69

mies863

Musta on ihan sika ihanaa kun nainen haluaa 69 asentoon, mua kiihottaa ihan suuresti pillu(ajamattomankin) nuoleminen samalla kun nainen takertuu mun paksuun terskaan kiinni. Saan aivan sairaita kiksejä naisen märän pillun hajusta ja kun pillunestettä tippuu naamalle suihinoton aikana.

Ongelma on vain että naiseni eivät ole koskaan innostuneet 69 asennosta. Joskus jopa lopetetaan kesken kun en tulekkaan ihan heti. Kumpa joku tykkäis

6

971

  Vastaukset

  • Muistitkos pestä munasi? Sonnan ja pallihien hajusekoitus kääntää vatsan nurin kovempiluontoiseltakin. Jos siinä vielä "marjapuska" heiluu nokan edessä niin "nautinto" on taattu.

  • ruusun terälehdetkin pestä olisi niitä sitten mukavampi imeskellä ja mutenkin kielellä lirputella.

   • Mitäs tähän jotku kukat kuuluu?


  • toiset naiset ovat epävarmoja itsestään ja vartalostaan, joten eivät suostu 69iin. suosittelen että koitat asentoa, jossa makaatte molemmat kyljellään ennemmin kuin että nostat naisesi päällesi pää jalkoväliinpäin.

   eivät kaikki vaan tietenkään tykkää, itse nautin 69stä paljon. tärkeää on kuitenkin hygienia, kuten yllä jo mainittiin. kassit ja perse on hyvä huuhtoa sitä ennen, niinkuin yleisesti ottaenkin ennen seksiä.

  • ite ainaki tykkään ottaa poskee kunhan karvat on ajeltu ja paikat puhtaana !

  • Suurin osa on kyllä tykännyt, siis sellaisista, joiden kanssa on ehtinyt enemmän harrastaa seksiä, kuin tallinanmatalan kasuunin ja tallinnan matkustajasataman välillä. Kyllä siinä se hygienia tietenkin pitää olla hyvä. Vaikka Se pillun nuolenta tuntuu kivalta, on siinä välillä aika tukalat oltavat, kun perse tunkee naamalle oikein urakalla. Tuo kyljellään olo toimii kans, kun saa hierottua asennon sopivaksi. Molemmilla on rento asento siinä ja tyynyjä sopivasti väliin. Se, että nainen makaa jalat levällään selällään ja mies tulee päältä päin on myös hyvä. Siinä Ei vaan yllä ihan niin alas sinne naisen haaruksiin, kuin joskus voi olla tarve, mutta se, että saa työnnellä suuhun on aika kiihottavaa. Naisella ei sitten väsy niska. Tuossa pitää olla vaan tarkkana, että ei survo liian sisälle, ja itse en koskaan ole antanut laueta. Siinä voi olla aika ahdistavaa, kun kulli tunkee ylhäältä päin suuhun ja alkaa sykkimään lastia kurkkuun... toisin päin kyllä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   170
   4242
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2226