Vene-lehden pohjanoteeraus

1+4

Täytyypä sanoa, että Vene-lehden uusin numero on huonoin ikinä. Yksi (1) edes vähäsen kiinnostava isompi juttu (Laatokka-eskaaderi) ja yksi pikku-uutinen (merikarttojen hintojen aleneminen). Loppu täysin tyhjänpäiväistä, jotain hemmetin swaneja ja leijoja (mitä ihmettä ne yleensä veneilylehdessä tekevät?)
Jos näin jatkuu, täytynee harkita tilauksen lopettamista.

72

1699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vnenuuno

      Vieläkö harkitset? Kaikki tuntemani järkijätkät ovat lopettaneet tilaukset jo ajat sitten...

      • 143

        Mitähän ne tuntemasi järkijätkät nykyään lukevat? Suomi24 -palstaa ainakin.


      • Vnenuuno
        143 kirjoitti:

        Mitähän ne tuntemasi järkijätkät nykyään lukevat? Suomi24 -palstaa ainakin.

        Joo, ei ne täällä ole, täällähän on van idiootteja, niin kuin hyvin tiedät ;^)


    • harkinnassa

      Eskaaderia enemmän kiinnosti se Buster-testi. Siinä oli jotain näin purjehtijalle.

    • 16+6

      Mua kiinnosti lahjaksi saatu lehti niin paljon, että kerittiin heittää lehti keräykseen ennen lukemista. Takana vain 30 v purjehdusta ja vielä intoa asiaan. Venelehdessä ei vaan ole itselle kiinnostavia juttuja. Veneet aivan liian suuria ja nopeita tai sitten vain moottorilla käyviä. Kohteet aivan liian kaukana, kun itämeren aluekin tuntuu lehden mukaan pieneltä. Rolex, audi yms mainokset ei myöskään oikein kiinnosta. Ekoloogisuutta ei ole muistettu edes toimituksen päiväunissa.
      Mitäpä tässä itkemään. Voipi olla lukemattakin ja ennenkaikkea ostamattakin.

    • haukotus73

      Juu lopetin tilaukseni jo myös..en tiedä mutta tuntui aina siltä että minua kiinnostavia juttuja ei juuri ollut..meni sitten lähinnä mainoksista maksamiseksi..

    • C/R

      Laatokka eskaaderiin en ole vielä ehtinyt, mutta veikkaan olevani ainoastaan siitä kanssasi samaa mieltä. Swanin purjesäätösysteemit olivat todella mielenkiintoiset ja Elankin kiinnosti. Kaverilla on Buster, joten kiva siitäkin oli lukea. On ihan hyvä lehti ja ainoastaan leijapurjehdussivut mainosten lisäksi ohitin vauhdilla.

      • D36

        Vene-lehti on lukijapohjaansa/kansakunnan kokoonsa nähden hyvä lehti. Varsin nopeasti siihen myös saadaan uusia veneitä koepurjehduksiin, Elan 350 tosin nyt pienellä viiveellä. Hyviä juttuja uudessakin numerossa ainakin Swan- ja Elan -jutut.
        Koepurjehdukset ovat suht perusteellisia ainakin Venemestariin verrattuna. Ruotsissa C Gelinin testit lienevät varsin hyviä mutta lehtiin niistä painetaan kovin lyhyet raportit (Segling ja Båtnytt).


    • Huono

      Minulle tuli Kipparilehti joskus 8 kuukautta. En jaksanut lukea alumiiniveneistä kertovia juttuja ja varsinkaan siitä Keskon edustuksessa olevasta, tai tietyn merkkisestä moottorista tai muista kesäveneistä. Ko.lehti sopisikin hyvin jaettavaksi joka talouteen Pirkan liitteenä.

      • K - kaupan Väiski

        Keskon edustuksessa oleva tietyn merkkinen moottori olikin tietysti Pirkka.


    • 1ooooooooooooooooooo

      "VL pohjanoteeraus". Kun länteen kumartaa niin itään pyllistää.Suomessa muutama hyvä venelehti ,siitä vain valitsemaan niin ei tarvitse itkeä.

    • puolueetonta tekstiä

      Noiden lehtien vikana on se, että saadakseen jutun sinne, pitää joko maksaa lehdelle siitä tai antaa toimittajalle ( jutun kirjoittajalle ) tuotteita ilmaiseksi. Minusta tuollainen on käsittämätöntä tapaa tehdä lehteä. Niin että pitäköön lehtensä.

      • 1217

        Puolueetonta tekstiä, tuo äskeinenkö? Lähinnä paranoidista tekstiä. Kuule, ei lehdelle eikä toimittajalle mitään ylimääräisiä makseta. Pidä sinä mielipiteesi.


      • Venelehteilijä

        Olisipa kiva nähdä edes yksikin todiste asiasta väitteesi tueksi.


    • dftt555

      Minä tilaan Vene-lehteä ihan vain huvikseen ja kesää fiilistelläkseni. Käyn messuillakin, vaikka en mitään sieltä kaipaa. Olen tyytyväinen, jos löytyy yksikin mielenkiintoinen kuva tai juttu silloin tällöin. Tilaan muitakin lehtiä ihan huvikseni. Vaadin tasoa vain kauno- ja tietokirjallisuudelta. Muut on hömppää, jota en arvioi haudan vakavasti.

    • Themann123

      Vene-lehti edustanee eräänlaista "light" versiota oikeasta veneilylehdestä. Jutut ovat hyvin pinnallisia ja usein asiasisällöltään virheellisiä. Purkkaritestit aika ok, joskin hampaattomia. Kahlasin juuri läpi kirjastosta noutamani vuosikerran ja totesin sisällön edelleen liian kevyeksi tilauksen uusimista ajatellen. Purjehtijana pohdin onko lehden nykyversio tietoisesti suunnattu enemmän näille avuttomille uusveneilijöille joille se korkealaitainen, kevytkölinen, suuritilavuuksinen ja vain keskinkertaisesti purjehtiva kevyentuulen 33 jalkainen peruspurkkari on ensimmäinen askel veneilyn maailmaan?

      • Old skipper JL

        Oh-hon. Olipas typerän ylimielistä juttua.

        "Jutut ovat hyvin pinnallisia ja usein asiasisällöltään virheellisiä.
        Purjehtijana pohdin ... avuttomille uusveneilijöille joille se ...kevyentuulen 33 jalkainen peruspurkkari on ensimmäinen askel veneilyn maailmaan? "

        Jos olisit kokenut purjehtija, ymmärtäisit enemmän.


    • Matti Lappalainen

      Olen tilannut Venemestaria ja Venelehteä. Ihan hyviä lehtiä molemmat. Pärjäävät hyvin ruotsalaisille. Kaikkia ei voi aina miellyttää. Venemestari antaa enemmän tee-se-itse -rakentajalle. Konsepti on hyvä. Ruotsalaisia, englanninkielisiä ja saksalaisia luen kun sattuu eteen tulemaan ja sattuu aikaa olemaan. Varsinkin täällä maailmalla (nyt Trinillä) vanhoja englanninkielisiä lehtiä on marinoiden "kirjastoissa". Uudessa-Seelannissa ja Etelä-Afrikassa oli hyvät purjehduslehdet ja USA:ssa on monen tasoista tarjontaa. Uudistunee kotisivut www.snoopy.fi

      • gomm

        Mukava kun kerroit. Trinin postipojille riittää kantotöitä.


      • 6+2

        Minulla on tallessa Venelehden vuosikerrat (lähes täydelliset) 70-luvulta lähtien. Kiinnostaako ketään ostaa. Ovat pakattuina pahvilaatikoihin/vuosikerta. Noin pari hyllymetriä. Uusia lehtiä tulee edelleen.


      • Spegu
        6+2 kirjoitti:

        Minulla on tallessa Venelehden vuosikerrat (lähes täydelliset) 70-luvulta lähtien. Kiinnostaako ketään ostaa. Ovat pakattuina pahvilaatikoihin/vuosikerta. Noin pari hyllymetriä. Uusia lehtiä tulee edelleen.

        Moi, olen kiinnostunut ostamaan pois 2013 vuosikerran jos se sinulla vielä tallella sattuisi olemaan? Jos sattumalta satut tämän viestin lukemaan niin lähetätkö ystävällisesti yv:n [email protected] kiitos!


    • Ylläpitoa riittää

      Venelehti tullut 30 vuotta ja yhä tulee. Mielestäni ihan ok vaikka ovatkin joutuneet muuttamaan sisältöä myös muille kuin veneilijöitä kiinnostavaksi. Viime vuosina olen tosin entistä useammin huomannut ostavani Practical BoatOwner -lehden koska siinä on ainakin minulle sopivia erittäin hyviä ja opettavaisia artikkeleita veneen ylläpidosta ja vastaavasta. Suomalainen tai ruotsalainen vastine ei ole mielestäni yhtä hyvä.

    • 16+9

      Täytyypä sanoa että ihmettelen tätä Vene-lehden äänekästä mollaamista. Ko numerossa oli vajaat 40 sivua purjehdukseen liittyvää sisältöä (ilman mainoksia ja myyntipalstoja). Näistä kaikista sinua kiinnosti kaksi (!) asiaa: Laatokka-eskaaderi ja merikorttien hinnat.
      Ongelma näyttää olevan harrastuksesi kapea-alaisuudessa eikä lehden sisällössä.
      Kerropa mitä sinusta veneilylehdessä pitäisi olla niin saat kuulla mitä mieltä muut siitä ovat.

      • ylläpitoa riittää

        Aivan!
        Purkaakohan joku pahaa mieltään esim. siitä, että Inkinen on päätoimittaja eikä joku muu?


      • wowwow123
        ylläpitoa riittää kirjoitti:

        Aivan!
        Purkaakohan joku pahaa mieltään esim. siitä, että Inkinen on päätoimittaja eikä joku muu?

        Toi leijapurjehdusjuttu oli innoittava. Pääsi jyvälle mistä siinä on kyse. Saisipa 40 vuotta mittarista pois, niin voisin minäkin kokeilla.

        Eikös tuo laji ole tyrkyllä myös olympialaisiin?


      • Vanhavenemies

        Venelehdykän artikkelit eivät luotaa asiaa pintaa syvemmältä, testit on hiukan hampaattomia. Purkkarissa moititaan lieden edessä olevan turvatangon puuttumista, vaikka kiinteästä takilasta löytyy sakkeleita, läpiviennit on messinkiä ( sulavat merivedessä), heikkolaatuiset " haponkestävät" osat on tunnettuja ruostumisestaan, CE-A merkintä ei todellisuudessa ole valtamerikelpoisuustestin tulos, vaan valmistajan ilmoittama suunnittelukategoria, jne.

        Vanha skönäri tietää nää asiat eikä paljon välitä niiden noteeraamattomuudesta Vene-lehdessä. Justa harrastuksen aloittaneet taas ei ja hehän sitä tietoa eniten tarttisivat.


      • dfe0wtrregsafds
        wowwow123 kirjoitti:

        Toi leijapurjehdusjuttu oli innoittava. Pääsi jyvälle mistä siinä on kyse. Saisipa 40 vuotta mittarista pois, niin voisin minäkin kokeilla.

        Eikös tuo laji ole tyrkyllä myös olympialaisiin?

        No se juttuhan oli oikein malliesimerkki lehden kehnoudesta. Leijapurjehdus voi jonkun mielestä olla kiinnostavaa, ei siinä mitään, mutta sillä ei ole MITÄÄN tekemistä veneilyn kanssa.

        Heittäkää lehdestä hornaan kilpapurjehdus ja raaseriesittelyt, keskittykää matkapurjehdukseen, matkakertomuksiin ja veneen huolto-/kunnossapito-/korjausjuttuihin.


      • ei dfe0wtrregsafds
        dfe0wtrregsafds kirjoitti:

        No se juttuhan oli oikein malliesimerkki lehden kehnoudesta. Leijapurjehdus voi jonkun mielestä olla kiinnostavaa, ei siinä mitään, mutta sillä ei ole MITÄÄN tekemistä veneilyn kanssa.

        Heittäkää lehdestä hornaan kilpapurjehdus ja raaseriesittelyt, keskittykää matkapurjehdukseen, matkakertomuksiin ja veneen huolto-/kunnossapito-/korjausjuttuihin.

        Kiteboarding replaces windsurfing in the 2016 Olympic Games. The Evaluation Group recommended that kiteboarding be included in the ISAF Event family including the ISAF Sailing World Cup and the ISAF Sailing World Championships but Council went one step further and selected Kiteboarding for the Rio 2016 Olympic Sailing Competition as well.

        Eli jos tällä lajilla ei ole mitään tekemistä venellyn (tai purjehduksen) kanssa, niin suosittelen sinua kertomaan sen myös kansainväliselle Olympialiikkelle. Taidat olla omasta mielestäsi heitä viisaampi.


      • 13+20
        ei dfe0wtrregsafds kirjoitti:

        Kiteboarding replaces windsurfing in the 2016 Olympic Games. The Evaluation Group recommended that kiteboarding be included in the ISAF Event family including the ISAF Sailing World Cup and the ISAF Sailing World Championships but Council went one step further and selected Kiteboarding for the Rio 2016 Olympic Sailing Competition as well.

        Eli jos tällä lajilla ei ole mitään tekemistä venellyn (tai purjehduksen) kanssa, niin suosittelen sinua kertomaan sen myös kansainväliselle Olympialiikkelle. Taidat olla omasta mielestäsi heitä viisaampi.

        Ihan jo semantiikan vuoksi: veneilyyn kuuluu olennaisena osana vene. Jos sitä ei ole, kyse ei ole veneilystä. Ja urheilujärjestöjen mielipiteillä ei ole siinä(kään) asiassa mitään merkitystä.

        Rautalankaa: urheiluveneily on vain yksi pieni murunen veneilyn kirjossa. Suomenkin 700-800 000 veneen kantaa kun katsoo, niin taitaa olla promilleluokassa siitä ne veneet, joilla harjoitetaan jotain urheiluksi edes jotenkin määriteltävää.


      • 13+20 kirjoitti:

        Ihan jo semantiikan vuoksi: veneilyyn kuuluu olennaisena osana vene. Jos sitä ei ole, kyse ei ole veneilystä. Ja urheilujärjestöjen mielipiteillä ei ole siinä(kään) asiassa mitään merkitystä.

        Rautalankaa: urheiluveneily on vain yksi pieni murunen veneilyn kirjossa. Suomenkin 700-800 000 veneen kantaa kun katsoo, niin taitaa olla promilleluokassa siitä ne veneet, joilla harjoitetaan jotain urheiluksi edes jotenkin määriteltävää.

        Juuri näin.


    • lkjhgtyuiopiuyfd

      Karmeita itkupillejä koko porukka...tilatkaa Aku Ankkat!

      • Hhkkuiiytfflllmiuy

        Sähän sen tiedät akuankan kestotilaajana! Samaa tasoa on akua ja venelehti.


    • Lopet1n tilauksen

      Monelle teistä sopii Suuri käsityölehti.
      Itse lopetin Venelehden tilauksen just. Taso syöksyy vääjäämättä.

      • 1714

        Mitäs täällä olematonta arvostelukykyäsi mainostat? Vapaa maa, lopetat jos haluat. Tämän palstan taso sen kun syöksyy - koska tulee pohja vastaan?


    • Svenkku

      Postittelin alla olevan jo venenetti.fi:iin mutta nakataan nyt tännekin siltä varalta, että päätoimittaja seuraisi threadia. Mikä, muuten, olisi raadin mielestä aidosti hyvä venelehti (englannin- tai ruotsinkielinenkin käy kyllä)? Plussaa helposta tilauksesta (paperilehti alkaa olla jo tiensä päässä).

      ---
      Ostin pitkästä aikaa irtonumeron, kun kiinnosti puolta paksumpi lehti. No, mainoksiahan siitä oli 3/4 täynnä, eikä edes mitenkään hyödyllisiä kun kaikki sama info ja paljon enemmän löytyy nykypäivänä internetistä.

      Toimituksellisesta sisällöstä sen sijaan heräsi kysymys, että kelle näitä lehtiä oikein tehdään? Suomessa 39-40 jalkaisen moottoriveneen ostajat voinee tänä päivänä laskea yhden käden sormin. Purjeveneiden vertailuissa sentään oli jotain järkeä, vaikka olisi niihinkin ehkä toivonut jotain vaihtelua. Kai se on niin, että vertaillaan niitä, mitä satutaan saamaan käsiin ja välillä pitää mennä Saksaan asti vertailemaan. Oudoksi on bisnes mennyt.

      Vene-lehden kannattaisi nyt kuitenkin miettiä, miten palvellaan sitä "peruslukijaa" parhaiten. Ei varmasti vertailemalla -500 k€ veneitä keskenään. Jos Suomessa tekee lehteä näitä silmällä pitäen, niin ei kovin pitkään kannata ihmetellä miksi media ei myy. Suurin osa suomalaisista veneilijöistä kuitenkin veneilee kalustolla, jossa käytännössä uusitaan vanhaa ja kulunutta; silloin tällöin ostetaan uusia veneitä mutta silloinkin ainakin tällä hetkellä maltilla. On ihan kivaa, että testaajilla on hauskaa, mutta keskittykää nyt kuitenkin siihen lukijaan. Ja kun nyt vauhtiin päästiin, niin kuinka monta veneilijää kiinnostaa pystyssä melottava surffilauta? Ei kovin monta, uskallan väittää.

      Saumaa olis, mutta kun toteutus ei riitä tai kukaan ei jaksa. Testaajat/toimittajatkin on tehneet ainakin purjeveneiden osalta samaa hommaa kohta 50 vuotta. Ja onko se nyt ihan aikuisten oikeasti kriteeri tykkääkö "vieraileva testaajamme" Tom Finell veneestä vai ei. Iso organisaatio taustalla, mahiksia tehdä vaikka mitä, miettikää nyt oikeesti vähän.

      Venenetti on hyvä portaali, joka tosin alkaa vähitellen olla updaten tarpeessa (mm. Fonectalta löytyy jo veneilykartat vierassatamineen - eiköhän olisi aika yhdistää osaaminen?) mutta kun ei se enää nykypäivänä riitä. Missä on aidosti interaktiivinen, lukijoita oikeasti kiinnostava sisältö, sähköinen lehti, monipuolinen ja aidosti veneilijöitä yhdistävä palvelu....

      • Svenkku

        Tämä siis 1-2/2013 lehteen viitaten


      • soppa49
        Svenkku kirjoitti:

        Tämä siis 1-2/2013 lehteen viitaten

        Samaa mieltä yllä olevan kirjoitajan kanssa sisällöstä, mutta olen kyllä muuten tyytyväinen lehteen. Hirveän innossani katsoin kannesta, että on Dufourin testi, mutta valtaisa pettymys itse vene sisustukseltaan. Jos nykytyyli on tuota, suren pienten skandiveistämöiden katoamista kovasti. Kilpapurjehdukseen ja purjehdusominaisuuksiin ei tietysti tuolla ole väliä, mutta perhe/matkaveneilijälle on asialla merkitystä. Saa tietysti sanoa, että makuasioita.


    • sdjkffgsd

      Melkein aina yksi isojen veneiden testi nostattaa tämän vastareaktion. Minua kiinnostavat isot veneet, vaikken sellaista ole ostamassakaan. Lukevathan ihmiset sodistakin, vaikkeivat sellaista halua... no joo, mutta suurin osa jutuista on ihan normiveneistä eli kai sinne nyt silloin tällöin muutakin mahtuu. Ainakin ruåtsalaisiin verrattuna ihan hyvä lehti samoin kuin muut suomalaiset lehdet. Makuasioita, mutta jos nyt kerran jotain postiivistakin sanoisi... tai ei ainakaan dissaisi sen perusteella, että työnteko voi hetkittäin olla hauskaa!

    • Reinno F

      Huomasin, että eräät valmistajat eivät enää ole mukana perinteisellä tuote-esittelysivuilla, Nymar, Bella ja Terhi loistavat ainakin poissaolollaan. Myös se varusteet-osasto ei tunnu olevan enää kovin kattava. Internationalin väir esim puuttuvat.

      Olisikohan aika ajanut tällaisten lukupakettien ohi?

      • T.I. Laaja

        Minä en ymmärrä, mikä uusimmassa numerossa olisi vialla? Kiinnostavia purjevenejuttuja kaksin kappalein ja koskien kahta meidän oloissa kiinnostavaa venettä. Kyllä meitä potentiaalisia uuden veneen ostajia on ja silloinkin kun ei oltaisi lähiaikoina tai vuosina ostamassa on hyvä seurata veneoiden kehitystä.


      • 16+2

        Finnmaster, Minor puuttuu myös ja silvereistä on vaan yksi malli.


    • wwwwwwwt

      Uusin numero aivan OK.

    • Kolokytjalake

      En määkään valittais Venelehrest liikaa.Minkäs sille teet ettei porukat oo telakalla enää vernissapurkin kanssa turaamassa. Nyt tekee telakanpitäjät avaimet käteen palvelut. Tää nykyjengi ajelee muuteski mielellään yli 35 jalkasilla satamasta satamaan, ainoastaan venskit on merkannu reitit karttoihinsa Vänön, Kökarin ja Föglön eteläpuolelta. Sieltä ne tosipurjehtijat löytyy. Ei paljon Suomi lippuja niillä vesillä näy..

      Ja ohan tuo historiaporttaali tosi hyvä. Mäkee kunnon veneitäki kuvissa. On kolmikymppisissäki 8 vinssiä kannella. Nauratti ku yks kevlarkennumies pisti koneelle kun meinasin ajaa spinnulla ohi...hä hää.

    • PBO_ok

      Vene-lehti on niin last season, Practical Boat Owner on se jota kannattaa aina odottaa. Sitä saa nyt jo Prismastakin.

      • prismastakin

        En tiennytkään ,että sen saa suomenkielisenä nyt jo Prismastakin


    • Kerttutäti

      Neljä vuotta vanhaa....

    • Maikkak

      Venelehden taso on kyllä jatkuvasti tippunut - olen jo itse harkinnut tilauksen lopettamista. Ainut syy, miksi en ole lopettanut on venelehden hyvä nettipalvelu.

      • Konstikastilanne

        Lehtien on vaikea taistella hupenevia tilaajia, nettiä ja ulkomaista tarjontaa vastaan. Pienillä resursseilla pitäisi saada laatua aikaan numero toisensa jälkeen. Kyllä se on tekemätön paikka.


      • TS36

        Eipä Vene- lehden jutut kovin paljon enää kiinnosta. Mutta olisko kuitenkin niin, että aika kuultaa muistot. Juuri katsoin omasta veneestä juttua noin vuodelta -86. Siinä ei esimerkiksi moottorista puhuttu sanaakaan, vaikka itse pidän sitä alitehoisena nykymittapuun mukaan. Teksti myös kevyttä ja tosi kevyesti tehtyä. Siis nykyisin koepurjehdukset ja testit ovat kyllä parempia.
        Tässä vuoden aikaan on ollut aika hyvää juttua purjeista, trimmauksesta yms. Lehden hinnan olen kyllä yhdestä ainoastakin mielenkiintoisesta jutusta valmis maksamaan. Jospa sen verran itseä kiinnostavaa sisältöä olisi...


    • Keskit.purjehtija

      Lopetin Vene ja Kippari lehden lukemisen/tilauksen jo vuosia sitten. Syynä laiha sisältö, mainoksia lähes puolet, tilaajahan nekin maksaa. Testeissä lähes aina uusia 40-50 jalkaisia miljoona veneitä. Eipä oikein kiinnosta tavallista veneilijää. Siirryin ruotsalaiseen Praktisk båtägande lehteen jossa on aina runsaasti kiinnostavia juttuja mm käytetyistä veneistä kuin korjauksista/huolloista ym veneilykohteista. Audi ja Rolex mainoksia ei lehdessä näy.

      • juu987

        >>tilaajahan nekin maksaa

        Ei kai? Kokosivun mainos yhteen vene-lehteen maksaa mainostajalle noin 3000 euroa. Voi siitä arvioida yhden lehden ja koko vuoden mainostuloja. Jos nuo olisivat poissa, niin tilaajahintaa pitäisi korottaa samalla summalla...
        Eli haluaisitko saman sisällön ilman mainoksia, mutta tuplahinnalla?


      • Kivinen_sakkeli

        Tai sitten ilmaiseksi netistä.


    • Nauti_elämästä_cal

      Itse kyllästyin aikanaan Rolex ja Audi-mainoksiin ja lehden ökyrikkaiden nuoleskeluun.

      Nykyään venemestari taitaa olla lähimpänä omaa näkemystäni veneilystä.

      Sen kauemmaksi ei asennoituminen veneilyyn voi mennä kuin avaimet käteen ajattelu. Veneilyn ydin ja koko henki on rauhassa puuhastelu niin telakalla, laiturilla kuin veneessä.

      Ymmärään että kaikilla ei ole varaa tähän. Kehoittaisin pienentämään kulutusta. Niin tein aikanaan itsekkin vaikka edelleen töissä joka päivä käynkin.

      • rikastaiköyhä

        Lehtikö valitsee oman näkemyksensä mukaiset mainostajat, vai sittenkin päinvastoin? Kyllä minä ainakin ajattelisin veneilyyn liittyvien lehtien olevan todennäköisesti lähempänä asiakaskuntaani, jos vaikka Rolexeja pitäisi kaupitella. Näin siitä huolimatta, että soutuveneilykin on veneilyä.

        Venemestarin en ole kokenut antavan itselleni paljoakaan. Siitä huolimatta jatkan tästä puuhailemaan kellariin veneeni osien kanssa.


      • No, monen muun mielestä taas "avaimet käteen" on paras tapa veneillä, koska veneellä halutaan nimenomaan viettää vapaa-aikaa, ei työleiriä.

        Sen verran olen samaa mieltä, että kun vielä Vene-lehteä tilasin, minua ärsytti tavattomasti se parinkymmenen sivun vaatemainospläjäys, joka oli jokavuotisen messunumeron alkupäässä. En muista, mikä vaatemerkki se oli, plarasin vain ärtyneenä eteenpäin löytääkseni jotain luettavaa.


      • se.iso.ero
        10-14 kirjoitti:

        No, monen muun mielestä taas "avaimet käteen" on paras tapa veneillä, koska veneellä halutaan nimenomaan viettää vapaa-aikaa, ei työleiriä.

        Sen verran olen samaa mieltä, että kun vielä Vene-lehteä tilasin, minua ärsytti tavattomasti se parinkymmenen sivun vaatemainospläjäys, joka oli jokavuotisen messunumeron alkupäässä. En muista, mikä vaatemerkki se oli, plarasin vain ärtyneenä eteenpäin löytääkseni jotain luettavaa.

        Sanoo mies, joka ei yksinkertaisintakaan solmua osaa. Silloin ei ole kyse halusta vaan kyvystä venetöiden kanssa.


      • se.iso.ero kirjoitti:

        Sanoo mies, joka ei yksinkertaisintakaan solmua osaa. Silloin ei ole kyse halusta vaan kyvystä venetöiden kanssa.

        Taas joku dementoitikko kitisemässä, jonka elämän keskipisteenä ovat vatsan toiminta ja eturauhasvaivat. Solmuja on raukka joutunut opiskelemaan kun ei naista saanut.


      • se.iso.ero
        10-14 kirjoitti:

        Taas joku dementoitikko kitisemässä, jonka elämän keskipisteenä ovat vatsan toiminta ja eturauhasvaivat. Solmuja on raukka joutunut opiskelemaan kun ei naista saanut.

        Ei se mikään ihme ole, että täydellinen mämmikouruus aiheuttaa kateutta osaavampia kohtaan. Solmujen taitaminen on sentään kädentaitojen alin aste.


    • Malagana

      Ovatko Vene-lehden lukijat sitten tyhjäpäitä ? Sisältö lehdessä ainakin on, ja mainoksetkaan eivät oikeien kyllä älyllä pilattuja ole. Lopetettu jo vuosia sitten tilaus.

      • Ganamala

        Ai hurja! Olet lopettanut tilauksen. miksi sitä täällä mainostat? Jatka Seiskan lukemista.


      • NäitäTollojaRiittää
        Ganamala kirjoitti:

        Ai hurja! Olet lopettanut tilauksen. miksi sitä täällä mainostat? Jatka Seiskan lukemista.

        Haista tollo vittu !


      • Kivinen_sakkeli

        Hyyyyyi.


      • kyllämaittaa

      • puhtoinen_
        Kivinen_sakkeli kirjoitti:

        Hyyyyyi.

        Ui syvemmissä vesissä!


      • ei_uutta

        Sama täällä, kun ensin loppui sisältö niin loppui myös tilaaminen.


    • Irtonumeroostaja

      Täällä on kahdenlaisia kriitikoita: niitä jotka välittää mutta eivät itse perusta parempaa lehteä (eivätkä edes lue). Ja sitten niitä jotka ovat jo perustaneet, ja siksi idon lehtitslon Vene-lehti harmittaa.

      Ei se minusta huono ole. Itse ostan useammin Venemestarin mutta milloin minkäkin. Irtonimeroasiakkuudessa on puolensa.

    • Toinenjoku

      Vene- ja Kippari lehden tilaukset lopetettu tarpeettomana.

      • PeruttuOn

        Kuin myöskin. On muuten Otava medialta aika mieletöntä "vainoa" kun kyselevät miksi, ja miksi, tilaa tilaa saat puoleen hintaan, eikä mene likkään perille, että en ole kiinnostunut, paska ei kiinnosta edes ilmaiseksi.


      • EiPeruttu

        Ei kannata ostaa eikä tilata mitään! Sillä Suomi nousuun. Pahus, että markkinoijat vielä palautetta kyselevät. Kun Suomi putos puusta...


    • hömpänpömppää

      Aloittajaa, vuonna 2012. lainaten tämä keskustelu oli myös pohjanoteeraus !

      Kuka provo näitä vanhoja juttuja oikein tänne uudestaan kaivaa?

    • siisajoissa

      Aloittaja siis lopetti tilauksen ennen sen aloittamista.

    • jotainrajaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1795
    2. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      74
      1415
    3. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1392
    4. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      295
      1290
    5. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      28
      1189
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      116
      1132
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      5
      1049
    8. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      977
    9. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      29
      899
    10. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      232
      848
    Aihe