Mitä tämä on?

Nainen 29v

Kun kohtaat ihmisen joka herättää sinussa niin vahvan jännitteen, että lähellä olo on todella vaikeaa mutta veto kuitenkin niin voimakas että haluat lähelle..??

5

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuli/Maa

      Kenties hänellä on Venus, tai Mars eri elementissä, kuin itselläsi ja hän toteuttaa elämäänsä tavalla, josta sinä ainoastaan pystyt uneksimaan. Hänen tapansa elää ja toimia voi edustaa sisäisiä tarpeitasi. Voit tutkia omaa kuun yläsolmua ja sen sanomaa, jos siitä löytyy ulospääsy tilanteesta. Vertaile Venus ja Mars merkkejänne. Vetovoima, jännite, ei kuitenkaan ole parisuhteen koossa pysyvä tekijä. Kyse voi olla heijasteesta ja voit alkaa käyttää ominaisuutta omassa elämässäsi.

    • rapuvinkki

      Niin tai olette aurinkomerkeiltänne esimerkiksi, Kauris, Härkä, Neitsyt tai Rapu. Tai nousumerkiltänne noita merkkejä.

      Usein noissa merkeissä on paljon vetovoimaa keskenään, mutta samalla paljon pidättyväisyyttä. Eli ei olla tarpeeksi varmoja toisesta, joten lähellä olo voi olla vaivalloista, koska kumpikaan ei osaa rikkoa jäätä ja lähestyä.

      Annan sinulle Rapu-vinkin: Lähesty epäsuorasti, vinottain niinkuin ravut tekee. Tutustu tavallaan epäsuorasti häneen. Kuuntele ja lue PALJON häntä ja poimi yksityiskohtia, joista on hyvä kehittää asiaa eteenpäin. Suorasukaisuus saattaa olla ehkä "liian" paljon yhdellä kertaa, että toinen ei oikein heti osaa reakoida tai voi mennä hämilleen tunteidensa kanssa. Tai sitten ehkä sinustakaan ei ole siihen, koska olet myös pidättyväinen ja pelkäät torjuntaa? ;-)

    • Nainen 29v

      Voi kiitos sulle vastauksesta! Ihan uskomatonta, oon rapu! :) en tiedä miehen horoskooppia paitsi kiinalaisen. Hän on sika ja niin myös minäkin :) samana vuonna ei olla kuitenkaan synnytty, hän on minua vanhempi... Jotain jännitetta ja "jälleen näkemistä" välillämme on. Olen tietänyt tämän miehen jo n. Kymmenen vuotta mutta nyt kun nähtiin vuosien jälkeen oli se jännite aivan jotai uutta... Huomasin saman hänessä.

      Tiedän että meillä on yhteys monen sukupolven päähän karjalan kautta, se asia ehkä alitajuntaisesti aina yhdistää meitä. Olen kuullut tämän tarinan joskus pienenä hänen ja minun suvustani ja todennäköisesti hänkin on vaikkei sitä luultavasti muistakkaan.. Mieleeni tuli myös jutut kaksoisliekistä, parisielusta ja sielunkumppanista... Ehkä jotain sellaista..

      En tiedä, oli pakko tulla tänne kun tää tuntu kuitenkin niin suurelta ja "oudolta" :)

      • Nainen 29v

        Niin ja toi pidättäväisyys pätee meihin molempiin..:) mies ei ole muuten ujo mutta huomaan kun hän on lähelläni jännite on sama kuin itselläni.


    • Astrologiaa***

      Voi olla myös niin, että itsellä nousee vaikka Neptunus ja vastapuolella on Mars Leijonassa/Jousimiehessä ja vaikka jännite osuu toisen Kuulle, Mars estää suhteen luomisen. Astrologiassa voi löytää jännitteitä monessa kohtaa. Mutta se ei tarkoita yhtään sen enempää. Voi olla hurmaavaa ymmärtää vastapuolen kuun yläsolmua ja herkistyä sen sanomaan, kun itsellä asia on vaikka Auringossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3792
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1480
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1289
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1184
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1068
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      59
      1051
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      977
    Aihe