Varokaa Ellosta!

Elloksen huijaama.

Tilasimme Ellokselta tavaraa ja noin viikon päästä tuli lasku. Laskussa oli näkyi korko 1,95€. Mitään tavaraa ei ole edes saapunut vielä, eikä mitään ilmoitustakaan.
Mahtaako olla laillista? Miksi siinä on jo korkoa melkein 10%, vaikka ei ole mitään tuotetta. Tekisi mieli palauttaa tuote sen saavuttua, mutta emme varmasti saisi rahoja takaisin koskaan.

9

1910

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ölkölköl

      Istu ja ota nyt lääkkeesi ensin, ettei siinä vain lukisi laskutusmaksu 1,95e? Tai sitten sinulla on joku vanha lasku maksettu myöhässä tai vastaavaa.

      • Elloksen huijaama.

        Siinä lukee lasku, eikä mitään muita laskuja ole myöhässä! Etkö osaa lukea? Tavaa: K-O-R-K-O. Mihin tulokseen tulit? Ei lukenut "laskutusmaksu". Jospa itse lääkitsisit itsesi, sillä kuvittelet näkeväsi paremmin kuin minä, jolla on se lasku kourassa, taidat olla Elloksella töissä?
        Netti on pullollaan niistä jotka valittavat samasta asiasta.
        Lähetin kuluttaja-asiamiehelle postia, jossa kysyi asian laillisuudesta.
        Ei tullut tilausta vielä tänäänkään.


    • ölkökökök

      Ei tullut mieleen sit kysyä suoraan Ellokselta?

      • Elloksen huijaama.

        Luin noita aikaisempia keskusteluja ja niiden perusteella yhteydenotto Ellokseen ei hyödytä mitään, koska heidän asiakaspalvelunsa on Suomen huonoin.
        Siellä sinäkin ilmeisesti olet töissä, tyylistäsi päätellen. Puolustat Ellosta muissakin keskusteluissa, jospa pysyisit omalla työmaallasi ja hoitaisit sitä asiakaspalvelua niin kuin kuuluisi. Tällä tavalla viet löputkin asiakkaat.
        Sanomme Ellos-tilin irti ja niin tekevät tyttärenikin, Kerron myös muillekin Elloksen käytännöistä.


      • Huijattu.

        Mistä tiedät, ettei ole kysytty Ellokselta?
        Ja kysyminen sieltä maksaa ja taas Ellos saa tienattua.

        Aivan sama kuin menisi ruokakauppaan ja sanoisi ostavansa kahden viikon päästä esim. litran maitoa. Viikon päästä tulisi lasku tuosta maidosta ja siihen olisi lisätty korkoa 1,95€. Olisiko se mielestäsi oikein? Summa ei ole suuri, mutta perusteeton, joten sitä ei tarvitse maksaa.


    • tinttii1

      hmm. tilaukseni tuli noin 3 viikkoa takaperin, tilillä. Korko kohtaa juuri tarkistin, sellaista ei ole, mutta laskutuslisä on 1,95. Olisiko voinut tulla virheellinen teksti, eli korko laskutuslisän tilalle, vai onko laskussasi vielä koronkin lisänä laskutuslisä? o_O

    • Lutka saatana

      Ei hitto tää OP Peppukipeä jos vähänkin auttaa.. oottelehan kylläse sieltä tulee.. Ja yleensä laskutus lisä on 1.95. Ja miksi sanot että on siellä töissä? Saattaa ollakkin mutta kyllä sieltä paketit perille tulee sen verran iso firma on.

    • isot firmat peestä

      Juu kyllä paketit tulee perille mutta tuotteet hyvin useasti vääriä ja kun asiasta reklamoin ja pyysin hyvitystä luuri lyötiin korvaan asiakaspalvelussa. En enään ikinä tilaa sieltä kun on noin törkeää asiakaspalvelua. Olin siis tilannut 150e vaelluskengät tarjouksesta 30e ja sieltä tulee jotkut karmeat kävelykengät joita en ikimaailmassa tilaisi. Ja kehtasivat vielä väittää että itsepähän olin kengät tilannut. Pah niillä itellä netissä kuvat ja koodit ihan sekasi.. Lisäksi vielä se että nuo alennuskoodit ei ikinä toimi tai on niin sekava systeemi että niistä ei käytännössä oo mitään hyötyä. PAska firma suoraan sanottuna. Onkohan se laitonta tollanen et ne laittaa nettiin katteettomia tarjouksia. Siis siel on paljon tuotteita tarjouksessa joita niil ei oikeesti etes ole. Vaan toimittavat tilalle jotain ihan muuta ja mitään kysymättä. Miksihän eivät tässäkin tapauksessa vaan viileesti ilmoittaneet että tuote on loppu? Olisin säästynyt turhalta vaivalta. Nyt joudun keppien kanssa kuskaamaan pakettia edes takaisin ja pummaa joltai kyytiä... Eikä mittään hyvitystä, maksaisivat etes bensat.. suosikaa pieniä firmoja, niiden asiakaspalvelu on ihan eri tasoa kuin isojen putiikkien..

    • Anonyymi

      Ellos on kyllä suurin kusettaja ikinä. Et mitenkään pysy perässä mitä he laskuttaa ja miten esim palautukset hoidetaan! TIlin saldo vain kasvaa ja kasvaa, ja he nostavat kätensä pystyyn etteivät näe tilaustietoja. Varokaa oikeasti! Asiakaspalvelu on ihn järettömän huonoa!! Viesteihin vastataan tyyliin kk päästä jos edes vastataan. Mulla loppu heidän asiakkuus tähän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4709
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1031
    Aihe