15 v. raskaana? auttakaa!

15 ja ajattelematon

Olen 15 vuotias tyttö ja pelkään olevani raskaana. Minulla on ihana poikaystävä, joka tukee minua täysin. Olemme seurustelleet yli kaksi vuotta, 7. luokalta asti. Tiedän, eikö olekin hullua? Seksielämää meillä on kuitenkin ollut vain puolisen vuotta. Ja 1.1.2013 päädyimme sänkyyn - ilman ehkäisyä. En ole varma pääsikö spermaa sisälleni, mutta minua pelottaa järkyttävästi. En todella haluaisi lasta tämän ikäisenä, joistakin voi olla siihen mutta ei minusta.

Seuraavien kuukautisteni pitäisi alkaa 21.1. joten pitäisikö minun odottaa siihen asti ennen kuin teen testin? Minulla on ollut raskauteen viittaavia oireita, mutta eiväthän ne voi vielä alkaa? Johtuuko se vain siitä että stressaan asiaa niin paljon ja ajattelen jokaisen mahan ja pään vihlaisun johtuvan raskaudesta? Olen viimeöinä nukkunut huonosti stressin vuoksi. En ole tyhmä, en vaan tiedä raskaudesta paljoa. Auttakaa minua, mitä voin tässä tilanteessa tehdä?!

11

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tytsy vaan

      Ovulaatio on n. 12-14 päivää ennen kuukautisia, mutta siittiöt voivat elää jopa 7 päivää naisen sisällä hyvissä olosuhteissa. Kuitenkin useimmiten vaan 2-5 päivää. Odottele vaan rauhassa ja älä kovin ressaa. Kun kuitenkin tiedät vahingon käyneen ja teet testin hyvissä ajoin jos menkkoja ei kuulu, sulla on vielä mhdollisuus tehdä abortti :)

    • jjj5

      Olen itse 16-vuotias ja itelläni oli sama tilanne muutama kuukausi sitten. Kuvittelen samallalailla jokaisen pahoinvoinnin ja mahakivun raskaudeksi. Tein testin 2 viikkoa menkkojeni myöhästymisestä ja se oli negatiivinen ja asiaan auttoi varmaan jälkiehkäisy. Kuitenkaan raskaus ei ole sinulla vielä voinut alkaa muutaman päivän jälkeen joten yritä vain unohtaa asia vaikka se onkin vaikeaa

      • 15 ja ajattelematon

        Kiitos. Jälkiehkäisyä en kuitenkaan käynyt ostamassa, jonka tajusin olevan virhe. Tuudutuin kaverien ja poikaystävän "et sä voi olla raskaana!" lauseeseen. Toivon todella testin näyttävän negatiivista.


    • huoleton

      Älä huoli, sulla on kyllä aikaa tehdä abortti :)

    • 1+1

      Testi ei näytä luotettavaa tulosta ennen kuin siitä yhdynnästä on kulunut VÄHINTÄÄN 19 vuorokautta, eli nyt on vielä aivan turha tehdä testiä, eli kysyt mitä voit tehdä: odottaa...

    • XD98

      Mitä helvettiä oot ajatellu?!! Et varmaa yhtää mitää. Oot joku 6 KA blondi lissu ja tää on ollu yhen illan juttu. Hähää paska.

      • 15 ja ajattelematon

        Ajattelin harrastaa seksiä mahtavan ja ihanan vakituisen poikaystäväni kanssa. Lueppa uudestaan. Keskiarvo yli 9.2


    • oikein sitä

      nussutetaan keskiarvolla yli 9.2 ja saadaan kympinpaukku pimppii.

      • voivoi):

        Uskon et täl tytöö tämmöne on oikeesti aika kova paikka.


    • Raskaus pelottaa

      Toivottavasti kaikki menee hyvin kohdallasi, 15 ja ajattelematon. Itselläni on lähes sama ongelma. Olen 15 v ja menin sänkyyn vakituisen poikaystäväni kanssa joulukuun alkupuolella. Minusta tuntui silloin, että kortsu olisi huonosti, mutta en ajatellut sitä enempää. Kun ajattelin, ajattelin että se oli tapahtunut melkein heti kuukautisten jälkeen, ja olisi epätodennäköistä tulla raskaaksi. Nyt kuukautiseni ovat reilusti myöhässä, muttei niin paljoa, että kannattaisi tehdä raskaustesti. Pahinta on odottaa. Nukun yöni huonosti miettien, mitä käy jos olen raskaana. Kuinka kerron sen poikaystävälleni. Mitä jos hän jättää minut. Voinko tehdä abortin ilman, että vanhemmat saavat tietää.

      • 15 ja ajattelematon

        Toivon kaikkea hyvää sinullekin, Raskaus pelottaa. Jos poikaystäväsi oikeasti rakastaa sinua hän ei jätä sinua tämän takia. Minäkään en uskalla kertoa äidilleni, enkä myöskään ole nukkunut yhtään. Yritän vain tappaa aikaa ja toivoa parasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2936
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2500
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      92
      2256
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1896
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      46
      1825
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1323
    Aihe