HUUMERÄPIN VAIKUTUS NUORISOON

olawi_67

Nyt ottaa päähän.

Nykynuorison tila, voi vittu. Mitä he kuuntelevat? UNDERGROUND RÄPPIÄ! Kyllä! Siis rap-musiikkia joissa egoillaan huumausaineilla, rikollisuudella ja kaikenlaisella rötöstelyllä. Sama ameriikanbuumi on nyt Suomessa, kuunnelkaa vain tälläisiä vandaaleita kuin Puukko-Allu, Julma-Henri, SMC Hoodrats, Huge L, Juno, Thono Slowknow.. mitä tämä on?! Jokaisessa, siis jokaisessa, biisissä mainitaan joko HAMPPU tai LÄHIÖELÄMÄ eli siis egoillaan kannabiksenkäytöllä minkä ehditään. Tämä on huume! Tajuatko, huume! Onko se oikein että joku Puukko-Allu ajelee Nissanillaan sekaisin kuin seinäkello pitkin Kaukovainiota ja sitten huudellaan levylle kuinka on niin kovaa olla se 50kg nisti sossurotta joka pöllii lähisiwan kaljat ja hakee röökiä nuorille saadakseen tykitettyä likaisilla neuloillaan amfetamiinia suoneen! Hyi vittu! Ja mitäköhän taiteellista tässäkin räpissä on? Siis että tämä yhteiskunnan saasta egoilee käyttökokemuksillaan, on se vaan niin kovaa istua piripäissä tehdystä murhasta sitten 20 vuotta vankilassa.

Ihmettelen nykyvanhempien sinisilmäisyyttä ja välinptämättömyyttä lasten ja nuorten tekemisistä. Lapsen annetaan 12 vuotiaasta lähtien polttaa tupakkaa mutta hänen jäätyään kiinni kannabiksesta, ollaan suut auki, että ei olisi uskonut meidän Annasta! Kuitenkin, jos vanhemmat olisivat karsineet nuorelta tupakan polton silloin, kun se vielä olisi ollut mahdollista. Tarpeen vaatiessa vaikka kovin ottein, hän tuskin olisi koskaan alkanut käyttää kannabista. Monet nykyvanhemmat luulevat virheellisesti, että esim. tupakan poltosta rankaiseminen lapsena tai varhaisnuorena on väärin lasta kohtaan. Kuinka väärin sitten onkaan, että annetaan polttaa ja tavallaan "johdatetaan" nuori huumeisiin. Monasti, kun poliisi ensimmäistä kertaa tulee nuoren kotiin keskustelemaan vanhempien kanssa tai kotietsinnälle ensimmäisen kiinnijäännin jälkeen, alkavat vanhemmat syyllistää poliisia, jopa yrittävät estää poliisin sisäänpääsyä tai vaativat näitä poistumaan talosta! Yleensä poliisit näissä tapauksissa yrittävät ymmärtää vanhempia mutta itse kuulun siihen joukkoon nk. "vanhakantaisia" poliisimiehiä, että kehotan näitä vanhempia katsomaan peiliin. Huumeisiin sortuneen nuoren taustalla on lähes aina välinpitämättömät vanhemmat...

EHDOTANKIN ETTÄ KIELLÄMME VÄLITTÖMÄSTI UNDERGROUND HIPHOPIN SUOMESTA! SE ON NIIN HAITALLISTA KUN TÄMÄ KANNABISMYÖNTEISYYS LEVIÄÄ RÄPIN LEVITESSÄ SAMALLA!

17

2653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eikannabiksestahuolt

      Kyllä tällaiset videot ovat haitallsempia, koska saivat taannoin miehen uhkailemaan tapolla Kataista ja Vanhasta.

      http://www.youtube.com/watch?v=TrodEVInMUw


      Kannabiksen käyttöä olisi syytä levittää enemmän alakulttuuriin, koska se passivoittaa nämä potentiaaliset terroristit ja ohjaa heidät uskomaan CIA:n COINTELPRO-salaliittosatuihin.

    • olawi_67

      Tunnettu tosiasiahan on, että kaikki pilviveikot ovat pipopäisiä syntisiä, jotka jumputtavat roskamusiikkiansa sossun maksamassa paskaläävässään päivät pitkät. Ovat lisäksi tyhmiä, alikoulutettuja perseaukisia nollia ja syyllistyvät päivittäin omaisuusrikoksiin. Heidän suonissaan virtaa mustaa verta. Kansakunnan syöpä, rukoilenpa luojalta, että kaikki kannabistit kuolevat tippuriin ja mätänevät helvetissä. Herra, polta nämä iljetykset taivaan pyhällä tulellasi.

      Totisesti, hävitä kaikki rappiollinen huumemusiikki. Äläkä enää varastele niitä autoja, se on syntiä, vaikka olisit kuinka pilvessä.

      Siunausta. Lue raamattua. Älä kääri niistä sätkiä, senkin yhteiskunnan lude. Jeusuksen avulla pääset irti moisesta perversiosta, iljettävät homoseksualistitkin parantuvat kuin taikaiskusta ja samaten abortintekijät ja eutanasiankannattajat tulevat järkiinsä. Lukemalla raamattua joka kerta, kun sielunvihollinen istuttaa syntisiä ajatuksia päähän.

      • raakkuna1

        Tuo tämänkertainen "olawi_67" on jo jonkun toisen henkilön tekemää hyvää herjaa avauskirjoittajan kaltaisista henkilöistä. Joop.


    • 3f3f3f

      Tossa JUJU:n videossa on asiaa!

      Miten tämän maan Kansalaisia oikein kohdellaan!

    • kannabiksen laillistaminen hyvä idea? mielestäni on
      mutta nää radikaaliräppärit ei ole hyvä ilmiö mielestäni.
      Kannabiksen laillistamisella ihmiset pysyy poissa hämäräbisneksestä kun kaupan hyllyltä saa huumetta.
      Kannabis on mieto huume.

    • intelbro

      >>EHDOTANKIN ETTÄ KIELLÄMME VÄLITTÖMÄSTI UNDERGROUND HIPHOPIN SUOMESTA! SE ON NIIN HAITALLISTA KUN TÄMÄ KANNABISMYÖNTEISYYS LEVIÄÄ RÄPIN LEVITESSÄ SAMALLA!

      Onhan nuo vähän rajumpia kuin Simo Salmisen(?) Pornolaulut. Itse olen mielestäni keski.ikäinen ja kuuntelen suomiräppiä aina vahvassa humalassa. Tykkään kun se on suomalaista kansanrunoutta. Ihan oikeasti jotkut elävät tuota "räppielämää" ihan aikuisten oikeasti.

      Kannatat siis sensuuria ja vanhojen poliisien hyviä aikoja. Ei onnistu tällä vuosituhannella kun on nämä tietokoneetkin tulleet.

      Kannabis kuuluu räppiin kuin satanismi black metalliin. Näin se on.

    • Vasemmistoeliitin

      Perinteinen voimannäyttö on aina ollut sen saneleminen, mitkä rikokset sallitaan. Nykyinen suuntaus on se että huumeet ja raiskaukset suvaitaan, mutta totuuden puhumisesta tuomitaan.

    • Mulla itellä menee se musiikkimaku siten millainen persoona olen.
      Kuuntelen mm Pelle Miljoonaa, Hectoria, Juicea, Putroa/Zen Cafea, Alataloa, Röyhkää jne sillä oon hieman pehmeämpi ja taiteellisempi ihminen mikä näkyy myös musamaussani.

    • McR

      se on jokaisen oma asia että polttaako pilvee vai ei.

      • ministeri pastori

        Kielletään mielummin kristillinen gospel-musiikki, sitä on soitettu pitempään ja se on aiheuttanut nykysuomen karmean tilanteen!


    • käppyrän äijä

      Suomen paras sanoittaja lauloi ei oo pilvee, pilvee, pilvee.

      Ne laski kolmeen mielessään, ei osanneet kai pidempään? Ne vaati pilvee..

      Varma merkki että on tullu vanhaksi on se kun haukkuu nuorisoa.

    • hjghj

      fiksuimmat nuoret kuuntelevat metallia

      • heavy metall

        Soittakaa paranoidi! tai I`m iron man. Kunnon jykevää heviä. Mahtipontinen vaari, nääs manowaari. Sign off the hammer (be my quide).


    • Anonyymi

      Herätellääs nyt tääki paskalanka eloon. Nyt jos koskaan Suomessa tarvittaisiin sitä UG-räppiä. Kaikki nykyräp ihan täyttä paskaa ja mitään uutta ei ole. Jos jokus kuuntelee räppiä missä ihannoidaan huumeita tai väkivaltaa, niin anna olla!!! Se ei vittu ole sun asia mitö muut kuuntelee. Poliisi ja laki pitää huolen että puheet ei muutu teoiksi. UG-räppi kuulostaa vaan nii vitusti paremmalta kuin joku Costee tai Mikael Gaybriel.

      • niin ja kaikki huumeet laillisiksi, niin loppuisi huumeidenkäyttörikokset


    • Anonyymi

      Mitä vittua se mummo oikeen valittaa. Kuunelkoot mitä haluaa, ei ole iso asia! ”Joo tottakai, biisissä lauletaan kannabiksesta kokeillaanko mekin” totta helvetissä. hyvin sitä kannabista kyliltä saa, mutta ei ketään oikeestaan kiinnosta. Niin kallista. Muutenkin lauluissa mielestäni hyvä rytmi ja sanat.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1844
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      230
      1517
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      242
      1476
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      50
      1342
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1298
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      11
      1169
    7. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      278
      1122
    8. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      154
      1121
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1113
    10. Trallalaa kesä on

      Helteinen ja kuuma. Hyvää huomenta. ☀️😊🫶🏼🍍❤️🐦‍⬛
      Ikävä
      190
      899
    Aihe