Tästä mulkustako kärsitää jopa ens kausi?

Surkeeta...

Missä vitussa on tunne Äijänsuolta? Ei Rauman Bojatkaa jaksa innostua tohon perseilyy. Lukko ei pelaa yhtää kuten pitäs kotipelejä. Antas edes Generouksen hakata jonkun hyypiön. Pelasko Pyhi uimalakin kanssa tämmösiä kotipelejä? Ei, Pyhi ratko ekas kympis kotipelit yleensä. Edellee taivun siihen että dufva vihaa Lukkoa. Bödgeri ja Vihanen ainoot syyt ettei olla jumboina. Ne tanskalaiset haistattaa vitut sille uimalakille. Ihmettelee mitä vittua toi valmentaja tekee.

9

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Surkeeta...

      Materiaali 2 vahvistuksella mestariainesta mutta jos valmentaja ei halua menestystä ja muutenkin koko tyyppi nähty. Suikkanen on myös. Uimalakki on 2 kautta enempi nähty. Uramaa tulee ikävä tällä touhulla pahasti. Urama on kuitenkin Lukkolainen eikä inhonnu seuraa. Alkais se NHL. Aivan sama.

      • Surkeeta...

        Meni vaan puoli kautta kärsiä sitä Caldwellin kusipäätä ykkösparissa. Paineen alla se hyypiö otti sen pois kokoonpanosta lopulta. Luulis jonkun sveitsiläis-seuran nappaavan tuon helmen.


      • Surkeeta...
        Surkeeta... kirjoitti:

        Meni vaan puoli kautta kärsiä sitä Caldwellin kusipäätä ykkösparissa. Paineen alla se hyypiö otti sen pois kokoonpanosta lopulta. Luulis jonkun sveitsiläis-seuran nappaavan tuon helmen.

        Haluan unohtaa koko kannatuksen. Vittuku ei pysty kohdistaa vielä muistia tollai. Pelkkää kärsimystä kaudesta toiseen.


      • Nonii...
        Surkeeta... kirjoitti:

        Haluan unohtaa koko kannatuksen. Vittuku ei pysty kohdistaa vielä muistia tollai. Pelkkää kärsimystä kaudesta toiseen.

        Tietty se menestys tuntuu mahtavalta kaiken paskan jälkeen. Perunakerho tanssinu menestyksestä toisee. Tylsää ettei juuri ikinä kuse mikään asia. Kliinistä toi homma kaudesta toiseen. Sama ku kannattas hurreja.


    • Heh...

      Tää on ihanku omaa itkuvirttä koko palsta. Pakko jonnekin purkaa,jatkoajassa hoitaa homman 1963 ja -OO-. Tykkään varsinkin tuplaoon tyylistä. Aivan kun ite kirjottas joka viestin melkein. Yhtä saatanan väsyny Lukon-kannattaja. Lukko pettää aina. Se on seuran tunnus.

      • Pyh...

        Setänen menee kehittyy lisää vaikka Ylösen kouluun ja pikku-pahi samaan suuntaan. Oikee liike olis pistää maalille se tyyppi vaikka ens otteluun. Miesten pelit ne junnua opettaa. Kenttäpelaajat viittis myös siivota maalinedustaa paremmin ku Vihasen kanssa. Kaikki tietää että se torjuu eteen niitä ja silti ei viitti siivota kunnolla. Onhan Vihanen petturi vieläkin mutta turhaa sitä enää tuomita on. Ei sellasta dollari-kasaa voi hylätä. Ja se hurri korvaaja ei mikää turhempi tyyppi ollu. Ainoostaa sen verran että ei torjunu suomen mestaruutta kuten ehkä Vihanen olis voinu. Se oli uskomaton muuri sillä kaudella. Varmasti meni liian halvalla sinne. Miljoona dollaria lisää Lukolle tuosta.


    • Ei kaikkee voi saada

      Hyvinhän Lukko on pelannut,kolme voittoo takana,eikä mitään helppoja pelejä,Ässät.Kalpa Ja Jyppi.
      Turha on inistä.

    • Nonii...

      Pyydän anteeksi uimalakilta. Paskakiekkoo mutta tulos ratkasee. Mikä häviö ku tanskalaiset häipy? Ne tartutti jotain hienoa tohon tiimiin. Toi on mahtavaa että saa omat junnut tilaisuuden. Pikkupahi kehii ja Setäselle ensimmäinen peli raumalla. Luulisin että se on tarkotus. Saihan se jo torjua rankkuja. Saa nähdä Vehasen toimintaa läheltä. Junnulle hienoa.

      • Nonii...

        Nielsen olis saanu lähtee veljensä kanssa samalla kertaa. Paska moke. Tiä kuka A-junnujen kakkonen on mutta Vehanen-Setänen kaksikolla loppuu asti. 0-4 ja 0-5, siinä tanskalaisen tilastot. Eikä tyyppi edes pärjää mestis-tasolla. Peukku silti kun toi nuo tyypit tänne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4873
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2310
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1156
    Aihe