marraskuussa 2012.

notfakehymylaatikko

Galactic Federation Of Light SaLuSa November 16 2012
http://www.youtube.com/watch?v=9yERhZVJkR0

"crystal citys" as huge ships start to land. over 10 healing citys land before end year 2012.

"kristalli kaupungit" kute isot alukset alkavat laskeutua. yli 10 parantavaa kaupunkia laskeutuu enne loppuvuotta 2012.

22

128

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • notfakehymylaatikko

   kute ihmiste tukemat hallitukset esti piene mittakaava muutokset tapahtumasta ihmiste omina toimina aiemmi nii alkaa jo samaa aikaa tapahtua nii suure mittakaava muutoksii etta ihmiste mielikuvitus ei valttamatta kykene vastaamaa. aivot eivat tahdo ajatella mita mieli ei oo valmistautunu ymmartamaa.

   • notfakehymylaatikko

    ku suure mittakaava muutokset alkavat tapahtua nii ihmiste mielenkiinto arjesta alkaa siirtya ymparilla tapahtuvii juttuihi. kute ei oo suoraa kerrottu valtioide taholta riittavasti mita ymparilla tapahtuu nii juttu voi olla ahdistava ellei vapauttava kute ellei ihmiste onnistu omana tyona ymmartaa mita ymparilla tapahtuu joho ihmiste aiempi koulutus ja tyo ja logiikka joka automaattisesti ohjelmana syotetty ihmiste niella eivat oo vastaamaa riittavasti etta ymmarrys olisi helppompi juttu.

    mita tapahtuu o vapauttava juttu jos ei oo pelkoo. ainoastaa oma pelko voi olla ongelma henkilo omana ongelmana.


  • :))
  • :))

   paljo odotettua nopeammi ihmiste perspektiivistä katsottuna ku paljastus ei tullu valtioide taholta ollenkaa vaa ihmiste osa o yllättyä. vitsi tuo ei oo alkuunkaa.

   alukset tulevat näkyvii ku ovat ollu peitettynä ku hallituste toimintamalli o ollu käyttää ihmisiä vaa ihmiskilve tavoi. hallituste oma toiminta ei oo mahdollistanu julkituloa kui iha viimme vaiheessa.

   kokaa ei oo liia myöhäistä alkaa tehä yhteistyötä. eivät vaa vieläkää oo kertonu ihmiste tietää.

  • :))
  • :))
   • :))

    koska kaikki ympärillä o fyysisesti ulottuvuuksissa ensi ihmiste oli määrä nähdä vaa valoja taivaalla ja nyte aluksii joissa valoja ja metalli tulee näkyvii ku ihmiste oma fyysine keho o tottunu taajuutee ku ei oo silmistä kii vaa keho omasta taajuudesta ku aivot o jossa kuva muodostuu eikä silmissä. koko keho sopeutumine o juttu joka tuo helpommi näkyvii kaike joka o ollu piilossa.

    maapallo taajuus o kohonnu joka päivä jo alkuvuodesta 2006 lähtie. ny ollaa jo melko korkealla joka tuo myös helpommi näkymättömä näkyvii.


  • :))

   jeesus tulee toise kerra. jeesus o ollu kokoaja paljo lähempänä.

   tällä hetkellä jeesus o "pyhä kaupungi" yläpuolella odottae lupaa laskeutua. lupa laskeutua o käytännössä oikea aika ku o mahdollisuus laskeutua.

   maailma hallituste jarruttelu paljastuste suhtee o ollu melko riesa vaa kaatuvat omaa mahdottomuutee elleivät tahdo kertoo ihmiste kuulle. joku kertoo joka tapauksessa.

   enää ei ihmiste tarvi kauaa kuunnella paskapuheita. jos sanovat vielä kertomatta etteivät tienny nii oma vahvistus o että ovat tienny koko aja ku ainoastaa ihmiste oma perspektiivi o ollu vailla tietoa koko aja.

   • :))

    ei tarvi raamattua totena pitää vaa henkilöide olemassa oloa. ihmiste parissa o käyny monii opettajii.


