Riippuvuuden aiheuttaminen ja ympäristö

välittää,tuttu, outo

Perhettä täytyy auttaa. Joskus tällainen huumeidenkäyttäjä on ehtinyt tuhota koko perheen, tai ympäristönsä, ennenkuin hänet saadaan rauhoittumaan. Hänelle on saattanut sattua jonkinlainen virhe, jossa häneltä on poistettu ympäristö-lähtökohtaisesti, kyky hallita ympäristöään. (kts. kognitiivinen psykologia) Hän on väsynyt ja vahingoitaa sitä. Kaikki hänen olemuksessan kertoo väsymisestä, ja hänellä on kaikki ihan väärinpäin hänessä itsessään, egoismissä ympäristölle. Läheisten täytyy saada järjestellä asioitaan, ja silloin on ympäristön joskus autettava. Minulle ostettiin tähän talo., ja joskus ympäristö tukee sillä tavalla, omaisuudella. Etukäteen sopivilla järjestelyillä, jotka ovat tilanteeseen, kun nuori siirtyy omilleen pois läheistensä luota. Hän tarvitsee tähän paljon tukea narsisminsa; väkivaltaisuuden ja vaarallisuuden takia, joista hänen olemuksensa kertoo. Usein se on ilmeetön ja eleetön. Hän on joku muu ihminen, ja se on coping-keino, tulevaisuudesta, sen varalle.
Entä jos huumeiden käyttäjä on kaksonen? Miten hänet on erotettu häneksi, hänen omaksi itsekseen, ja turvalliseksi egoismiksi? Mielestäni on tärkeää korostaa yksityisyyden merkitystä, sekä sitä, että se on yleis-sivistys. Huumeidenkäyttäjä joutuu toteamaa: "Jaa, en minä saakaan ottaa ketään läheisiä ympäristöstä." Hänen narsismillaan ei ole mitään merktiystä ympäristölle, joskus se on tähdennetty, sen olevan osa hänen riiippuvuuttaan, origottomuutta. Elämä on huumeidenkäyttäjän kohdalla, vain kävellyt kaikesta ohitse. Se on mennyt jo pois, aivan kuin nyt tällä hetkellä ulkona on syksyn kekrin pimeät, joista ympäristön tilannetta voi laajemmin arvioida. Onpas inhottavaa, kun heitä yritetään hoitaa kilpaillen, ja siten naisen asemaa halventaen, sukupuolta, seksuaalisesti hyväksikäyttäen, ja häpäisten, se on hyvin julkeava menetelmä.
Ylös, ja alas.... Se oli kuin elämän vuoristo-rata, ja aina vain se oli tarkoitettu itselle, kaiken jo menettäneelle. Tunteilla ei ollut hänelle mitään väliä, hän vain sosiaalisesti kanssakäy, niistä välittämättä, ja esiintymällä ihan ominaisella ja erikoisella, joskus hyvin painostavalla tavalla. Hän esiintyy hyvin avoimesti kommunikoiden, jutellen ja keskustellen. Se luo olemuksesta pirteän oloisen, rauhallisen ja välittävän. Se luo ihmisestä ilmeen, kuin kuvan, jossa psyykkinen kipu on väistynyt, vaikka se onkin edelleen kehossa. Riippuvuus sen sijaan ei ole kadonnut. Ja olemus, sen kehon liike-radat ovat edelleen liian hitaat. Sosiaalinen kanssakäyminen on hidasta, tasaista, ja raukeaa. Se on täyttynyt, ja kaikki on täydellisen turvallista. Hänen, huumeidenkäyttäjän olemus on täyttynyt, ja hän on hyvin onnellinen, raukea, kun hän saa olla ympäristössään. Sosiaalisesti kanssakäydä omaistensa ja läheistensä seurassa, joista hän ei aikaisemmin välittänyt ollenkaan. Hän käy, kuin kello, eikä hänellä ole sellaista kontaktia ulkopuoliseen lainkaan. Se on kuin tarpeeton osa elämää....

5

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uuu-hr, death, vm82

      Psykologi kuljettaa pelkästään kastraation kastraation perään ympäristöön. Joskus ympäristöä voi suositella naisen sukupuollen halventamisen, ja seksuaalisen hyväksikäytön, alistamisen vuoksi, mutta se on aivan turhaa, tarpeeton osa elämää, jolla kerjätään sitäpaitsi vain hyväntekeväisyyttä olemassaolevien uskonnollisten konfliktien maailman, kuten lahkot ja niissä toimimen, sekä syvän vähä-älyisyyden, kuten syvän harhaisuuden aiheuttaminen frustraatio yli-ihmisen luomista, ja syvää leukakirurgista harhaisuutta, kuin vajaamielisyyttä käyttämällä.
      "..... mahdollisuuksissa edes kunnioittaa ihmistä, ihmis-eläimenä." Isäni, ja Janne
      - Ja näin he tulevat, sieltä päälle, haitataen lapsenkasvatuksemme.
      Sadismin mitalijärjestelmä on osin koostunut pelkästäään, julkeavasta julistamisesta, kuten: " Vain samansukupuolisen sosiaalinen kanssakäyminen, sukupuolinen, voi todeta kehittävän ulkonäköä, joka on järjestysluvullisuuden sekä taspainoisuuden takia, se on oikeudenmukaisuutta, joka luo yksityisyyttä."
      - Samansukupuolisen kanssakäymisen, pitää Setassa.
      - Sukupuolisen kanssakäymisen, samansukupuolisena pitää olla Setassa.
      3 väestönsuojelu-aluetta
      3 kastraatiota
      osoitus-, ohjaaminen-, omistusjärjestelmä
      Onko kenellekään vielä Testament tuttu?
      -Entä miksi hän saa sillä, Uuden Testamentin persoonallisuudellaan, jopa väkivalta käyttäen, ja sitä edelleen käytellen, julistaa julkeavuutta käytellen persoonallisuudellaan, joka on tehty vain pelkkien vaaratilanteiden, kuten sukupuolsesta, ja sen hyvinvoinnista huolehtimatta, ympäristölle, vain pelkkää väkivaltaisuutta käyttäen? Tulipas pitkä lause, se on ihan kuin riffi.
      - Se on kertomus Tuonelan teistä, ja tiestä, jonka polku haarautui, vain pelkkään seksiväkivaltiasuudella, kasvatuksen avulla tehtävän työn maailmaan, joka oli kuin maahan piirretty ympyrä, ja vain tällainen seksuaaliseen alistamiseen, ja sukupuolen halventamiseen sillä liitettävä pyyntö, Gandhien välineistön käytöstä, lisääntymiselle. Se haarautui pelkästään, pelkälle omaneduntavoittelulle, sukupuolenvaihdoksellisuudella, ja sillä nimen antamiselle. This is rythm by: Bob Marley, eikä siitä nyt ainakaan voi ketään, enää rangaista, kun reaalitajuttomuuden tila on alueella: SE, "Sun is shining...." Tästä unodettu ulkopuolisuus, ja sillä oli teetätetty, naista alistavaa, ja hänen sukupuoltaan käyttävää, kasvojen koskettelemista, ja sillä joukkosuggestio-harhan tuottamita, jopa joukko-suggestiopedisesti. Ulkopuolisuus kuvaa neliön rakennetta päässä, aivojen sisällä,ja siten kehossa, jolla hallitaan psyykkistä kipua aivojemme alueella, estäen näin seksuaalisuuden avulla, sitä käyttäen, ja muotoa neliö halliten, sisimmällisesti vain oikean ja väärän tunnetta erottaen, yhteisen näön muodostumista, sen muodostamista myös tämän turvallisuuden opin, ja sen järjestelmän, yksityisyyden ollessa yleis-sivistyksen yhä tärkeämpi osa-tekijä, valtiomme teollistumisessa nyky-yhteiskunnaksi.
      -> Trial by fire....
      "On mulla on sellainen.
      - Etkö ole kuullutkaan sellaisesta?"
      Tämä on tarkoitettu jo valmiiksi inhimillisyydeksi rakentuvasta ympäritöstä tuleville, ja siten jo eettiseltä tajultaan valmiina oleviksi, ja psyykkistä kipua, frustraatio yli-ihmisen luomisen, ja satiirin sijan välttäen, sisimmällistä oikean ja väärän tunnetta erottamalla, esim. käytäntönä se ei ole lainkaan kiellettyä, tai sadismin levittämistä onnettomuuksia aiheuttamalla kuten kärsimysongelman pitäminen yllä, käyttämällä väestönsuojelu-ohjelmaperusteista rangaistus-ohjelmaa, ja siihen rankaisemiseen perustuvaa kidutuksen omaista, ja vähän turvatonta, turvallisuudetonta, ja siten inhimillitöntä, järjestelmää rangaistuksien avulla.
      Joita tämä julkeava "Trial by Fire-persoona" ilmeisesti pyrki koko ajan olemuksellaan, tai ilmeellään olemuksesta, hän kuvitteli niitä saavansa.
      -Entä jos tämä on heittomerkeissä tosiaan? Hän on pelkkä vaaraa ja uhkaa väkivaltaisuutensa avulla aiheuttava, osin inhimillitönkin, pakana- ja palveltava persoonallisuus. Se riffi, se on hänen kehonsa
      - Eihän hän ole sitä ihan kokonaan?
      Milloin sähkökitara onkaan keksitty?

      • IlmeisestiStn,isät

        - "Ei tämä on kristinusko!"
        Testament: Low
        - "Oh, how low you can go.
        You're are peace of shit. Innocent people suffer the mosts.
        Low, how low you can go? "

        Ajallisetta tilatta yksityisyyden erottamattomasti yhteisen näön tilan pois-sulkemiselle.
        - Ei kyllä hän on täysin ammattitaidoton vedotessaan, että koska hän on itse pakana, hän saisi ehdotella ja pyytää palvomaan noituutta, wiccalaisuutta kanssaan, ehdoteltuaan koko ajan vain tasapainoisuuden purkamista, sekä sen purkautumista, vai psyykkistä kipua voitonriemulla, sekä voitontahdolla, sen kaikella julmuudella käyttämällä.
        Psykopatia-narsismi on järjestysluvuton tila, sekavuus-tila; trombi-efektin kaltainen, hyvin sekava, harhainen, näkymättömyyden kaltainen, häilyvä olemus. Minä en halua, että frustraatio yli-ihmisen luomista käytetään holhouksen kaltaisesti, uskonnolliselta pohjalta olevalta virike-toiminnasta, siten muodostaen vain jollekin kaukaiselle omaiselle, läheisyyden ja sukupuolisuuden sijaan, oman ympäristön tilalle, sen sijaan, sydän- ja verenkierto-elimistön muodostaen näin vain kaukaiselle sukulaiselle, oman itsen, egoismin ja ympäristön sijaan. Haluaisin, että he edes pystyisivät osallistumaan fransiskaanius-hypnoosin, kuten turvallisuuden tekemiseen ympäritölleen, ja tästä syystä pidän vaarallisena, että sydän- ja verenkiertoelimistön on kehittynyt johonkin muualle, jollekin muulle henkilölle, kuin omaan ympäristöön: sen turvallisuuden takaamiseksi, sekä sen tuottamiseksi.

        "Lempi kaiken lemmen vie,
        ken kotiin, taas tietä pitkin kulkija
        Matkamiehen onneen vei yksintein
        polku kohti matalaa majaamme
        Se ristin tie, se ompi kiellettyä
        Se kiellettyä taas kirottua, tie
        se pelastajan taas turvaan vie,
        Aaltojen ompi korpi, ja synkkä on lemmen tie."
        Entä esiintymisellä, ja sillä esiintymisen avulla vain pohjattoman raivon kohdistaminen? Tämä on turhautumien yli-menotila, se kertoo frustraatiossa, jossa pienen lapsen aivot, eivät vielä erota vuodenaikoja toinen toisistaan.
        Minä voitin! Tulin, näin, voitin...
        - Aivan kuten päihdeongelmainenkin ollessaan, ja oltuaan, vielä pitkään ja erossa, kunnolla huumeista, ilmeisen raukeana, ja väsyneenä, koko olemukseltaan, kristittyjen hakiessa pelkkää apua, väestönsuojelua, ja ilmaisen vapaaehtois-työn tekijöitä, heidän omalle ympäristölleen, ja lähimmäisilleen.
        Kohdistaisit edes murskaamo-eleen sukupuolellesi, inhimillisyyden merkiksi, sekä joskus vain sen tavoittamiseksi.
        - Inhimillisyydeksesi, miten vielä halvennat tätä ja inhimillisyyttä käyttäen, ja julkista sanaa, julkeavasti ja julkisesti sitä julistaen, loukaten ja vain loukkaamallako harjoitat työtäsi?

        "Jos he ovat jotain sukua..."
        - Ei, vaan lähtöisin ilmeisesti täältä setäsi naapurista, ja jostain kotiseudultasi.
        Jostain väärä uskoisuuden ja sen oppijärjestelmien synnyinsijoilta, ja sekä niiltä perukoilta.


      • OVK:Nukkehallitus
        IlmeisestiStn,isät kirjoitti:

        - "Ei tämä on kristinusko!"
        Testament: Low
        - "Oh, how low you can go.
        You're are peace of shit. Innocent people suffer the mosts.
        Low, how low you can go? "

        Ajallisetta tilatta yksityisyyden erottamattomasti yhteisen näön tilan pois-sulkemiselle.
        - Ei kyllä hän on täysin ammattitaidoton vedotessaan, että koska hän on itse pakana, hän saisi ehdotella ja pyytää palvomaan noituutta, wiccalaisuutta kanssaan, ehdoteltuaan koko ajan vain tasapainoisuuden purkamista, sekä sen purkautumista, vai psyykkistä kipua voitonriemulla, sekä voitontahdolla, sen kaikella julmuudella käyttämällä.
        Psykopatia-narsismi on järjestysluvuton tila, sekavuus-tila; trombi-efektin kaltainen, hyvin sekava, harhainen, näkymättömyyden kaltainen, häilyvä olemus. Minä en halua, että frustraatio yli-ihmisen luomista käytetään holhouksen kaltaisesti, uskonnolliselta pohjalta olevalta virike-toiminnasta, siten muodostaen vain jollekin kaukaiselle omaiselle, läheisyyden ja sukupuolisuuden sijaan, oman ympäristön tilalle, sen sijaan, sydän- ja verenkierto-elimistön muodostaen näin vain kaukaiselle sukulaiselle, oman itsen, egoismin ja ympäristön sijaan. Haluaisin, että he edes pystyisivät osallistumaan fransiskaanius-hypnoosin, kuten turvallisuuden tekemiseen ympäritölleen, ja tästä syystä pidän vaarallisena, että sydän- ja verenkiertoelimistön on kehittynyt johonkin muualle, jollekin muulle henkilölle, kuin omaan ympäristöön: sen turvallisuuden takaamiseksi, sekä sen tuottamiseksi.

        "Lempi kaiken lemmen vie,
        ken kotiin, taas tietä pitkin kulkija
        Matkamiehen onneen vei yksintein
        polku kohti matalaa majaamme
        Se ristin tie, se ompi kiellettyä
        Se kiellettyä taas kirottua, tie
        se pelastajan taas turvaan vie,
        Aaltojen ompi korpi, ja synkkä on lemmen tie."
        Entä esiintymisellä, ja sillä esiintymisen avulla vain pohjattoman raivon kohdistaminen? Tämä on turhautumien yli-menotila, se kertoo frustraatiossa, jossa pienen lapsen aivot, eivät vielä erota vuodenaikoja toinen toisistaan.
        Minä voitin! Tulin, näin, voitin...
        - Aivan kuten päihdeongelmainenkin ollessaan, ja oltuaan, vielä pitkään ja erossa, kunnolla huumeista, ilmeisen raukeana, ja väsyneenä, koko olemukseltaan, kristittyjen hakiessa pelkkää apua, väestönsuojelua, ja ilmaisen vapaaehtois-työn tekijöitä, heidän omalle ympäristölleen, ja lähimmäisilleen.
        Kohdistaisit edes murskaamo-eleen sukupuolellesi, inhimillisyyden merkiksi, sekä joskus vain sen tavoittamiseksi.
        - Inhimillisyydeksesi, miten vielä halvennat tätä ja inhimillisyyttä käyttäen, ja julkista sanaa, julkeavasti ja julkisesti sitä julistaen, loukaten ja vain loukkaamallako harjoitat työtäsi?

        "Jos he ovat jotain sukua..."
        - Ei, vaan lähtöisin ilmeisesti täältä setäsi naapurista, ja jostain kotiseudultasi.
        Jostain väärä uskoisuuden ja sen oppijärjestelmien synnyinsijoilta, ja sekä niiltä perukoilta.

        Hän ei saa luoda sellaista kärsimystä ihmiskuntaan, ja käyttää naista, ja hänen sukupuoltaan, sekä hänen assosiaatio-frustraatiottaan, häpäisemisen, ja sen julkeavan julistamisensa, takeeksi. Etkö ymmärrä, miten assosiaatio-frustraatiolla kosketaan?
        Hän haluaa häpäisemisestään takeita, ja hän haluaa toimia ympäristöönsä osoitellen, toimia assosiaatio-frustraatioa pään sisään, kalloa ja kehoa kosketellen, ja käyttää näin sukupuolta halvennellen, sekä seksuaalisesti alistaen, sen omaisesti myös arvioida kykyä, erottaas sisimällisesti oikeaa ja väärää.
        - Et saa mielenosoitus-tyyppisesti toimia, koska olet holhouksessa.
        Hänkö naiset armeijaankin ajoi?
        MIksi hän kastaa lapsia, poliisiteologiasta, ja poliisiteologina ympäristössäni toimien.
        - Kuin muka olisin ollut vaatimassa sitä, vaikka en tunne edes, en tunne liioin edes koko miestä.

        "Käyttämällä sairaanhoitajaa välineenä, ja laukaisemalla hänestä käytöshäiriön,ulkopuolisuutta ja irtaallisuutta käyttämällä, psykopatia-narsismia henkilöstä, joka on järjestysluvuitta, sekä *sekavuus-tila; trombi-efektin kaltainen, hyvin sekava, harhainen, näkymättömyyden kaltainen, häilyvä olemus. Henkilöstä käyttäen assosiaatio-frustraatiota, kehoa koskemalla, efektiivisyyden, painostamisen ilmiollessa, esiintyvästi ympäristössä."
        Tämä on alusta SPR:n keräys, ja lopusta tämä on hänen vaarallisuutensa, sekä uhkailemisensa, kuten inhimillittömyys, sekä sillä aiheuttettu kivun tuottaminen, kidutus.
        Testament: Practice what you preach oli tosi huono albumi.
        Ominaisuudet lapsenkasvatukselle eivät välttämättä kehity päivittäisen perseeseen panemisen, (sen päälle), välttämisellä.

        "Mielentiloja pitää olla erilaisia, mielentasoja on erilaisia."
        Ei lapsikaan koe eri isyydelle pidettyjä, ja ennalta mainittuja jumalanpalveluksia mielekkäiksi. Ei hän sen sijaan pelkää niitä, ja hakeutuu ihan mielellään toiseen seuraan, ilman että järjestäisi, tai järjestelisitte niitä, vain kunnollita palvomista, sen palvonnallisuutta(ko)?


      • Edesvastuutonko?
        OVK:Nukkehallitus kirjoitti:

        Hän ei saa luoda sellaista kärsimystä ihmiskuntaan, ja käyttää naista, ja hänen sukupuoltaan, sekä hänen assosiaatio-frustraatiottaan, häpäisemisen, ja sen julkeavan julistamisensa, takeeksi. Etkö ymmärrä, miten assosiaatio-frustraatiolla kosketaan?
        Hän haluaa häpäisemisestään takeita, ja hän haluaa toimia ympäristöönsä osoitellen, toimia assosiaatio-frustraatioa pään sisään, kalloa ja kehoa kosketellen, ja käyttää näin sukupuolta halvennellen, sekä seksuaalisesti alistaen, sen omaisesti myös arvioida kykyä, erottaas sisimällisesti oikeaa ja väärää.
        - Et saa mielenosoitus-tyyppisesti toimia, koska olet holhouksessa.
        Hänkö naiset armeijaankin ajoi?
        MIksi hän kastaa lapsia, poliisiteologiasta, ja poliisiteologina ympäristössäni toimien.
        - Kuin muka olisin ollut vaatimassa sitä, vaikka en tunne edes, en tunne liioin edes koko miestä.

        "Käyttämällä sairaanhoitajaa välineenä, ja laukaisemalla hänestä käytöshäiriön,ulkopuolisuutta ja irtaallisuutta käyttämällä, psykopatia-narsismia henkilöstä, joka on järjestysluvuitta, sekä *sekavuus-tila; trombi-efektin kaltainen, hyvin sekava, harhainen, näkymättömyyden kaltainen, häilyvä olemus. Henkilöstä käyttäen assosiaatio-frustraatiota, kehoa koskemalla, efektiivisyyden, painostamisen ilmiollessa, esiintyvästi ympäristössä."
        Tämä on alusta SPR:n keräys, ja lopusta tämä on hänen vaarallisuutensa, sekä uhkailemisensa, kuten inhimillittömyys, sekä sillä aiheuttettu kivun tuottaminen, kidutus.
        Testament: Practice what you preach oli tosi huono albumi.
        Ominaisuudet lapsenkasvatukselle eivät välttämättä kehity päivittäisen perseeseen panemisen, (sen päälle), välttämisellä.

        "Mielentiloja pitää olla erilaisia, mielentasoja on erilaisia."
        Ei lapsikaan koe eri isyydelle pidettyjä, ja ennalta mainittuja jumalanpalveluksia mielekkäiksi. Ei hän sen sijaan pelkää niitä, ja hakeutuu ihan mielellään toiseen seuraan, ilman että järjestäisi, tai järjestelisitte niitä, vain kunnollita palvomista, sen palvonnallisuutta(ko)?

        Olette jakaneet, (persutaneet) yhteiskunnan tähänkin, jonkin väärän atomin varaan.
        Miksi olette luoneet mielikuvitus-aviollisuutta, joka on frustraatioidenne kanssa niin turhaa, turvallisuutta kaihtavaa, ja väkivaltaisuutta?
        - Ei olette järjestäneet taas juuri näin, luomalla käyttäytymistä esim. behaviorismitta tutkivana, julmalla kiduttamisella tavan laukaista säännöllä ja sitä käyttämällä, kognitiivisuuden, eli sisimmällisen väärän ja oikean erottamisen sijaan, tilan psykopatiasta, julmuuden kohdistamisesta.

        Ei lähimmäinen, ei omainen.
        - Et kehitä arvojärjestelmää, et osallistu väestönsuojelu-tarpeen muodostamaan, väestönsuojelu-ohjleman suorittamiseen, tai siinä edes toimimiseen.
        Mä en saakaan käydä kumminakaan enää...
        Se tarkoittaa juuri sisimmällistä arvo-järjestelmää, jonka on perustuttava ehdottomasti, sisimmälliseen väkivallattomuuteen, jos se on liian vaikea, niin pelkkään väkivaltaisuudettomuuteen.
        Tällainen arvo-järjestelmä, on tarkoitusperältään sen kaltainen, että se luo itsessään yleis-sivistyksen, yksityisyyden ja sen luomalla turvallisuudella, feminiinisyyden ja maskuliinisuuden heijasteita, jopa tunteiden osalta arvostettavasti käyttämällä, yksikölliseksi, ja siten väkivaltaisuuden sijaan, amorinkaarellisuudeksi, joka on vain koottava, ja siitä koostuva reaalitajunnallisuus, kuten todellisuus ja turvallisuus.
        -Ohjaathan aina murskaamo-eleen sukupuolellesi. Ei ketään saa eristää, käyttämällä syrjintään tähtääviä persoonallisuuksia, jopa suoranaista persoonallisuuden muuttamista, epä-aidoksi, ja syrjiväksi, syrjintään, ja näin pelkkään seksi-väkivaltaan, tehden näin työksi, tehden työnä, pelkkää lapsilla suoritettavaa, työtä, kuten seksuaali väkvialta-ympäristöjä, jossa he sitten auttaisivat, tekemällä esim. seksi-väkivaltaa, sukupuolenmääräytymisen avulla.


      • Jannellev.nytSinde
        Edesvastuutonko? kirjoitti:

        Olette jakaneet, (persutaneet) yhteiskunnan tähänkin, jonkin väärän atomin varaan.
        Miksi olette luoneet mielikuvitus-aviollisuutta, joka on frustraatioidenne kanssa niin turhaa, turvallisuutta kaihtavaa, ja väkivaltaisuutta?
        - Ei olette järjestäneet taas juuri näin, luomalla käyttäytymistä esim. behaviorismitta tutkivana, julmalla kiduttamisella tavan laukaista säännöllä ja sitä käyttämällä, kognitiivisuuden, eli sisimmällisen väärän ja oikean erottamisen sijaan, tilan psykopatiasta, julmuuden kohdistamisesta.

        Ei lähimmäinen, ei omainen.
        - Et kehitä arvojärjestelmää, et osallistu väestönsuojelu-tarpeen muodostamaan, väestönsuojelu-ohjleman suorittamiseen, tai siinä edes toimimiseen.
        Mä en saakaan käydä kumminakaan enää...
        Se tarkoittaa juuri sisimmällistä arvo-järjestelmää, jonka on perustuttava ehdottomasti, sisimmälliseen väkivallattomuuteen, jos se on liian vaikea, niin pelkkään väkivaltaisuudettomuuteen.
        Tällainen arvo-järjestelmä, on tarkoitusperältään sen kaltainen, että se luo itsessään yleis-sivistyksen, yksityisyyden ja sen luomalla turvallisuudella, feminiinisyyden ja maskuliinisuuden heijasteita, jopa tunteiden osalta arvostettavasti käyttämällä, yksikölliseksi, ja siten väkivaltaisuuden sijaan, amorinkaarellisuudeksi, joka on vain koottava, ja siitä koostuva reaalitajunnallisuus, kuten todellisuus ja turvallisuus.
        -Ohjaathan aina murskaamo-eleen sukupuolellesi. Ei ketään saa eristää, käyttämällä syrjintään tähtääviä persoonallisuuksia, jopa suoranaista persoonallisuuden muuttamista, epä-aidoksi, ja syrjiväksi, syrjintään, ja näin pelkkään seksi-väkivaltaan, tehden näin työksi, tehden työnä, pelkkää lapsilla suoritettavaa, työtä, kuten seksuaali väkvialta-ympäristöjä, jossa he sitten auttaisivat, tekemällä esim. seksi-väkivaltaa, sukupuolenmääräytymisen avulla.

        Hän juhlii näistä, hänet on kasvatettu täysin väärin tässä järjestelmässä, ja hän on vähän sisimmällisesti eettisyyden tajuton, erottamatta edes näin sitä hyvin julmaa käyttämäänsä sadismia, esim. sosiaalisen kanssakäymisen osalta, mitalijärjestelmäksi, sekä sen virheeksi.
        - Ei häntä voi tässä tutkia. Hänelle on vältettävä, kuten kaikille muillekin ihmisille, olivatpa he kuinka edesvastuuttomia tahansa, tahallisesti sen erityisen sisimmällisen väärän ja oikean tunteen erottamista haittaavan, tekijän kuten frustraatio defenssin luomista. Tästä syystä psykologialla ei ole oikeutta tutkia, seksuaali- ja tapakasvatuksetta, vaan osallistua.
        Tämä on täysin epäonnistunut, tämä on täysin epä-onnistunutta ja epä-kristillistä, suuruudenhulluutta, ja turvallisuushakuisuutta, järjestelmä perustuen esim. kristillisyyden kiihkomielisyyden, ja siitä oppeja ammentavan arvomaailman, esim. lähimmäisyys, läheisyys ja kristillisyys, inhimillittömyyttä, sen epäonnistuessa pelon ja epävarmuuden ilmapiirin luomisen vuoksi.

        Mitä?
        - Mulla on koko luokka täynnä, täysin yleis-sivistyksettömiä, ja yleiskunnottomia, hyvinvoinnista ja sen huolehtimisesta, jopa täysin ilman läheisyyttä, ja inhimiliittömästi, ilman inhimillisyyttä kohdeltuina olevia, luokkatovereitani, ja miehiä.
        Ja mitä siitä tasapainoisuudesta saa?
        - Nyt hän epäonnistui jälleen.

        "Ei lainkaan virike-viriteympäristön yksityisyyttä, ei lainkaan virike-viriteympärsitön yksiköllisyyttä."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      2169
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1762
    3. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1172
    4. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1163
    5. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      356
      1154
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      57
      902
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      849
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      817
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      237
      747
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      369
      747
    Aihe