Fiktiivisen kirjan valitseminen, voi muuttua vaikeaksi

Syväleuk.harh.stnnpt

Onneksi kristilisyys on luonut meille myös aikuisille kuvitettuja teoksia, joita voimme käyttää hätä- ja aputilanteessa, turvallisuuden luomisessa ympäristöön. Impulsiivio on hirvittävän vakava asia, jos koskettele vielä kehoa assosiaatio-frustraatiota kallon sisää laukaisten, kuten esimerkiksi painostamisen avulla. Kunnallisvaaleissa on käytössä järjestelmä rakkaus, rakkaudettomuus kuvaa assosiaatio-frustraatiota. Kansan ylläpidetyt viha ja raivo avioliitot ovat kohahduttava skandaali, joka perustuu harhaisuuteen, kuten osoittelemiseen. Heille, tällaisen mielikuvitus-avioliiton solmijille, heille virike-viriteympäristö on vääristynyt. Eettisesti, arvopohjaisesti jopa täysin yksiköttömälle tasolle. Rakkauden käsitteen pitäminen suorittamisena sekä osoittamalla suoritteena, ei ole hyvä tapa esim. yhteiskunnan hierarkisesta järjestelmästä, käyttämällä kunnallisvaaleista statuksen ja aseman luomiseen, eikä oikeutus turvallisuuteen, pakoomaiseen käyttäytymiseen tai pakonomaisuus pakkokeinolakien käyttöön, tai pakkomielle käyttäytymiseen.
Rakkaudettomuuden käsitteestä yleistyksen luominen, kertoo sen luomisesta käsitys-kyvyksi, ja sen vääristymisestä arvomaailman ollessa virhe-pohjainen, ja turvallisuuden ollessa kokonaan puuttuva sosiaalisen kanssakäymisen tasoilta saakka. Monipuolue järjestelmä on erinomainen huolehtimaan turvallisuudesta, kasvusta ja kehityksestä. Esimerkiksi nuorispsykiatrinen toiminto oli suunnattu alta leikki-ikäiselle. (lähde: KaksPlussa) Tällaisen yksityisyyden ympäristön kehittyminen, edesauttaa rakkauden ja turvallisuuden muodostumista, myös ympäristölle.
Tämä keskustelu on lähtenyt liikkeelle siitä, kun manipuloitta ihmistä vaarantaen hänen turvallisuuuttaan täysin virheellisesti väkivaltaa ja rasismia käyttäen, mm. osoittavan käyttäytymisenne avulla. ' vain käyttäytyminen ja yksityisyyden osalta ohjaillen.
Virhe: Origottomuus, manipuloitte
Iän kehitystehtävät eivät ole mielen sisäinen toiminto. Ne ovat vain yksityisyyden toiminto, huolehtien turvallisesta kasvusta ja kehityksestä. Tällaisen yhteiskunnan väkivaltaisen ja vaarallisen atomin perusteella tehty keskustelu, sekä kuljettaminen on haitallista rasismin ja manipulaation käyttämisen avulla vahingoittamiseksi. Se luokitellaan vahingoittamiseksi, esim. seurailemisen yhteydessä. Seurailemiseksi luokitellaan sosiaalinen kanssakäyminen, sekä osoittelu, kuten vaikkapa sosiaalityöntekijän behaviorismin, sekä kognitiivisuuden puuttuminen ympäristölle vahingollisesti, prostituution puuttumisen seurauksena.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Npt: Beegees, vm-82

      Yli 13 000 ihmistä haastaa näistä, nuorisopsykiatriasta oikeuteen, joka päivä. Se perustuu sosiaalityöntekijällä olevaan, johto-, hallitsemis- ja auktoriteettiarhoihin, kehitysvirheeseen, erään pinsetti-otteen puuttumiseen. Uskonnosta ei saa luoda todellista maailmaa. Amorinkaari ja sen tapahtuvat, vuorovaikutuksen osa-alueet, keskustelut eivät ole sosiaalityöntekijän sosiaalisen kanssakäymisen aihe, eikä ympäristön tarvitse osallistua, vääristyneen arvomaailman ohjailuihin, lähimmäisyyden ja hyvinvoinnin, kuten viriike-ja viriteympäristöt.
      He yrittävät näin väkisin vahingoittaa lähi-ympäristöjä tapaamiltaan ihmisiltä. Se on heidän pakonomainen käyttäytymisensä. Teidän käyttäytymisenne on pohjautunut tähän,jopa avioliittoja käyttämiseen halventavasti. He ovat täysin seksittömiä ja näin seurailisivat nänni pureskeluttamista, käyttämällä sukupuolen halventamista, ja julkevasti seksuaalisuutta hyväksikäyttämiseen, omaneduntavoittelun ollessa heille pelkkä itsestään selvyys, kuten työpaikan erillinen virike-ympäristö ja naisen asemalla kilpaileminen. Vapaan seksin, ja erillisen turvallisuuden edelleen puuttuessa, ja näin pyytäen vain kloonailemaan lapsia, väestönsuojelu-ohjelmia käyttämällä. He halventavat sitä kirkkoa ja avioliittoa niin julkeavasti, ettei niitä sen sijaan pysty edes käyttämään, turvallisesti, egoismiä, ja lähi-ympäristöä yleisellä tasolla huomioiden. Nämä ovat hirvittävän sairaita tekoja teiltä, sosiaalityöntekijän vain kieltäytyessä vaarallisesti, vahingollisesti ympäristölle, ja häntä ympäröivälle yhteiskunnalle, samansukupuolisesta seksuaali-elämästä. Raamaattu ei missään kohdassa kiellä samansukupuolisuuden olevan sukupuoli-elämän perusta. Raamattu ei myöskään kiellä vanhentuneensa missään samansukupuolisuuden asiassa, ja esim. sukupuolenvaihtojen osalta, joita tässä ja näissä väestönsuojelu-ohjelmissa on käytössä useita, turvallisuuden vuoksi. Turvallisuuden vuoksi on useita tapoja sukupuolenvaihtoon, ja samansukupuoliseen perustuviin suhteiseen, useissa erilaisissa väestönsuojelu-ohjelmissa. Sosiaalityöntekijä ei sovellu näihin ohjelmiin mihinkään. Impulsiivion on tarkoitus käsitellä lähimäisyyttä ja turvallisuutta, rakkauden avulla. Tätä ei tehdä kidutuksella, kuten turvallisuus-syistä impsulsiivion käyttö ympäristöttä yhteiskuntana, kuten onnistumisen elämyksien tuottamatta jättäminen, tai assosiaatio-frustraatiolla kehoa koskettelemalla, eli sosiaalisen kanssakäymisen avulla, sitä kehoon, kallon sisälle laukaisemalla.
      -Miksi joudun kasvattamaan sosiaalityöntekijän lasta, hänen sisartaan, ja sisartani, samanikäisyydestä johtuen, kuin yhteisenä projektina?
      - Hän on soveltumaton lasten kasvu- ja kehitysympäristöksi.

      Soitan aivan varmasti poliisille.....

      • Dpt:BearGirl82,DPF

        Emme voi myöskään ohjailla lääke- tiedettä siten, että hän saisi päättää päänsä koosta. Impulsiiviolla saa ainoastaan hoitaa ihmistä, ei vedota omaneduntavoittelullisesi sen käyttöön, ja sukupuolenvaihdoksellisuuteen.
        - Et ole myöskään käyttänyt impulsiiviota erään sosiaalityöntekijän hoitoon.
        Tuomari: Sen pitää, sen pitää, (hänen) pitää pystyä käyttämään impulsiiviota ihmisen hoitoon, ollessaan ihminen.
        - Niin, hän tuomari, ohjaa häntä viralta.
        Hänen toimintansa on niin psykopaattista, että hän välttää eleen tai ilmeen tavoin, ohjaamasta assosiaatio-frustraatiota kehoonsa, hänen oman mielensä sijaan, joka osoittaa psykopatiaa. Hän aiheuttaa mielestämme kasvu- ja kehityshäiriöitä ympärsitöön, joka on hänen psykopaattista toimintaansa. Yritätte yhteiskunnasta esittää ,että häneltä saa puuttua sekä pinsetti- ote, että kyky impulsiivioon. Näin vaarantamalla sekä vahingoittamalla lähi-ympäristöäni. Ihmisellä pitää olla luontainen kyky impulsiivioon.
        Tuomari: "Ja lopetatteko samalla kirkon toiminnan..?" Hän, tuomari, & Sini
        En ymmärrä, miksi tällaista psykopaattia on pidetty jatkuvasti kaupungin rekrytoinnista ympäristössä?
        Sosiaalityöntekijä: En saakaan jatkaa impulsiivio-toimintaani, joka perustui painostamisen oikeutukseen.
        Se on vaaratilanne, ja turvallisuus-riski.
        - Joudun syytteeseen.
        Ihan on otettu katolilaisesta kirkosta yhteyttä Kela käynnin yhteydessä.
        - "Ettei hänen tulisi olla siinä virassa enää." Katolilaisessa kirkossa kärsitään tällä hetkellä, ehkä ympäri maailmaa, hänen luomastaan, ja ihannoimastaan sukupuolettomasta ympäristöstä, eri asteisena ja väkivaltaisena. Hänen toimintansa, ja omaneduntavoittelunsa, on sen sijaan sukupuolenvaihdoksellisuus.
        - "Mää soitan kyllä poliisit, te ette mene sillä rekrytointi-sanalla mihinkään."
        Ympäri maapalloa on kiellettynä ihmisten itsensä, egoismin, takia kaikenlainen painostaminen esim. sukupuolenvaihtoihin pakottaminen ja ihmisten seuraileminen, sukupuolenvaihdoksellisuus ja omaneduntavoittelu mielisenä. Hänestä psykopaatista, joka tässä on erillinen ympäristö, aina omaneduntavoitellen, väkivalta-seurauksilla, (kts, yhteinen näkö, loogisuus-pisteistö, Castrèn), ei saa luoda origottomuuden luovaa konetta, esim. yhteiskunnan suorittamaan hyväksikäyttöön, minkään kirkollisen toimen, riitin tai tavan, (kts. ammatillisuus, liturgia, "sakramentti").
        -" Älyllinen vajaamielisyys todettava välittömästi väestöllisenä." Minä
        Ette saa järjestää toimivaltaanne sosiaalityön varaan, tehdäksenne vahinkoa ja väkivaltaa, vaarantamalla lähi-ympäristöä. Mihinkään mielikuvitus-avioliittoihin ei ole asiaa, käyttäessänne väkivallan ja vahinkoa tekevää järjestelmää.
        - "Mää soitan kyllä poliisille, origottomuuden luova kone on kielletty kulttuurina."
        Sukupuolenvaihdoksellisuus kuvaa pelkästään omaneduntavoittelua, inhimillittömyyttä. Ihmisen ominaisuutena koko sukupuolisten ja seksuaalisten ominaisuuksien puuttumiseen inhimillittömyytenä ei ole kukaan koskaan uskonut. Sellaista kutsutaan inhimillisyydettömyydeksi. Millainen sen sijaan olisi lähi-ympäristölle turvallinen ohjelma?
        Tuomari: "Kuinka hän levittää turvallisuudentunteettomuutta?"
        Mielestäni hän on epä-kelvollinen sosiaaliseen kanssakäymiseen, joka on ihmisen ominaisuus. Mielestäni hänen rekrytoinnissa on sattunut virhe, ja hän on aiheuttanut paljon vahinkoa ympäristööni. Voidaan ajatella silloin hänen kuvailevan näitä molempia osia väärin, kuten liturgiaa ja sakramentteja. Koska kysymyksessä on myös vaitiolo- ja salassapitovelvollisuuus, hän ei saa toimia sillä tavalla sukupuolenvaihdoksellisesti, ja sitä myönteisesti tukemalla, painostavalla tavallaan elää sosiaalisesti, kanssakäymättä, ympäristöään, vain yhä omaaetuaan tavoitellen. Sukupuolenvaihdoksellisuus ei liity mielikuvitus-aviolitto-toimintaan, joista hän ei ymmärrä täysin ilmeisesti vaitiolovelvollisuutta, ja on siten todella vaarallinen yhteiskunnasta ympäristölleen. Painostamisella ei saa sukupuolenvaihdoksellisuudella käyttää mitään virkaa. Painostaminen ei kuulu viranomaistoimintaan, vaan se kuuluu erääseen sosiaaliseen kanssakäymisen muotoon, joka on kuin leikki.
        Sosiaalityöntekijä: "Hän ei saa leikkiä virkaansa sosiaalisesti kanssakäyden."
        Tämä leikki on tarkoitettu erikseen lähimmäiselle, jotka tuntevat läheisyyttä, koska ovat lähi-ympäristöä, toisiaan kohtaan.
        Tuomari: "Onko mulla mitään mahdollisuutta osallistua tähän leikkiin?"
        - Ei ole. Sun pitää hakea apua kansainvälisestä poliisista.
        Ottaa yhteyttä, sekä kutsua paikalle.


      • Ihmiskunta Sinde
        Dpt:BearGirl82,DPF kirjoitti:

        Emme voi myöskään ohjailla lääke- tiedettä siten, että hän saisi päättää päänsä koosta. Impulsiiviolla saa ainoastaan hoitaa ihmistä, ei vedota omaneduntavoittelullisesi sen käyttöön, ja sukupuolenvaihdoksellisuuteen.
        - Et ole myöskään käyttänyt impulsiiviota erään sosiaalityöntekijän hoitoon.
        Tuomari: Sen pitää, sen pitää, (hänen) pitää pystyä käyttämään impulsiiviota ihmisen hoitoon, ollessaan ihminen.
        - Niin, hän tuomari, ohjaa häntä viralta.
        Hänen toimintansa on niin psykopaattista, että hän välttää eleen tai ilmeen tavoin, ohjaamasta assosiaatio-frustraatiota kehoonsa, hänen oman mielensä sijaan, joka osoittaa psykopatiaa. Hän aiheuttaa mielestämme kasvu- ja kehityshäiriöitä ympärsitöön, joka on hänen psykopaattista toimintaansa. Yritätte yhteiskunnasta esittää ,että häneltä saa puuttua sekä pinsetti- ote, että kyky impulsiivioon. Näin vaarantamalla sekä vahingoittamalla lähi-ympäristöäni. Ihmisellä pitää olla luontainen kyky impulsiivioon.
        Tuomari: "Ja lopetatteko samalla kirkon toiminnan..?" Hän, tuomari, & Sini
        En ymmärrä, miksi tällaista psykopaattia on pidetty jatkuvasti kaupungin rekrytoinnista ympäristössä?
        Sosiaalityöntekijä: En saakaan jatkaa impulsiivio-toimintaani, joka perustui painostamisen oikeutukseen.
        Se on vaaratilanne, ja turvallisuus-riski.
        - Joudun syytteeseen.
        Ihan on otettu katolilaisesta kirkosta yhteyttä Kela käynnin yhteydessä.
        - "Ettei hänen tulisi olla siinä virassa enää." Katolilaisessa kirkossa kärsitään tällä hetkellä, ehkä ympäri maailmaa, hänen luomastaan, ja ihannoimastaan sukupuolettomasta ympäristöstä, eri asteisena ja väkivaltaisena. Hänen toimintansa, ja omaneduntavoittelunsa, on sen sijaan sukupuolenvaihdoksellisuus.
        - "Mää soitan kyllä poliisit, te ette mene sillä rekrytointi-sanalla mihinkään."
        Ympäri maapalloa on kiellettynä ihmisten itsensä, egoismin, takia kaikenlainen painostaminen esim. sukupuolenvaihtoihin pakottaminen ja ihmisten seuraileminen, sukupuolenvaihdoksellisuus ja omaneduntavoittelu mielisenä. Hänestä psykopaatista, joka tässä on erillinen ympäristö, aina omaneduntavoitellen, väkivalta-seurauksilla, (kts, yhteinen näkö, loogisuus-pisteistö, Castrèn), ei saa luoda origottomuuden luovaa konetta, esim. yhteiskunnan suorittamaan hyväksikäyttöön, minkään kirkollisen toimen, riitin tai tavan, (kts. ammatillisuus, liturgia, "sakramentti").
        -" Älyllinen vajaamielisyys todettava välittömästi väestöllisenä." Minä
        Ette saa järjestää toimivaltaanne sosiaalityön varaan, tehdäksenne vahinkoa ja väkivaltaa, vaarantamalla lähi-ympäristöä. Mihinkään mielikuvitus-avioliittoihin ei ole asiaa, käyttäessänne väkivallan ja vahinkoa tekevää järjestelmää.
        - "Mää soitan kyllä poliisille, origottomuuden luova kone on kielletty kulttuurina."
        Sukupuolenvaihdoksellisuus kuvaa pelkästään omaneduntavoittelua, inhimillittömyyttä. Ihmisen ominaisuutena koko sukupuolisten ja seksuaalisten ominaisuuksien puuttumiseen inhimillittömyytenä ei ole kukaan koskaan uskonut. Sellaista kutsutaan inhimillisyydettömyydeksi. Millainen sen sijaan olisi lähi-ympäristölle turvallinen ohjelma?
        Tuomari: "Kuinka hän levittää turvallisuudentunteettomuutta?"
        Mielestäni hän on epä-kelvollinen sosiaaliseen kanssakäymiseen, joka on ihmisen ominaisuus. Mielestäni hänen rekrytoinnissa on sattunut virhe, ja hän on aiheuttanut paljon vahinkoa ympäristööni. Voidaan ajatella silloin hänen kuvailevan näitä molempia osia väärin, kuten liturgiaa ja sakramentteja. Koska kysymyksessä on myös vaitiolo- ja salassapitovelvollisuuus, hän ei saa toimia sillä tavalla sukupuolenvaihdoksellisesti, ja sitä myönteisesti tukemalla, painostavalla tavallaan elää sosiaalisesti, kanssakäymättä, ympäristöään, vain yhä omaaetuaan tavoitellen. Sukupuolenvaihdoksellisuus ei liity mielikuvitus-aviolitto-toimintaan, joista hän ei ymmärrä täysin ilmeisesti vaitiolovelvollisuutta, ja on siten todella vaarallinen yhteiskunnasta ympäristölleen. Painostamisella ei saa sukupuolenvaihdoksellisuudella käyttää mitään virkaa. Painostaminen ei kuulu viranomaistoimintaan, vaan se kuuluu erääseen sosiaaliseen kanssakäymisen muotoon, joka on kuin leikki.
        Sosiaalityöntekijä: "Hän ei saa leikkiä virkaansa sosiaalisesti kanssakäyden."
        Tämä leikki on tarkoitettu erikseen lähimmäiselle, jotka tuntevat läheisyyttä, koska ovat lähi-ympäristöä, toisiaan kohtaan.
        Tuomari: "Onko mulla mitään mahdollisuutta osallistua tähän leikkiin?"
        - Ei ole. Sun pitää hakea apua kansainvälisestä poliisista.
        Ottaa yhteyttä, sekä kutsua paikalle.

        Olikohan hän luomassa sellaista omaa ryhmää ympäristöstäni?
        - Olikohan hän viranomais- asemassa, tai työssä?
        Häntä ei ole pakko tukea. Ethän keräile ryhmää sijais-ympäristöstäni, vaikuttaen heidän mieleensä, kuten heidän olisi pakko tukea sinua?
        - Ei ole oikeutettu julkiseen tiedottomiseen singneerauksia käyttäen.
        Ei hän ei saa olla missään viranomaistyössä, koska ei tiedä, tai tiedosta lainkaan, ettei singneerauksia saa käyttää ollenkaan ulkopuolisetta ja tasapainoisuudetta.
        -Onko hän ollut koko elämänsä ulkopuolisetta?
        - On, on ollut. Eikä pääse näin mihinkään.

        Arvaappa mitä, hän ei saakaan toimia vahingoittamisen takia ammatissa.
        - Kuinka suuren ongelman, vahingon tai kärsimyksen hän ehti ympäristöstä, yhtiö-kumppaneineen järjestää?
        - "Lopetatteko osoitelemisen ja heitteillejättämisen?"
        POLIISI:
        - En saakaan yhtään osoitella henkilön persoonallisuutta ja käyttää sitä, tai käyttämällä sitä näin, oman turvallisuutesi, (-ni) takeena.
        Multa ei edellytetä tätä, multa edellytetään kloonaamista.
        - Ei se on ihan laissakin kiellettynä, seksi-elämän puuttumisen sekä sellaisen seksuaalisen hyväksikäytön takia.

        Otatteko pois tämän, te ette saa sukupuolenvaihdoksellisuutta tukea järjestäytyneessä rikollisuudessa?
        - Siveellisyyden takia otettava pois. Ette saa lainkaan vahingoittaa lähi-ympäristöjä.
        - Se ei korvaudu mihinkään. Hänen yrityksensä tehdä vahinkoa ei korvaudu, mihinkään. Emme voi työskennellä hänen parissaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      8009
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4552
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2210
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2109
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1925
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1795
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1699
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1633
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe