Valtionsyyttäjälle meni. Asko Kervinen näyttää toteen

Asrto Hirvonen

--- Alkuperäinen viesti ---
Aihe: Kotkan kaupunginjohtaja Henry Lindelöf kertoi valetta rikosasian esitutkinnassa
Lähetetty: 21.11.2012 15:12
Lähettäjä: [email protected]


VALTIONSYYTTÄJÄLLE


ASIA

Tutkintailmoitus Kotkan kaupunginjohtaja Henry Lindelöfin virkavelvollisuuden rikkomista ja virka-aseman väärinkäyttämistä koskevasta valheellisesta menettelystä 8150/R/29157/09 rikosasiassa, jossa Lindelöf lavasti minut tappouhkauksen tekijäksi ja antoi kaupunginvaltuutettujen kielloista huolimatta minut 21.9.2009 ilmi tappouhkauksesta, jota en ole tehnyt.


SELOSTUS JA PERUSTELUT

Kaupunginjohtaja Lindelöfillä on virkavelvollisuus pysyä totuudessa, mutta hän ei ole näin toiminut, vaan on häikäilemättömästi kertonut 8150/R/29157/09 rikosasian esitutkinnassa valetta ja salannut tosiasioita.

Kymenlaakson poliisilaitoksen rikosylikonstaapeli Juha Lehtorannan 23.2.2010 suorittama huolellinen ja puolueeton rikosasian esitutkinta on otettava asiassa todisteeksi. Täten Lindelöfin valheellisuudesta on varma näyttö, kun tosiasiat otetaan vaan huomioon. Täydennän todisteita tarvittaessa.

Lindelöf teki perättömän rikoksen ilmiannon tappouhkauksesta Kymen Sanomien toimittajalle 21.9.2009 ja seuraavana päivänä lehtiuutisissa oli Lindelöfin antamat väärät tiedot luettavissa uutisten kautta suurelle yleisölle.

Lindelöf on rikosasian esitutkinnassa 23.2.2010 antamallaan valheellisella lausunnolla harhauttanut viranomaisia kertoessaan, että "itse en ole ollut tuon lehtijutun antamisen jälkeen tämän asian kanssa tekemisissä."

Tosiasiassa Lindelöf on ollut monta kertaa asian kanssa tekemisissä ja merkittävässä virka-asemassa kaupunginjohtajana, kuten esimerkiksi Kotkan kaupunginhallituksen 19.10.2009 / § 412 asiassa, jossa Lindelöf oli asian esittelijä, käsiteltäessä Juho Eerolan 6.10.2009 päivättyä kirjelmää, jossa Eerola vaati Lindelöfiä pyytämään anteeksi Asko Kerviseltä, jos Kervisen tekemäksi väitetty tappouhkaus on perätön. - Ja perätönhän se oli.

Juuri tässä kaupunginhallituksen 19.10.2009 / § 412 päätöksessä käytettiin työsuojelupäällikkö Tapani Pulkkisen valheellista tietoa hyväksi, jotta minusta saatiin lavastettua näyttävästi tappouhkaaja. Asiasta on oma tutkinta Kymenlaakson rikospoliisilla numerolla 8150/S/5859/09.

Pulkkinen kertoi valetta samasta kaupunginhallitukselle antamasta väärästä tiedosta todistajana 22.2.2011 käräjäoikeudessa ja 3.4.2012 hovioikeudessa, osoittaakseen syyttömän uhkaavuutta valheella. Pulkkinen todisti Lindelöfin eduksi valheella. Tähän Pulkkisen todisteluun vetosi myös Lindelöfin asianajaja Jari Skyttä 3.4.2012 Kouvolan hovioikeudessa.

Kotkan kaupunginlakimies Marianna Ruonala puhui todistajana perätöntä vielä raskaammin Lindelöfin eduksi ja minun vahingoksi 22.2.2011 Kymenlaakson käräjäoikeudessa, sekoittamalla asiaan valheellisesti kaupunginsihteerin ja poliisin. - Ruonala vannoi todistajan valan ja todisti, että minun uhkaavasta sähköpostiviestistä on kaupunginsihteeri tehnyt poliisille ilmoituksen, mutta Ruonalan todistajakertomus oli valetta.

Lindelöfin valheellisuus on ollut törkeää. Kaupunginjohtajan virka-asemassa Lindelöf on lukenut lavastettua tappouhkausta kaupunginhallituksen päättäjille 28.9.2009, mutta ei kertonut tästä rikosasiaan merkityksellisesti vaikuttavasta seikasta rikospoliisille mitään.

Kaupunginjohtaja Lindelöfille on kaupunginhallituksen kokouksessa ojennettu myös kaupunginvaltuutettu Jorma-Kalevi Merivirran 25.9.2009 päivätty tiedote, jossa vaaditaan tappouhkausasian selvittämistä, ettei kukaan syytön joutuisi asiasta kärsimään.

Kaupunginvaltuutettu Merivirran tiedote on osoitettu myös työsuojelupäällikkö Pulkkiselle, mutta hän ei tehnyt vääryyden oikaisemiseksi mitään, vaan päinvastoin jatkoi valheellisuutta todistajana.

Lindelöfin valheellisuus on todistettavalla tavalla toteen näytetty. Siksi asia on saatava syyteharkintaan, muuten menee kansalaisten usko yhdenvertaisuuteen lain edessä.


VAATIMUKSET

Vaadin Valtionsyyttäjää toimenpiteisiin, jotta kaupunginjohtaja Lindelöf saadaan vastuuttomasta ja valheellisesta virkamenettelystä vastuuseen.

Vaadin Lindelöfille rangaistusta virkavelvollisuuden rikkomisesta tahi virka-aseman väärinkäyttämisestä ja epärehellisyydestä viranomaismenettelyssä.

Vahingonkorvausvaatimuksen esitän asiassa myöhemmin.


Haminassa 21.11.2012

Asko Kervinen

0

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tärkeä kysymys!

        Haluatko sinä, mies, minut?
        Ikävä
        88
        1234
      2. Asiallinen lähestyminen

        Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
        Sinkut
        151
        1046
      3. En tiedä..

        Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
        Ikävä
        61
        778
      4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

        Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
        Suomalaiset julkkikset
        14
        730
      5. Vedalainen metafysiikka

        Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
        Hindulaisuus
        287
        695
      6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

        Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
        Ikävä
        107
        688
      7. Mitäs nainen

        Meinaat tehdä viikonloppuna.
        Ikävä
        60
        684
      8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

        Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
        Ikävä
        37
        636
      9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

        Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
        Ikävä
        42
        634
      10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

        kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
        Ikävä
        57
        622
      Aihe