Rapu avokkina?

toista maata

Millaisia kokemuksia teillä on avoliitosta ravun kanssa? Tai millaisia avokkeja te ravut koette itse olevanne? Aiheuttiko yhteen muutto ongelmia, vai onko käsitys yhteiselämästä samanlainen, vaikka horoskooppimerkit olisivat eri? Olenko nyt nalkissa mökkihöperön vahdittavana?

2

115

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • t:rapulainen

   No mulle on koti tärkeä paikka, mutta en kyllä kutsuis itseäni kotihiireks. Tykkään olla paljon myös muualla ja nähdä ihmisiä, tuttuja, perhettä, ystäviä. Iman sitä avokkiakin. Mulle on myös punainen vaate, jos mut kahlitaan kotiin! Tarvitsen ilmaa ja omaa tilaa, jo odotan sitä myös puolisolta.

   Toki yhteiset ajat ovat tärkeitä, mutta ei se nyt kivaa ole 24/7 istua naamat vastakkain kumppanin kanssa. Puolisolla on myös sama käsitys asiasta, eli molemmat mennään ja tullaan, hyvällä yhteisymmärryksellä, ei mustasukkasuutta ja kyttäämistä kiitos!

   Yhteenmuutossa ei niinkään ollut ongelmaa, ainoa vaan että molemmat vähän arkaili sen suhteen, just että pelkäs toisen olevan liian omistushaluinen, mutta sekin käsitys korjaantui nopeasti. :)

   Saako kysyä mitä merkkiä itse edustat?

  • miukumauku

   itse olen rapuna kotia rakastava... perhe etusijalla ensin ja heidän tarpeet ja toivomukset ruuan suhteen jne. pidän että saan vähän omaa aikaa ei vain muita tavatakseni, riittää jos vain saan olla yksin välillä. en jaksa jatkuvaa surinaa ympärilläni, voi johtua kiputiloistani.
   niin ja näin tuon yhteiselämän käsitys mut perusasioissa ok.. ei ollut ongelmia yhteenmuutossa. toiset vaikuttaa pitävänsä rapua kahlehtijana, ei pidä paikkaansa minun kohdalla. omasta kahdesta avoliitosta kumpanakin kertana on toinen osapuoli huomaamatta vain ajautunut minun asuntooni ja sit ollaan vaan jääty saman katon alle:)
   en pidä itseäni mökkihöperönä mutta en kaipaa jatkuvasti muiden seuraa, osaan viihdyttää itseäni. olen seurallinen ja pidän muiden ihmisten seurastakin. vähän kohdallani on sanonta " kohtuus kaikessa"
   jos olet muuttamassa yhteen ravu kanssa, selvitä heti alussa määrätyt asiat mistä ett tinki tai halua luopua, silloin ett jää kiikkiin tai vahdittavaksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   145
   1940
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   114
   1497
  3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   91
   1305
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1272
  5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   89
   1215
  6. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   207
   1091
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   47
   1007
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   98
   1007
  9. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   204
   982
  10. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   848
  Aihe