Tuoretta tietoa King Logisticsistä?

Virostavaaa

Eli kyiseseistä firmasta liikkuu niiiin paljon tietoa, mutta onko kellään nyt ajantasaista infoa, eli toimiiko ja tuleeko tavara perille. Suuret kemut tiedossa ja tuo olisi halvempi keino kun itse hakea, Alkosta ostosta puhumattakaan.... Ilmeisesti entiseltä nimeltään Alkotaksi ja siitä se vasta juttua riittääkin, osa on saanut tavaransa, osa ei, onko tuuripeliä?`

6

388

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Pikkusijoittaja

   Eikös se tuorein tieto ole että omistajat ovat pyörittäneet muutama vuosi sitten Suomessa ilotyttöbusinesta ja nyt tuomittiin veronkierrosta sakkoihin ja ehdolliseen ?

   Vai luinko uutisia ihan pieleen ?

  • viinaa virosta

   Alkotaksi oli virolainen yritys, joka hoiti Viron ja Suomen välillä alkoholikauppaa, joka oli täysin Viron lakien mukaista. Suomessa kuitenkin valtion monopoli ryhtyi virkavallalla häiritsemään Alkotaksin toimintaa. Alkotaksi pyöri lähes vuoden moitteitta ja toi kaikki tuotteet nopeasti, kunnes tulli iski ja vei viinat. Sen jälkeen Alkotaksin omistaja haastettiin Suomessa oikeuteen ja hänelle asetettiin sakkoja monopolin kanssa kilpailemisesta. Alkotaksi yritys kaatui tähän ja ne viinat joita ostajat Suomessa eivät saaneet ovat nyt tullin omassa varastossa, tiedä mitä tullimiehet niillä tekevät...

   Kuitenkin pelastus taistelussa monopolia vastaan tulikin Ruotsista ja EU:sta. Ruotsissa on myös alkoholimonopoli, josta Alko onkin kopioitu. Suuret saksalaiset viinan verkkokaupat ovat myyneet vuosia viinaa Ruotsiin, laillista Saksassa mutta laitonta Ruotsissa. Kun lopulta Ruotsin tullin painostus kävi kestämättömäksi nämä suuret saksalaiset firmat haastoivat Ruotsin monopolin ja valtion EU oikeuteen, koska Ruotsin monopoli (ja Suomen) on EU:n vapaan kaupan vastainen.

   Meidän kaikkien onneksi EU oikeus totesi suurten saksalaisten firmojen olleen oikeassa. EU mailla on oikeus ylläpitää kotimaista monopolia, mutta se ei saa häiritä EU:n sisäistä kansainvälistä alkoholikauppaa.

   Tämä EU tuomioistuimen päätös pätee koko EU:ssa, myös Suomessa.
   Eli alkoholin tilaaminen Saksasta, Virosta tai mistä tahansa muusta EU maasta on laillista ja tullilla ei ole oikeutta takavarikoida viinoja.
   Mikään lehti ei ole uutisoinut aiheesta vaikka se onkin valtava muutos ja tarkoittaa käytännössä Alkon monopolin sortumista Suomessa.
   Lehtien motiiveja en nyt lähde pohtimaan. Mistä lie johtuu, että näin valtavaa muutosta ei ole uutisoitu. Riippumaton media tosiaan...

   http://www.kinglogistics.eu/toimi-nain/
   King logistics on nykyään suurin ja tehokkain viinankuljettaja. Osa sen jäsenistä on entisiä veteraaneja Alkotaksin ajoilta.

   Muitakin alkoholin verkkokauppoja löytyy, sekä suomalaisia että virolaisia ja saksalaisia. Kannattaa kuitenkin tutustua miten yritys toimii ja onko luotettava. Koska EU muutos on niin uusi elämme tiettyä "villin lännen" aikaa EU:n alkoholikaupassa.

   Tässä myös yksi uutinen aiheesta ennen virallista EU tuomioistuimen päätöstä, kun asia oli vielä epäselvä sekä Suomessa että Ruotsissa. Sen jälkeen iski totaalinen uutiskato (sensuuri?) aihetta koskien.
   http://www.uusisuomi.fi/raha/86734-nyt-saa-viinaa-suoraan-kotiin-toimi-nain

  • Pikkusijoittaja

   Tuota -- tuota ....

   Nyt sinulla kyllä menee puurot ja vellit sekaisin ...

   Suomessa ei ole ollut koskaan laitonta tilata alkoholia ulkomailta - Alkotaxi sai tuomion siitä, että valmisteverot (tutummin alkoholiverot) jäivät maksamatta.

   Tilanne on täysin selkeä .... tämä Kinglogistiks on verovastuussa kaikista Suomeen tuomistaan juomista ....

   Luepa Valmisteverotuslakia niin oppii yllättäviä asioita.

   :-)

   • Kova on laki ja vero

    Viina virosta juttu on täyttä puuta heinää. Alkotaxi jätti verot maksamatta ja sai siitä tuomion - en ole nähnyt missään mainintaa siitä, että valittivat tuomiosta.
    Toki tuomiosta voi valittaa, mutta tässä tapauksessa se vie vain lisää rahaa. Tapaus oli yksinkertainen, valmisteverojen maksamatta jättäminen. Kyse ei ollut mistään muusta.

    Voit tilata omaan käyttöön alkoholia ulkomailta, kuljetus eri firmalta ja maksat verot ennakkoon tulille tai viimeistään kolmen päivän päästä vastaanotosta. Näin se menee. Veron voi jokainen laskea itse:

    http://www.tulli.fi/fi/yrityksille/verotus/valmisteverotettavat/alkoholi/alkoholiverolaskuri/alkoholiverolaskuri.jsp

    Maininta yrityksille, ei muuta asiaa millään tavalla. Esimerkkinä yksi litra 50% vahvuista alkoholia alkoholiveroa tulee maksettavaksi 21.70€, eli tätä vasten on helppo ymmärtää miksi kaikki eivät haluaisi ko veroa maksaa - edes yrittäjät.


  • Virostavaaa

   Kiitoksia näistä vastauksista!! Onko kukaan tilannut lähiaikoina, onko luotettava?

  • Veteraani

   vitut tilata mittää

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   89
   2847
  2. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   289
   2403
  3. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   141
   1871
  4. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1386
  5. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   414
   1341
  6. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   65
   1293
  7. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   47
   1002
  8. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   808
  9. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   57
   800
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   141
   792
  Aihe