apua nyt hei !

mitäminäteen

joo eli oon 14 , kohta 15v tyttö. olen seurustellut poikaystäväni kanssa kolme kuukautta ja olemme jo harrastaneet kuukauden ajan seksiä.. mutta nyt viime viikolla poikaystäväni tuli meille yöksi ja hän oli juonut vähän , ei paljoa. taino puol litraa 18%... emme ole ennenkään käyttänyt ehkäisyä, olemme aina keskeyttäneet yhdynnän ettei ole lauennut sisään. en käytä myöskään pillereitä..
mutta nyt mielessäni on vain pyörinyt että kun hän oli kännissä ja että se tais laueta sisälle.. menkat pitäs alkaa kahden viikon päästä, pelottaa ihan älyttömästi että alkaako vaiko ei...

voin heti aluksi sanoa sen että en ole abortin kannalla. en yhtään , hyi. ei se vain olisi oikein ihmiselämää kohtaan. et mielummin pitäisin lapseni..
Mutta jos nyt olen raskaana , ja menkat eivät ala kahden viikon päästä , enkä halua tehdä aborttia tai sitä kaavinta juttua.. niin mitä mun pitäs tehdä ?!?

olen jutellut poikaystäväni kanssa siitä jos pitäisin lapsen.. ja hän lupasi tukevansa minua vaikka olisimme vain kavereita. mutta ainahan kaikistä lupauksista ei voi pitää..

auttakaa mua ihan oikeesti.. ja haluisin mielummin neuvovaa asiaa enkä pelkästään kommentteja et ' tee abortti , ei sulla oo mahollisuuksia kasvattaa lasta'.. kukaan ei voi sanoa nuin , koska ei tiedä tarkemmin taustojani..
et jos täällä liikkus jotain minu kaltasia , ni voisko auttaa..

oon hukassa..

2

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tee raskaustesti

      Voit ostaa sellaisen kaupasta ja tehdä kotona. Käy myös terkkarilla!

      Jos et ole raskaana, niin alkakaa poikaystäväsi kanssa käyttää oikeaa ehkäisyä. Keskeytetty yhdyntä ei sellainen ole. Kysykää neuvoa terkkarilta.

      Jos olet raskaana, niin terkkari neuvoo sinua eteenpäin siinäkin asiassa. Aborttiin sinua ei pakoteta. Raskaus on mahdollista keskeyttää alkuvaiheessa myös lääkärin antamalla pillerillä, mutta raskaana olevia ei pakoteta minkäänlaiseen raskauden keskeytykseen, vaan päätös olisi sinun.

      Jos lapsen pitäminen ei onnistuisi, niin adoptio on ihan hyvä vaihtoehto. Tärkeintä nyt kuitenkin on, että menet sinne terkkarille: jos olet raskaana niin tarvitset erityistä huolenpitoa ja seurantaa koska olet noin nuori, ja jos et ole raksaana niin tarvitset joka tapauksessa ehkäisyneuvontaa.

      Ja aivan välittömästi hankkikaa poikaystäväsi kanssa kondomeita. Ei enää yhtään seksikertaa ilman niitä tai terkkarin/lääkärin määräämää ehkäisyä.

    • Kerro äidille

      Äidillesi tai isällesi voisit myös kertoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2860
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2135
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1003
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe