Onko vilkkumaa ahne elitisti ??

haiskahtaa..

12

1871

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 6.8

      Jep, näin on. Ahne oman edun tavoittelija.

      http://i.imgur.com/WN9cf.png
      Lisäksi rikkoo tekijänoikeuksia, kuten ylläolevasta linkistä näkyy...

    • Vilkkunaama on out

      Taitaa Vilkkunaama olla unohtanut että kuka oikeasti hänen "palkkansa" maksaa se nimittäin ei ole mikään teosto/gramex/TTVK tms. vaan levyjä ehkä vielä ostavat ja maksavat asiakkaat !

    • Perustoppahousu

      Se että Maija puolustaa tekijänoikeuksia, ei tee Maijasta ahnetta, vaikka monen pienitulosen suomalaisen silmissä se on kohtuutonta vaatia että musiikista pitäisi maksaa.
      Toiseksi missä Maija hyökkää 9v lapsen kimppuun? Sen isän selitystähän se vain kyseenalaistaa, niinku varmasti moni muukin, koska se vaikuttaa aika arvailuttavalta.
      Kolmanneksi. Normi suomalaisjuntti saa kertoa netissä eriävän mielipiteen ilman että koko kansa hyökkää päälle. Mutta kun kyseessä on yksi suomen myydyimmistä artisteista, niin tottakai siitä nousee iso haloo!

      Voi kumpa minunki mielipiteeni pääsis samalla tavalla kokokansan tietosuuteen!

      • ei niin toppahousu

        - ... jätkän uhripäivitys haiskahtaa todella paljon. Vai hänen väärinkohdeltu lapsensa googlasi "testatakseen" levyä? Koska siihen ei vielä haluttu "satsata"? Siis kymmentä euroa? Tai kolmea euroa kolmen biisin testaamiseen? Vilkkumaa lataa.

        Et taida perustoppahousu ymmärtää lukemaasi edes omalla äidinkielelläsi? oletan että se on suomi?

        Eli: "Vai hänen väärinkohdeltu lapsensa googlasi "testatakseen" levyä?"


      • Fituttaako maijjaa

        ku ei kukaan imuuta netistä sen biisejä vai mitä se mouhkaa

        10v sitten tehny levyn ja luulee ittestään jotain, mitä jos hitsari sanois et hitsasin sauman nesteen jalostamolla 10v sitten ja oon huippu ammattilainen :D

        Maija on paperitähti...


      • msu3
        Fituttaako maijjaa kirjoitti:

        ku ei kukaan imuuta netistä sen biisejä vai mitä se mouhkaa

        10v sitten tehny levyn ja luulee ittestään jotain, mitä jos hitsari sanois et hitsasin sauman nesteen jalostamolla 10v sitten ja oon huippu ammattilainen :D

        Maija on paperitähti...

        Älä unohda, että TVVK:n logiikalla tuosta Nesteellä hitsatusta saumasta pitäisi hitsaajan saada korvauksia joka kerta, kun lopputulosta joku käyttää. Ja ihan vaan siltä varalta, että joku _saattaisi_ joskus käyttää sitä tuotetta, kaikki joutuvat maksamaan yhteisesti jotakin. Näin toimii tekijänoikeuslaki ja hyvitysmaksujärjestelmä Suomessa.


    • Jarmo S

      Kyllähän sen Maijan touhottamisen ymmärtää kun ajattelee missä vaiheessa hänenkin uransa on. Nuoremmat ovat painaneet muusiikin tekemisessä pitkälle ohi eikä tuossa iässä ole enää oikein mitään sanottavaa sille kohderyhmälle mille on ollut musiikkiansa on tekemässä. Hän ei ole osannut uudistua yhtään.
      Pitää yrittää raapia rahaa kasaan vielä kun kynnet vähänkin pitää.

      Ei sinällään, tykkäsin itsekin Maijan musiikista aikanaan vuosituhannen alkuvuosina. Mutta aika kuluu ja artistit vaihtuu.

      Saman verran sitä ikää tullut itsellenikin lisää näinä vuosina.

      • tepu23+6k

    • rokkitäti

      You Tubella on oikeudet laittaa tv-sarjoja You Tubeen, sillä tv-sarjat ovat Hollywood-tuotantoa ja on sovittu niin, että Hollywood-tuotanto saa siirtää niitä You Tubeen. Ja sitten ne ovat siellä vapaasti kaikkien katsottavissa ja voi niitä blogeihinsakin linkittää. Ihan kuka tahansa, että miksei sitten Maija Vilkkumaa?

      Ja Maija Vilkkumaan palkankin maksaa Hollywood, eikä mikään levynostaja suoraan. Että on taas turha alkaa yleisön huutoäänestyksillä vaikuttaa kansainvälisen suuryrityksen toimintaan. Että Idols riittää siihen tarkoitukseen, että siellä voi äänestää, että kuka voisi olla parempi kuin esimerkiksi Britney Spears.

      Ja sitten, että kuka vielä muistaa Sid Viscouksen, joka vaan rikkoi hotellihuoneita ja käytti huumeita, että nyt on Maija Vilkkumaa niin sanotusti kärähtänyt vähän liiankin pienestä toilailuista ottaen huomioon, että hänen vastuullaan on lähes koko maailman naisrokkareiden legendaarisesta maineesta huolehtiminen. Että ei Hollywood kuitenkaan mikään pyhäkoulu ole, eikä sen rokkaritkaan saisi ihan Pikku Kakkoseen sopivia olla. Hollywoodin uskottavuus alkaa kärsimään, jos rokkitähtienkin pitää olla eduskuntaan kelpaavia.

      Että Hollywoodinkaan ensisijainen tavoite ei ole se, että Hollywoodin omistajista tulisi miljonäärejä, vaan että tavoitteet ovat lähinnä taiteellisella puolella. Tai siis, että Hollywood ei ole mikään maksavien asiakkaiden muodostama osuusyhteiskunta, vaan siellä on oma johto, joka päättää Hollywoodin toimintaperiaatteista.

      Elämäntyylinä rock´n´roll?

      Pikku Hollywood-tyyppinen tehtävä, että mitäköhän sitten oikein tarkoittaakaan. Ja jokainen joutuu miettimään tätä asiaa itse.

    • Jeanne*2v12vi.jYjt

      ois ollut Maijkkulilta paljon fiksumpi veto olla kommentoimatta mutt ku Maijkkuli ei oo fiksu vaan "pelkästään" kaikkien aikojen nerokkain säveltäjä.
      mieleen tulee sekin vaalimainos jossa Maijkkuli
      puhuu PekkaHaavisto'n puolesta
      vaikka se älystään liikaa luuleva kansainvälisiä turhia puheita pitämään lentävä Pekka haukkui Niinistöä jatkuvasti siitä että "Rikkaat suomalaiset on lahjottanut rahaa Niinistön kampanjaan". Will&Grace on ylivoimaisesti paras tv-sarja ja mäkin tykkään ajatella että homot on älykkäitä mutta PekkaHaavisto on keskinkertainen pettymys. siis onko Pekka niin vitun tyhmä että LUULEE tai niin vitun FALSKI että yrittää saada muut luulee, että rikkaan tarkoitusperä Niinistön kampanjan rahoittamisessa on rikkaan omaisuuden maximointi?
      kyllä se maximointi tulee sillä että
      EI anna rahaa arvo-presidentin kampanjalle
      EI anna rahaa yliopistoille
      EI anna rahaa kirkolle
      EI anna rahaa muuhunkaan sellaseen toimintaan, joka yrittää säilyttää
      sen kansankodin jossa rikas sai onnellisen lapsuutensa.
      aina kun Maijkkuli puhuu typeriä siis muusta kuin omasta musastaan, niin keskityn Maijkkulin ulkonäköön, se sentään toimii.
      siin PekkaHaavisto-mainoksessa Maijkkulilla on vaatteet käsiensä päällä mutta olipahan siinä lapsellisia pehmosiaan puhumassa sentään
      kaikkien aikojen söpöin pääsiäisnoita
      joten ei se ihan turha pätkä ollut. ehkä se olikin meikki-mainos eikä vaali-mainos.
      sanoin jo 2006 täällä että Maijkkuli tekee musat,
      Timo Soini tekee politiikan,
      ja että älkää haukkuko niitä vääriltä tonteilta.

      taiteella on epätodennäköistä(van Gogh myi elämänsä aikana YHDEN taulun, ja sekin halvalla) voida elättää itsensä joten on 2 vaihtoehtoa:
      #1.nöyristyä sosiaalipummiksi.
      #2.kannattaa omituisia tekijänoikeuslakeja.

      suon taiteilijoille että yrittävät pitää kiinni #2sta ja tiesin että Maijkkuli ajattelee niin, epäfiksua oli vain se että alkoi kommentoimaan jos ei
      kommentoi voitokkaaseen loppuun saakka joka on hieman hankalaa ku
      poliisit tekee rynnäkön kotirauhaan takavarikoiden kaikki tietokoneet kirjottaen
      600 sakotkin vielä päälle ja kaikki siks että joku ulkomaalainen palvelin on
      salaa lähettänyt musiikkia sähköpostiliitteenä eri ihmisille ympäri maailmaa
      jotka "varmaan" muuten olisivat pelastaneet Chisun toimeentulon, joka taas
      nyt pelastuu kun tyttö aikuisena "varmasti" nostalgiasyistä
      OSTAA
      Chisun levyn ku siit on niin "kauniit" muistot poliiseineen rynnäköineen takavarikkoineen isän sakkoineen josta tyttöä muistutettiin joka synttäri ku lahja oli hieman halpa jne.

      Ylijumalatar, tee mitä osaat parhaiten, tee se levy 2014 joka mykistää maailman,
      siks mäkin tätä jaksan kirjottaa. mä rakastan sua kuin typerää taikanukkea joka vain osaa säveltää mutta sitten senkin eestä..

    • fyfan

      ja vielä rumakin-tihkuu lähinnä valkovuotoa. Oikea seisokintappaja. Naama on todellakin kuin petolinnun perse

    • isosuu

      juu, möi (kokoomuslainen ?) kämppäänsä 600000egellä ylihintaisena käpylästä et pääsee töölöön (entinen oranssilainen talonvaltaaja) akateeminen reikavillapaita - siis itse revitty siis, harrasti kurjuutta juomalla kerran keskikaljaa ja meni sit kuitenkin ilamaseksi takaoven kautta tavalle ja ilvekseen. Tyrkytti itsensä suhteiden kautta muka taiteeseen, taite-sana raiskattu häneen yhdistettynä, taiteeseen, mistä osaa hän siis vain vain vain lukea hiljaisuudessa kirjastossa ja ottaa mallia videoista, .... virkamieshän hän on yliopistolla, ota selvää

      nykyisin tekotaitellisesti itsensä häpäisevä (myötähäpeä näkijällä ja kuulijalla), muijan nenänyrpistelupakko-oire, vaaaltaava suu , voi ottaa kaksikerralla ??? , pönäkkä hirvee keski-ikäinen perusämmä stockalla , stockan kortilla kahden kärryn kanssa herkusta kärryineen salaa syömään lihaa keittiöpuuhiinsa - leikkii vegee tiettyjulkisesti

      laulut on ny lauluttu, sano mun sanoneen



      - en oo nähny lidlin jonossa -

      T: Kulttuuri-elli, vm-61, real taistolainen ja vasemmistolainen KOM

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe