Dildon koko ja naisten nautinto

jacob1

Puoliso on aina väittänyt, että hänelle ei ole peniksen koolla niin väliä, kunhan sitä osaa käyttää. Jotakuinkin jokainen mies on tämän joskus elämässään kuullut aiheesta naisen kanssa keskusteltaessa. Ajattelin ilahduttaa vaimoani ostamalla tälle dildon, jotta sänkyyn saataisiin vähän uutta sutinaa. Dildo oli mitoiltaan sellainen 22cm/5cm, aidon peniksen näköinen sauva.

Auta armias, kun sen kanssa päästiin hiljalleen tositoimiin. Itselläni ei ole vehje aivan mistään pienimmästä päästä (19 cm/4,5 cm) ja kyllä se seksin aikana saa naiseni hyvinkin tyytyväiseksi. Ostamallani dildolla juttu menee sitten aivan toiseen potenssiin: dildoa käyttäessä kontallaan olevaan naiseen, tämä menee aivan veltoksi ja keskittyy lähinnä huohottamaan ja puremaan tyynyä. Toisinaan tässä asennossa nainen lykkii itseään lantiollaan taaksepäin niin, että dildo menisi mahdollisimman syvälle (vähintään 20 cm dildon mitasta) hänen sisälleen. Orgasmi on todella voimakas.

Toinen seksiväline, jota on tullut toisinaan kokeiltua on silikoninen, peniksen päälle puettava "hiha", joka antaa paksuutta sentin lisää. Tämän kanssa on tietysti välttämätöntä käyttää liukastetta, mutta kyllä se on sen väärti nähdä, kun nainen makaa alla nauttimassa todella isosta peniksestä suu auki ja silmät nautinnosta väristen.

Minusta on miellyttävä huomata, että kyllä puolisolleni kelpaa iso vehje. Oikeasti väite, ettei peniksen pituudella ole väliä, on täyttä soopaa. Ei näitä välineitä tule jatkuvasti käytettyä, mutta toisinaan on mukava hemmoitella naista.

37

15476

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 14cm

      heh heh,taas yksi jolla huono itsetunto

      • jacob1

        Voi olla, mutta miksi en antaisi naiselle sitä, mitä hän haluaa? Ei se minulta ole pois, jos hän nauttii isoista vehkeistä, olivat ne sitten dildoja tai muita vempaimia.


      • normimunanen

      • Vältä ongelmia
        normimunanen kirjoitti:

        Ei muuta kun testaamaan. Kukapa ei nauttisi naisen nautinnosta?

        http://www.eros.fi/tuote/penisjatke-samurai-sleeve/4892503084672/

        Älkää vaan tilatko kaupasta joka tekee lähes 50 tonnia tappiota vuodessa. Siinä on ihan oikea riski että menettää rahansa. Eros nimittäin tekee sen verran: http://yritys.taloussanomat.fi/y/mansepori-oy/helsinki/1632096-5/

        Ei ihme että ei ole varaa ostaa mainostilaa muuta kun spämmäämällä täällä. Katsokaa hyvät ihmiset miten kauppian tunkee tuota mainossaastaa jokaiselle palstalle.


    • Sopiva joka reikään

      Minä hemmoittelen naistani panemalla peppuun, meinaa lähteä lentoon nautinnosta.

    • b rappu ei käytössä

      Joo mullakin lähtee nainen aina karkuun kun meinaankin tarjota b puolelle. Tai jos en päästä karkuun niin nostaa metelin.

    • Siinä se ero.

      Penis on "pehmeä" , dildo taas kova. Peniksen koko muuttuu yhdynnän aikana joitain millejä, dildon taas ei.

    • Pikkukarhu2

      Meillä on ihan samanlaisia kokemuksia, kuin Jacobilla. Ensin hän kammoksui isoa notkeaa dildoa, mutta ekan kerran jälkeen ei ole muuta puuhapussista kaivanutkaan. Puuhapussissa on muitakin vehkeitä, mutta huomattavasti pienempiä ja osa kovia muovinpaloja...ei tunnu mukavilta. Tämä iso noteka tekee tavarasta tiukkaa, mutta märkää. Näin 46 vuotiassta naisesta saa nuoren tiukan kiimaisen rakastajan. Tietenkin pikkukarhu pitää olla mukana, jotta pääsee vauhtiin.

    • zampi on kala

      mahdollisimman pitkä ja paksu. ja musta. semmosella nainen huutaa nautinnosta.
      varsinkin anaalityydytksessä

    • sauvaasaava

      Sauvoilla saan erinlaista lisänautintoa-kai siinä mieskin innostuu kun näkee sen nautinnon ja orgasmin jota on antamassa toiselle hyvinkin läheltä eri tavalla kuin yleensä:)

    • nautintoja1

      Hei vaan kaikille.Aikas moni nainen tykkää,että peniksessä on nimenomaan paksuutta ja monelle pituuskin tärkeää.Tietysti naisia,jotka tykkäävät pienemmästä,jos on pienemmät paikat.Itselläni sellainen 20 cm pitkä ja 17cm ympärysmitaltaan ja ainoastaan yksi nainen nuoruusvuosiltani on sanonut liian isoksi.

      • Herkkua_n

        Naisena voin sanoa, että iso terska ja paksu ympärysmitta on mulle se juttu. Voi luoja sitä tunnetta, kun semmoinen jööti uppoutuu koko pituudeltaan sisään. Se tuntuu niin hyvälle. Rupes pelkkä ajatus tuntumaan liianki hyvälle ;)


      • hbjjhbhjbhhjbbjhjbh
        Herkkua_n kirjoitti:

        Naisena voin sanoa, että iso terska ja paksu ympärysmitta on mulle se juttu. Voi luoja sitä tunnetta, kun semmoinen jööti uppoutuu koko pituudeltaan sisään. Se tuntuu niin hyvälle. Rupes pelkkä ajatus tuntumaan liianki hyvälle ;)

        *Hyvältä, hyvälle ei ole suomea.


      • aikamoinen jööti!

        Ai paksuus 17cm, no sehän on se kuuluisa lauantaimakkara!


      • hornygrammarnazi
        hbjjhbhjbhhjbbjhjbh kirjoitti:

        *Hyvältä, hyvälle ei ole suomea.

        Ablatiivin (hyvältä) tai allatiivin (hyvälle) paremmuutta ei suotta kannata jäädä puntaroimaan; ne ovat nykykäsityksen mukaan keskenään yhtä hyviä vaihtoehtoja. (http://www.kotus.fi/index.phtml?s=3074)

        Rakkaudella,

        Kiimainen Pilkunnussija


    • peniskasvu

      Kyllä se kulkaas niin on, että mitä hervottomamman kokoinen dildo, sitä suurempi nautinto naiselle!

    • Miessssssss

      Ööö, mitä väliä?

    • igor

      Mulla on 26 cm pitkä ja semmonen ranteenpaksunen. Ikinä eivät ole naiset valittaneet, että olisi liian iso. Haluaisin itseasiassa vielä kookkaamman, aidon lapualaisen juhlakalun.

      • picsordidnthappen

        kato phil heathin ranteet, epäilen.


    • Don dildo

      Mulla on pari vuotta ollut nuori nymfo. Meillä on useampi dildo. Tuntuu, että hänelle ei mikään riitä. Hän on pienikokoinen, mutta tosi märkä. Isoin dildo lienee 25 cm, mutta menee sisään aivan helposti. Tuntuu, että tämäkään ei ole tarpeeksi iso.
      Pitää kyllä kovaa meteliä, että koko rivari raikuu. Hän tulee aktin aikana kymmeniä kertoja. Aivan mahoton.

      • fakta homma

        Mikähän tässäkin on miinustamisen arvoista? Ei se revän koko niin paljon riipu kantajansa koosta. Reilu puolimetrinen tuokka tupsahtaa jokaisesta tarvittaessa.


    • TOSI ON

      Hahahaaaaa kun naurattaa, huuru-ukot ja akat taas liikkeellä dildojensa ja vehkeittensä kera, ´siitä puhe mistä puute , tosi on!

    • Oyutta

      Tota noin..., NYRKKIsääntöhän on ollut, että jos nainen kulkee kesäisin hihattomissa t-paidoissa allit hyllyen, niin hänen tortulleen mikään ei riitä =)

      Eri asiat on piparit ja piirakat. Pipariin sopii vain nakkimakkarat ja piirakkaan korkeintaan HK:n sininen lenkki.

      Nää on näppylät =)

    • voi voi

      Mulla on 25 cm piitkä ja lykin aina pelkästään takapuoleen, ja sen jälkeen työnnän sen naisen suuhun .

    • Sumpsan Sulttaani

      Pienivehkeisten juttuja

    • mävaanlady

      Faktaa teille miehille ja naisen anatomiaa. Nää tiedot kyllä löytyy googlettamalla :)
      Kaikilla naisilla EI OLE g-pistettä. Kaikki naiset eivät saa emätinorgasmia ollenkaan.
      Te joilla naiset saa isoista hyvät, on ollut onnea :))
      Te, joilla on pienemmät vehkeet, niin lohdutan...
      Mulla on kaks dildoa...iso ja kova, pieni ja pehmeämpi, mutta nystyröillä.
      Ja tätä pienempää en vaihtais...se on I-HA-NA.
      Mulle ei iso koko anna orkkua, vaan se miten työstät pientä äärimmäisen herkkää nuppia...naisen helmeä :D
      Itse asiassa siihen riittää vaikka pieni sormi :D
      Ja tätä tarina on tosi....terkuin aikuinen nainen :)
      pusit teille ;)

    • Oranssi 61

      Toinen aikuinen nainen vahvistaa 100%sesti edellisen kirjoituksen. Itse en tykkää ollenkaan isoista dildoista, parhaimmat orkut saan kun mies sormettaa tai nuolee klittaani ja samalla työntelee pientä dildoa pilluuni ja ei todellakaan millään apinan raivolla niinkuin useimmat miehet luulee ett mitä kovempaa sen parempi. Naisen klitoris on herkkä, kokeile vaikka höyhenellä :D

      • anothertruelady

        Täällä on toinen aikuinen nainen joka 100%sesti vahvistaa sen että joissain tapauksissa koolla on väliä.

        Itse kuuluun niihin naisiin jotka tarvitsee tosi vahvoja ärsykkeitä huipun saamiseen. Toki nuoleminen ja sormetus tuntuvat hyvältä, mutta huipun saan vasta tosi kovassa käsittelyssä, enkä siinäkään aina. Nyt tilasin ison dildon, olisikohan paksuus ollut päälle 5 cm.. Jotenkin hävettää että kuulun niihin jotka pitää tosi isosta. Onneks poikaystävä ymmärtää, eikä ainakaan omien sanojensa mukaan loukkaantunut.

        Yhteenvetona sanoisin että joidenkin naisten kohdalla pitää täysin paikkaansa "ei se koko, vaan se taito" mutta kaikki eivät ole samanlaisia. Isolla sillä tekniikalla ei ole niin väliä (ainakaan minulle) koska se tuntuu hyvältä joka tapauksessa.


    • Ostin salla mieheltäni noi 20cm dildon se on paljo isompi kun mieheläni. Se tuntu todela hyväle tykän leikiä silä.

    • lady-78

      Tänään saapui postissa musta 28cm dildo, halkaisijaltaan 5,5cm. Ja kun kokeilin niin mainiosti upposi.

      • echo1

        Minkä tilasit?


    • Andy:)

      Kokeilitteko sandra sekä lady-78 niitä myös peppuunne:)

    • Ehkä se ei vaimollas olekaan pelkästään niin koosta kiinni se kiihottuminen vaan yleensä siitä, että käytätte leluja? Tuon takaapäin asennon huuman kyllä tunnistan: mulla on ainakin jossain siellä syvällä sellainen paikka, ettei sinne ihan joka kulli ylety, mut mieletön orgasmi sieltä tulee :) ehkä vaimos tarvitsee juuri sen sentin lisää siihen, vaikka muuten on sinuun hyvin tyytyväinen. Musta on aivan ihanaa, ettet ole turhasta mustasukkainen jollekin muovimunalle!

    • rouva45v

      Kuka tykkää mistäkin... Parasta minulle on mieheni ehta kalu sisälle ja samalla pikku-dildolla klitalle värinät. En ole koskaan pitänyt dildon sisään laittamisesta, on niitä ollut kokoja ja materiaaleja joka lähtöön, että testattu on. Mutta on se aito vaan aina aito ja tuntuu parhaimmalta. Ihan pikkuruisella dildolla voi joskus tehdä gutaa kakkosessa mutta en tosiaan mihinkään reikääni mitään jätti-suurta kaipaa. Miehelläni ihan normikokoinen - älkää kysykö mittoja kun ei ole tarvinnut koskaan mittailla - joten ihan riittävä on!

    • Anonyymi

      23 CM -5,0 ON HÜVA

    • Anonyymi

      minä tykkään isoista, paksuista, kovista, erikoisen muotoista dildoista, joihin suurinta osaa oikeiden miesten kikkeleistä ei voi mitenkään verrata. siksi minulle ei ole oikeastaan väliä minkä kokoinen kumppanilla on, ei se ole kuitenkaan sama kuin suosikkidildoni, eikä sen tarvitsekaan olla. seksissä toisen ihmisen kanssa on kiihottavaa se tilanne ja toinen ihminen kokonaisuudessaan, ja toisen kosketukset käsin, ja ajatus siitä että hän saattaa laueta sisään. tykkään itse asiassa oikeista kyrvistä puhuttaessa pienemmistä eniten, koska ne mahtuvat paremmin suuhun 😋

    • Anonyymi

      Ei ole tullut mittailtua, mutta hyvä kulli on mukavan tukeva ja pituudeltaan sellainen että sen saa työnnettyä juurta myöten nieluun. Sama koko saa vinkumaan nautinnosta kun se uppoaa peppuun. Kullin lisäksi pitää osata käyttää naista...
      Omissa leikeissä dildon tärkein ominaisuus on ehdottomasti kunnon tärinävärinä, mutta valitettavan harvasta vibrasta löytyy riittävästi tehoja mulle.
      Isosta dildosta on eniten iloa kun se on reipasotteisen miehen lujissa käsissä, paljon kiihottaa sekin kun mies katselee miten kiimapillu nielee isoa esinettä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe