Bussikuskin kanssa seisaaltaan

Rouva Keski-Suomesta

Lomani päätyttyä lähdin tulemaan yöbussilla kotiin Helsinkiin minne mieheni oli autollamme palannut jo muutamaa päivää aikaisemmin.
Jyväskylän jälkeen olin bussin ainoa matkustaja ja tällaisena suulaana tyttölapsena menin eteen juttelemaan kuskin kanssa. Tämä oli minua useitakin vuosia vanhempi kaveri.
Se mitä sitten Helsinkiin päästyämme tapahtui oli varmaankin seurausta siitä että kaveri ei koko sen yön aikana jutellut minulle kaksimielisiä, ehdotellut tai vihjaillut mitään muutakaan vaikka huomasinkin hänen katselevan minua ja olevan tyytyväinen näkemäänsä.
No Helsingissä minä sitten kysyin suoraan että kuinka olisi ja hetken aikaa mietittyään kuski ohjasi minut auton takaosaan ja rakasteli minua seisaaltaan. Pitelin kiinni tuolien selkänojista ja katselin ikkunoista ulos saaden kieltämättä elämäni panon.
Onko kellään toisella vastaavia kokemuksia?
Itse en tiedä edes kuskin nimeä ja haluaisin tehdä tempun uudelleenkin!

10

12941

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arto

      Rouva keski-Suomesta ja matkalla kotiin Helsinkiin?

    • Rouva myöskin

      Minunkin on pitänyt joskus kysyä suoraan, että "mites olisi", kun mies ei ole sitä ymmärtänyt tehdä. En vain ole sitä osannut tai kehdannut tehdä. Miten sinä tarkkaan ottaen asian esitit, kun pyysit tuolta bussikuskilta?

    • Mies

      .... onnistut kääntämään hyvän seksikokemuksesi myös avioliittosi onneksi.

    • IHANAA

      rakastelin betoniraudoittajan kanssa sementtimyllyssä ja sen vielä pyöriessä.sain elämäni kyydit ja oli hanuri turrana monta viikkoa.

    • Anneli

      Seisaltaan-asennot rullaa hyvin vain sellaisten miesten kanssa, joilla on pitkä kalu. Pienet penikset luiskahtelevat koko ajan pois ja homma on muutenkin sellaista nylpyttämistä.

    • Valehtelee!

      Minä olin se bussikuski, enkä pannut sitä rouvaa, vaikka se pyysi! No, pillua siltä koetin ja märkä oli, mutta en uskaltanut enkä olisi ylettänyt, kun se rouva oli niin pitkä. Hän kuvittelee!

    • Bussi

      Minä olen se bussi ja minussa ei kukaan huvittele.

    • könsy

      millaiset oli näkymät bussin ikkunasta? paljon kaupungin valoja?

    • rakastelija

      Mä kerran rakastelin yhen mun luokka kaverin kanssa välkällä

    • Anonyymi

      lähdin bussilla kotia kohti menin aika taakse oli vähän kylmä kun oli vain ohut paita ja hame istuin jonkun aikaa ja autoon tuli nuori pitkä poika käveli taakse sanoin istu viereen niin puhekaveri poika oli menossa samaan kaupunkiin sanoin menee neljä tuntia ennenkuin ollaan perillä phutiin niitä näitä ja alkoi nukuttamaan nojasin poikaan heräsin sanoi nojaa vaan meni jonkun aikaa heräsin ja nojasin vielä huomasin pojan käden paljaalla polvella tiesin katsoo varmaan rintoja nännit alkoi kovettumaan ajattelin tämmöinen 35v varmaan kiinnostaa katsoin alas kalu oli ylhäällä napaa vasten ja oli aika koholla housut verkkarit antoi kalun nousta. Panin muka vahingossa käden sen päälle tunsin ompa pojalla iso katsoin ylös poika katsoi rintoja nousin ylös autoaa oli edessä muutama ihminen olin pojan vieressä hyväilin kalua popojan käsi nousi aika ylös levitin haaroja olin ihan märkä pojan käsi kosketti pillua annoin hyväillä poika kääntyi kuin olisi puhunut minulle sormet oli syvällä olin saamassa orgasmia ja se tuli puristin haaroja yhteen ja annoin tunteen tulla.
      Poikanojasi penkkiin laskin housuja iso punainen kiiltävä kalu oli kädessä runkkasin sievästi katsoin eteen laskeuduin alas otin tämän ihanan kalun suuhun se oli jäntevä tunsin kuinka kalu välillä kiristy kivasti sitten se koveni käsissä ja spermaa tuli kunnolla nielin kaikki.
      Nousin ylös ja huomasin ei oltu puhuttu mitään, sanoin pojalle kiva matka hymyili niin on. Puhuttiin ja naurettiin kaikkea kivaa sitä satuu, kysyin haluaako oikeasti olla mun kanssa sanoi varmasti haluaa, laittoi viestiä kotia tulee aamulla.
      Ajettiin taksilla mun luo, katsottiin toisia ja alettiin riisumaan sängyssä poika hyväili vähän kokemattomasti kertoi että olen toinen tyttö jonka kanssa on näin mutta ei ole rakastellut.
      Ohjasin poikaa kyllä oli nännit kovina ja hellät suutelut rintoihin , kun kuiskasin voit tulla Jari tuli vatovasti päälle ohjasin kalua sisään halutti hulluna melkein huusin raiskaa anna mutta annoin sievästi tulla sisään se oli isoin saamani kalu siihen mennessä sievä varovainen liike sai minut hulluksi halusin vain antaa naitiin välillä nopeaan ja hitaasti Jari kertoi kuin ka tuntee ihanan lämpimän pillun kuiskin olet ihana tosi ihana näin että kohta tulee kuiskin pane minua tule Jarin ensimmäinen kerta ja spermaa tuli painoi hulluna ja samalla sain ihanan orgasmin tunsin kuinka kova ja pitkä se on halasin ja rutistin en päästänyt pois .
      Myöhemmin kaikki se ihana kieli työ ja sain imeä rauhassa istua päällä ja ottaa sisään kuin haluan olin yhtä kiimaa aamuun asti.
      Aamulla Annoin Jarille puh numeron sanoin haluan sinua joskus taas kovasti.
      Molemmat nyt seurustellaan mutta karataan joskus, Jari on kiva mutta meillä se on vain älyttömän kiimasta rakastelua olen vähän mustasukkainen kun Jarin tyttö saa tätä isoa , olen nähnyt kuvan pieni siro tyttö, tunnen rakastellessa tuskasen tunteen kun ajattelen kuinka tyttö nauttii kun iso kalu työntyy sisään saan siitä lisää kiimaa ja annan kunnolla, kun panee takaa olen aina muissa maailmoissa laukean aina kun isoa kalu räjähtää sisään.
      Kukaan ei tiedä meidän suhteesta, mutta jatkan sitä se on vain kiimasta seksiä kumpikin tuntee että saa tehdä mitä huvittaa.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe