Kannabiksen vaarallisuuus, sadistinen harhaisuus

Ihmiskunta rauhalle

Seurakunta hakee huumeidenkäyttäjällä tukea vanhoillisiin perheisiinsä.
Kannabis tekee täyttymyksen, se luo raukeuden, ja tuo elämän.
Onnettomuus, se on oikea, ja väärinkäsitys todellisuudesta, tulevaisuudem ja turvallisuuden otteen puuttuessa, omaneduntavoittelusta. Miksi tämän onnettomuuden sijaan, et pura narsismin silmän osia?
Tahallinen psyykkisen kivun tuottaminen on maailman suurin onnettomuus ja katastrofi, pelkkk katastrofinen joulu. Kastraatiota kastraation perään ympäristöön vain väestönsuojelun suorittamiseksi, kts. kansalais-aktivismin muoto, silmänosa ja malli. Kaikki vain omaneduntavoittelun ja turvallisuuden tähden. Tässä onnettomuus- , ja "kannabis aiheuttaa vaaralliisia onnettomuuksia ja sillä on haittavaikutuksia", mallissa.
- "Sä lopetat sen koulutuksen siellä samantien, koska et ole edes halukas tähän työhönkään." Kapitalistinen joulu vaatii valitettavasti markkinoiden juhlana väärän ja oikean sisimmällisen tunteen erottamista. Syvä leukakirurginen harhaisuus,ja tunteiden, (kts. sisimmän) hallitsemattomuus siten, vain frustraatiota käyttäen, sosiaalisen kanssakäymisen yhteydessä alistaen, ja hallitsemalla virheellisesti, näin auktoriteettien kunnioitus-mallia, ja vaarallista virus-sairautta: "sukupuolettomuus" levittämällä, samalla haluten psykoosissa vain johtamista, vaikka mallia ei enää todelisuudessa ole olemassakaan, kun sydän- ja verenkierto-elimistö kehitetään vain kaukaiselle omaiselle, oman itsen, egoismin ja ympäristön sijaan. Miksi naisella kilpaiemisesta on tehty, jotakin seksuaalisesti loukkaavaa, ja alistettavaa, siten häpäistävää?
Yhteiskunta ei halua ottaa vastuuta siten mistään. Se haluaa vain seurailla, seuraillen omaneduntavoitella, turvallisuudesta, koska se on vapauden ja vankeuden kaltaisen riiston seurauksena, epäonnistunutta. Kukaan ei osaa ottaa vastuutta mistään, luomatta edes todellisuutta: onnellisuutta. Trilleri-eleviittoma persoonallisuus ei osaa koskaan tuottaa sellaista. Se ei osaa vastata väärästä ja oikeasta sisimmällisen tunteen erottamisesta, omaneduntavoittelultaan, ja julkeavalta, julkiselta turvallisuuden hakemiselta. Sadistisen harhaisuuden aiheuttaminen, kuten toimiminen sukupuolen halventamisen, ja seksuaalisen hyväksikäyttämisen, kuten omaneduntavoittelu, alistamisen avulla, on luokitukseltaan väkivalltaista, turhautunutta ja painostamiseen, vain keskittynyt psykoottinen, vaarallinen persoonallisuus, joka tarvitsee vain jatkuvasti ympärsitöönsä, asuinalueilleen apua.
Raukeus on sama, kuin jatkuva psyykkisen kivun tuottaminen, on sama kuin sukupuolen halventaminen, seksuaalisesti sen kantajan, ja persoonallisuuden alistamisella, häpäisemällä. Ei pystytä omaisina ottamaan sijais-lapsia, seksuaalisen häpäisemisen, ja sukupuolen halventamisen seurauksena. Entä skitsofreenikkojen työllistäminen? He voivat vain läheisyyden tunteetta, omaneduntavoittelullaan, ja uskonnosta, Pelastuksesta apua, heijasteettomina feminiinin ja maskuliinisuuden osalta, kärsijöinä, ja vailla omaa turvallista egoismiään, ja siten läheisyydettä, hakea vain töitä, työskentelemään tähän julmaan, sadismin ja pelon aiheuttamaan apuun.

3

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikä ammatti-ala?

      Psykologi kuljettaa pakkomielteiden aiheuttamassa toivossaan pelkkiä kastraatioita, hän jopa saattaa, kuulua johonkin lahkoon, ja olla siten frustraatio yli-ihmisen luomisesta, harhainen ja hoidettava ympäristölleen. Hän on niin pakkomielteinen, että asettaa pelkkää nimeä päähän, ja siten hänen ympäristönsä joutuu tekemään kaikki työt, oli sadismin määrä, ja turvallisuus ihan mikä, ja kuinka järjestetty tahansa. En voi hyväksyä mitään näin julkeaa ammattia, tai alaa.
      Haluaisin tuottaa sinulle, ihan oman sydän- ja verenkiertoelimistön, jotta voisit turvautua ympäristöösi, ja osallistua esim. fransiskaanius- hypnoosiin, sen tekemiseen läheisillesi ja omaisillesi. Tuottaa heille edes sosiaalisesti läsnäollen fokusaatiota, ja jotta he omaksuisivat ympäristöllsensä, näin jo valmiiksi luodut, ja olemassaolevat, ihmisen ja ihmismielen oppi-arvot, etiikan ja ihmisyyden, väärän ja oikean sisimmällisen erottamisen.
      Psykopatia-narsismin avula järjestetty koulu-psykologia, ei ole oppia ihmisyydestä, tai yleis-sivistyksestä, mikään ei voi olla ihmisestä edesvastuuttomampaa, kuin pelkkään sukupuoleen, ja sen halventamiseen, kilpailemisen avula vetoaminen, hyvinvoinnin vahingoittaminen, psyykkisen kivun tuottamista, kuten jatkuvaa assosiaatio-frustraatiota, laiminlyöden ja heitteillejättäen, käyttäen. Täysin edesvastuuton käyttäytyminen, vahingollisella väkivallan tekemisellä. Jatkuva tarve olla harjoittamassa, jopa hyvin julkeaa seksiväkivaltaisuutta, ja kohdistaa sitä seksuaali-väkivaltana, omaisten katseltavaksi, ja siten jopa lasten tehtäväksi.
      Et voi valvoa, tai hallita ketään, säännöin, kielloin, tai määräyksin, demokratian avulla. Kuin käskyjä käyttämällä...
      Pidetäänkö joulukirkkoa, kun aiheutamme tällaisen väestönsuojelu-tarpeen vajaamielisyydellä?
      - 3 väestönsuojelu-aluetta
      - 3 kastraatiota
      osoitus-, ohjaaminen-, omistusjärjestelmä
      Mikä on tämä outo, ja niin ihana seksikoulun tarve, josta vammainenkin kieltäytyy. Entä kuuluuko hän sen sijaan, enää edes laitokseenkaan?
      -Hän ei suostu kosmetiikkaankaan, tämä on ihan lastenleikki, eikä hän enää nykyään saa kieltäytyä sellaista, vain omaksuakseen aikuisten eleitä, ja leikkiäkseen niillä, vähän vahingollisesti, pelkkää vihaa ja raivoa, persoonallisuutensa kannalta tuntemalla, vaaran ja väkivaltaisuutensa avulla. "Kun häneltä kerran ollaan riistämässä vapaus..."
      -"Edes spermoja?" Miten ajattelit taas hallita maailmaa?
      Ei vammaisten ympäristöstä saa koskaan riistää spermaa, et saa ketään pakottaa kasvattamaan kodin ulkopuolelta, pelkässä yli-lyövässä frustraatiossa, turhautumaan perustumalla.
      " Palkita, lahjakasta opiskelijaa seksi- ja seurustelusuhteella, sekä halventaa ja syrjiä, ahdistenlunsa avulla, heikkolahjaista oppijaa, joka on ollut opiskelemassa, samanaikaisesti, syyllistämällä seksuaalisuutta käyttämällä, seksi-elämän avulla, tehden siitä vain välineen."
      Miten huolehdit hyvinvoinnistamme?

      • Mitämäätäälläteen?

        Onpa huono järjetelmä, hyvinvoinnista huolehtimisen kannalta, kun väestönsuojelu on ex tempore, kuten persoonallisuus, ja tämä löytyy abstraktisti vain tehtäväksi, kuten esimerkiksi käsityö-liikkeistä, suoritettavaksi sekä harjoitettavaksi, erilliseksi väestönsuojelu-ohjelmaksi, sen kaikella harhaisuudella. Janne.
        - Menee varmasti ajan kanssa, ja sen myötä ohitse.
        Diakonissa: Mutta miten aikaa hallitaan, ja ennen kaikkea miten sitä ohjataan.
        Vain näitä osa-alueita hallitsemalla. Minä
        Lasten ei tarvitse harjoittaa seksuaaliväkivaltaa, heillä harjoitettuna työnä. Ilmaiseksi ja vapaa-ehtoisesti sen ohjelmana, ja jopa väestönsuojelu-ohjelman mukaisena virike-viriteympäristönä. He eivät saa ohjailla lapsia ympäristössään, omaisina. Se on hyvin ihmeellistä, aivan kuten väestönsuojelu-ohjelmakin itsessään. Siinä täytyy katkaista oma valheenpaljastus-testistönsä ajattelun osalta, ja siksi oppimisvaikeuksisten tutkimisessa on ongelmia, jopa joitakin väkivalta-tapauksia, joista kukaan ei näin hyödy mitään.
        "Tämä on hyvin ihmeellistä." Janne
        Se pitää olla ensin tehtynä, edes jossakin muodossa, joissakin muotoiluissa ei ole mitään ongelmaa, mutta se on armotonta väkivaltaa, sensorisella, joka muodostuu tasapainoisuudesta, vain sen opista, sensuellista seksuaalihäiriöstä, joka voi näyttää esim. kilpailevalta persoonallisuudelta opiskelujen yhteydessä. Kuitenkaan hän ei sitä ole, vaan tarvitsee ihan omaa yleis-sivistystään, ja yksityisyyttä kuten ihan kuka tahansa muukin. Mikä seitti-ilmiö nainen? Ja mitä hän halusi päteä, ja taas vain yleis-sivistyksettä voittaa, ollessaa nainen, ja pelkästään sitä, kuin naiseuden, ja kaikkivoipaisuuden eleenä, voittaa? Mikä lehti?
        - No, Ilona. Ilta-lehti.
        - Mikä numero? Ilta-lehti, viime itsenäisyyspäivä, ja pikkujoulu aika.
        Mikä tarve on pyrkiä skitosfreenikkojen työllistämiseen?
        - No, omaneduntavoittelullinen.
        More, more more... Scooter, Rebell Yell.... Nuole jo!
        Miksi olet rinnoillani?
        -Nuole jo.
        Miksi on sosiaali- ja terveysala?
        - Joo, ekshibitionismi on väestönsuojelu-ohjelma.
        Hän ei saa osallistua kilpaillen kehoon. Sellainen on kiellettyä Suomessa.
        - Kasvohermojen käytttäminen vammauttamalla on kiellettyä. vammauttamiseen.
        Ette saa mistään ammattiliitosta, kampanjointi-perusteiselle sadismille ja omaneduntavoittelulle, sadistisuuden avulla mitään tukea.
        "We're coming peace, but we have a key."
        Too brutal....
        Tiedätkö mitä sä tässä luet ihmisenä?
        - Liian brutaalia.
        Hän ei ole siinä edes ihminen, vaan hän on joku tavoitelmasi, markkinoinnin ja kapitalismin juhlasta, joulusta.
        Ja haluatko sä vielä istua sen eri isillä siellä kirkossa?
        - Koska oma vointisi on, niin paha olla. Koska vointisi on niin paha olla meille muille, ihmisille naisille.
        Niin, hehän ovat vain koneita, tämän väestönsuojelu-ohjelman tekemiseen, sen suorittamiseen. He ovat ihmisiä takiasi, vailla inhimillisyyttä, koska et suostu ulkonäöltäsi edes pakenemaan siihen, ohjelmaan sisimmällisestä, ja sen kauneudesta.
        ' yksiköllisyydestä
        ' yksityisyydestä


    • maraton sontaa

      Johan oli johannneksen ilmestys muutaman kirjoittajan taholta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe