Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kommunismi on vain kapitalismin diktatoorinen muoto

K y s y m y s ?

Väsynyttä parran pärinää näillä kaikilla polittiikka aate yms palstoilla. Teoriat lentelevät ilman todellista käsitystä ihmisen alkuperäisestä olemuksesta. Ei ihme, että kaikki ihmisen toimet menevät päin persettä tällä planeetalla. Mikä on se juttu jota ihmiskunta juoksee kokoajan karkuun itsessään ja joka aiheuttaa pelkkää paskan tavaran keräämistä ja loputonta vallan himoa?

4

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sosialismi ainakin, jos ei kommunismikin, on esiintynyt valtiokapitalismina jossa valtio eli puolue tässä tapauksessa omistaa kaiken pääoman, eikä se ole sallittua yksityisille.

      Kaikkihan ei täällä mene päin perää vaan sitäkin tapahtuu. Kyllä maailmassa moni asia on parantunut jo minunkin elonaikanani. Yleensä ne ovat yksilöiden asioita kuten silmälasit, lääkintä yleensä, elintaso jne. Kun vertaan omia mahdollisuuksiani siihen mitä ne olivat perheelläni kun olin pieni (-40 ja -50 luvuilla) niin ero on huomattava. Asioita tarkastellessa pitää olla näkemystä siihen miten asiat ovat kehittyneet.

      Monet kokeilut menevät tosin mönkään kuten kommunisminkin kokeilu, se ei kuitenkaan johdu ihmiskunnasta vaan muutoksentekijöiden ja toimeenpanijoiden huonosta ihmistuntemuksesta, oppeihin liian jäykästi tuijottamisen lisäksi. Nuo kokeilijat tunkivat käärmettä pyssyyn sen sijaan, että olisivat heti epäkohtia tavatessaan korjanneet oppejaan.

      • Ongelmia riittää!

        Nyt ihmiskunnalla on todella suuria ongelmia edessään. Ne, jos mitkä ovat globaaleja.. Vastaan tulevat kasvun rajat, niin väestön kuin uusiutumattomien luonnonvarojenkin. Maapallo ei ole mikään pohjaton sampo, josta voidaan vain ammentaa, kuten tähän asti. Sitten toisella puolella ovat jatkuvat kasvun vaatimukset, jota poliitikot ja ekonomistit hokevat.

        Miettikää, molemmat eivät voi toteutua. Eikä aikaa ole enää kovin paljon jäljellä. Miten ihmiskunta selvittää tämän yhtälön?


    • AHNEUS...

      mä oon sitä mieltä että mikään aate EI TOIMI koska ihminen on niin vitun ahne

      kyseisissä aatteissa ei ole mitään vikaa, vika löytyy ihmisestä.

      jos ihminen ei olisi niin ahne kommunismi ja kapitalismi toimisi.

      • Aika surkeita nuo sinun kielikuvasi, jos mainitsemasi v-paikka olisi ahne niin sinun kävisi kuin entisen spitaalisen joka sanoi tyttöystävälleen: Siellä on ja pysyy. Kannattaisi käyttää hieman sivistyneempää ilmaisua katukielen asemasta kun sen mielipiteensä kerran haluaa julkisesti nähtäväksi.

        Olisihan siihen löytynyt parempikin v-sana kuten valtavan tai p-sana perin tai ö-sana öykkärimäisen tai k-sana kamalan jne. Hieman julkaisukelpoisempi teksti pureekin paremmin koska sen kirjoittajaa saatetaan jopa lukea ahneemmin, arvoisa "AHNEUS....".

        PS. kannattaa vaikka hakea nettisanakirjoista parempia kuvauksia noiden kakaroiden katukielen tilalle! Jos siis ei ole varaa ihan oikeaan sivistyssanakirjaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe