Millainen on joulun Jumalanpalvelus?

OVK: dpt-npt,-82

Entä haluaisitko itse osallistua siihen, pitäen näitä eri isiä, vain kunnioitettavasti ympäristönä?
"Te ette ole nähneet, mitä hän on tehnyt."
Nämä eri isät, yrittävät tällä tavoin koneina toimien aina muodostaa inhimillisyyden ihmisen persoonallisuudeksi, koska se on tasapainoisuutta. Hän tämä poliisiteologi ei ilmeisesti hyväksy tai rupea hyväksymään, ihan koko sanaa, koska se on koko kristinuskon oppijärjestelmää, vaan haluaa toimia ilmeisesti erityisen naista halventavasti, ja naista sukupuolisesti halventamalla, sekä siten hyväksikäyttämällä, jopa väkivaltaisesti.
MIelikuvitus-aviolliset ei mene mihinkään kuule kilpailemaan näin...
" Palkita, lahjakasta opiskelijaa seksi- ja seurustelusuhteella, sekä halventaa ja syrjiä, ahdistelunsa avulla, heikkolahjaista oppijaa, joka on ollut opiskelemassa, samanaikaisesti, syyllistymällä seksuaalisuutta käyttämällä, seksi-elämän avulla tehden siitä vain välineen."
Psykologi kuljettaa ympäristöön vain kastraation kastraation perään.
3 väestönsuojelu-aluetta
3 kastraatiota
osoitus-, ohjaaminen-, omistusjärjestelmä
- En minä ole näitä kastraatioita itse aiheuttanut, vaan hän tasapainoisuudetta.
Hän ei pysty hallitsemaan psyykkistä kipua, lainkaan opetetuin assosiaation, tai frustraatio yli-ihmisen luomisen tavoin, kuten muodoin esim. yksityisyydestä ja neliöstä, jotka muodostavat ulkopuolisuuden. Ne muodostavat ulkopuolisuuden, ja tämän neliön muotoon, kalloon, ja keholle.
Tapaaminen on kiellettyä, ahdisteluna, fokusaatiota tuottamattomina, ja assosiaatiota laukaisemattomina. Assosiaatio-frustraation käyttäminen, ja sen pitäminen menetelmänä, kuten vaikkapa psykologia, ja Steiner, tai joku muu nk. Leopold-psykologi, on eri asia, ja sitä pidetään kiduttamisena, sen kivun tuoton, ja kidutuksen aiheuttamisena. tai kognitiivisen psykologian perustaja, sekä sen oppi-isänä pidetty, no nimen voin luntata kirjastani, asunnosta joka ei anna sitä lukea. Hän oli saksalainen. Hän tavoitteli tällä omaa etuaan ennen 2. maailmansotaa, ja ensimmäisen maailmansodan aikoihin, käyttäen näin esim. vauvojen hahmoterapioita, ja niistä muodostuvia järjestysluvullisia mielen rakenteita, tiedon tukemiseksi ja säilyttämiseksi arvona kapitalismin järjestelmän vallitessa yhteiskunnassa sosiaalisen kanssakäymisen sijaan. Assosiaatio-frustraatiota ei tule käyttää keinona, assosiaatio-frustraation laukaiseminen kallon sisälle on paitsi luonnoton, myös siten kielletty asia, sosiaalisen kanssakäymisen yhteydessä.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jannellev.nytSinde

      Narsistinen seksiväkivaltaisuus, ja kukas psykologi se oli sen luoja?
      Tämä ei kertakaikkiaan tule tähän asuntoon.
      Entä kuuluiko hän nk. Waffen-SS:n sankareita?
      Avasin juuri Mark Parlandin kirjoittamaa osin humoristiseksi lahjaksi tarkoitettua kirja, mutta oikea kirja, ja sen sisältämät tiedot, varmasti jotka ovat usein kaikkien ulottuvilla, kertoen mm. jumasta julkeavuudesta, kuten tämän tunne-tilan omaisen pelon aiheuttamiseksi,mm. inhimillisyyden luomiseksi persoonallisuudelle, sitä ympäristönä, kuin koneena, vain inhimillisyyteen tähdäten ja luoden.
      Kaikki tämän kirjan sotasankarit mm. Steiner Felix, joka kuoli v. 1966, tai Student Kurt, tai Stalin Josef, ovat mainittuina jonkinlaisiksi psykologeiksi. En etsi tässä kenenhään heistä nimeä. MIksi sitten sotakirjallisuus, tai asunto poistaa, aivan yleisesti, jonkun tiedetyn ihmisen, kuten psykologin nimen? Miten tämä kertoo, väärinkäsityksenä ihmisten eri-arvoisuudesta, tai väkivaltaisuudesta, kuten talouden käyttäminen väärin, kansantalouden väärinkäyttö, luodakseen ihmistä eri-arvoiseksi, eri-arvoisemmaksi, kuin joku toinen.
      Assosiaatio-frustraatiota voidaan käyttää kehoa koskemalla, hetkellisesti, vain pienen hetken ajan, sen sijaan tähän pitkäkestoiseen kosketteluun on olemassa säädeltyinä, vain pelkkä assosiaation laukaiseminen, se pidetään eri tilana, juuri yksityisyyden arvojen, kuten feminiinisyys ja maskuliinisuus, näkyvinä eleinä, ja ilmeinä olemuksessa, painostamisen sijaan, ekshibitionismin saavuttamiseksi. Harhaisesti assosiaatio-frustraation avulla kehon kosketteleminen tehdään sekavuus-tilan avulla, harhaisesti, näkymättömyyden kaltaista häilyvää olemusta käyttämällä.
      - Hänelle ei siis riitä mikään silpomisen määrä, psykopatia-narsisminsa kanssa.
      Henkilöstä käyttäen assosiaatio-frustraatiota, kehoa koskemalla, efektiivisyyden, painostamisen ilmiollessa ympäristössä, esiintyvästi ympäristössä.
      - Nyt olet halunnut osallistua SPR:n keräykseen.
      Ymmärrän syvän järkytyksesi, sekä kauhusi tilan. Ihan kaikki jäänyt virike-virite-ympäristöiksi tekemättä, tekemisenään vain painostaminen, ja efektiivisyyden, kuten ekshibitionismin, ja sen luomuksen pakeneminen.
      - "Me ollaan kauhean pahoillaan, jos teillä ei ole ekshibitionismia." Sini ja Janne
      Viimeksi mun haluttiin osallistuvan psykopatia-narsismiin ja pidentämällä omaa pituuttani lyhentämällä, jotakin muuta, hänen reisiään näintuskan tiloja käyttäen päivittäistä sosiaalisesta kanssakäymisestä, vaaraa, väkivaltaisuutta, vain trilleri-eleviittoma-persoonallisuutta luomalla.
      Ajallisetta tilatta yksityisyyden erottamattomasti yhteisen näön tilan pois-sulkemiseksi.
      ".... olleet missään mahdollisuuksissa edes kunnioittaa ihmistä, ihmis-eläimenä."
      Ette voi järjestää erityistä väestönsuojelunpalvonnallisuutta, jättämällä fyysisen ja psyykkisen kidutuksen kielteinen tunne-aukkonne omaksumattomaksi, eli abstraktilla hallittavan ajattelun, sekä onnistumisen elämyksellisen miljöön luomisen tekemättömäksi, luomisen tekemättömyydeksi, ja näin tekemättömyydellä punainen-valkoinen tunne-aukon muodostumattomaksi, meille kaikille ihmisille maapallollamme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1448
    4. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1131
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1128
    6. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1120
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1081
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe