Puijo tuhotaan!

kolopalloa...

22

420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • witun torwi

      Lautakunnat eivät ole lopullisia päättäjiä. VALTUUSTO PÄÄTTÄÄ.
      Puijo ei tuosta kentän laajennuksesta tuhoudu, muuta en mäkään sitä silti kannata.

    • yhyy-luokkasota!

      maalla asuvana ja metsää omistavana en jaksa ymmärtää, miten aikuiset ihmiset jaksavat tuhertaa itkua muutaman puun kaatamisesta satojen hehtaarien kokoisesta metsiköstä. ne puuthan kun eivät muutenkaan elä ikuisesti!

      ja että sen konttilan torpan takiako pitäisi lopettaa kaikki muu uinuvan puijon kehittäminen? sen pienen tönön, joka elättää ehkä yhden henkilön sillä viidenkymmenen tuhannen euron liikevaihdollaan. ehkä jopa satoja kertoja olen sen pihan läpi talvisin hiihtänyt, ja koskaan ei ole tullut sellainen olo, että haluaisi poiketa sisälle. ja hyvin harvoin muistan siinä pihassa muitakaan ihmisiä nähneeni. ja ehkä viimeinkin kannattaisi tajuta myös se, että golfkentän laajennus ei lopeta konttilan toimintaa, vaan tuo sinne jopa enemmän asiakkaita!

      todellisuudessahan kyse on ihan puhtaasta luokkasodasta. suurinta osaa vastustajista ei kiinnosta pätkän vertaa konttila, ja ovat käyneet siellä max. kerran elämänsä aikana. tärkeintä on vastustamisen ja valittamisen ilo! koska mikäpä muu olisi yhtä mehukas valituksenaihe vihervasemmistolaiselle ituhipille, kuin golfkenttä. ja jos konttilan pellolta oltaisiin lohkaisemassa tilaa koirankusettajien sauvakävelypuistolle, niin tuskinpa kukaan näistä siitä valittaisi.

    • opifwdopfwieowepr¨åo

      Koko tuo paska vielä kaatuu kaupungin syliin.

      Idioottipuolueen kokoomuksen kannattajat voivat mennä pelaamaan sitä kolopalloa tahkolle tai tarinaan. Eikö nuo kentät riitä?

      • Sou whot?

        Mitä sitten jos kaatuukin? Niille rahoille saadaan sentään vastineeksi keskellä kaupunkia sijaiseva tasoituskelpoinen golfkenttä kaikkien halukaiden käyttöön. Monipuolisemmat liikuntamahdollisuudet oman kunnan asukkaille, ja toimii myös matkailuvetonaulana. Mitä saatiin vastineeksi vihreitten kalahallivalitusmiljoonille? Ei yhtään mitään!


    • dökflsdöfkdlföösdk

      Matkailuvetonaulana?

      Ympäristölautakunnassa on sentään järkeviä ihmisiä:

      "Ympäristölautakunta tyrmää Puijon golfsuunnitelmat"
      http://www.savonsanomat.fi/savo/ymparistotoimi-tyrmaa-puijon-golfsuunnitelmat/1269775

      Puijoa pitäisi kehittää Nuuksion suuntaan:

      "Nuuksion kansallispuisto on kaukana kiireestä ja silti ihan
      vieressä. Valitse oma tapasi rentoutua erämaassa: ratsasta, pyöräile, kalasta, kiipeile, marjasta ja sienestä, ui, lumikenkäile, lodjaa, hiihdä, nuku laavulla tai kävele merkityillä reiteillä."
      http://www.visitespoo.fi/matkailuopas/nae_ja_koe/nuuksio?snsrc=aws_d8e6ab13bfcf4e66027c2a6ff0d9555811222917232&snkw=nuuksio&gclid=CP_Y3NC05LMCFaSXcAodsS4ARQ

      Voihan sitä liikkua luonnossa muutenkin kuin kävellä pallon perässä ja huitoa kepillä. Menkööt turistit Tahkolle.

      Golfkenttiä on muuallakin, mutta on vain yksi Puijo.

    • Eikä tuhota...

      Golfkentän takia Puijo ei tuhoudu mihinkään, siellä se on sittenkin.
      Ei Puijolla ole sen suurempaa arvoa, ellei ihmiset käy siellä.

      Golfkenttä tuo kävijöitä Puijolle, työpaikkoja palveluissa, mutta siitä huolimatta alueella säilyy nykyinen luonto. Ei pidä olla ahdasmielinen, golf ja luonto voivat olla rinnakkain sulassa sovussa.

    • 15+1
    • oijåu

      ajattele omilla aivoilla ituhippi.

      • fdsfksdklfsdfäösdfsd

        Kyrpäpuolue kokoomus haluaa antaa Puijon Hyvä Veli golfkentän omistajalle.

        Puijolle pääsee pelaamaan pippeli pystyssä kolopalloa kun on golfosakkuus ja kokoomuksen jäsenkirja.

        Tavallisella kansalaisella ei ole mitään asiaa Puijon laelle.


    • 8790586

      Nykyään taas tavan kansalaista ei saa Puijolle edes kirveellä kun siellä ei kuulemma ole mitään. Muutamaa himohiihtäjää lukunnottamatta siellä et koskaan näe ketään. Kaikki puhuu kauniisti Puijosta mutta kukaan ei koskaan siellä käy. Sitten kun kysyy miksi niin vastataan ettei tiedä ja lopulta myönnetään että siksi että ei siellä ole mitään hänelle miksi kävisi.

      Sama homma oli kalahallin kanssa. Kovasti piti suojella vaikka ei siellä käynyt kun muutama mummo ja muiden mielestä se ole aivan kaameelle haiseva homelato. Kalakauppiaillekin oli taloudellinen jättipotti päästä kauppahallin puolelle. Moninkertaistivat myynnin.

    • ????????????????????

      "Nykyään taas tavan kansalaista ei saa Puijolle edes kirveellä kun siellä ei kuulemma ole mitään"

      Ja miten niitä saadaan Puijolle, jos se lanataan golf-kentäksi?

      Tavan kansalaisilla ei ole mitään asiaa golf-kentälle.

    • Yks golfarijuntti

      Viimeisen 5 vuoden sisällä olen käynyt Puijolla 6 kertaa. 5 kertaa niistä olen pelannut siellä golfia. Vietin siellä aikaa 1.5-2.5 tuntia per kerta. Yleensä pelaan siellä omaksi ilokseni, jos en Tarinaan ehdi, usein mukanani pelaamassa on ollut golfiin tutustuva kaveri. Samaan aikaan golfareita kentällä on ollut 6-15 kappaletta. Muita liikkujia Antikkalan pelloilla ja pururadoilla, jotka siis edes kulkivat alueen läpi, näin kullakin reissulla ehkä 4-6 henkilöä. Parilla kerralla näin Antikkalan rinteessä alamäkipyöräilijöitä radallaan. Ketään muuta liikkujaa ei tuntunut golf häiritsevän, kulkivat merkittyjä polkuja ja pururatoja pitkin. Kukaan heistä ei pyrkinyt golf-väylälle tai edes lähelle sitä varoetäisyyden tuntumaan. Havaintojen perusteella voisi siis jopa väittää, että golf on Puijon ykköskesälaji jo nyt.

      Se joka väittää, että laajennettu golf-kenttä veisi liikuntamahdollisuuden muilta kuin golfareilta, voisi esittää edes jonkinlaisia perusteita väitteelle ja käydä tutustumassa tilanteeseen siellä Puijolla. Mielestäni sinne mahtuisi kaikenlaisia liikkujia paljon enemmän, kuin mitä siellä olen viime vuosina nähnyt.

      Mitä tulee perinnemaiseman vaalimiseen ja luonnonsuojelualueeseen, niin mitään merkittävää huononnusta ei golf-laajennus niihin aiheuta.

      Golf-kentän laajentaminen ei todellakaan ole keneltäkään pois, päinvastoin se voi mahdollistaa elinikäisen terveellisen harrastuksen aloittamisen useammalla kaupunkilaiselle, kenelle vain. Kuten nykyäänkin, uudistetulla kentällähän saisi pelata ilman green cardia, pelkällä pelimaksulla, joka madaltaa kynnystä tulla pelaamaan ja kokeilemaan.

      Jos on vaikea keksiä Puijon kiinnostavuuden lisäämiseksi mitään uutta, niin kehitetään nyt ainakin siellä jo olevia mahdollisuuksia.

      • 25+5

        Toivottavasti Erkki ottaa tämän seuraavaksi pakkomielteekseen. Tällä kun ei ole mitään merkitystä Kuopion kehittymisen kannalta. Sillä aikaa kun Erkki viruisi ketjuissa Puijon männyssä kerettäisi rakentaa Kuopio täyteen tornitaloja ja tekonurmia.


      • ggdf'gfglödfggdfg
        25+5 kirjoitti:

        Toivottavasti Erkki ottaa tämän seuraavaksi pakkomielteekseen. Tällä kun ei ole mitään merkitystä Kuopion kehittymisen kannalta. Sillä aikaa kun Erkki viruisi ketjuissa Puijon männyssä kerettäisi rakentaa Kuopio täyteen tornitaloja ja tekonurmia.

        Työnnä ne tornitalot anukseen.


    • aito kristitty.

      Kokoomus on ihan perseestä.

    • ei kehitykselle

      Itse kyllä mieluummin tungen mailaa koloon ja jätän ne pallot ulkopuolelle, kaikillehan tätä asiaa ei ole opetettu.

      Kansallismaiseman tuhoaminen golfkentäksi muutaman hassun harrastelijapelurin takia menee kyllä senluokan idiotismiksi että ei sitä voi mitenkään kannattaa. Kyse ei ole sitäpaitsi pelkästään golf kentästä, jos lupa laajennukselle saadaan niin kohta on muutama muukin idea jonossa joiden takia pitää hakata pikkusen lisää metsää sileäksi. Seuraava askel onkin sitten jo asutuksen suunnittelu näiden harrastusmahdollisuuksien ympärille. Kyse on siitä että ihminen on sairas eläin jolle ei mikään riitä.

    • Motosankari

      Sinnehän voisi rakentaa motocrossradan. Ei ihmisten tarvitsisi lähteä Heinjoelle olenkaan. Uudet 4-tahti pyörät ovat vielä puhtaita päästöiltään että rata voi sijaita vaikka luonnonsuojelu alueen sisällä.

    • Puijo0

      Olipa taas kaupungilta järkeä kysyä ideoita Puijon kehittämisestä. Hohhoijjaa.

    • Anonyymi

      Kuka on syyllinen Puijon ja Vehmersalmen Ritoniemen alennustilaan? Voi tätä rappion ja päätöksenteon tilaa Kuopiossa. Toiminta on kun 80-90 luvuilla Neuvosto-Karjalassa. Kuopiolaiset herätkää!

    • Anonyymi

      Puijon kallioperään on kaivettava jättiluolasto.
      Niin suuri että kaikki kaupunkilaiset mahtuu luoliin. Luolat varustettava ja rakennettava kuten nykyajan väestönsuojat.
      Puijon alta louhittava tunneli torille.

    • Anonyymi

      Miksi Kuopio on päästänyt rappiolle Puijon ja Vehmersalmella olevan ainutlaatuisen Ritoniemen? Seudullinen ja maakunnallinen häpeä.

    • Anonyymi
      UUSI

      Puijon alle voisi rakentaa luolastoon yhden kaupunginosan lisää.
      Tarpeeksi suuret ja korkeat luolat että mahtuu kolme kerroksisia kerrostaloja.
      Luolakaupunginosaan kauppa, terveyskeskus, kuntosali, ravintoloita, toimistotiloja, ym ym.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      281
      19199
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      86
      3612
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      124
      2255
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      196
      1956
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      142
      1860
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      293
      1610
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1362
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      86
      1308
    9. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      149
      1162
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      242
      1069
    Aihe