Tuoretta tietoa King Logisticsistä?

Virostavaaa

Eli kyiseseistä firmasta liikkuu niiiin paljon tietoa, mutta onko kellään nyt ajantasaista infoa, eli toimiiko ja tuleeko tavara perille. Suuret kemut tiedossa ja tuo olisi halvempi keino kun itse hakea, Alkosta ostosta puhumattakaan.... Ilmeisesti entiseltä nimeltään Alkotaksi ja siitä se vasta juttua riittääkin, osa on saanut tavaransa, osa ei, onko tuuripeliä?`

6

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pikkusijoittaja

      Eikös se tuorein tieto ole että omistajat ovat pyörittäneet muutama vuosi sitten Suomessa ilotyttöbusinesta ja nyt tuomittiin veronkierrosta sakkoihin ja ehdolliseen ?

      Vai luinko uutisia ihan pieleen ?

    • viinaa virosta

      Alkotaksi oli virolainen yritys, joka hoiti Viron ja Suomen välillä alkoholikauppaa, joka oli täysin Viron lakien mukaista. Suomessa kuitenkin valtion monopoli ryhtyi virkavallalla häiritsemään Alkotaksin toimintaa. Alkotaksi pyöri lähes vuoden moitteitta ja toi kaikki tuotteet nopeasti, kunnes tulli iski ja vei viinat. Sen jälkeen Alkotaksin omistaja haastettiin Suomessa oikeuteen ja hänelle asetettiin sakkoja monopolin kanssa kilpailemisesta. Alkotaksi yritys kaatui tähän ja ne viinat joita ostajat Suomessa eivät saaneet ovat nyt tullin omassa varastossa, tiedä mitä tullimiehet niillä tekevät...

      Kuitenkin pelastus taistelussa monopolia vastaan tulikin Ruotsista ja EU:sta. Ruotsissa on myös alkoholimonopoli, josta Alko onkin kopioitu. Suuret saksalaiset viinan verkkokaupat ovat myyneet vuosia viinaa Ruotsiin, laillista Saksassa mutta laitonta Ruotsissa. Kun lopulta Ruotsin tullin painostus kävi kestämättömäksi nämä suuret saksalaiset firmat haastoivat Ruotsin monopolin ja valtion EU oikeuteen, koska Ruotsin monopoli (ja Suomen) on EU:n vapaan kaupan vastainen.

      Meidän kaikkien onneksi EU oikeus totesi suurten saksalaisten firmojen olleen oikeassa. EU mailla on oikeus ylläpitää kotimaista monopolia, mutta se ei saa häiritä EU:n sisäistä kansainvälistä alkoholikauppaa.

      Tämä EU tuomioistuimen päätös pätee koko EU:ssa, myös Suomessa.
      Eli alkoholin tilaaminen Saksasta, Virosta tai mistä tahansa muusta EU maasta on laillista ja tullilla ei ole oikeutta takavarikoida viinoja.
      Mikään lehti ei ole uutisoinut aiheesta vaikka se onkin valtava muutos ja tarkoittaa käytännössä Alkon monopolin sortumista Suomessa.
      Lehtien motiiveja en nyt lähde pohtimaan. Mistä lie johtuu, että näin valtavaa muutosta ei ole uutisoitu. Riippumaton media tosiaan...

      http://www.kinglogistics.eu/toimi-nain/
      King logistics on nykyään suurin ja tehokkain viinankuljettaja. Osa sen jäsenistä on entisiä veteraaneja Alkotaksin ajoilta.

      Muitakin alkoholin verkkokauppoja löytyy, sekä suomalaisia että virolaisia ja saksalaisia. Kannattaa kuitenkin tutustua miten yritys toimii ja onko luotettava. Koska EU muutos on niin uusi elämme tiettyä "villin lännen" aikaa EU:n alkoholikaupassa.

      Tässä myös yksi uutinen aiheesta ennen virallista EU tuomioistuimen päätöstä, kun asia oli vielä epäselvä sekä Suomessa että Ruotsissa. Sen jälkeen iski totaalinen uutiskato (sensuuri?) aihetta koskien.
      http://www.uusisuomi.fi/raha/86734-nyt-saa-viinaa-suoraan-kotiin-toimi-nain

    • Pikkusijoittaja

      Tuota -- tuota ....

      Nyt sinulla kyllä menee puurot ja vellit sekaisin ...

      Suomessa ei ole ollut koskaan laitonta tilata alkoholia ulkomailta - Alkotaxi sai tuomion siitä, että valmisteverot (tutummin alkoholiverot) jäivät maksamatta.

      Tilanne on täysin selkeä .... tämä Kinglogistiks on verovastuussa kaikista Suomeen tuomistaan juomista ....

      Luepa Valmisteverotuslakia niin oppii yllättäviä asioita.

      :-)

      • Kova on laki ja vero

        Viina virosta juttu on täyttä puuta heinää. Alkotaxi jätti verot maksamatta ja sai siitä tuomion - en ole nähnyt missään mainintaa siitä, että valittivat tuomiosta.
        Toki tuomiosta voi valittaa, mutta tässä tapauksessa se vie vain lisää rahaa. Tapaus oli yksinkertainen, valmisteverojen maksamatta jättäminen. Kyse ei ollut mistään muusta.

        Voit tilata omaan käyttöön alkoholia ulkomailta, kuljetus eri firmalta ja maksat verot ennakkoon tulille tai viimeistään kolmen päivän päästä vastaanotosta. Näin se menee. Veron voi jokainen laskea itse:

        http://www.tulli.fi/fi/yrityksille/verotus/valmisteverotettavat/alkoholi/alkoholiverolaskuri/alkoholiverolaskuri.jsp

        Maininta yrityksille, ei muuta asiaa millään tavalla. Esimerkkinä yksi litra 50% vahvuista alkoholia alkoholiveroa tulee maksettavaksi 21.70€, eli tätä vasten on helppo ymmärtää miksi kaikki eivät haluaisi ko veroa maksaa - edes yrittäjät.


    • Virostavaaa

      Kiitoksia näistä vastauksista!! Onko kukaan tilannut lähiaikoina, onko luotettava?

    • Veteraani

      vitut tilata mittää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe