Tuomas Holopainen - vihakirjoitukset ?

karppiatri

Jokainen trolli puolustautuu sillä, että pitäähän olla oikeus arvostella. En tiedä olenko vanhanaikainen kun näen noissa arvosteluissa monesti pelkkää vihaa taiteilijaa kohtaan. Toinen kummajainen on se kun arvostelija roikkuu vihaamansa bändin sivuilla viikosta toiseen. Onko viha se joka panee trollin liikkeelle...mitään muuta selitystä en keksi.
Jos, kuten minä en vihaa Nightwishia enkä Tuomasta olenkin trollin mukaan Holopaisen perseennuolija pahimmasta päästä - eikö tuo jo kuvasta sairasta vihaamista.....kaikkien on vihattava koska minäkin vihaan. Onko tuo viha: ajanvietettä, huumoria, ironiaa, sarkasmia vai mitä? Minusta tuollaisen takana on häiriytynyt henkilö - nuori. Nightwish herättää hänessä tunteita, ainut tunne joka nousee pintaan on viha ja kateus.
Yksi vihan motiiveista on kateus. Ulkomaalaiselle bändille tai taiteilijalle on vaikea olla kade, mutta kotimaan vastaaville se on helppoa. Taiteilija on kuten yksi meistä, luulee kuitenkin olevansa parempi kun minä, on otsikoissa ja menestyy.....once niin väärin....mikä se luulee olevansa? Herää kysymys mistä tuollainen kadehtiminen pursuaa, mistä kaikesta henkilö on jäänyt paitsi? Taiteilija joka on kateuden kohteena ei saa menestyä eikä onnistua, muuten pieni mieli järkkyy.
Ai niin, nythän mä hokasin, tämä onkin huumoria. Trollaaminen, haukkuminen, herjaaminen ja perättömien juttujen levittely onkin huumoria....siis se on huumoria!

21

1371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tänä päivänä on niin helppoa purkaa nimettömänä kaikkea pääkopastaan nettiin muitten iloksi tai harmiksi. Ei syy ole yksin nuorissa vaan paljolti myös heidän vanhemmissaan, joilta on unohtunut opettaa hyvät käytöstavat jälkikasvulleen. Nykyään kodin ulkopuolisen maailman vaikutus kuitenkin on paljon suurempi kuin esim. karppiatrin nuoruudessa.

      Jotkut trollailijoista ovat selvästi henkisesti häiriytyneitä vainoajia, mielenterveyspalveluiden määrärahojen leikkausten uhreja, mutta taitaa enin osa olla vain niitä "pahankurisia kakaroita", jotka luulevat olevansa rohkeita, "koviksia" tai hauskoja kokeillessaan sananvapauden rajoja. Monetkaan toisella kymmenellä olevat nuoret eivät tiedä mitä nettifoorumeille "netiketin" mukaisesti voi kirjoittaa - eikä se ole kaikille aikuisillekaan tuttua. Näkyykö esim. tämän foorumin sivuilla jossain selkeästi ohjeita siitä millainen on asiaton viesti? No ei, sehän on nykyajan vapaan p*skanjauhannan periaatteen vastaista varmaankin...

      Nykymedialla on myös osuutensa mielikuvien luojana. Kilpailu esim. iltapäivä- ym. juorulehtien välillä on kova ja niinpä toimittajien pitää keksiä toinen toistaan raflaavampia otsikoita ja "jutunjuuria", jotta lehti/lehden nettisivu saisi enemmän lukijoita. Läheskään kaikki eivät vaivaudu lukemaan juttuja tarkemmin, niistä kuitenkin usein paljastuu paljon vaatimattompi tai jopa erilainen totuus kuin mitä "teaser" antoi ymmärtää.

      Loppujen lopuksi, tämän foorumin jutuilla ei ole merkitystä Nightwishin suosioon, pääosa faneista on jossain ihan muualla.

      • totuus hyökyy yli

        tosiaan kilpailu on kova ja julkisuus kuva muodostuu median välityksellä suurin osin. Ja sitä joka yritys myös nyky maailmassa osaa hyödyntää. Mikä lie tämä ulkomaalainen tietotoimisto kun näytti Tuomas Holopaisen ja Floor Jansenin haastattelun, niin Tuomas on jotenkin pönöttynyt ja tämä Floor niin fresh. vai onko niillä niin paljon ikäeroa että se näkyy lähikuvissa!! ja tosiaan jos ei mitään väliä niin mitäpä täällä notkuu!! Nightwishin suosio on kuuntelijan sydämessä. Huomm!! kuuntelijan !!ihan sama mitä kukin näkee!! Hyvää joulua ja edes vähäsen enkelin siipien kosketusta kaikille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    • Tuomas ei seuraa
    • karppiatri

      Muistaakseni 2007 http://nightwish.com bändin silloisella keskustelupalstalla Tuomas muutaman kerran otti osaa keskusteluun....heitti oman kommentin. Aallot löivät siinä määrin korkealla , että se vapaansanan osasto lopetettiin törkeyksien vuoksi. Fanit jäivät keskustelusivuille jossa ne ovat edelleen ja häiriköt siirtyivät YouTubeen.
      Jos bändin jäsenet ottaisivat osaa sylkiäisiin se olisi loputun tappelu. Vaikka olisi kuinka sävyisä bändi tai taiteilija, aina löytyy niitä jolla on jotain hampaankolossa heille.

    • ..K

      Juuh... keskustelufoorumeiden taso on kuin onkin erittäin korkea (sarkasmia). Itse on kyllä tullut muutama tiukkasanainen trolli kirjoitettua (huom: siis tarkoitan sarkasmia, mustaa huumoria jne.). Joskus sitä tulee tehtyä ihan siitä syystä, että on huvittavaa katsoa, saako itsekin vähän huomiota osakseen, kun kirjoittaa... noh erittäin voimakkaalla tyllillä. Ja yleensä paskaa sataa niskaan JOKA TAPAUKSESSA. Ja olen huomannut, että jotkut "vitsailevat" aika työkeään sävyyn...

      Kummalista siinä on se, että kun muut "vitsailevat", niin kukaan ei välttämättä sano siihen yhtään mitään. Kun minä "vitsailen", niin sataa törkyä niskaan jopa tuutin täydeltä. Onko siinä järkeä? Ei mitään hajua.

    • Kuka on kotona!!

      luulisin että jos olisit oikea kaveri ja tuntisit Tuomaksen et olisi näillä palstoilla. todennäköisesti ei mitään hajua koko bändistä ja sen tekemisistä. Ootko ihan tervejärkinen, eipä taida olla kaikki muumit kotona!!!!!! Herää kysymys.........................????

      • kuka on kotona!

        ja tämä oli tolle karppietrille. nämä vastaukset ei mee niinku haluaisi!!


    • kaksinkotonayksin

      Oiskohan nyt vaan niin, että jotkut vaan yksinkertaisesti eivät kestä toisten menestystä. Tuskin tässä tapauksessa on kysymys syrjääntyneistä nuorista, jotka poistuvat kämpästään tilastollisesti kaksi kertaa kuussa kauppareissulle. Syrjääntyneet nuoret ovat todellinen ongelma suomessa, eivätkä kuuluu mihinkään tukiverkoston piiriin. Saatika kykenevät edes hakemaan apua itsellensä.
      Joten, pelkästään kateudesta tuntuisi olevan kyse. Aika outoa , kun itse ei tunne juurikaan kateutta ketään kohtaan. Miksi maallisista asioista yleensä kannattaa kadehtia. Niin makaat kuin petaat, pitää melkolailla paikkansa monessa tilanteessa.
      Toki sosiaalisella perinnöllä on vaikutusta, josta voi muodostua ylitsepääsemätön painolasti jota epäilen vahvimmaksi vaikuttimeksi, jos syitä yleensäkin pohditaan.

      Skeptisyys ja asioden kyseenalaistaminen on pikemminkin plussaa joka osoittaa kyllä, ettei mistään vajakista ole kysymys. Ainakaan mistään täydellisestä. Kaverilla unohtuu muutaman bissen jälkeen vähätkin käytöstavat, niin siinähän sitten jutut on sen mukaisia taas.

    • erittäin outoa

      Ygällä on jokin henkilökohtainen suhde Holopaiseen. Mikään muu ei selitä vuosia jatkunutta kampanjointia tällä palstalla. Asiaa tukee toistuva viestien poistaminen, jotka viittaavat asiaan.

      • mmnhhtt

        Minusta se, että kirjoittaja poistaa osan viesteistään, on kriittisyyden ja fiksuuden merkki. Kaikki kirjoittavat keskustelupalstoille välistä jotakin sellaista, mikä ei vähän päästä tyydytäkään itseä. Sellainen joutaa poistaa, ihan järkevää.
        Tällä Ykällä on pitkäaikainen suhde rokkiin ja metalliin ja myös asiantuntemusta alueelta. Ykä on mitä ilmeisemmin Nightwish-fani, mutta hän ei vaikuta fanaattiselta fanilta.


      • tarkentaja
        mmnhhtt kirjoitti:

        Minusta se, että kirjoittaja poistaa osan viesteistään, on kriittisyyden ja fiksuuden merkki. Kaikki kirjoittavat keskustelupalstoille välistä jotakin sellaista, mikä ei vähän päästä tyydytäkään itseä. Sellainen joutaa poistaa, ihan järkevää.
        Tällä Ykällä on pitkäaikainen suhde rokkiin ja metalliin ja myös asiantuntemusta alueelta. Ykä on mitä ilmeisemmin Nightwish-fani, mutta hän ei vaikuta fanaattiselta fanilta.

        . . . poistattaa kirjoitukset, jotka viittaavat siihen, että hänellä on jokin henkilökohtainen suhde Holopaiseen.


      • tarkentajalle
        tarkentaja kirjoitti:

        . . . poistattaa kirjoitukset, jotka viittaavat siihen, että hänellä on jokin henkilökohtainen suhde Holopaiseen.

        tarkennusta, että foorumilta poistetut anonyymit viestit ovat SÄÄNTÖJEN VASTAISIA. Ei niitä ihan heppoisilla perusteilla poisteta.


      • 0kmdde
        tarkentajalle kirjoitti:

        tarkennusta, että foorumilta poistetut anonyymit viestit ovat SÄÄNTÖJEN VASTAISIA. Ei niitä ihan heppoisilla perusteilla poisteta.

        eehh.. heeh hhhee eehhehheeehheeeee
        Koetan olla nauramatta lakonista naurua kovin pitkään.


    • freija73

      Vähän höpöhöpö-viestiketju, mutta jos tähän nyt jotain pitää kommentoida niin...
      Holopainen on musiikillinen nero. Se on lähtökohta ja tarkastelisi asiaa miltä kantilta hyväänsä, niin näin vaan on. Nightwish on yksi hienoimpia bändejä maailmassa. Suosittelen katsomaan Yle Teemalta maanantaisin klo 21.00 Metal Evolution-heavy musiikin historia, jossa Nightwish tulee esiintymään muistaakseni jaksossa 11. Kyseessä on Power Metal-osio ja kaikenkaikkiaan Nighwish on päässyt kunnioitettavaan 'kerhoon' kun edes mainitaan koko sarjassa, koska kyseessä on ulkomaalainen historiikki sarja ja bändit mitä sarjassa mainitaan ovat niitä TOSI ISOJA JA MENESTYKSEKKÄITÄ NIMIÄ!!

      Mutta Tuomas Holopaiseen. OIkeastaan häntä kehuttiin ja ylistettiin siihen asti kun a) Tarja sai potkut b) paljastui hänen hirsikartanonsa jossain Seiskan sivuilla. Tarja on jo käsitelty ja jokainen ymmärtää miksi antipatiat kohdistui Holopaiseen. Mutta kun kansalle selvisi, että Tuomas ihan oikeasti jopa tienaa aika isoja summia Suomen mittakaavassa bändillään, niin kateuden aalto pyyhkäisi monen ylitse. 'Resupekan'-näköinen kosketinsoittaja olikin miljonääri. Lisäksi hän antaa ehkä kuvan 'yksinäisenä sutena' ja sinkkumiehenä vaikka todellisuudessa on jo vuodesta 2005 seurustellut Johanna Kurkelan kanssa. Kun missään yhteishaastatteluissa heitä ei ole nähty jne. niin kansa hieman hämmentyy tästäkin. Seurustelu tapahtuu lehtien sivujen ulkopuolella ja aiheuttaa ihmisissä paljon uteliaisuutta ja koska mitään faktaa ei parin taholta ole lyöty pöytään niin paljon eletään 'huhujen ja juorujen' varassa mikä aiheuttaa ehkä kaikenkaikkiaan sitten negaatioita ihmisissä. Juoruilla kun on aina tapana kääntyä ihmistä vastaan.

      Anette Olzonin valinta aiheutti närää. Vaikka Anette loppuajastaan kehittyi todella paljon, niin esim. metalli-ihmiset eivät koskaan sulattaneet Anettea eikä sitä bändi hieman siirtyi 'kevyempään' suuntaan. Tosin sillä saatiin uusia kuulijoita, mutta 'vanhat patut' alkoivat pitää Nightwishiä pilipali-bändinä.

      Kun Anette lähti tai tuli 'lähetetyksi' niin se aiheutti ihmisissä niin negatiivisia kuin helpottuneita tunteita. Moni vain miettii, että mihin tästä etiäpäin ja on hieman ymmällään, että mitä bändi hakee, millaiseksi se on muotoutumassa tulevaisuudessa, mitkä ovat sen intressit musamarkkinoilla jne.
      Koska ihmiset ovat ymmällään, se yleensä korostuu hieman negatiivisena asennoitumisena.

      Floor on otettu hienosti vastaan ja hän on ainakin 'tähän väliin' mitä parhain valinta bändiltä!! Olisi mielenkiintoista kuulla millaista materiaalia Floorin kanssa voitaisiin tuottaa..toisaalta joskus elää toivo Tarjan takaisinpaluusta ja toisaalta olisi huippua jos bändi löytäisi keulakuvakseen jonkun nuoren huippukauniin eteerisen 'löydön' joka saisi kaikkialla maailmassa kuulijoilta jalat alta.

      Holopaista on pidetty huippukilttinä ihmisenä ja sitä hän varmaan onkin, mutta kyllähän on totta että hänen kaltaisensa älykkään ihmisen aivoissa täytyy virrata myös businessmiehen verta sen verran ettei hän tappiokseen näin isoa bändiä pyöritä. Kaupallisuus on yksi osa Nightwishiä. On aina ollut ja tulee olemaan.

      Tuomas Holopainen on ihminen jota arvostan hurjan paljon ja pidän häntä jollain tapaa esikuvanani ja ihmisenä jonka nosta mielelläni jalustalle. Hän on kuitenkin hyvin maanläheinen ja aito ihminen. Tosin varmaan omalaatuinen, mutta niin kaikki taiteilijasielut ovat.
      Ainoa mistä olen häntä olen arvostellut on Anette Olzonin valinta ja Tarjan potkut, siis tapa millä ne annettiin. Mutta kukapa olisi täydellinen...?!! Muuten pidän Tuomas Holopaista yhtenä musiikkimaailman kirkkaimapana tähtenä, tosin ei mikin varressa vaan siellä hieman taustalla. Ja toivon että Nightwish on vielä tulevaisuuden projekti, ei menneisyyden!

      • karppiatri

        Harvinaisen asiallista ja oikeaan osuvaa tekstiä, kiitos! - komppaan kybällä.


    • freija73
    • aurora

      Elämänkokemuksesta voin sanoa ettei tuo mainitsemasi vihaaja ole välttämättä mikään nuori ihminen. Kyllä vanhemmistakin ihmisistä löytyy joka lähtöön...itsekin olen luovalla alalla, vaikkakaan en musiikkialalla. Ja voin sanoa että kateellisia ja katkeria riittää! Mielestäni nuorilla ihmisillä on vielä toivoa ja heillä kateus ehkä ohimenevää ja kasvavat vielä ihmisinä, mutta joku vanhempi piintynyt jänkkääjä...huh huh.

    • Anonyymi

      Sinne vaan maksamakkara ruoka apuun

    • Anonyymi

      Tuomas ei lue SOME- sontaa

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1403
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1063
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      999
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      974
    6. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      881
    7. 3
      880
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      879
    9. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    10. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      868
    Aihe