TOTUUS ei paljastuisi.

      Siksi Hitler, natsi, hakaristi on kiellettyjä, jotta kukaan ei tonkisi totuutta esiin.

      Se on se mitä funtsin, ehkä Hitler olikin vain syntipukki jollekin suuremmalle.

      Näin kerran dokkarin Hitleristä, mietin vaan miten noin kiva mies kykeni SIIHEN.
      Tässä nyt haisee jotain tosi paljon pahempaa kuin miljoonien juutalaisten ruumiit!

      1. En usko enää että Hitler sen keksi. Sen olen nyt ymmärtänyt että idea lähti islamista ja jotkut tahot sen toteutti ja ehkä Hitlerin oli vain pakotettu toimimaan siten, joten mikä sen kaiken takana oli? Eiköhän vastaus ole ihan selviö : islam. Mutta miksi Hitler suostui antamaan kasvonsa tuolle kaikelle ? Pakotettuko? Rahallako?

      2. Toinen mitä en käsitä on se että miksi muka juutalaiset uhkaisi valkoista puhdasta rotua?
      Jos vaikka juutalaiset olisikin niin kieroja että ahmii ja kieroilee kaikki rahat ja varallisuuden itselleen niin miten se estää valkoista sinisilmäistä rotua kehittymästä? Eihän juutalaiset olleet tappamassa valkoisia? Miksi ne sitten oli uhka ? Raha ei voi olla syy. Se voi olla vain tekosyy!

      Juutalaisethan on valkoisia, miten ne uhkaa valkoista rotua ? Olenko ymmärtänyt arjalaisuuden väärin? Eikö se juuri tarkoita että kun musta ihminen lisääntyy valkoisen kanssa tarpeeksi kauan niin valkoinen rotu häviää maapallolta? Koska tumma dominoi syrjäyttää valkoisen ja sinisilmäisyyden.

      Sen suojeleminen on siis rikos?
      Fobba varmaan palaa halusta kertoa miksi?
      Enkä tahdo tietää että lain mukaan on niin päätetty

      Tahdon tietää
      1. miksi lain mukaan valkoinen sinisilmäinen rotu on pakko tappaa sukupuuttoon
      2. ja miksi lain mukaan valkoista sinisilmäistä rotua ei saa suojella eikä puolustaa ?

      Ähää älkääkä yrittäkö taas syöttää valetta - valkoisen puolustaminen ei tarkoita mustan tappamista.
      Vain islam ja mustat tappaa muita rotuja omien lakiensa mukaan eli ovat syrjiviä rasisteja toisille roduille / uskonnoille

      Silti poliitikkomme sallii ja tahtoo Suomeen islameja jotka palvoo koraania, mikä kannattaa muiden rotujen ja uskontojen tappamista. Poliitikkomme ja ilmeisesti lakimme kieltää natsismin, koska natsismi puolustaa valkoista sinisilmäistä rotua.
      Joten poliitikkomme ovat aloittaneet Suomen suomalaisten kansanmurhan.

      Joten en yhtään ihmettele että valkoiset suomalaiset pakenevat Suomesta.
      Ja jopa suosittelen sitä. Me olemme muuten menyyttä rotua.

      Kaikki ne jotka tahtovat ylläpitää valkoista suomalaista rotua on pakko tehdä oma valtio jonnekin.
      Kannatan vahvasti valkoista rotua ja sen hengissä säilymistä, sääli että poliitikot ja eliitti tahtoi tuhota suomalaisuuden Suomesta.

      • Lyhyestä virsi kaunis vastauksena ihmettelyyn: En usko tosta vaan "virallista" totuutta. Meille syötetään niin paljon täyttä valetta koulusta alkaen.

        "Totuus on sodan voittajan".


      • sama.se kirjoitti:

        Lyhyestä virsi kaunis vastauksena ihmettelyyn: En usko tosta vaan "virallista" totuutta. Meille syötetään niin paljon täyttä valetta koulusta alkaen.

        "Totuus on sodan voittajan".

        Voisiko sen sanoa : ” "Totuus on sodan voittajan"…valetta”

        Naurattaa kun ajattelee miten paljon Saksa tekee töitä eliminoidakseen Hitleristä sen hyvät puolet ja vain jankuttaa kerrottua virallista totuutta josta kukaan ei voi olla edes varma onko se tottakaan ? tai mikä on totta mikä liioiteltua mikä puhdasta valetta.

        Ja ihankuin Hiterin hyvistä puolista mainitseminenkin tekee sanojasta tapettavan rikollisen.

        En ole koskaan kuullut yhtäkään hyvää sanaa Hitleristä ja niitä tahtoisin tietää.
        Ei kukaan voi olla vain paha. Jotain hyvää Hitlerissäkin oli.

        Saddam Husseiniakin on kehuttu miten ihana se oli Joku tunnin dokkari kehui sitä.
        Pinochet oli ihana joidenkin mielestä jne…
        Luultavasti jokaisesta hirmuhallitsijasta ja joukkomurhia tehtailevasta diktaattorista joku taho on tykännyt ja niistä saa puhua ja jutella ihan rauhassa. Vaan ei Hitleristä – minusta se on kummallista ja herättää kysymyksiä paljon!

        Miksi uusnatseja vainotaan? Mitä ne on tehneet?
        pitääkö uusnatsien kantaa Hitlerin ristiä?
        Vai mistä on kyse?


        Nytkin Saksa taas kieltää jotain puoluetta joka meni vähän ohi … No aloitin siitä plokia joka on jossain tallessa ja kesken …. niitä onkin jo jonossa 50 …
        Väsyttää kun ei saa mitään valmiiksi vaan kokoajan tulee lisää asiaa …. Mikään ei tunnu loppuvan koskaan

        Tein tänään tämän ja nyt kannattaa lukea se:

        http://sinnef.blogspot.fi/2012/12/hitlerille-rauhan-nobeli.html


      • @fenn
        sinnef kirjoitti:

        Voisiko sen sanoa : ” "Totuus on sodan voittajan"…valetta”

        Naurattaa kun ajattelee miten paljon Saksa tekee töitä eliminoidakseen Hitleristä sen hyvät puolet ja vain jankuttaa kerrottua virallista totuutta josta kukaan ei voi olla edes varma onko se tottakaan ? tai mikä on totta mikä liioiteltua mikä puhdasta valetta.

        Ja ihankuin Hiterin hyvistä puolista mainitseminenkin tekee sanojasta tapettavan rikollisen.

        En ole koskaan kuullut yhtäkään hyvää sanaa Hitleristä ja niitä tahtoisin tietää.
        Ei kukaan voi olla vain paha. Jotain hyvää Hitlerissäkin oli.

        Saddam Husseiniakin on kehuttu miten ihana se oli Joku tunnin dokkari kehui sitä.
        Pinochet oli ihana joidenkin mielestä jne…
        Luultavasti jokaisesta hirmuhallitsijasta ja joukkomurhia tehtailevasta diktaattorista joku taho on tykännyt ja niistä saa puhua ja jutella ihan rauhassa. Vaan ei Hitleristä – minusta se on kummallista ja herättää kysymyksiä paljon!

        Miksi uusnatseja vainotaan? Mitä ne on tehneet?
        pitääkö uusnatsien kantaa Hitlerin ristiä?
        Vai mistä on kyse?


        Nytkin Saksa taas kieltää jotain puoluetta joka meni vähän ohi … No aloitin siitä plokia joka on jossain tallessa ja kesken …. niitä onkin jo jonossa 50 …
        Väsyttää kun ei saa mitään valmiiksi vaan kokoajan tulee lisää asiaa …. Mikään ei tunnu loppuvan koskaan

        Tein tänään tämän ja nyt kannattaa lukea se:

        http://sinnef.blogspot.fi/2012/12/hitlerille-rauhan-nobeli.html

        okei jos tuo korjaus ei onnistunut tarkoitin :
        Totuus on sodan valetta

        Ja purnaan paljon sitä miksi meille valehdellaan niin paljon
        Tahdon tietää lisää totuuksia Hitleristä ja uusnatseista ja Moverin valheet pitää deletoida heti.


      • @fenn
        @fenn kirjoitti:

        okei jos tuo korjaus ei onnistunut tarkoitin :
        Totuus on sodan valetta

        Ja purnaan paljon sitä miksi meille valehdellaan niin paljon
        Tahdon tietää lisää totuuksia Hitleristä ja uusnatseista ja Moverin valheet pitää deletoida heti.

        yri´tetään rauhassa uudestaan
        Totuus on sodan voittajan valetta

        Näyttääkö se nyt oikealta lauseelta - nämä kirjaimet on niin pieniä


    • Suomessa islamilaaiste saavat ihan rauhassa harrastaa uskontoa tappaa muut uskonnot ja kultuurit.

      Entäpä jos te uusnatsit tekisitte ihan vaan uskonnon tuosta asiastanne?
      Hitlerhän voisi olla jumalanne.
      Ei se ainakaan huonompi jumala ole allah. :))))))

      Ja sellainen lasten nussija profeettanakin varmaan löytäisitte paremman profeetan ... jos sille olisi tarvetta.

      Tehkää siitä uskonto. Ja jos siihen tarvii jonkun ryhmän mikä pitää tappaa niinkuin kaikiss auskonnoissa on ... niin luotan siihen että löydätte sellaisen hihiii

      • *Hitlerhän voisi olla jumalanne.*

        Muistaakseni Stalinin joku lapsi tai lapsenlapsi vei oikeuteen pahat puheet suuresta Stalinista. En jaksanut seurata asiaa sen enempää.

        Mutta asiaan. Miten kävisi jos joku Adolfin sukulainen tekisi saman?

        ps. muistellaanpas hetki kuka ajoi ensimmäisenä eläinten oikeuksia ja vastusti julkista tupakontia mm.


      • sama.se kirjoitti:

        *Hitlerhän voisi olla jumalanne.*

        Muistaakseni Stalinin joku lapsi tai lapsenlapsi vei oikeuteen pahat puheet suuresta Stalinista. En jaksanut seurata asiaa sen enempää.

        Mutta asiaan. Miten kävisi jos joku Adolfin sukulainen tekisi saman?

        ps. muistellaanpas hetki kuka ajoi ensimmäisenä eläinten oikeuksia ja vastusti julkista tupakontia mm.

        ” kuka ajoi ensimmäisenä eläinten oikeuksia ja vastusti julkista tupakontia ”

        Anteeksi tyhmyyteni, mutten tiedä ?
        Avaatko ?

        Hitlerkö?

        Ihan varmasti Hitlerillä oli hyviäkin ajatuksia.

        En ole ikinä kuullut yhtään hyvää Hiteristä, eiköhän olisi aika jutella mitä hyvä Hiter teki / sanoi?


      • no tuossahan
        sinnef kirjoitti:

        ” kuka ajoi ensimmäisenä eläinten oikeuksia ja vastusti julkista tupakontia ”

        Anteeksi tyhmyyteni, mutten tiedä ?
        Avaatko ?

        Hitlerkö?

        Ihan varmasti Hitlerillä oli hyviäkin ajatuksia.

        En ole ikinä kuullut yhtään hyvää Hiteristä, eiköhän olisi aika jutella mitä hyvä Hiter teki / sanoi?

        jo tuli kaikki sen hyvät puolet. Eli eivät paljon paina sen pahoihin tekoihin verrattuina, vai mitä?


      • fennis...
        no tuossahan kirjoitti:

        jo tuli kaikki sen hyvät puolet. Eli eivät paljon paina sen pahoihin tekoihin verrattuina, vai mitä?

        Mitäs sinä luulet tietäväsi Hitleristä?
        Kun minäkään en tiedä.

        Eliitti valehtelee kaiken peittääkseen oman osuutensa asiasta
        Niin kai sinäkin tahdot estää totuuden julkitulemista.

        http://sinnef.blogspot.fi/2013/01/islam-kiristaa-suomea-oljylla.html


        keskiviikko 16. tammikuuta 2013

        islam kiristää Suomea öljyllä


        No Olen miettinyt Miksi Suomen poliitikot hyväksyy islamin Suomeen ?
        Tietty öljyn takia


        islamilaiset kiristää öljyllä Eurooppaa hyväksymään islamin
        Seuraavaksi kiristää että on pakko hyväksyä islam valtion hallinnoksi ja uskonnoksi ja kulttuuriksi – muuten ei öljyä tipu
        Oletko valmis luopumaan autostasi ja lämmityksestäsi ?

        ~ ~ ~ sillä samalla tempulla islam kiristi myös Hitlerin tappamaan juutalaiset. ~ ~ ~


        jne....


        En tietenkään väheksy niitä tappamisia mutta samaa kansanmurhaa Suomen poliitikot ovat nyt tekemässä kuin Hitler
        jaahas minä unohdinkin tämän plokista ... ihmettelinkin miten se niin lyhyt oli


      • uskon kyllä
        fennis... kirjoitti:

        Mitäs sinä luulet tietäväsi Hitleristä?
        Kun minäkään en tiedä.

        Eliitti valehtelee kaiken peittääkseen oman osuutensa asiasta
        Niin kai sinäkin tahdot estää totuuden julkitulemista.

        http://sinnef.blogspot.fi/2013/01/islam-kiristaa-suomea-oljylla.html


        keskiviikko 16. tammikuuta 2013

        islam kiristää Suomea öljyllä


        No Olen miettinyt Miksi Suomen poliitikot hyväksyy islamin Suomeen ?
        Tietty öljyn takia


        islamilaiset kiristää öljyllä Eurooppaa hyväksymään islamin
        Seuraavaksi kiristää että on pakko hyväksyä islam valtion hallinnoksi ja uskonnoksi ja kulttuuriksi – muuten ei öljyä tipu
        Oletko valmis luopumaan autostasi ja lämmityksestäsi ?

        ~ ~ ~ sillä samalla tempulla islam kiristi myös Hitlerin tappamaan juutalaiset. ~ ~ ~


        jne....


        En tietenkään väheksy niitä tappamisia mutta samaa kansanmurhaa Suomen poliitikot ovat nyt tekemässä kuin Hitler
        jaahas minä unohdinkin tämän plokista ... ihmettelinkin miten se niin lyhyt oli

        ettet tiedä mitään Hitleristä, mutta eihän se sitä tarkoita, etten minä tietäisi aivan tarpeeksi :D


      • uskon kyllä kirjoitti:

        ettet tiedä mitään Hitleristä, mutta eihän se sitä tarkoita, etten minä tietäisi aivan tarpeeksi :D

        eli sinä et tahdokaan tietää koska uskot kuin sokea kana kaiken mitä ylhäältä sanotaan - vítuttaa tollaset harhauskovaiset

        Osaakko miettiä miksi islam otetaan Suomeen vaikka kaiken järjen mukaan se tappaa meidät ja tuhoaa Suomen valtion ?

        Sanotaan että islamin ottaminen Suomeen Sivistää - ketä tämä nyt sivistää ?

        Mitä sivistystä Suomessa - rikosta rikoksen perään - onko sinulla nyt hyvä mieli kun islam raiskaa Suomea joka puolelta


      • ehkä sinun
        fennis kirjoitti:

        eli sinä et tahdokaan tietää koska uskot kuin sokea kana kaiken mitä ylhäältä sanotaan - vítuttaa tollaset harhauskovaiset

        Osaakko miettiä miksi islam otetaan Suomeen vaikka kaiken järjen mukaan se tappaa meidät ja tuhoaa Suomen valtion ?

        Sanotaan että islamin ottaminen Suomeen Sivistää - ketä tämä nyt sivistää ?

        Mitä sivistystä Suomessa - rikosta rikoksen perään - onko sinulla nyt hyvä mieli kun islam raiskaa Suomea joka puolelta

        kannattaisi poistua sieltä synkästä yksiöstäsi hommafoorumia tavaamasta ja astua ulos ja katsoa mitä tapahtuu todella...saattaisi muslimipaniikki vähän hellittää.


      • ehkä sinun kirjoitti:

        kannattaisi poistua sieltä synkästä yksiöstäsi hommafoorumia tavaamasta ja astua ulos ja katsoa mitä tapahtuu todella...saattaisi muslimipaniikki vähän hellittää.

        Ei ole yksiö vaan kolmio jos saunan voi laskea yhdeksi ja minähän lasken
        En kirjoita hommafoorumilla, nyt suutuin lopullisesti. Ette tahdo tietää mutta tahdon kertoa :

        No se banni näemmä loppui ja pääsin sisään, mutta huomasin että onhan se Halla-aho siellä kirjoittamassa
        Ja ihmettelinkin miksi bannini perusteluissa oli tasan sama lause jonka Hallis kirjoitti minulle toisesta asiasta
        ”konfliktinhakuisuus”
        Joten se oli Hallis joka ne fudut antoi – ja minä tyhmänä luulin että me oltaisiin silleen kaa.
        Ja nyt varmasti en äänestä sitä enää ikinä.

        Sitten se laittoi vielä miniluupään ilmoittamaan asiansa minulle, vaikka luulin ymmärtäneeni että miniluupää just oli se joka olisi ymmärtänyt huumorini, pienen koulutuksen jälkeen. Se jäi tietämättä kumpi siinä kouluttautuu.


        No anyway ei tehnyt mieli kirjoittaa kuiteskaan ainakaan toistaiseksi – voihan siellä joskus käydä lukemassa niillä kun on oikeasti mielipiteitä eikä jotain turhan lässytystä niin kuin täällä.


        Tein profiilin nimellä zillaa jos tahtoo käydä katsomassa kuvaa ( ei oma vaan valikosta löysin lähimmäksi )
        Tämän jälkeen sekin kai poistetaan.


        Olisihan siellä kiva kirjoittaa kun osa niistä on ihan jes-tyyppejä, mutta tollanen banniminen bännii ja huumorintajuttomuus bännii vielä enemmän.
        Joten jos voin pyytää arvon kirjoittajalta, älä käännä puukkoa haavassa, pliis.


        "muslimipaniikki vähän hellittää. "

        Tulehan vaan katsoomaan tuota muslimipaniikkia tänne itikseen, metrolla vaan rohkeasti Olethan sinä ulkomaillakin käynyt, ei tämä sen vaarallisempaa ole. 90% muslimeja. La-aamun krapulassa kannattaa vältää, ne kun kiljuu aina.


      • no se on hyvä
        fennis kirjoitti:

        Ei ole yksiö vaan kolmio jos saunan voi laskea yhdeksi ja minähän lasken
        En kirjoita hommafoorumilla, nyt suutuin lopullisesti. Ette tahdo tietää mutta tahdon kertoa :

        No se banni näemmä loppui ja pääsin sisään, mutta huomasin että onhan se Halla-aho siellä kirjoittamassa
        Ja ihmettelinkin miksi bannini perusteluissa oli tasan sama lause jonka Hallis kirjoitti minulle toisesta asiasta
        ”konfliktinhakuisuus”
        Joten se oli Hallis joka ne fudut antoi – ja minä tyhmänä luulin että me oltaisiin silleen kaa.
        Ja nyt varmasti en äänestä sitä enää ikinä.

        Sitten se laittoi vielä miniluupään ilmoittamaan asiansa minulle, vaikka luulin ymmärtäneeni että miniluupää just oli se joka olisi ymmärtänyt huumorini, pienen koulutuksen jälkeen. Se jäi tietämättä kumpi siinä kouluttautuu.


        No anyway ei tehnyt mieli kirjoittaa kuiteskaan ainakaan toistaiseksi – voihan siellä joskus käydä lukemassa niillä kun on oikeasti mielipiteitä eikä jotain turhan lässytystä niin kuin täällä.


        Tein profiilin nimellä zillaa jos tahtoo käydä katsomassa kuvaa ( ei oma vaan valikosta löysin lähimmäksi )
        Tämän jälkeen sekin kai poistetaan.


        Olisihan siellä kiva kirjoittaa kun osa niistä on ihan jes-tyyppejä, mutta tollanen banniminen bännii ja huumorintajuttomuus bännii vielä enemmän.
        Joten jos voin pyytää arvon kirjoittajalta, älä käännä puukkoa haavassa, pliis.


        "muslimipaniikki vähän hellittää. "

        Tulehan vaan katsoomaan tuota muslimipaniikkia tänne itikseen, metrolla vaan rohkeasti Olethan sinä ulkomaillakin käynyt, ei tämä sen vaarallisempaa ole. 90% muslimeja. La-aamun krapulassa kannattaa vältää, ne kun kiljuu aina.

        että Halla-aholla on yksi äänestäjä vähemmän. Eiköhän silmät pikkuhiljaa porukoilla avaudu.


      • ei ääntäkään
        no se on hyvä kirjoitti:

        että Halla-aholla on yksi äänestäjä vähemmän. Eiköhän silmät pikkuhiljaa porukoilla avaudu.

        Halla-aho joukkoineen varmaan ajatteli suojelvansa Hallaista
        antamalla potkut erilaiselle kirjoittajalle,
        "ettei vaan mokaa Hallaista mitenkään"

        ..... Nooo luulenpa ettei kukaan kirjoittaja voi Hallaista mokata,
        eiköhän tuo tee sen ihan itte. :)))))

        Halla-aho ei ole tehnyt mitään, minkä vuoksi sitä kannattaisi äänestää.


    • Sori minä en voi olla rekatulla nimellä koska islamilaiset rikkoon kaikki tietämänsä minun nikkini – niillä kun on taidot kaikkeen pahaan ja suomalaiset opettavat niille lisää miten tuhota Suomen yhteiskunta – opettelevat rikkomalla minun konettani.

      Olen tänäänkin vähän kärsinyt islamilaisten tappajien tuhosta koneellani – kirjoitin juuri tunnin ja koneeni pimeni ja kaikki kirjoitukseni hävisi kuin tuhka tuuleen – mutta ei mitään hätää - vihani islamia ja fobbaa vastaan yltyy – ei noi muutamat herkkikset minua hämää.

      Olenhan ollut riittävän lähellä niitä että tiedän mitä ne on.
      Yhdessä sekuntissa muuttuvat suloisesta pojasta hirviöksi.
      Ihan mitättömästä syystä. Niihin en luota missään nimessä.

      Enkä toivo kenenkään muunkan luottavan.
      Miettikää mitä Hitlerille tapahtui kun meni islamin kelkkaan.

      isam huijiaa aina ja kaikkia, miten Suomen valtio voi luottaa islamiin?

      islam tappa kaikki mihin se koskee - niin on aina tehnyt ja tekevät nytkin.

      Suomi on kuollut

    • Minulle joku kurja valehteli että natsimerkki olisi rikos ... älkää viittikö valehdella, se on ihan turhaa koska totuus ei pala tulessa. Teidän valheenne vaan raspisee yksi kerrallaan. Joten uus-natseilla on ihan sanavapaus ilmaista se takissaan.

      Mutta lukekaa se nyt tarkkaan, etten opeta väärin. Ihan itte päätätte mitä teette tämän suhteen - se taas että virallinen taho valehteli taas tästäkin - on tietty kurjaa koska kohta viralllisia tahoja EI USKO kukaan



      Natsi merkki ei ole kielletty


      http://metro.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/mersumerkki_korvattiin_hakaristilla-katso_kuva.1/


      "Natsisymbolien julkinen esittely herättää kummastusta ja ärtymystä. Pääkaupunkiseudulla on viime aikoina ajellut esimerkiksi Mercedes-Benz, jonka merkki on korvattu hakaristillä.

      Oikeusoppineiden mukaan pelkkä auton merkin korvaaminen hakaristillä ei ole laitonta. Natsimerkin käyttö autossa kuuluu autoilijan sananvapauteen.

      - Meillä ei ole samanlaista symbolikieltoa kuin esimerkiksi Saksassa, jossa hakaristin esillä pitäminen on kielletty laissa, linjaa valtionsyyttäjä Mika Illman.

      - Mutta vähän niin kuin toivotaan, että ihmiset ymmärtäisivät, mikä on hyvän maun mukaista, lisää rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio Helsingin ylipistosta.

      _____________________________________________________


      Ja lisää linkissä !!

    • Oikeastaan tässä herää kysymys mitä muuta se virallinen valehtelija valehtelee?

      Oliko meillä Suomessa sisällissota ?


      Oliko meillä Suomessa mustasurma ?


      Oliko meillä Suomessa nälänhätä kun puolet kuoli vai kuoliko muutama rikas ?

      Oliko meillä Suomessa sotia ollenkaan vai onko nekin valehdeltu?


      hyökkäsikö se Venkku vai ei ?


      Menee oikeesti hermo noiden muka eliitin kanssa kun ovat niin pirun olevinaan parempia ... osaako ne muuta kuin valehdella kurjat … naurattaa niiden TYHMYYS

      ja nyt joka jätkälle natsi merkit hihaan ja mummoille kukkaset ... hihii mitäs mummot laitta?

      Jos virallinen taho ei lopeta valehtelujaan niin täältä idästä tulee sellainen mummo-armeija että puhkumme koko eduskunta talon nurin.

      Nyt se valehtelu seis ja ruvetkaa hommiin siellä Arkadianmäjellää – kyllä teidän valheet on jo nähty

      Somalejakin piti niin auttaa – nyt ollaan itse kuoleman kielissä

      Somalit pitää alkaa kotouttaa Somaliaan siellä muut somalait jo rakentaa kovaa vauhtia uutta Somaliaa

      Tämä rahareikä laitetaan nyt kiinni. Somalit ulos jo!

      http://sinnef.blogspot.fi/2013/01/rasismi-sanan-vaarin-kayttaminen.html

      • fenniksen kaltaiset

        rasistit pitäisi muiluttaa Pietariin


      • fenniksen kaltaiset kirjoitti:

        rasistit pitäisi muiluttaa Pietariin

        ihan vaan tule kokeilee onneasi.

        Tämä nyrkki saattaa olla pieni mutta sitä on ikävä vaivaa silmästä


      • sujuiskohan
        fennis kirjoitti:

        ihan vaan tule kokeilee onneasi.

        Tämä nyrkki saattaa olla pieni mutta sitä on ikävä vaivaa silmästä

        kirjoittaminen paremmin jos et heristelisi pientä tyttömäistä nyrkkiäsi?


      • sujuiskohan kirjoitti:

        kirjoittaminen paremmin jos et heristelisi pientä tyttömäistä nyrkkiäsi?

        älä ny kun etsin ylen sivulta mutta kun on hiki - joku mummojuttu iski taas näin päin viimeviikolla oli kylmän olemisen vuoro

        Mikähän noita sivuja vaivaa kun äkkiä pitäisi löytää en löydä isot pomot tappelee enkä löydä ja tahdon vielä laitta sne tänne ja plokiinki pitäisi ehtiä, sori etten viihti korjaa kirj virheitä kun Mover moppaa ne roskiin kuiteskin.

        Varmaan tulisikin aisaa jos Mover ei olisi sellainen rasisti kun on.


      • sujuiskohan kirjoitti:

        kirjoittaminen paremmin jos et heristelisi pientä tyttömäistä nyrkkiäsi?

        onks toi jotain vinoulua ? mun käsi on ihan yhtä vanha kuin minäkin Olemme yhtä nuorekkaita molemmat

        Onko täällä enää kukaan muu kirjoittamssa?


      • ei saa kiusata
        sujuiskohan kirjoitti:

        kirjoittaminen paremmin jos et heristelisi pientä tyttömäistä nyrkkiäsi?

        Tytöttely on kiusaamista !


      • sujuiskohan kirjoitti:

        kirjoittaminen paremmin jos et heristelisi pientä tyttömäistä nyrkkiäsi?

        Moinen tytöttely saattaa loukata käteni herkimpiä tunteita eikä se suostu enää kirjoittamaan ;)


      • oliko juutalaisten

        tappamisessa jotain hauskaa?


      • oliko juutalaisten kirjoitti:

        tappamisessa jotain hauskaa?

        Tuossa lippukavalkaadissa oli hieman koomisia piirteitä

        Natsilippu ja homo lippu vierekkäin ja Sato kielsi

        Aika tuota hassu yhdistelmä , kummankohan siitä pitäisi ottaa nokkiinsa enemmän

        Katsokaa se kuva !


      • oliko juutalaisten kirjoitti:

        tappamisessa jotain hauskaa?

        kummastakohan lipusta naapurit enemmän häiriintyi ? :))))))))))))))


      • joo, minä
        fennis kirjoitti:

        kummastakohan lipusta naapurit enemmän häiriintyi ? :))))))))))))))

        näin sen kuvan, ja aivan yhtä mautonta olisi tietysti ollut jos siinä olisi ollut Daavidin tähti ja natsilippu vierekkäin. Tapattihan se hitler juutalaisten lisäksi myös homoja ja mustalaisia, mutta niistä ei niin paljon puhuta.


      • fennis
        joo, minä kirjoitti:

        näin sen kuvan, ja aivan yhtä mautonta olisi tietysti ollut jos siinä olisi ollut Daavidin tähti ja natsilippu vierekkäin. Tapattihan se hitler juutalaisten lisäksi myös homoja ja mustalaisia, mutta niistä ei niin paljon puhuta.

        Kyllä niistä ihan muistutetaan - niitä vain oli vähemmän.
        Vaikka kaksoilla tehdyt ihme kokeet oksettaa enemmän.
        Eikä Hitler niitä kokeita tehnyt.
        Ei Ollilakaan tehny kännyköitä.
        SE vaan johti yhtiötä kuten teki Hitlerkin.


        Se oli koko hallinto siinä mukana . ties vaikka kuninkaallisetkin olisi ollut - mistä noista tietää kun kaikesta valehdellaan nykyään.



        Minä nyt aijon uskoa siihen Hitlerin aivopesuun ja kirstykseen koska sen itse tajusinkin, kun kukaan ei joko auttanut tai ehkä noi uusnatsitkaan ei sitä tajua.

        Mutta usko on vähän sellaista - emmä tajuu mikä toi natsi juttu on. Yksin minä näitä juttuja joudun miettimään.

        Tuli vaan mieleen että jos toi lippujuttu on jotain homojen víttuilua uusnatseille - aika outo toi homolippu ja natsilippu vierekkäin, Ja kyllä tuon parvekkeen löytää Pikkuhuopalahdesta kuka vaan ja naapurit voisi tietää.

        MIten kukaan ja mistää syystä kehtaa tollasta - taas pitää miettiä.


      • niin, kai
        fennis kirjoitti:

        Kyllä niistä ihan muistutetaan - niitä vain oli vähemmän.
        Vaikka kaksoilla tehdyt ihme kokeet oksettaa enemmän.
        Eikä Hitler niitä kokeita tehnyt.
        Ei Ollilakaan tehny kännyköitä.
        SE vaan johti yhtiötä kuten teki Hitlerkin.


        Se oli koko hallinto siinä mukana . ties vaikka kuninkaallisetkin olisi ollut - mistä noista tietää kun kaikesta valehdellaan nykyään.



        Minä nyt aijon uskoa siihen Hitlerin aivopesuun ja kirstykseen koska sen itse tajusinkin, kun kukaan ei joko auttanut tai ehkä noi uusnatsitkaan ei sitä tajua.

        Mutta usko on vähän sellaista - emmä tajuu mikä toi natsi juttu on. Yksin minä näitä juttuja joudun miettimään.

        Tuli vaan mieleen että jos toi lippujuttu on jotain homojen víttuilua uusnatseille - aika outo toi homolippu ja natsilippu vierekkäin, Ja kyllä tuon parvekkeen löytää Pikkuhuopalahdesta kuka vaan ja naapurit voisi tietää.

        MIten kukaan ja mistää syystä kehtaa tollasta - taas pitää miettiä.

        siinä natsismisssa aikalaisten silmissä jotain positiivista oli, en usko että pelkkä juutalaisviha ihmisiä motivoi. Jokinhan siinä joitakin ihmisiä kiehtoo yhä, niin vaikea kuin sitä onkin tajuta.


      • niin, kai kirjoitti:

        siinä natsismisssa aikalaisten silmissä jotain positiivista oli, en usko että pelkkä juutalaisviha ihmisiä motivoi. Jokinhan siinä joitakin ihmisiä kiehtoo yhä, niin vaikea kuin sitä onkin tajuta.

        No kai ne rassukat oli aivopesty natsismin ihailuun
        ihan samoin kun te olette aivopesty islamin ihailuun.

        Natsismi on islamin sisar, ellei jopa synonyymi.

        Kannattaa nyt vaan lukasta ne minun plokini kunnolla kyllä siellä selitän.

        Te hyysärit olette Auschwitzin-noitia ja tahdotte murhata Suomen kansan.

        Sen takia te just pelotatte minua ja meitä.
        Sen takia minä vihaan kaikkia hyysäreitä, vaikka en kaikkia edes tunne ja vaikka yleistäminen olisi miten iso rikos, niin joka kerta kun näen hyysärin niin vihakelloni alkaa raksuttaa

        --http://www.youtube.com/watch?v=8LwdJt0QCew--


      • fennis kirjoitti:

        No kai ne rassukat oli aivopesty natsismin ihailuun
        ihan samoin kun te olette aivopesty islamin ihailuun.

        Natsismi on islamin sisar, ellei jopa synonyymi.

        Kannattaa nyt vaan lukasta ne minun plokini kunnolla kyllä siellä selitän.

        Te hyysärit olette Auschwitzin-noitia ja tahdotte murhata Suomen kansan.

        Sen takia te just pelotatte minua ja meitä.
        Sen takia minä vihaan kaikkia hyysäreitä, vaikka en kaikkia edes tunne ja vaikka yleistäminen olisi miten iso rikos, niin joka kerta kun näen hyysärin niin vihakelloni alkaa raksuttaa

        --http://www.youtube.com/watch?v=8LwdJt0QCew--

        Nyt sen joutuu värittää voidakseen kuunnella
        Mutta kuuntele se.


      • kaappikello...
        fennis kirjoitti:

        Nyt sen joutuu värittää voidakseen kuunnella
        Mutta kuuntele se.

        mummon vanha kaappikello hiljaa raksuttaa
        mummon pienen pirtin hämärässä
        mummo vetää kuivat eteisessä
        lapsenlapsi kauheen schlaagin saa


      • mummo 49
        kaappikello... kirjoitti:

        mummon vanha kaappikello hiljaa raksuttaa
        mummon pienen pirtin hämärässä
        mummo vetää kuivat eteisessä
        lapsenlapsi kauheen schlaagin saa

        muslimille tiedoksi :

        mummo ei vedä kuivia, ei ole millä vetää, se on luonnonlaki.


      • kaappikello...
        mummo 49 kirjoitti:

        muslimille tiedoksi :

        mummo ei vedä kuivia, ei ole millä vetää, se on luonnonlaki.

        mistä keksit että olen muslimi?


      • mummo 49-1
        kaappikello... kirjoitti:

        mistä keksit että olen muslimi?

        Koska et ymmärrä mummojen anatomiasta mitään.
        IQ pienempi kuin ikä.


      • kaappikello...
        mummo 49-1 kirjoitti:

        Koska et ymmärrä mummojen anatomiasta mitään.
        IQ pienempi kuin ikä.

        sinulla ei vissiin oikein raksuta. Monet muslimit toimivat lähihoitajina ja ovat mummojen anatomiasta varmasti paremmin perillä kuin sinä.


      • mummo5.5
        kaappikello... kirjoitti:

        sinulla ei vissiin oikein raksuta. Monet muslimit toimivat lähihoitajina ja ovat mummojen anatomiasta varmasti paremmin perillä kuin sinä.

        Ei muuten toimi minun lähihoitajiina, minä en salli niiden poistaa klitoristani, vaikken sitä itsekään tarvi enää mihinkään siltikään mikään mustaräpylä ei minuun koske.

        Suomeen tarvitaan mummojen hoitolitos jossa ei mustaräpylät klääpi meitä.
        Hoitosuunnitelma tarvitaan.

        Tuliko selväksi. Sinä etkää yksikään musta tumma taikka islamilainen ei koske minuun pitkällä tikullakaan.


    • Kuka ton miinuksen on antanut - ottaa sen heti pois !

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      42
      3113
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      182
      1781
    3. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      150
      1650
    4. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1595
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      55
      1367
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      349
      1204
    7. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      104
      1045
    8. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      1024
    9. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      94
      994
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      61
      964
    Aihe