  • :))
  • :))
  • heh heh

   Uskokaa nyt että tuota samaa tarinaa on jatkunut jo yli kymmenen vuotta (joku taisi jollain palstalla sanoa että 16 vuotta)... Aina sama juttu, nyt on ihan pian tulossa joku suuri massa laskeutuminen yms. ihan hetken päästä, mutta sitten se taas siirtyykin jostain kummasta syystä eteenpäin.

   En halua tuomita ketään siitä jos on nuori ja avoinmielinen ja ehkä uskoo tuollaisen tarinan kerran, mutta kun tietää että nuo tarinat ovat jatkuneet jo vuosia niin täytyy olla todella tyhmä tai todella itsepäinen jos vieläkin uskoo...

   Miettikää asiaa toiselta kantilta, jos jossain olisi joku galaktinen liitto yms. minkä teknologia ja tajunta ovat niin paljon edellä ihmisiä, miksi he lupailisivat jatkuvasti jotain mitä eivät selvästi tiedä pystyvänsä toteuttamaan lupaamassaan aikataulussa? Edes maapallolla ei ole kuin yksi ihmisryhmä joka toimii yhtä typerästi ja sinnikkäästi, lupaa jatkuvasti asioita joita ei tapahdukkaan ja sitten jälkikäteen selittelee ja lupaa uudelleen samat asiat. Se ryhmä on tietysti kaikenlaiset uskovaiset.

   Jos teille ei vielä ole selvinnyt, olette myös uskovaisia, tämä new age roska ei ole mitään muuta kuin uudenlainen uskonto. Nyt vaan odotetaan jeesuksen tai paratiisin sijasta avaruudesta tulevaa apua. Myönnän että se on tavallaan nerokas tuote koska tahän uskovan ei enää tarvitsekkaan kuolla päästäkseen paratiisiinsa, riittää kun odottaa että avaruushemmot tulevat ja tekevät nykyisestä maailmasta paratiisin.

   Mutta uskonto se kaikesta huolimatta on, koska mitään muuta todistetta koko jutusta ei ole kuin että "profeetat" eli kanavoijat sanovat että se on totta. Kuulostaa aika tutulta, kuten esim. kristinuskon ainoa todiste on että raamattu sanoo sen olevan totta. Uskonnoissa on myös se hyvä puoli että niillä on helppo myydä olematonta huotumatta vastuuseen, nyt tietysti tulee taas vastauksia että "en ole maksanut mistään mitään", uskon ettet ole, mutta voit myös uskoa että ainakin amerikassa löytyy ihmisiä jotka maksavat tolkuttomia summia kaikenlaisista new age oheistuotteista yms. Hyvänä esimerkkinä scientologia, he ovat todella iskeneet kultasuoneen.

   • heh heh

    Toinen yhdistävä tekijä uskovaisten kanssa on nämä "todisteet" mitä täälläkin on esitetty... Miettikää nyt itsekkin järjen kanssa mitä eroa on näillä tuhrusilla "ufovideoilla" ja uskovaisten tarinoilla ja videoilla missä on joku jeesuksen kuva jossain homeisessa ovenkarmissa tai neitsyt maria jossain tacokuoressa... Jos menette johonkin uskovaisten nettisivuille voitte kuulla tasan noita omia perusteluitanne siitä kuinka tyhmiä olette kun ette usko näitä varmoja todisteita vaikka ihan itse näette valokuvista tai videoista...


  • :))

   "ihan hetken päästä, mutta sitten se taas siirtyykin jostain kummasta syystä eteenpäin."

   homma homma o ny vaa nii että koska näyttää että ainoasta ihmiste joukkoo syntyneet ovat ollu koko aja paikalla nii o ollu "ihmiste oma usko olla kuulematta niitä jotka ovat ollu paikalla" KU näyttää että ylemmät taajuudet vaa odottaa että matallammat taajuudet nousoo.

   oon monesti sanonu että kyseessä ei oo suunnitelma vaa realiaikaine toimi jollo mikä tahansa voi muuttua ihmiste omana vaikutuksena.

   ainoo mikä ei väistä o luonno oma mullistus.

   ainoo mihi o valmistauduttu o ihmiste fyysine siirto.

   MIHI IHMISTE ITE O ONNISTUNU VALMISTAUTUA TAI MIHI EI OO ONNISTUNU IHMISTE VALMISTAUTUA O TOINE JUTTU KOKONAA. APU O TARPEE JUURI TUOSTA SYYSTÄ JOKA TOINE JUTTU KOKONAA.

   • :))

    me huudettii jo ja kuultii huutomme tai ei nii me huudettii jo. me vaietaa ku o ihmiste aika katsoa omi silmi.


  • :))

   "Miettikää asiaa toiselta kantilta, jos jossain olisi joku galaktinen liitto yms. minkä teknologia ja tajunta ovat niin paljon edellä ihmisiä, miksi he lupailisivat jatkuvasti jotain mitä eivät selvästi tiedä pystyvänsä toteuttamaan lupaamassaan aikataulussa?"

   KOSKA AIKAA EI OO OLEMASSA KOSKA AINOO MIKÄ O OLEMASSA O MUUTOS. AINOASTAA PAIKKA JA MITÄ TAPAHTUU PAIKASSA O MILLÄ O MERKITYS VAA KOSKA PAIKKA O MONIULOTTEINE ULOTTUVUUS FYYSISESTI NII IHMISTE OMA YMMÄRRYS O RAJALLINE NII KAUA KUI YRITTÄÄ TAJUTA AIKAA LINEAARISESTI TAI NII KAUA KUI O LOOGINE MIELE TAI NII KAUA KUI USKOO JO JOTAI VAIKKA VOISI KATSOA UUDELLEE JOKA HETKI KU LOPETTI KATSOMASTA HETI KU ALKO USKOO JOLLO ONKI VAA SOKEA USKOSTA EIKÄ REALIAJASSA MUUTOSTA YMMÄRTÄVÄ.

   kysyä voi onko sulla todisteet suuntaa tai toisee ku ei oo meilläkää kui oma tarina joka oma elämä joka ainoo pitävä todiste meillekkään. ei oo muuta todistettta jolla olisi merkitystä ku täytyy ymmärtää suunta joho kulkee.

  • :))

   muutos o ihmiste ymmärrystä laajentava nii kaua kunnes evakuointi o pakotettu toimi tapahtuvaksi ellei muuta keinoo oo ku jos kaikki aika mitä ei oo olemassa o kulutettu loppuu koska maapallo muutos ei oo mikä voidaa välttää tai siirtää määrää kaemmas vaa o jo ylläpidetty keinotekoisesti poissa ihmiste tieltä nii että ihmiste aika jota ei oo olemassa olisi mahdollisimma paljo rauhassa ymmärrystä laajentava kokemus ihmiste omalla vapaalla tahdolla jota tekoa sanotaa rakkaudeksi tai pehmeäksi nousuksi tai avuksi. huomasiko kukaa tuon kaike tapahtuva o mikä o suora vastaus kaikkii esitettävii kysymyksii nii että epäselväksi ei jää.

  • :))
  • :))

   yleistä rajatiedosta osastolta oli "joulukuussa 2012" otsikko kokonaa poistettu. tämäkö o teidä tapa jakaa tietoo ku näyttää oleva teidä oma asenne vika joka teidät jo määritteli.

   http://keskustelu.suomi24.fi/debate/3368

  • :))

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   4666
  2. Martina neljäs sija

   Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
   Kotimaiset julkkisjuorut
   298
   2639
  3. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   2604
  4. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

   Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   2147
  5. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1375
  6. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   139
   1115
  7. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   41
   1086
  8. Voit oikeasti unohtaa minut

   nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
   Ikävä
   47
   973
  9. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

   Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
   Maailman menoa
   338
   910
  10. Hyvää yötä Hoo

   Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
   Ikävä
   65
   877
  Aihe