Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kreikan velkoja anteeksi

" http://yle.fi/uutiset/kreikan_velkoja_annetaan_anteeksi_40_miljardia/6392123 "

Onko tämä sitä velkaa jossa Suomen poliitikot rauhoittelivat kansaa että velalla on takaus. Todennäköisesti on, elikä taas Suomen kansaa huijattiin ilmeisesti. Näinhän se käy, rahat viedään aina jollakin keinolla kansan maksettavaksi ja nämäkin avustukset koskevat pahiten juuri tavallista kansanosaa, kyllä varakkaammat toimeen aina tulevat. Poliitikotkin, eihän tarvitse tehdä kuin päätös palkkojen ja palkkioiden nostamisesta.

5

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • von Lagerbom

      No nyt on tullut lisäselvitystä asiaan, että kyse onkin korkojen anteeksiantamisesta, mutta.. Eikös se ollutkin juuri Urpilainen joka kertoili että Suomi hyötyy lainan annosta nimenomaan koska saa korkotuloja, heh, ja nyt niitä korkoja ei siis tulekaan. Näinpä näin.Kansan kusetus jatkuu vaan, vuodesta toiseen, oikeammin vuosikymmenestä toiseen...

    • hiljaisuus on kultaa

      Kun tällaisia uutisia lukee ja sitten tekee mieli kirjoittaa naseva valitusvirsi aiheesta internetin ihanaan maailmaan, suosittelen ennen aloituksen tekemistä muistelemaan ketä tulikaan äänestettyä.Jos äänestit jotain muuta puoluetta kuin perussuomalaisia, suosittelen myös pidättäytymään kirjoituksen tekemisestä, sillä vika on sinussa että tämä asia on mennyt näin.

      Jokainen äänestäjä joka äänestää kokoomusta tai demareita, on syyllinen maamme ahdinkoon ja näinollen menettänyt oikeutensa syyttää asiasta muita.Vika löytyy peilistä.Sama koskee vihreiden,keskustan ja hurripuolueiden äänestäjiä.

      • von Lagerbom

        Minä äänestän vasta sitten kun huomaan yhdenkin ehdokkaan pitävän lupauksensa, ja sitten kun virkamiehetkin joutuvat vastuuseen teoistaan. Olin aikeissa kyllä silti nyt kunnallisvaaleissa äänestää, ja nimenomaan perussuomalaisehdokasta mutta kun en yhtäkään tuntenut niin jätin sitten kuitenkin äänestämättä. Olen sitä mieltä että Suomi voisi lähteä "tiennäyttäjäksi" sillä saralla, että virkamiehet laitettaisiin viranhoidossaan tehdyistä rikoksista täyteen vastuuseen. Huomautuksia jaellaan, samoista asioista, samoille henkilöille vuodesta toiseen mutta todelliseen rikosvastuuseen ei virkamies, viranhaltija useinkaan joudu.


    • negerplum

      "Minä äänestän vasta sitten kun huomaan yhdenkin ehdokkaan pitävän lupauksensa, ja sitten kun virkamiehetkin joutuvat vastuuseen teoistaan"

      Arvoisa lagertonttu, olisit suoraan vain sanonut että et ole ikinä äänestänyt, etkä myöskään koskaan aio niin tehdä.

      Kuvitteletko todellakin, että kansanedustajat tukisivat lakia joka puuttuu heidän korruptiotoimintaansa ja sallisi että he joutuisivat jonkinlaiseen tulosvastuuseen ja jos rikos tehdään, niin oikeuden eteen jopa?
      En tiedä millä planeetalla asut, mutta me täällä maassa olemme tottuneet siihen että kansanedustaja edustaa itseään, eikä ketään muuta.

      Äänestämättä jättäminen luetaan suoraan samaan kategoriaan, kuin kokoomuksen ja muiden edellämainittujen rikollisjengien äänestäminen.Olet menettänyt oikeutesi ja uskottavuutesi valitusvirressäsi.

      Jos et yritä vaikuttaa asioihin, edes vähän, älä valita, vaan kärsi seuraukset omasta valinnastasi.

      Voiko asian yksinkertaisemmin vielä sanoa?

      • von Lagerbom

        Tässä niitä Kreikan vakuuksia nyt sitten on... Hienoja sanoja keksitään sille ettei velkoja maksetakaan eli leikkaus.. Saisimpa minäkin leikata vaikkapa sähkölaskuja, vai heittäisikö leikkaamattomana suoraan pesään. Onneksi on niin iso pesä uunissa nyt että mahtuu isompikin nippu laskuja, heh..

        Iltalehden uutisointia tänään:

        "Iltalehden haastattelemien talousasiantuntijoiden mukaan Kreikka-leikkaukset tulisivat maksamaan Suomelle jopa 600 miljoonaa euroa.

        - Velkaleikkaus tulisi maksamaan, totta. Mutta summaa ei vielä tiedä kukaan, sillä mitään päätöstä ei ole olemassa. Jos sellaiseen joskus mentäisiin, niin ensin pitää kysyä leikataanko yksityisiä vai julkisia (velkoja), vai leikataanko molempia, Katainen sanoi."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe