Primera Air-lentoyhtiöstä kokemuksia?

lentsikkafan

Moikka, tarkoitus on lentää muutaman kk. päästä mallorcalle ja yksi juttu on mielessä. Millainen lentoyhtiö tuo Primera air on? Kyseessä on siis Lomamatkojen oma lentöyhtiä, ainakin sivuila lukee seuraavasti: Suuren osan Lomamatkojen lomalennoista hoitaa oma lentoyhtiömme Primera Air. Kellään kokemuksia?

76

9010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se lentää taivaalla

      Ihan ok yhtiö. Tosin varaudu 1-3 h myöhästelyyn. Itse lensin primeralla kaksi vuotta sitten jyväskylästä. Menomakalla lentäjät nukkuivat pommiin (lähtö kahdeksalta aamulla), kone oli alitankattu, joten bensaa piti odottaa armeijalta ja paluumatkalla odotettiin jostain syystä tunti teneriffan lentokentällä. Palvelu oli hyvää, koneet sisältä suunnilleen samanlaisia, kuin finnairin boeingit, tosin cabincrew ei osaa pakosti osaa suomea

    • jeps1

      16.3. 2013.

      Lento Hel-Las Palmasiin lähti tunnin myöhässä. Ylimääräinen välilasku Malmön kentälle lisätankkausta varten! Syyksi ilmoitettiin vastatuuli!!! Palkkioksi myöstymisestä saimme lennolla ilmaisen konjakin.....hahaa

      Lisäksi perillä kuulimme viikkoa aiemmin tulleilla olleen myös vastatuuli... ja Malmössä tankkaus. Kun kysyin asiasta paluulennolta koneen henkilökunnalta
      asiasta..hei eivät tienneet asiasta ja ylimääräisistä välilaskuista mitään!!

      Älkää aliarvioiko asiakkkaitanne..ei luulisi olevan siihen varaa Primera Airillakaan.

      Vuosi sitten samaan aikaan lento Las Palmasiin oli myöhässä teknisenvian takia 16t. Matkustajista osa oli odottanut lentoa kentällä perinteiseen tapaan ryyppäämällä ja eräs Kouvolalainen pesisjoukkue oli jo ympäripäissään koneeseen noustessaan..muttei se hidastanut viinanmyyntiä heille.ep

      Tälläisi kokemuksia meillä..ja monella muulla.

      • vastatuuuuuli

        Syyksi vastatuuli??? :o Et voi olla tosissas!!?? :O
        Jeps... sinulla ei taida olla paljonkaan lentokokemusta. Eikä muutenkaan mitään tietoa paljon sellainen ylimääräinen tankkaus maksaa lentoyhtiölle. Mutta otappa selvää. Voisit sitten samalla ottaa selvää montako yhtiötä teki samanlaista välilaskua viime vuonna sillä reitillä. Voin sanoa että kaikki. (paitsi Finnair joka käyttää 757 kyseisellä reitillä)


      • lollinator
        vastatuuuuuli kirjoitti:

        Syyksi vastatuuli??? :o Et voi olla tosissas!!?? :O
        Jeps... sinulla ei taida olla paljonkaan lentokokemusta. Eikä muutenkaan mitään tietoa paljon sellainen ylimääräinen tankkaus maksaa lentoyhtiölle. Mutta otappa selvää. Voisit sitten samalla ottaa selvää montako yhtiötä teki samanlaista välilaskua viime vuonna sillä reitillä. Voin sanoa että kaikki. (paitsi Finnair joka käyttää 757 kyseisellä reitillä)

        Kyllä primeran koneiden kantama kanarialle, kun koneilla, joilla on lyhyempi kantama, pääsevät sinne helposti


    • PF231

      Piti lähteä EILEN 7:30 Azoreille. Nyt olisi arvioitu lähtöaika TÄNÄÄN 1:30.

      • 123_

        Ja syynä lakko Azoreilla...unohtuiko mainita?


    • *Johnu*

      Vajaa pari vuotta sitte lennettiin Primera Airilla Oulusta Teneriffalle.
      Primera Air oli todella positiivinen kokemus. Koneet lähti niin meno ku paluumatkalla hieman etuajassa. Lentoemännät ja stuertit oli ystävällisiä ja hauskoja. Ruoka oli jopa positiivisen hyvää. :)
      Koko lentohenkilökunta oli Suomalaisia mennen tullen, niin kapteenit kuin perämiehetkin. Kone oli suht uus (valmistunu 1998) ja siisti. Penkit oli nahkaiset ja hyvät istua. Varattiin EXIT paikat ja jalkatilaa oli näin pitkällekkin ihmiselle todella ruhtinaallisesti. :)

      Oon, kuullu monen haukkuvan Primera Airia, mut omat kokemukseni kyseistä lentoyhtiöstä on todella hyvät. Tulen varmasti matkustamaan vielä uuestaan Primera Airilla, en löyä siitä lentoyhtiöstä mittään pahhaa sanottavaa.

      • katariinu

        En suosittele todellakaan! Matka Kanarialta edestakaisin kärsimystä; tuolit kolme kpl. peräkkäin ja jalkatilaa huonosti. Palvelusta karvaita kokemuksia.


    • lennolla ollut

      Hei
      Lensimme vuosi sitten tällä lentoyhtiöllä Mallorcalle(eka kertaa) eikä ollut minkäänlaista ongelmaa ... oli erittäin positiivinen yllätys kyseisestä firmasta,lennot kohdallaan ja ruoka oli hyvää ... palvelu erinomaista.
      Älä ainakaan lennä Thomas Cookin koneilla ... on ollut pari karmeaa tapausta (lento myöh. 8t ynm.) en aio lentää kyseisen firman koneilla koskaan !!!
      Hauskaa lomaa sinulle ja lennä vain primeran koneilla .

      • Täh?

        Mikä vika taas Thomas Cookissa? Olen lentäny sillä useamman kerran kanarialle ja todella hyvät muistot. Vajaan kahden kuukauden kuluttua lähden myös Thomas Cookilla Gran Canarialle ja odotan lentoa kuin pieni lapsi joulupukkia. Cabincrew on ollut aina ystävällinen ja kahdella lennolla olen päässyt myös ohjaamoon. Oli huikea kokemus.

        Myös Finnair on ollut myönteinen kokemus, vaikka kanarian lennoilla olleet B757-koneet eivät ole kaikkein mukavampia. Mutta palvelu on ollut loistavaa ja aina on perille päässyt. Pian Finnair saakin lomalennoille uudet A321-koneet.

        Turha valittaa minkään lentoyhtiön ja matkanjärjestäjien koneista, kyllä he parhaansa tekevät, että matkustat viihtyvät. Kun matkalle lähdetään, ei pidä olla naama ensimmäiseksi sian vitulla, kun koneeseen mennään.

        Hauskaa matkaa...


    • Paljon reissannut!

      Hei!
      Kaikki valopäät ja muut. Olen paljon matkustanut ja viimeiset matkat Primera airilla.
      Täytyy sanoa, ettei mitään valittamista. Kaikenlaisia viivästymisiä voi sattua vaikka millä yhtiöllä. Aina on mukana suomenkielistä henkilöstöä. Palvelu paljon parempaa kuin Finnairilla. Aikataulut ovat kohdallani pitäneet hyvin. Miksi jotkut luulevat, ettei muut osaa lentää kuin vain Finnair. Ei se mitään meinaa vaikka Matka-Vekka, Lomamatkat, Ja Primera air ovat sisaryhtiöitä. Ei se tee matkustamisesta vaikeampaa.
      Päinvastoin, voit varata paikkasi etukäteen netin kautta, samoin tehdä edullisia ostoksia netin kautta. Ja matka sujuu. Jälleen lähden Mallorcalle Primera airilla.
      Ja tammikuussa Kanarialle ja jälleen Premera Airilla.

    • lentokone intoilija

      Helsingistä Billundiin ja takaisin olen kahdesti lentänyt ja on hyvä lentoyhtiö. Henkilökunta suomalaista, ruoka hyvää ja muutenkin vain hyvä lento yhtiö.
      Lentäkää Primera airilla!

    • matkaaja18

      Onko Thomas Cook hyvä lentää?

      • kuuktomas

        En tiedä Thomas Cookin lentotaidoista mutta päätellen siitä että kyseinen herra kuoli useita vuosikymmeniä ennen suihkukoneen keksimistä otaksun sen olevan vaatimaton.


    • sokkiko

      Aion lentää Eilatiin Primera Airilla.

      • Shalom

        Hyvä matkakohde.......pidä lystiä ja nauti


      • lomasankari

        Olemme mieheni kanssa olleet kolme kertaa Eilatissa, viimeksi 2012, ja joka kerta lennetty Primera Airilla.Ei mitään moittimista. Lentoajat ovat pitäneet paikkansa ja suomeen tullessa viimeksikin etuajassa.
        Tällä viikolla ollaan lähdössä Teneriffalle ja Primera Airilla.


    • uuteen nousuun

      Ei mitään moitittavaa; mukava henkilökunta, hyvä ruoka, aikataulu piti. Käyttäisin ehdottomasti ko. lentoyhtiötä uudelleen.

    • hyvää matkaa

      Primera Airilla matka taittuu nopeammin kuin Finnairilla. Johtuneeko jatkuvasta myötätuulesta? :-)
      Matkatavaraa saa olla enemmän kuin Finnairin koneessa ainakin Kanarialle.
      6 reissua peräkkäin Primeralla eikä mitään valittamista.
      Tammikuun lopulla taas reissuun.

      • vai enemmän?

        Matkatavarat

        31.5.2014 asti
        Sallittu mukaan otettava matkatavaramäärä on 20 kg/matkustaja (yli 2-vuotias). Lisäksi matkustamoon saa ottaa yhden käsimatkatavaran, jonka enimmäispaino on 10 kg ja yhteenlasketut ulkomitat pyörät ja kahvat mukaan lukien enintään 115 cm. Alle 2-vuotiaalla, jolle ei ole varattu omaa istumapaikkaa, saa olla enintään 10 kg matkatavaraa ja lisäksi kokoontaitettavat lastenrattaat.

        1.6.2014 alkaen

        Sallittu mukaan otettava matkatavaroiden kokonaismäärä, mukaan lukien sekä ruumaan menevä matkatavara että käsimatkatavara, on yhteensä 20 kg/matkustaja (yli 2-vuotias). Käsimatkatavaran enimmäispaino saa olla 5 kg ja yhteenlasketut ulkomitat pyörät ja kahvat mukaan lukien enintään 115 cm. Alle 2-vuotiaalla, jolle ei ole varattu omaa istumapaikkaa, saa olla enintään 10 kg matkatavaraa ja lisäksi kokoontaitettavat lastenrattaat.

        Mikäli matkustajalla ei ole lainkaan käsimatkatavaroita, voi ruumaan menevää matkatavaraa ottaa mukaan 20 kg.


    • mimmi

      Lennettiin tammikuussa Rovaniemi-Las Palmas ja takaisin. Hyvin meni , erittäin hyvä palvelu, etuajassa paluulento, mutta menomatkalla piti käydä Tanskassa tankilla, pienehköt tankit tuntuvat olen koneissa, mutta ihan ok, parempi palvelu kuin Finnairilla ehdottomasti:)

    • Suuremmat tankit!

      Onpa hyvä lentoyhtiö, kun lentää etuajassa. Toisaalta jos on pieni tankki lenskarissa on se miinusta.

    • Kyllä toimii

      Pari kertaa lentänyt Primera Airilla Bulgariaan ja takas. Ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa yhtiöstä ja lennoista. Omaa kokemusta on myös muista yhtiöistä.

    • Kyllästyny...

      Eiköhän tää oo niiku mielipide kysymys ja mielipiteistä ei voi kiistellä! Ja tietenki kaikilla lentoyhtiöillä sattuu jotain kömmähdyksiä joskus! Että ette voi sanoa että ei kannata lentää vaikkapa finnairilla koska lento oli tankkauksen takia myöhässä KOSKA he eivät halua tippua ilmasta vajaan tankin takia joten mielummin se lento myöhästyy jonku tankkauksen takia kun tippuu alas!

    • ääh

      lento myöhästyi 3.7, lento oli myöhässä 9 tuntia. lennon olisi pitänyt lähteä 11:55 mutta lento lähti 21:50

      • Touche

        Ei Finnairin uudet 321ER:tkään Kanarialta Suomeen tule vastatuulessa ilman välilaskua, ja ei tämä ei johdu siitä että koneiden kantama ei riittäisi vaan siitä että Kanarialta ei voida lähteä MTOW:lla liikkeelle johtuen kiitotien pituudesta jne. Se että tehdään välilasku vastatuulen vuoksi on turvallisuutta, luultavasti koneella pääsisi ilman välilaskuakin perille mutta kuitenkin koneisiin on määritelty minimireservit joka pitää olla laskuun tultaessa, saatetaan nimittäin joutua lentämään varakentälle, odottelemaan odotuskuviossa, tekemään ylösveto jne...


      • hmm21

        Oliko tuo lento lähdössä Kreikkaan ?


      • Jethro_
        Touche kirjoitti:

        Ei Finnairin uudet 321ER:tkään Kanarialta Suomeen tule vastatuulessa ilman välilaskua, ja ei tämä ei johdu siitä että koneiden kantama ei riittäisi vaan siitä että Kanarialta ei voida lähteä MTOW:lla liikkeelle johtuen kiitotien pituudesta jne. Se että tehdään välilasku vastatuulen vuoksi on turvallisuutta, luultavasti koneella pääsisi ilman välilaskuakin perille mutta kuitenkin koneisiin on määritelty minimireservit joka pitää olla laskuun tultaessa, saatetaan nimittäin joutua lentämään varakentälle, odottelemaan odotuskuviossa, tekemään ylösveto jne...

        Hahha A321 koneella pääsee vaikka minkälaisella vastatuulella kanarialta suoraan suomeen jopa A320 koneella pääsee. 737-800 myös.
        Lisäksi on aika harvinaista että koko matka olisi vastatuulta :D


    • Touche puhuu kakkaa

      Touche...höpö höpö höpö. Aikoinaan Iberia lensi Las Palmas-Helsinki-Las Palmas väliä B 747 koneella.
      Finnair DC-10 ja MD-11 koneilla. Spantax DC-10.Aviaco.Scanair.....jne.
      Vai ei kiitoradat siellä riitä.....älä puhu palturia.
      Myös muilta Kanarian Saarilta lennetty samantyyppisillä lentokoneilla.

    • Titityy1

      Lanzarotesta ei lähde täydet painot jos tuulet puhaltelee pohjoisesta. Muuten ei yleensä ole ongelmia maksimipainojen kanssa Kanarian päässä.

    • Minäkin Primera Air lentoyhtiöstä. Pettymys tuli tänään meilinä "Your booking on flight PF230 from Tenerife to Helsinki on the 5-12-14 has been cancelled" Juuri sopivasti ennen kuin heidän tarvitsisi korvata mitään. Ostin lennon jo elokuun lopussa. Myyvät näköjään varalle koneen täyttämiseksi. Sitten kun lentoyhtiön omistamien matkatoimistojen (Lomamatkat ja Matka-Vekka) myynti sujuukin niin, että saadaan kone täyteen. peruutetaakin muiden varaukset ja luvataan palautaa rahat. Jos haluat olla varma paikastasi lennolla ÄLÄ OSTA Primeran lentoa!
      Tuollainen toiminta on aika härskiä. Myyvät lennon ja ottavat maksun. Ja peruvat sitten. Tunnen tulleeni huijatuksi lainaamaan lipun hinnan yhtiölle useaksi kuukaudeksi. Että näin islantilaiset osaavat jatkaa rahoitusbusinesta.

      • kusetettu86

        Mulle tuli sama juttu. Olin varannut lennot Israeliin Primeralta 5.-12.3. jo joulun aikaan. Nyt sitten ilmoitettiin että lennot on peruttu, mutta niille myydään edelleen paikkoja uskonnolisten ryhmittymien kiertomatkoille mm. Lomamatkojen nettisivuilla. Halusivat siis heivata mut pois koneesta jotta voivat myydä paikan 1500 e pakettimatkan ostajalle. Mitä suurinta virtsatusta. Jos siis haluat oikeasti lomamatkallesi päästä, ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ VARAA PRIMERALTA!.


    • hht1

      kuuluuko suoraan primera airilta varattuihin lentoihin se 20kg matkatavarat, ja lisäkilot erikseen. vai pitääkä lentoihin ottaa matkatavarakilt erikseen

    • Anonyymi

      Voi olla ok yhtiökin, mutta ensimmäinen ( ja ainoa) kokemus ko. yhtiöstä oli lähtö kevättalven lennolle. Kone oli jossain kentän sivussa pakkasella ja lähtö viivästyi koneen jäätymisen, siipien ym. sulatuksessa. Vain yksi vessa saatiin sulatettua ja kahvi/tee-tarjoilua ei ollut, koska vesiputket oli jäässä. Että sillai huurteista menoa... En tarvitse toista lentoa tällä yhtiöllä, mutta koska pääsimme kuitenkin perille kohteeseen, en muistele enää kovin pahalla.

    • Houston5

      Ihan kamala lentokokemus. Lentomatkalla Kanarialle viereen tupsahti 200-kiloinen venäläinen nainen, joka haisi pistävästi hielle. Ehdotin lentoemännälle, josko minun paikalleni voisi tulla pienempi ihminen, koska tilaa ei ole jaettavaksi, isokokoinen kuin olen. Saisin kuulemma itse kysellä, jos joku haluaisi vaihtaa. Paluumatkalla meille ilmoitettiin, että kone on 3 h myöhässä, joka sitten piteni neljäksi tunniksi, mitään infoa ei missään, jälkikäteen Lomamatkat väittää, että olisi kuulutettu lentokentällä ja tarjottu ylimääräistä ateriakuponkia hyvitykseksi. Asiakasta ei kunnioiteta. Torakkoihin törmäsin ensimmäisen kerran monta kertaa matkustettuani, eikä kukaan pahoitellut asiaa mitenkään. Nyt varmuuden vuoksi vaatteiden ja muiden tavaroiden desinfiointia pakkasessa. Ei ikinä enää tätä yhdistelmää, kun on, mistä valita!

    • TäyttäPaskaa

      Primera on PASKIN lentoyhtiö mitä löytyy. Rikkovat kaikkia sääntöjä ja määräyksiä. Väärentävät asiakirjoja lentotuntien määristä. Irtisanonut henkilökuntaa ja palkkaavat uudelleen Latvian kautta. Bruttopalkka 900 €/kk.
      Lentoyhtiötä käyttää matkatoimisto Lomamatkat.
      Kiertäkää matkatoimisto ja lentoyhtiö mahdollisimman kaukaa.

    • suivaantunut

      Meidän lento myöhästyi melk. 7 tuntia Teneriffalle ja eikä siinä vielä kaikki. Piti olla suora lento, mutta olikin Portugalissa välilasku ja tankkaus!! Tuli lentoyhtiön vaihto ainakin meille tästälähin! Matkasta ei ole montaa viikkoa!

      • no_voi_voi

        Millään muulla lentoyhtiöllähän ei koskaan ole myöhästymisiä tai kovaa vastatuulta Kanarialle lennettäessä.


      • Pessska_1982
        no_voi_voi kirjoitti:

        Millään muulla lentoyhtiöllähän ei koskaan ole myöhästymisiä tai kovaa vastatuulta Kanarialle lennettäessä.

        No ei ainakaan niin paljon kuin Primera Airilla.


    • rllrfnfllf

      Ihme urputusta matkailijoilta. Koittakaa nyt ymmärtää että lennot Suomesta Kanarialle ovat melko pitkiä ja myöhästymiset tavallisia. Myötätuulessa aikataulua voidaan kuroa kiinni, mutta vastatuulessa ei ja varsinkin jos tankataan välillä. Välitankkaus ei ole säästämistä koska jokaisesta ylim. laskeutumisesta napsahtaa lasku, lasku ja nousu kuluttaa paljon polttoainetta ja koneeseenkin tulee lisää käyttötunteja.

      • öööööööööööööu

        Jos myydään matka suoralla lennolla, niin sen täytyisi olla suora lento ilman välilaskuja. Tiedetään jo matkaa varatessa, että lento on kanarialle pitkä!!


      • NonStopFlight
        öööööööööööööu kirjoitti:

        Jos myydään matka suoralla lennolla, niin sen täytyisi olla suora lento ilman välilaskuja. Tiedetään jo matkaa varatessa, että lento on kanarialle pitkä!!

        Mikäli lennolla on välilasku on se myös suora lento. Mäkäli matkan aikana vaihdetaan konetta se ei ole enää suora lento.
        Monet eivät tiedä paljoa ilmailusta mutta kommentoivat kovasti,eikä heillä myöskään ole kokemusta matkailusta.
        Lento myydään paikasta A paikkaan B,mikäli matkan aikana olisi vaikkapa kolmekin välilaskua se on edelleen suora lento. Mikäli matkan varrella on koneen vaihto on siitä maininta matkaa/lippua ostettaessa.
        Netissä ostaessaan jokainen joutuu klikkaamaan kohtaa "olen lukenut ja ymmärtänyt säännöt". Turha jurputtaa jälkikäteen. Toisekseen Primera Air lentää ainoastaan matkatoimistojen tilauslentoja eikä reittilentoja. Uskoisin että ovat kuljettaneet kaikki perille Kana-Saarille ja takaisin.


    • Keljukookojotti

      Kymmenisen kertaa Primeralla lentäneenä, ei mitään ongelmia. Turkkilaisen Ony Airin kanssa ongelmia sillä ainokaisella reissulla. esim. paikkavaraukset eivät pitäneet paikkaansa.

    • K-S

      Täältä keski-suomesta ei paljon muita vaihtoehtoja ole jos ei halua Vantaalta lentää, silti ihan hyvä se primera air on ollut ainakin meidän viisi matkaa kolmen vuoden aikana, joka lennolla ollut mukava henkilökunta, ruoka on parempaa kuin esim finnairilla, ainoa valituksen aihe on että elokuvia ei enää näytetty kun piti vuokrata joku tietokone jos halusi viihdettä.Tullaan taas syksyllä kyytiin.

      • åpåååå

        Ei ole tänä talvena enää suomalaisia emäntiä/isäntiä lennoilla. Kaikki annettiin lähtöpassit ja tilalle otettiin miehistö Latviasta.


      • Huhhhuh

        Ensimmäinen ja viimeinen kerta kyseisellä lentoyhtiöllä. Lento Farosta Vaasaan ensinnäkin 4 tuntia myöhässä, ei siinä mitään. Mutta välilasku Pariisiin miehistön vaihdon takia itsessään kuulostaa jo typerältä. 2.5 tunnin odottelun jälkeen koneessa hiljaiselo ohjaamosta päättyi, kapteeni nimittäin kertoi, että yksi perämiehistä on hukassa Pariisin lentokentällä eikä löydä konetta... Ei tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Lopulta reilun kolmen tunnin odottelun jälkeen pääsimme ilmaan. Tarjosivat muuten oikein lasillisen vettä odottelun päätteeksi!


      • aldeia
        Huhhhuh kirjoitti:

        Ensimmäinen ja viimeinen kerta kyseisellä lentoyhtiöllä. Lento Farosta Vaasaan ensinnäkin 4 tuntia myöhässä, ei siinä mitään. Mutta välilasku Pariisiin miehistön vaihdon takia itsessään kuulostaa jo typerältä. 2.5 tunnin odottelun jälkeen koneessa hiljaiselo ohjaamosta päättyi, kapteeni nimittäin kertoi, että yksi perämiehistä on hukassa Pariisin lentokentällä eikä löydä konetta... Ei tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Lopulta reilun kolmen tunnin odottelun jälkeen pääsimme ilmaan. Tarjosivat muuten oikein lasillisen vettä odottelun päätteeksi!

        Samalla lennolla myös. Oli kyllä todellinen aivopieru niin matkanjärjestäjältä kuin lentoyhtiöltäkin. Tarjosivat sen lasin vettä, muuta kun ei ollut. ( Siis oikeasti myyntikärryssä ei ollut MITÄÄN myytävää koko matkan aikana ) Haisee suurilta rahavaikeuksilta ja varmaankin konkurssi kolkuttelee jo kyseisten yrityksien ovia.


      • Ilmailija79
        Huhhhuh kirjoitti:

        Ensimmäinen ja viimeinen kerta kyseisellä lentoyhtiöllä. Lento Farosta Vaasaan ensinnäkin 4 tuntia myöhässä, ei siinä mitään. Mutta välilasku Pariisiin miehistön vaihdon takia itsessään kuulostaa jo typerältä. 2.5 tunnin odottelun jälkeen koneessa hiljaiselo ohjaamosta päättyi, kapteeni nimittäin kertoi, että yksi perämiehistä on hukassa Pariisin lentokentällä eikä löydä konetta... Ei tiennyt olisiko pitänyt itkeä vai nauraa. Lopulta reilun kolmen tunnin odottelun jälkeen pääsimme ilmaan. Tarjosivat muuten oikein lasillisen vettä odottelun päätteeksi!

        Et sitten muistanut mainita, että Farossa oli tuolloin ukkosmyrsky, jonka vuoksi koneet oli ohjattu muille kentille odottamaan. Tämäkin kone oli Suomesta tullessaan joutunut seisomaan yli neljä tuntia Jerezissä Espanjassa. Miehistö olisi voinut jäädä lepoon jo Farossa mutta suostuivat lentämään paluulentoa Pariisiin asti, jossa yhtiöllä on yksi miehistö-base, josta saa levänneen miehistön tilalle. Pääsitte sentään samana yönä Vaasaan kun vaihtoehtona olisi ollut jääminen yöksi Faroon ja vasta miehistön 10 tunnin hotellilevon jälkeen matkaan. Lentoyhtiöt eivät huvikseen tee ylimääräisiä välilaskuja, koska ne maksavat mannaa. Ei odottelu tietenkään kivaa ole mutta pitää suhteuttaa.


      • Ilmailija79

        Paska yhtiö......ei se siitä mihinkään muutu vaikka olisi mikä.


      • lomamatkailia
        åpåååå kirjoitti:

        Ei ole tänä talvena enää suomalaisia emäntiä/isäntiä lennoilla. Kaikki annettiin lähtöpassit ja tilalle otettiin miehistö Latviasta.

        Taidatpa olla oikeassa, ei näkyny ku jotai venäläisiä ja yks thaimaalainen paluussa. ei kjovin hjuva juttu.


      • Ilmailunsuurmaisteri
        Ilmailija79 kirjoitti:

        Et sitten muistanut mainita, että Farossa oli tuolloin ukkosmyrsky, jonka vuoksi koneet oli ohjattu muille kentille odottamaan. Tämäkin kone oli Suomesta tullessaan joutunut seisomaan yli neljä tuntia Jerezissä Espanjassa. Miehistö olisi voinut jäädä lepoon jo Farossa mutta suostuivat lentämään paluulentoa Pariisiin asti, jossa yhtiöllä on yksi miehistö-base, josta saa levänneen miehistön tilalle. Pääsitte sentään samana yönä Vaasaan kun vaihtoehtona olisi ollut jääminen yöksi Faroon ja vasta miehistön 10 tunnin hotellilevon jälkeen matkaan. Lentoyhtiöt eivät huvikseen tee ylimääräisiä välilaskuja, koska ne maksavat mannaa. Ei odottelu tietenkään kivaa ole mutta pitää suhteuttaa.

        Mikä v....n ukkosmyrsky tuolla oli? iisijetit ja raikut nousi ja laski ihan normaalisti. Joo tuulta oli mutta myrskyä tai ainakaan ukkosta ollu. Piti sun vissiin vain päteä tähänkin. T. mukana oltiin.


    • Ent.vakio.asiakas

      Todella surullista kuinka amatöörimäiseksi ko yhtiön toiminta on mennyt. Ennen oli sentään suomalainen henkilökunta joka arvosti asiakkaitaan ja kärryistä löytyi muutakin kuin vettä. Ei muuta kuin matkanjärjestäjälle viestiä. Huh huh!!!

    • SiipiveikkoX

      Oikein hyvä lentoyhtiö! Yksikään kone ei ole jäänyt ilmaan, kaikki ovat tulleet alas ennemmin tai myöhemmin.

    • Halooo

      Hei haloo ihmiset! On ihan normaalia että koneet joskus myöhästelevät ja tuuliin ei voi kukaan vaikuttaa! Ja jos on kova vastatuuli ni konetta ei voi tankata täyteen vaan on sitten pysähdyttävä tankilla... eihän se mukavaa ole.. mutta tulee myös lentoyhtiölle maksamaan jotenka eivät ne tahallaan sitä tee.. olen paljon lentänyt kanarialle milloin milläkin yhtiöllä ja kyllä on finnairkin myöhästelly yhtäpaljon ku muutkin. Spanairilla aikoinnani lensin teneriffalle, se oli paras lento ikinä. Oltiin tunti etuajassa koska oli myötätuuli henkilökunnasta kukaan ei puhunu suomea mutta hyvin sujui kaikki, tais olla espanjalainen miehistö ni tottakai ne oli aurinkoisia! On se inhottavaa jos kone on myöhässä mutta ei siitä voi yhtiötä syyttää!

    • Mummeli565

      Ei ikinä enää: Primera Air ja Lomamatkat!!!!

      • Martti-60

        Samaa mieltä!!!!


      • AntSi

        Olitteko lennolla Oulu-Fuerteventura , joka menomatkalla, 8.2, oli määränpäässä myöhässä 8t34! min? Väittävät, että Oulusta lähtiessä sääolosuhteet olivat sellaiset, ettei kone olisi voinut nousta täydellä tankilla. Hehheh! Mikähän virallinen vika säässä oli? Välitankkaus Farossa, jossa huomattiin, että rengas rikki=> uusi kone Kööppenhaminasta. Vähensivät loppumyöhästymisestä 35 min , joka olisi kulunut tankkauksen , tekniseen välilaskuun. Näin saivat myöhästymisajaksi 7t59min, juuri minuutin alle ajan, josta olisivat valmismatkaehtojen mukaan joutuneet korvauksiin. Mitenköhän sattuivatkin laskeutumaan 19.19? Vaikuttaa rukkaukselta. Lomamatkat tarjoaa 10% hyvitystä, emme aio suostua, teemme valituksen. Mitenkäs te?


      • mummelijoo

        Juuri tämä lento. Ja valitusta tehdään. Jos perillä piti olla: 10:45 ja olimme matkan järjestäjän mukaan: 19:19. Eikö myöhästyminen ole 8h ja 34min.? Täyttä ku......a!
        Miten sunnuntai-iltana jo lähtevissä lennoissa Oulusta luki: Faro? Silloinko jo tiedettiin Oulun kentän sääolosuhteet? Hehheh!


    • Lomalle59

      Onko ateria 15 euron arvoinen, ilmeisesti mitään sämpylöitä lennolta ei pysty ostamaan? Onko istumapaikka hyvä varata etukäteen?

      • SämpyläVittuun

        älkää läskiperseet syökö sitä ikuista leipää ja SÄMPYLÄÄ. syökää kunnon ruokaa.
        kuvottaa katsella ylipainoisia ja hikoilevia ihmisiä.


    • LiiaLotta

      Samalla lennolla olimme mekin, huonoa toimintaa sekä Lomamatkoilta että lentoyhtiöltä. Eikä kotimatkassakaan ollut kehumista. Lentoemot eivät edes tervehtineet koneeseen tullessa ja olivat muutenkin koppavia. Ruokailu välillä Fuerteventura-Faro oli niin pikainen että tarjottimet olivat sylissä vielä laskeutumisen alkaessa. Ei olisi kannattanut maksaa ruokailusta. Kyllä tämä yhtiö on nyt nähty, never again...

    • Timi53

      Olipa monenmoista tarinaa puolesta ja vastaan. Kirjoittelenpa tässä itsekin kokemuksia lentoyhtiö Primera Airista. Lennettiin 30.01.2016 Las Palmasiin ja paluu 06.02.2016. Menomatka täysin ajallaan ja paluu myös jopa minuutilleen. Suorat lennot Boeing 737-700 siistillä ja hyvin hoidetulla koneella. Emot ja stuertit ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Ostettiin lennot muuten Bravoflyn kautta erikseen, eli liittynyt mitenkään Lomamatkoihin. Meillä ei ole mitään muuta, kuin hyvää kerrottavaa ko lentoyhtiöstä. Lennetään varmaan toistekin.

    • LiiaLotta

      Te jotka teitte valitusta myöhästymisestä Oulusta Fuerteventuralle 8.2.16. Onko mitään kuulunut? Tuo 10% korvaus on tilille tullut, 166 euroa teki meille. Onhan siinä pieni pesämuna seuraavalle matkalle, jota ei tehdä Lomamatkoilla ja Primera Airilla.

    • Ensuosittele

      Halpamaiden lentoemännät koneessa, eivätkä suomea osaa.
      Nyt maaliskuussa Teneriffalta Helsinkiin koneessa oli kaksi kolmen istuttavaa paikkariviä tyhjänä, kysyin lentoemännältä voinko vaihtaa paikani tyhjälle riville, jossa oli siten enemmän tilaa, tyly vastaus oli, että ei käy, kapteeni on kieltänyt! Äärimmäisen huonoa asiakaspalvelua. Ketähän se olisi haitannut, jos olisin istunut kyseisellä tyhjällä paikkarivillä??
      13 € maksanut ruoka ei ollut myöskään hintansa arvoinen, tosi huono.

    • Matkaovella

      Tuo 115 cm ulkomitoiltaan oleva laukku kuulostaa lähinnä meikkipussilta. Eikö koneeseen tosiaan saa viedä ns. lentolaukkua?

      • Ensuosittele

        Tottakai saa viedä.Vieläpä ihmeellisen paljon muihin yhtiöihin verrattuna: 23kg ruumaan ja 10kg koneeseen. Ulkomittoja en muista, näkee yhtiön sivuilta.


    • Mummeli-46

      Lensin vuosi sitten Joensuusta Kanarialle ystäväni kanssa, meno sujui ongelmitta, olin ostanut paikat 3 riville, koska ahtaanpaikan kammoisena, en pysty olemaan takana. Mutta tulo olikin sitten kauhea, kone vaihtui, odottelimme 2h uutta konetta. Saimme odotellessa ruokakupongit ja sillä jotain kevyttä ruokaa. Vihdoin koneeseen päästyämme jouduimme 30 riville vaikka paikat oli maksettu 3 riville. Menin shokkiin, kahden tunnin päästä tajusin istuvani edessä vip paikoilla, onneksi oli ystävä mukana, joka huolehti minusta! Loppu matka sujui hyvin. Nyt olen lähdössä parin kuukauden päästä Primera Air lennolla Kanarialle, toivon ,ettei mitään vastaavaa enää sattuis!

    • Entinen_asiakas

      Onko kokemuksia että Suomen yhtiö myy matkoja omalle henkilökunnalle niin, että sulkee nettimyynnin. Ilmeisesti eivät ole huomanneet että matkat näkee edelleen sitä kautta.

    • Qelle

      Onko uusia kokemuksia Primera Airista? Ollaan vuoden vaihteen aikoihin lentämässä Teneriffalle kyseisen yhtiön koneella ja hiukka huolestuttaa kun lukee kokemuksia 🙂. Ollaan varattu pelkät lennot suoraan Primera Airilta.

      • VaihdaLentoyhtiö

        Kuule Qelle, valitse mielummin Finnair tai Norwegian.
        Itse en jalallani astuisi Primera Air`n lentokoneeseen.
        Toisekseen,usein niiden lentoja lentää joku aivan toinen lentoyhtiö ja kaikki ne yhtiöt ovat Itä-Euroopasta ja liikennöivät kaikista vanhimmilla A-320 lentokoneilla.
        MIkäli lennon tekee Primera,niin koneeet epäsiistejä ja likaisia.
        Lennot myöhässä,palvelu lennoilla tosi huonoa.
        Lentoemännät ovat kaikki nuoria nirppanokkaisia,halvan näköisiä itä-euroopasta.


    • Ensimmäisenluokanairways

      Myynti onnistuu suomenlielellä, mutta jos valittaa pitää osata englantia?

    • 6F241

      24.10.2016 JKL-Pori Billund (Tanska) -Teneriffa/ReinaSofia
      Lento 6F241 Minkälaisia kokemuksia????

    • Hyvintoimi

      Kuopio-rodos sujui hyvin, ystävällinen henkilökunta,hyvät ruuat ja puoli tuntia etuajassa

    • 59v-pojannulikka

      Pari viikkoa sitten menomatkalla Malagaan en ymmärtänyt kuulutuksia. En lentäjien enkä lentoemojen. Kuulutusten oli varmaan tarkoitus olla Englantia jota ymmärrän kyllä. Oletan halppis henkilökuntaa syyksi. Niiiiiiin ja se laskeutuminen sitten. Vai putoaminen kentälle. En oo ikinä säikähtänyt niin hirveästi lentokoneessa. Valtava rysäys ja pitkä loikka. Huh! Parasta aikaa Azoreilla oleva sisareni kertoi että heillä loppui löpö puolivälissä ja piti kurvata hakemaan täydennystä. 6 h lento venähti puoleen vuorokauteen. Oman lentoni kone oli vanha, jostain varmaan poistettu boeingin romu. Yritän välttää Primera airia parhaani mukaan. Olen lennellyt sen verran että pystyn vertailemaan. Jopa Tupolevi kyyti Venäjällä on parempi, ainakin suurelta osin.

      • Aldeija

        Se oli nyt siinä. R.I.P Primera air.


    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      328
      3048
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2253
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      87
      1675
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      194
      1588
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1385
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1273
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1059
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe