paljon kilometreinä agia marina-elafonissi

caramello1

haluaisin tietää kyseisen otsikon

10

1752

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • - HJN-

      Reitti on tässä --->
      https://maps.google.fi/maps?saddr=Agia Marina, Hanian prefektuuri, Crète, Kreikka&daddr=Elafonísi, Inachori, Hanian prefektuuri, Crète, Kreikka&hl=fi&ie=UTF8&ll=35.381773,23.821106&spn=0.445063,0.891953&sll=35.517201,23.925483&sspn=0.02777,0.055747&geocode=FRHzHQId6xJtASmxVJDWmGKcFDEQJbviLL0ABQ;FS8qGgId1BNnASnJhDdYhOecFDG6ZA5kZ90Ijw&oq=Crete, ela&t=h&mra=ls&z=11

      Tuo 65 km, on oikein, mutta1 tunti 20 min voi venähtää pidemmäksi. Vuokraamot tarjoavat jo navigaattoreita, niistä on apua ei ainakaan aivan minne tahansa eksy.

    • korvatlukossa

      Jos ajaa kapeita vuoristoteitä matkaan menee tosiaan kauemmin kuin kilometrimäärä antaa ymmärtää. Useissa kohdissa joutuu ajamaan tosi hiljaa, ja silti pelottaa :)

      • ajanut...

        Pari tuntia menee ihan varmasti, tie on mutkainen ja kapea, ajettava varovasti. liikennettä on myös aika paljon. Parasta lähteä liikkeelle mahdollisimman varhain aamusta.


    • kuukeli2

      googlaa.

    • thj1

      Jos en väärin muista niin meillä meni aikaa jotain lähemmäs 3 tuntia. Meillä ei ollut navigaattoria, joten lähdimme ajamaan suunnilleen siihen suuntaan missä kuvittelimme Elafonissin olevan ja sitten vain seurasimme kylttejä. No se reitti meni aika ylhäällä vuoristossa ja kapeilla mutkaisilla teillä. Kuulemma paikkaan olisi ollut joku helppo rantatiekin, mutta tulipahan nähtyä maisemia vuoristossa. :)

    • MiuuMauu

      1,5h navigaattorin kanssa. Ilman navigaattoria en välttämättä lähtisi, kun navigaattorin vuokra on n. 1e/vrk vuokraamossa.
      Paikkaan pääsee kahta eri reittiä: Hanian kautta rantaa pitkin ja kääntyen ennen Haniaa suoremmin vuorien välistä, joten kannattaa mennä eri reittejä sinne ja takaisin. "Rantatie" menee myös osittain vuoristossa, joten sekään ei ole heikkohermoisille huonoille kuskeille. Suosittelen kuitenkin ehdottomasti paikkaa! Automatkat sinne ja takaisin olivat hyviä kokemuksia!

      • Eläköitynyt

        Heikkohermoisille...ja höpön löpön. Ja se autovuokraamon antama kartta on riittävän tarkka. Navigaattori saattaa ohjata jonkin hienon paikan ohi. Tiet ovat mutkaisia mutta autoissa on siis ratti. Jos on selvinnyt Suomen teillä jopa talviaikaan, niin Kreetalla ei tule ongelmia, hermot riittävät. Kun ajaa jonkin kylän keskustaan joka on rakennettu 700 vuotta sitten, kääntyily on joskus hauskaa kun katu on 2 metriä leveä ja pihojen kohdalla on tilaa jopa 4 metriä ja joka talon edessä on tukkona köyhän kreetalaisen maasturi.
        Keväällä vuoristossa tippuu kiviä tielle eikä Kreetalla kuulu kenellekään siivota niitä pois, joten joutuu kiertelemään jyrkänteen puolelta.
        Jos on mennyt Kreetalle saakka, niin ei kannata missään tapauksessa suunnitella aikataulua kovin tarkalle. Se Elafonissi on mukava paikka jossa kannattaa käydä.
        Tuo HJN:n googlemapsin reitti on OK, mutta takaisin kannattaa tulla eri reittiä, aja ensin Paleochoraan ja siitä pohjoiseen vuorten yli. Mukavat maisemat. Varaa aikaa.
        Käyn kahdesti vuodessa Kreetalla, toukokuun alussa ja lokakuun alussa.
        Oliivit kukkivat ja niitä poimitaan.


    • Anatonius

      Suorin tie Elafonissiin kulkee Topolian kautta. Topolian tunneli on tällä hetkellä suljettu. Ennen Topoliaa on kluitenkin viitta korkeammalla kulkevalle aika kapealle kiertotielle, jonka kautta matka joutuu aika hitaasti.

      • kesä vai talvi

        Pääseekö Agia Marinasta bussilla Elafonissiin, sillä matka varattuna lokakuun viidennelle, jolloin matkatoimisto ei enää tee kysyeisiä retkiä :( Vai onko auton vuokraus ainut mahdollisuus?
        Eläköitynyt kertoi käyvänsä vuosittain Kreetalla lokakuun alussa, miten suurella todennäköisyydellä silloin on vielä aurinkoista tai sateista ja tuulista. Vähän rupesi arveluttamaan kun Elafonissinkään reissua ei enää silloin ole ohjelmistossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      98
      1970
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      119
      1568
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      117
      1080
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      32
      1019
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      47
      939
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      162
      829
    7. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      36
      764
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      751
    9. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      731
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      653
    Aihe