Tokmanni Leppävirta

Annu-dog

Niin mielelläni antaisin kehuja mutta kun....
Asiakaspalvelutehtävissä olevilta henkilöiltä vaaditaan paljon.Se ei onnistu tässä kaupassa olevilta myyjiltä!
Töykeys asiakasta kohtaan on koko ajan päällimmäisenä asenteena. Myöskin tuntuu kuin me asiakkaat olisimme rasitteita ja heillä olisi todellakin parempaa tekemistä kuin istua kassalla.
YKSI POIKKEUS ON, SE NUORI POIKA!!!
Älkää vaan te leipäytyneet myyjät pakottAko häntä samaan yrmeään muottiin kanssanne!

"yksi monien puolesta"

36

4960

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luca7

      Takaisin koulunpenkille ja opettelemaan asiakaspalvelua....
      Vai onko ne myyjät mitään kouluja edes käynyt!?

    • Paikkakuntalainen

      Höpö-höpö...ei mitään valittamista palvelussa. Olen asioinut siellä jo vuosikaudet.

    • metsän-peikkosieltät

      Niin metsä vastaa kuin huudetaan. Mulkkuja asiakkaita tuleekin kohdella niinkuin ne ansaitsee. Katso peiliin ja totea ihan itse kuka tuollaista viitsii palvella.

    • Theo 2

      Aivan kauheata palvelua,jos kysyy missä jokin on,käsi ehkä nousee ja viittoilee et kyllä ne jossain tuollapäin pitäis olla!

      • asiakas2

        Uusiavuttomuus on hälyyttävästi lisääntynyt. Ota silmä käteen! kaikki pitäs antaa valmiina käteen ku ei viititä ite enää etsiä.


    • Ohikulkija2

      En ole vakiasikas ko. paikassa. mutta jotkut asiakkaat saisi katsoa itseään peiliin ennenkuin haukkuvat myyjiä.
      Eräskin pariskunta tuli ostamaan jtn tuotetta - sitä kun ei oltu saatu juuri sinä päivänä kauppaan - ostaja alkoi huutamaan myyjälle polla punasena tästä asiasta!? Onko se myyjän vika jos tavarantoimitus ei pelitä?

    • Kuopiossa Ikea

      Tokmannin voi myös lopettaa. Varkauteen pitää kuitenkin ajaa koska siellä on Kela, poliisilaitos, eläinkauppa, dna-kauppa ja jokunen vaatekauppa.
      Leppävirtalaisilla on Lidl se riittäköön ;)

    • minä vaan

      minä olen jotenkin ajatellut, että se Tokmanni on jo lähtökohtaisesti sen tyyppinen kauppa, että ei siellä asiakkasta ole ajateltu, siis ihan tarkoituksella. Ihan älyttömän ahdas ja sekainen, hinnan löytäminen tuotteelle on ihan mahdotonta ja sit jos se hinta hyllyn reunassa on niin kuitista huomaa että hinta olikin ihan toinen.

    • Turha käydä

      Ja mainittakoon, että tarjouslehtisten tuotteita voi suoraan lähteä hakemaan Varkaudesta tai Kuopiosta. Leppävirralla tarjotaan vain eioota.

      • Paikkakunta

        Kuopioon ei kannata mennä hakemaan tarjouslehtisten tuotteita Varkaus-Leppävirta on varmenpia myymälöitä palvelemaan tuoteiden ja palvelujen osalta.


    • Yksi asiakas vaan

      Nyt se nuorimies on palannut kassalle, eikä näkynyt ollenkaan niitä leipääntyneitä naismyyjiä. Hieno homma, oli ilo nähdä ystävällinen kassanhoitaja :)))

      • hui-hai1

        Totta puhutte ihmiset! Poika on mukava ja siitä hänelle ruusukimppu:)). Tosi on sekin, että Varkauteen tai Kuopioon pitää ajaa, jos aikoo jotain saada "halvalla". Eipä olisi suuri suru, jos Tokmanni vaikka loppuisikin Lepikällä.


    • muija555

      tokmannin pojalle ruusut, kyllä on ilo katsoa miten nuori poka osaa olla ystävällinen:9

      • Näkemiin

        En ole ikkään saanut huonoa palvelua Tokmannissa, toisin kuin eräässä toisessa marketissa... Äänestin jaloillani koska eräät köllykät eivät osaa kolmea asiakaspalvelijan perusäännähdystä eli "päivää, kiitos ja näkemiin"...


    • muija5551

      toivon kaikkea hyvää tokmanilla kassa pojalle niin mukava ja avulias.

      • TÄTI80

        REMPSEÄ NUORI MIES OSAA KYL HOMMANSA KIITOS SIITÄ


    • kaljan juoja mies

      turha kauppa. eihän siellä myydä edes olutta.

    • minävain12

      Kyllähän siellä nyt myydään olutta ja se reipas nuorimies on kyllä todellakin oikealla alalla.

      • bullshit again

        Leppävirran tokmanni ei myy olutta,että silleen.Paljastui vissiin se koko kaupassa käynnin olemattomuus...DDDD


    • _tytteli_

      Tokmannilla mukava asioida. Nuori herra osaa kyllä asiansa nm. hyvää palvelua saanut. Toivon kaikkea hyvää hänelle ja en varmaankaan ole ainut asiakas joka, toivoo että, hän pysyisi siellä :)

    • vanhempi rouva

      Tokmannin pojalle ruusut. On ilo katsoa miten hän lähtee etsimään tuotetta asiakkaan kanssa eikä vain viittoile että, tuolla jossain ne on.

    • same all the way

      kehuuko poika vai sukulaiset nyt kilvan keskenään itseään/toisiaan??

      • Pentti-47v-

        Kirjoituksista päätellen sekä että. :D


    • customer1

      huonon palvelun maineessa se ollut ja on edelleen. Turha lähtee sitä kiistämään.

    • Tokmanni.

      Se poitsu oli siwassa yks päivä töissä ku kävin sen asiakkaana viemässä pakettia postiin :D Ei oo sit enää näkyny siellä. Liekkö enää työvuoroja sillä. Enkä oo kyllä tokmannillakaan pitkään aikaan nähny :O

    • moneen_tottunut

      Aina on saanut palvelua, aina tervehditty, turha haukkua myyjiä, jos itse menee kauppaan huonolla asenteella. "Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan" ja luulenpa, että narina yltyis jos Leppävirran Tokmanni poistuis. Asiakkaita on aina sinne mennessä. Minusta hyvä pikku kylän kauppalisä ja kaikille myyjille tsemppiä, meikäläinen on ainakin aina ollut tyytyväinen kaupan ilmapiiriin vaikkei kukaan heistä ole edes tuttu. Hyvä että on tuollainen kauppa meillä. Kaikki ei pääse varkauteen tai kuopiooon.

    • palvellaanko

      Kuopion Tokmannin palvelu on mennyt alaspäin työkaluosastolla ei ole saanut enää reilun parin vuoden aikana minkään arvoista palvelua,joten parempaa palvelua saa varmasti leppävirralla. En ajaisi itse hakemaan kuopiosta asti tarjouksia kun ei tiedä onko niitä saatavilla koko myymälässä.Varkaus voi olla parempi hakupaikka.

    • Katsottaisko_peiliin

      Ja höpöhöpö. Leppävirran tytöt osaavat asiansa. Ei ole heidän vikansa jos esim. jokin tuote on ohjelmoitu väärin koneelle ja hinta ei ole ok. Tekevät minkä ehtivät. Henkilökuntaa on vähän ja joka paikkaan pitää ehtiä. Annetaan kaikkien kukkien kukkia, asiakaspalvelijat ovat tänä päivänä kovilla, varsinkin kun meitä asiakkaita löytyy joka junaan :)

    • kylä

      Kyllä Leppävirran Tokmannilla työnjohto on kunnossa ja myyjät palvelevat hyvin ja osaavasti.Tarjoustuotteiden ei oota myynti johtuu muualta kuin yksikön asioista. Kuopiossa kaikkein edullisimmat halpakaupat puuilo,halpahalli, hong kong palvelevat hyvin näissä tulee aina käytyä kuopion asioidessa.
      Tokmanneissa on aika tavallista että on vääriä hintoja kassoilla, tarjouslehtisten tuotteita puuttuu myymälöistä ja palvelutaso huonohko.

    • tippamunassa

      En tiedä palvelusta mutta Kaisa ja Mira ovat aika nättejä...

    • Aurinkoinen-sateenkaari

      Kyllä minun mielestä Leppävirran Tokmannilla saa hyvää palvelua, missä muussa kaupassa sanotaa asiakkaille hyvää päivän jatkoa? Tietenkin joskus on kaikilla huonoja päiviä ja vaikka kuinka yrittää niin se vaan näkyy läpi, mutta me kaikki ollaan vaan ihmisiä! Ja joku tuolla valitti, että kaupassa myydään aina ei oota! Kyllä omalla kohdallakin on sitä sattunut, mutta ei siitä maailma kaadu jos jää fairy pullo ostamatta, kun on loppunut! Ei siitä pidä myyjille räyhätä, koska tuskin se myyjien syy on että tuotteita ei ole tarpeeksi vaan syy lienee tavaran toimittajissa heillä ei ole tarpeeksi varattu tuotteita. Minua on ainakin tervehditty kassalla ja muuallakin myymälässä ollaan oltu ystävällisiä:) Oma asenne kun tulee kauppaan pitää myös muistaa, jos on itse ilkeä ja tyly niin miksi myyjä haluais olla ystävällinen! Kohta joku varmaan kommentoi, että kun myyjän kuuluu olla iloinen vaikka mitä peetä niskaan satais, mutta niin se vaan ei sitten ole! Hyvää Kesää kaikille ja iloisella mielellä liikenteeseen:)

    • niinmetsävastaa

      No jaa.... toisaalta tämän päivän asiakaspalvelijalta odotetaan paljon. Asiakkaat itse ovat harvoin ystävällisiä vaan paremminkin narisevat ja kitisevät kaikesta, joillakin ehkä kaupankassa ainoa kontakti päivän aikana, siltä joskus tuntuu. Katsokaa peiliin te kirjoittajat. Kaikella kunnioituksella :)

    • Aatami901

      Tokmannilla aivan loistava palvelu. Kannattaa katsoa itseään peiliin, jos olevinaan kokee saaneensa huonoa palvelua.

      • Turismi

        Outo on ketjun toiminta kun Leppävirralla saa hyvää palvelua,mutta kun käy Kuopiossa (gigantin aula)palvelu ei tunnu onnistuvan,kovasti vaihtelee asiakaspalvelu.


    • ValiValiValiVali

      Leppävirran Tokmannilla myydään jatkuvasti EiOota, aina sama selitys, että ei ole keskusvarastolta tullut tavaraa.Tai sitten k.o tarjous ei vaan koske Leppävirran Tokmannia.Liikekiinteistö on surkea, eipä ole paljon ajateltu liikuntarajotteisia, heidän on turha edes uneksiakaan päästä esim. vaateostoksille eikä kyllä yläkertaan muutenkaan ole asiaa.Kesäisin puutarhamyymälä on lähinnä vitsi, miksi laittaa edes sitä paskahuussin kokoista koppiakaan siihen nurkalle, jos ei ole mahdollisuutta suurempaan tilaan?Muutama rehu sopii myyntiin, nekin jo valmiiksi nuupahtaneita joita ei todellakaan viitsi ostaa.

    • kausi

      Kyllä leppävirran tokmannilla sai kesäkauden aikana ihan hyvää palvelua on myös todettava että kuopiossa gicantin aulassa oleva tokmannin myymälässä asiakaspalvelu on parantunut viimeaikoina johtunee oikein hoidetusta henkilökunnan opastuksesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe