Olen sairaalloisen mustasukkainen, apua!

mikä neuvoksi

Pää meinaa hajota, koska olen sairaalloisen mustasukkainen avomiehestäni. Olemme olleet yhdessä melkein 3 vuotta ja olemme kihloissakin. Olemme molemmat hieman yli parikymppisiä.
Mustasukkaisuuteni alkoi, kun mieheni aloitti opiskelut sosiaalialalla, naisvaltaisella alalla. Miehelläni on enemmän naispuolisia ystäviä kuin miespuolisia.
Aluksi mustasukkaisuus oli ihan pientä, mutta nyt se on kasvanut todella isoksi! Monta kertaa mieheni on pettänyt lupauksensa, kun olemme sopineet yhteisen menon, hänen ystäviensä takia. Hän on saattanut mennä kaljalle naispuolisen ystävänsä kanssa samaan aikaan, kun hän oli luvannut minulle yhteisestä menosta, eikä edes ilmoittanut asiasta. Hän käy nykyään todella usein näiden ystäviensä kanssa baareissa ja silloin tällöin minä olen mukana, koska en kestä olla kotona odottamassa miestäni. Mieheni aina juotuaan liikaa käy liian läheisiksi naispuolisten kavereidensa kanssa ja menee heidän kanssaan tanssimaan minun nähteni, halailee heidän kanssaan, tarjoilee juomia melkein enemmän kuin minulle ja kerran mieheni lääppi yhtä kaveriaan lantiosta, minun edessäni!
Monet näistä naisista on sinkkuja ja pelkään, että mieheni liiallinen läheisyys antaa joskus väärän kuvan ja sitten kännissä voi sattua mitä vaan. Mieheni vakuuttaa minulle säännöllisesti, että ei petä minua ikinä, mutta miten voin olla varma?
Nyt mustasukkaisuuteni on edennyt niin pitkälle, että luen hänen facebookinsa yksityisviestit lähes päivittäin (hän vaihtoi salasanansa etten tietäisi sitä, mutta sain selvitettyä uuden salasanan enkä ole kertonut, että tiedän sen), tekstiviestit ja puhelutiedot kun saan vaan mahdollisuuden ja aina kun mieheni lähtee baariin minun on pakko päästä mukaan "vahtimaan" ettei mitään sopimatonta tapahdu. Tai jos en pääse mukaan niin kysyn tarkasti ketä on lähdössä mukaan, minne he ovat menossa ja milloin mieheni on tulossa takaisin. Soitan myös useita puheluita miehelleni baari-iltoina ja jos mieheni ei vastaa niin lähden itse paikanpäälle.
Vihaan tätä itsessäni todella paljon ja en ole paha ihminen. Olen todella sairaalloisen mustasukkainen miehestäni ja en saa tätä mustasukkaisuutta pois! Pystyykö joku auttamaan minua..

2

544

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • chilly

   eipä tuo mieheskään ihan asiallisesti käyttäydy,en yhtään ihmettele,että olet mustasukkainen,vaikka se kieltämättä vähän överiksi meneekin. Puhu miehelles. Sano,että sua loukkaa kun pitää lääppiä niitä koulukavereitaan. Miltä hänestä tuntuisi,jos asetelma olisi toisin päin? Hommaa itselles joku uus harrastus,saat muuta mietittävää kuin pelkosi. Tsemppiä!

  • kuulostaaaaatutulta

   Mulla oli tasan sama tilanne. Ajauduin lukee kaikenmaailman viestei ja puhelimen tutkin ja soittelin tarkistussoittoja ku hän oli myöhempään jossain. Noh mittään en löytäny. Ja joo yhesä ku oltii ulkona törmäs hän naispuoliseen koulukaveriinsa ja istui sitten hänen kanssaan kahden syrjässä koko pirun illan ja kyllä meni hermot. Tästä kun huomautin niin hän sanoi että ei hitto et oot mustasukkane et hitto kui noloo. itkin. no sit viikon pääst seuraavana viikonloppuna soitin hänelle ko oli poissa ja kenenpä muunkaan luona kun sen saman tytön. okei en usko et mitään oli tapahtunu tai oiskaan tapahtunu mut hän käyttäyty tosi vammasesti eikä muka tajunnu et ei oo okei yömyöhällä lähtee hengailee jonkun toisen tytön kaa. kerranpa taisi valehellaki siitä et kenen luo oli menossa. no asiaa kun mietin mustasukkasuuksissani niin ajattelin tietty pahinta sit rupesin miettii et vittuako tuhlaan aikaa miettiessä et mitä on saattanu tapahtua tai tapahtunukki. sit tajusin et mun pitää oikeesti hankkia elämä. niinpä rupesin sopii kaikenmaailman tapaamisii eri kavereitteni kanssa, olin koko ajan menossa ja yömyöhään jossain, ni eiköhän alkanu mies soittelee niitä tarkistuspuheluita tännepäin. sit ku puhelimella selailin suomi24 tai jotain ni hän kyseli kovasti et kenen kaa viestittelet ja kun viikonloppuna lähdin baariin niin hän jäikin kotiin kun oli vähä sairas ja sitten seuraavana päivänä hali mua ku viimestä päivää ja valitteli kuinka kovasti oli ollut ikävä jne. sanonpahan vaan että samalla mitalla kun annat takasi ni tässäki tapauksessa varmasti käy niin että mies tajuaa olleensa vähän idiootti ja alkaa tääs näkemään ihanan sinut ja unohtaa kaikki uudet koulukaverinsa. vaikka ihmisiin on ihan mielenkiintoista tutustua ja kavereita pitääkin monipuolisesti olla niin reflektoimal miehen toimintaa hän voi sit suhteuttaa taas kaverit ja tyttöystävän oikeeseen arvojärjestykseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seuraan sinua.

   Muistathan tämän.
   Ikävä
   118
   1166
  2. Lempinimi kaivatulle

   Minkä lempinimen olet antanut ikäväsi kohteelle mielessäsi häntä ikövöidessä? Hän kulkee aatteissa mukana lempinimellä
   Ikävä
   43
   1106
  3. Mikä sai ihastumaan?

   Mikä teillä muilla on hänessä (kaivatussasi) saanut ihastumaan itseensä? Muhun vetosi miehessä rehellisyys ja se että o
   Ikävä
   42
   930
  4. Nainen, minne olet piiloutunut

   Jäätyykö nenä pakkasella ja et uskalla pistäytyä ulkopuolella, vai pelkäätkö törmääväsi minuun? Voi olla tosiaan kiusall
   Ikävä
   57
   864
  5. Torikahvila R.I.P

   "Torikahvilan ylläpito ei vastannut MunFoorumin yhteydenottoon parin viikon kuluessa. Foorumi on suljettu, koska sillä e
   Yhteiskunta
   105
   821
  6. Mikä fiilis tänään

   Ystävälläni. Ei minua meidän ikäero edelleenkään haittaa ja olet ollut positiivinenkin. Kaikilla on hyviä ja huonoja päi
   Ystävyys
   124
   814
  7. Kiitos päättäjät Kytölehdon päätöksestä

   Nyt saimme positiivisen uutisen Hyrynsalmelle. Edistykselliset ja kokonaisuutta laajasti katsovat päättäjät ymmärsivät t
   Hyrynsalmi
   67
   789
  8. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   82
   607
  9. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   594
  10. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   34
   590
  Aihe