Olen sairaalloisen mustasukkainen, apua!

mikä neuvoksi

Pää meinaa hajota, koska olen sairaalloisen mustasukkainen avomiehestäni. Olemme olleet yhdessä melkein 3 vuotta ja olemme kihloissakin. Olemme molemmat hieman yli parikymppisiä.
Mustasukkaisuuteni alkoi, kun mieheni aloitti opiskelut sosiaalialalla, naisvaltaisella alalla. Miehelläni on enemmän naispuolisia ystäviä kuin miespuolisia.
Aluksi mustasukkaisuus oli ihan pientä, mutta nyt se on kasvanut todella isoksi! Monta kertaa mieheni on pettänyt lupauksensa, kun olemme sopineet yhteisen menon, hänen ystäviensä takia. Hän on saattanut mennä kaljalle naispuolisen ystävänsä kanssa samaan aikaan, kun hän oli luvannut minulle yhteisestä menosta, eikä edes ilmoittanut asiasta. Hän käy nykyään todella usein näiden ystäviensä kanssa baareissa ja silloin tällöin minä olen mukana, koska en kestä olla kotona odottamassa miestäni. Mieheni aina juotuaan liikaa käy liian läheisiksi naispuolisten kavereidensa kanssa ja menee heidän kanssaan tanssimaan minun nähteni, halailee heidän kanssaan, tarjoilee juomia melkein enemmän kuin minulle ja kerran mieheni lääppi yhtä kaveriaan lantiosta, minun edessäni!
Monet näistä naisista on sinkkuja ja pelkään, että mieheni liiallinen läheisyys antaa joskus väärän kuvan ja sitten kännissä voi sattua mitä vaan. Mieheni vakuuttaa minulle säännöllisesti, että ei petä minua ikinä, mutta miten voin olla varma?
Nyt mustasukkaisuuteni on edennyt niin pitkälle, että luen hänen facebookinsa yksityisviestit lähes päivittäin (hän vaihtoi salasanansa etten tietäisi sitä, mutta sain selvitettyä uuden salasanan enkä ole kertonut, että tiedän sen), tekstiviestit ja puhelutiedot kun saan vaan mahdollisuuden ja aina kun mieheni lähtee baariin minun on pakko päästä mukaan "vahtimaan" ettei mitään sopimatonta tapahdu. Tai jos en pääse mukaan niin kysyn tarkasti ketä on lähdössä mukaan, minne he ovat menossa ja milloin mieheni on tulossa takaisin. Soitan myös useita puheluita miehelleni baari-iltoina ja jos mieheni ei vastaa niin lähden itse paikanpäälle.
Vihaan tätä itsessäni todella paljon ja en ole paha ihminen. Olen todella sairaalloisen mustasukkainen miehestäni ja en saa tätä mustasukkaisuutta pois! Pystyykö joku auttamaan minua..

2

561

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • chilly

      eipä tuo mieheskään ihan asiallisesti käyttäydy,en yhtään ihmettele,että olet mustasukkainen,vaikka se kieltämättä vähän överiksi meneekin. Puhu miehelles. Sano,että sua loukkaa kun pitää lääppiä niitä koulukavereitaan. Miltä hänestä tuntuisi,jos asetelma olisi toisin päin? Hommaa itselles joku uus harrastus,saat muuta mietittävää kuin pelkosi. Tsemppiä!

    • kuulostaaaaatutulta

      Mulla oli tasan sama tilanne. Ajauduin lukee kaikenmaailman viestei ja puhelimen tutkin ja soittelin tarkistussoittoja ku hän oli myöhempään jossain. Noh mittään en löytäny. Ja joo yhesä ku oltii ulkona törmäs hän naispuoliseen koulukaveriinsa ja istui sitten hänen kanssaan kahden syrjässä koko pirun illan ja kyllä meni hermot. Tästä kun huomautin niin hän sanoi että ei hitto et oot mustasukkane et hitto kui noloo. itkin. no sit viikon pääst seuraavana viikonloppuna soitin hänelle ko oli poissa ja kenenpä muunkaan luona kun sen saman tytön. okei en usko et mitään oli tapahtunu tai oiskaan tapahtunu mut hän käyttäyty tosi vammasesti eikä muka tajunnu et ei oo okei yömyöhällä lähtee hengailee jonkun toisen tytön kaa. kerranpa taisi valehellaki siitä et kenen luo oli menossa. no asiaa kun mietin mustasukkasuuksissani niin ajattelin tietty pahinta sit rupesin miettii et vittuako tuhlaan aikaa miettiessä et mitä on saattanu tapahtua tai tapahtunukki. sit tajusin et mun pitää oikeesti hankkia elämä. niinpä rupesin sopii kaikenmaailman tapaamisii eri kavereitteni kanssa, olin koko ajan menossa ja yömyöhään jossain, ni eiköhän alkanu mies soittelee niitä tarkistuspuheluita tännepäin. sit ku puhelimella selailin suomi24 tai jotain ni hän kyseli kovasti et kenen kaa viestittelet ja kun viikonloppuna lähdin baariin niin hän jäikin kotiin kun oli vähä sairas ja sitten seuraavana päivänä hali mua ku viimestä päivää ja valitteli kuinka kovasti oli ollut ikävä jne. sanonpahan vaan että samalla mitalla kun annat takasi ni tässäki tapauksessa varmasti käy niin että mies tajuaa olleensa vähän idiootti ja alkaa tääs näkemään ihanan sinut ja unohtaa kaikki uudet koulukaverinsa. vaikka ihmisiin on ihan mielenkiintoista tutustua ja kavereita pitääkin monipuolisesti olla niin reflektoimal miehen toimintaa hän voi sit suhteuttaa taas kaverit ja tyttöystävän oikeeseen arvojärjestykseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe