Pelkään ettei minusta tule mitään.

Tahdon olla jotain

En ole suosittu, en ole se paras oppilas koulussa, en ole se taiteellisin, en ole musiikaalinen, en ole kaunis, en ole laiha, en ole omaperäinen, en ole kiinnostava...

En ole suosittu - Ystäväni taas on helppo saada ystäviä omalla valloittavalla, omaperäisellä luonteellaan.

En ole paras oppilas koulussa - Olen kyllä hyvä, mutta ystäväni nerokas, kekseliäs, sanavalmis ja todella, todella älykäs joka hämmästyttää opettajat kerta toisensa jälkeen. Kun minä saan ysin, en saa edes yhtä kehua, ystäväni saa lukematta kympin ja suosionosoitukset. Tiedän kyllä, että ysi on hyvä, mutta koen silti pettymyksiä.

En ole se taiteellisin - Olen kyllä taiteellinen, mutta ystäväni on, totta kai, hämmästyttävän taiteellinen, joka osaa käyttää erilaisia tekniikoita ja muutenkin maalata ja piirtää niin että opettajat voivat vain sanoa, että tuosta kuullaan vielä.

En ole musikaalinen - Ystäväni on.

En ole kaunis - Ystäväni on suhteellisen hyvännäköinenkin.

En ole laiha - Itsekin kyllä melko hoikka, mutta en tarpeeksi, ystäväni on.

En ole omaperäinen - Ystäväni on ihana, omaperäinen luonnonoikku.

En ole kiinnostava - Ystäväni on. Jos minulta koskaan udellaan mitään, se koskee ystävääni.

Rakastan ystävääni niin paljon, mutta on joskus niin raskasta olla jonkun niin hämmästyttävän kanssa, koska tietysti minua verrataan AINA häneen.

Olen niin ujo, surkea, pieni ja säälittävä olento. En oikeastaan jaksaisi elää, kun kaikki on tälläistä taistelua ja paskan tuntemista.

Lisäksi minusta ei pidetä. En tiedä miksi. Ystäväni pitää, ja siksi minun on pidettävä hänestä kiinni, kun joku noin ihana ja ihmeellinen rakastaa MINUA. Ja juurin sen takia, koska olen niin keskinkertainen ja huono ja epäsuosittu ja mahdoton pitää, minun olisi niin tärkeää kokea olevani jossain asiassa hyvä, niin että ystävänikin jäisi minun varjooni. Että ihmiset sanoisivat "xx ei ollut järjin taitava, tai suosittu, mutta xx:ssä häntä ei peitonnut kukaan."

Minä olen pieni Helinä-keiju joka tarvitsee aplodeja elääkseen.

3

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ap-aloittaja

      Mietin mihin tämän tunkisin: ahdistukseen, masennukseen, pelkoihin ja jännitykseen vai ujouteen niin päätin laittaa tänne, vaikka ei varsinaisesti varmaan liitykkään? Mutta onko teillä muilla ujoilla samanlaisia kokemuksia?

    • olet jotain

      Tahdot siis olla jotain. Sinähän oletkin viestistäsi päätellen todella jotain.

      Olet kateellinen. Olet epäaito "ystävä". Olet epärehellinen, ainakin ystävällesi. Olet itsekäs. Olet epäempaattinen. Ja sinulla on erittäin huono itsetunto.

      Olet siis jo jotain, siitä on hyvä aloittaa. Vaikka katsomalla itseään peiliin.

      Kaikissa ihmisissä on sekä hyvät että huonot puolensa, kukaan ei ole täydellinen. Sen sijaan että etsisit vikoja ja rypeisit itsesäälissä oman napasi ympärillä niin koita kehittää itseäsi ja itsetuntoasi. Lakkaa vertaamasta itseäsi muihin. Etsi arvokkaita asioita itsestäsi. Älä odota aplodeja keneltäkään muulta kuin itseltäsi. Muiden aplodit seuraavat sitten perässä kun olet ensin aplodien arvoinen ja se arvo sinun on löydettävä itse itsestäsi. Kun olet sen itsestäsi löytänyt niin et enää edes tarvitse etkä huomaa muiden raikuvia aplodeja.

      Aloita vaikka opettelemalla myönteistä ajattelua ja käännä kaikki itseäsi halveksivat lausahdukset myönteiseen muotoon. Älä enää jatka itsesi dissausta itsesi kustannuksella. Opettele rakastamaan itseäsi. Mutta muista että rakkaus ei ole sama kuin ylpeys. Pystyt mihin vain tahdot.

    • tahdon olla jotain

      Tiedän hyvin, että olen kateellinen ystävälleni, mutta ero on siinä, että ymmärrän mistä kateuteni johtuu ja en pura sitä ystävääni, joten kun ystäväni saa siitä kokeesta sen 10, kehun häntä, koska on on sen kyllä ansainnut. En ymmärrä miten se tekee minusta muka epäaidon ja epärehellisen ystävän? Eikö ihmisellä saa olla negatiivisiä tunteita? Eikö ihminen saisi toivoa, että hänellä olisi sitä samaa mitä ystävälläkin on? Ei se vähennä minun rakkauttani. Mitä epärehellistä siinä on? Mitä on AITO ystävyys?

      Huono itsetunto, no sitä en voi kieltää.

      Vielä vuosi sitten en vertaillutkaan itseäni muihin, tai ystävääni, olin tyytyväinen itseeni ja olin ehkä liiankin itsevarma. Sitten muut alkoivat vertaamaan minua ja ystävääni ja sen jälkeen minä perässä.

      Tunteilleen ei voi mitään.

      Kun on mieli näin paskana miten muutat asiat myönteiseen muotoon?

      En ole kiinnostava - ??? (OLEN-OIKEASTI-TYLSÄ, KUKAAN EI HALUA OLLA MINUN KANSSA. Anteeksi caps)

      Tekisi mieli vääntää vielä pari paskaista ajatusta itsestäni, mutta kun ei jaksa.

      Uusi huono ominaisuus:

      Negatiivinen



      sIUQDHIWEFJIJASFJSIFNSIAJFIAHIAHFAIHFHAUIHFUAHFUHAGFAUFGUAFUAGFASGFUGFUAGUFAGABGFASFBHAHNIAHNFUSHBFUHSHAIOAPFJAOFJOSIJFIOSIGSIGHSIGHSIHIGSGS.

      Olkaa ymmärtäväisiä, turhauttaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe