Selkäkipu ja ummetus

Tää on uneton yö

Puoli vuotta ollut ristiselässä kipua ja m yös ummetus tullut kuvioon mukaan.
Koskaan ei oikeastaan ole "kakkahätä" nykyään.
Uloste tulee joskus ja senkin jälkeen tunne, ettei suoli tyhjene. Verta ei tule. Laihtunut en ole. Onko tämä jotain suolistosyöpää?
Olen käynyt lääkärillä, joka mielestäni keskittyi vain selkääni, josta myös kuvat otettiin ja mitään ei löytynyt.
Itse olen jokseenkin varma, että suolistossa on jotain, nimenomaan oikealla puolella, koska kipu tuntuu siellä. Nyt olen menossa verikokeisiin, hemppari tosin on ollut ihan hyvä, mutta näkyykö esim.pienessä verenkuvassa, jos on joku kasvain tai syöpäjuttu...APUA.
Minkä alan lääkäriin ja mihin tutkimuksiin minun olisi paras seuraavaksi mennä ennenkuin tämä epätietoisuus tekee hulluksi?

9

1880

Vastaukset

 • Tuskin on mitää syöpää tai kasvainta moinen. Turhaa siellä panikoit. Varmasti ihan vain ruokavalion aiheuttamaa tuo ummetuksesti. Nykyään erittäin yleinen. Ärtynyt paksusuoli saattaa myös aiheuttaa tuon ja se voi puhjeta ihan koska vain. Suurin syy ärtyneen paksusuolen oirehtelemiseen on stressi ja huono ruokavalio.

  Ummetus voi myös tulla jos syöt liikaa kuituja mutta juot liian vähän nesteitä. Eli muista juosta paljon paljon enemmän vettä.

 • Älä nyt viitsi, Ummetus tuntuu MAHASSA eikä SELÄSSÄ.

 • Itselläkin on tuo sama ongelma para-aikaa päällä, sattuu lantioon tohon oikealle puolelle... Itelläkään ei oo niiku ulostamisen tarvetta, siitä ite pitää huolehtia... Muuten se tulee koska vain ja yllättäin. Muita ongelmia ei mulla oo. Oon aika varma että ruokavaliostani johtuu :/

 • ummetus aiheuttaa nimen oman kipua oikealle puolelle jos on kovaa kipua vasemmalla voi olla umpisuolen tulehdus.

 • siis meni väärin päin sori... vasemmalla ummetus ja oikealla umpisuoli....

  • Mulla on umpisuoli vasemmalla tai siis oli


  • Anonyymi kirjoitti:

   Mulla on umpisuoli vasemmalla tai siis oli

   mulla ainakin on oikealla arpi kun umppari leikattiin ja just tuollaisia kummia selkä-vatsaoireita ollut kun selkä niin kipee ettei pysty kunnolla liikuntaa harrastamaan ja syötättää kuitenkin jne,


 • Ummetus, kipu tuntuu myös selässä, yleensä kokonaisvaltainen kamala olo, hikoilua ym.

  • Jos on oireita pitää mennä lääkäriin! Täältä ei apua saa.
   Vaikea ummetus aiheuttaa kipua joka voi olla myös selässä. Saattaa olla etova olo tai oksettaa. Ummetus pitää hoitaa ja sen syy selvittää!


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.